Sevdiğiniz İçin Yaptığınız En Son Fedakarlık

ORDAN KÖLE GİBİMİ GÖZÜKÜYORUZ TATLIM??? AYRICA DİKKAT ET LÜTFEN ŞÖLE Bİ SORU SORDUM PEKİ ONLAR SİZİ İÇİN NE FEDAKARLIKLARDA BULUNDU DEDİM KIZLARIN ÇOĞU YAZDI ENİŞTE BEYLERİMİZİNDE NE FEDAKARLIKLARDA BULUNDUĞUNU.. BİZ İKİ TARAFTA HEM SEVDİĞİMİZ KİŞİLER HEMDE BİZ KÖLEYİZ OZAMAN SENİN TABİRİNLE:) NAPALIM İŞTE BİZDE BÖYLEYİZ KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR DURUMU ANLİCAĞIN :))

belinaycım öncelikle selam eee herkes bizim türden değilki ayrıca biz yaptığımız fedakarlıkların karşılığınıda alıyoruz hem yukardada yazdık zaten canım e ne yaparsın herkesin sevgilisi bizimkiler gibi olmuyor dimi a.s. şanslıyız...seviyoruz,seviliyoruz.....kıskanılmak çok güzel neden sevdiğim adama fedakarlık yapmıyımki dimi ama...

Kızlar okudum da süpersiniz yaaa.... Ben 4 yıllık bir ilişki yaşıyorum bu yaz evleniyoruz ama artık ilişkimiz o kadar oturdu ki bu tarz kısıtlamalara bile gerek kalmıyor... Çünkü artık ikimiz de nerde nasıl ne şekilde davranacağımızı biliyoruz bunun adı da ne fedakarlık ne kölelik... Bunun adı sevgi oldu artık....:1hug:

İlişkimizin ilk iki yılı bu anlamda çok sancılıydı... :çok üzgünüm: En yakın erkek arkadaşlarımla arkadaşlığımı kesmiştim, hiç kimseye çok acil olmadıkça tel nomu veremiyordum, msn ve mail adresi veremiyordum... O da aynı şekildeydi... Doğru düzgün hiç bir kızla görüşemiyordu bile... Sürekli hesap soruyorduk birbirimize... Ben ilk defa böyle bir sevdayla başbaşa kalmıştım o yüzden bana çok ağır gelmişti hele benim gibi çok sosyal ve özgür olan bir kıza... senağlama

Ama iki yıl geçtikten sonra o kadar oturdu ki ilişki yerine artık hiç baskı uygulamıyoruz... Herkes istediği kişinin tel nosunu msn sini mailini alabiliyor, istediğimiz arkadaşımızda gidip kalabiliyoruz, burda tek yaşadığım halde gecenin 11 inde arkadaşlar beni eve bırakabiliyor arabayla... Zaten giyim konusunda çok rahattım hiç karışmaz sağolsun, çünkü benim nerde nasıl giyineceğimi iyi bilir.. Allah var bu konuda hiç fadakarlık yapmadım:dance:

Daha aklıma gelirse yazarım muckssŞeniz

kölelik adlandırması çok çirkin bence!!!!
kimse kimseye köle olmaz
sevgi öncelikle emek ister gerekirse bzı şeylerden ödün vereceksin
herkesi aşkı sevgiyi tatması dilegiyle...

sevgi fedakarlıktır,emektir,beklemeden vermektir.unuttuysan hatırlatayım dedim
bu arada kişiliğinden ödün vermek demişken zeki kızlardan istediğin yalanı pardon taktiği buldunmu?
aramızda zeki pardon çok zeki kızlar varsa alttaki linke bakıversin
http://www.kadinlarkulubu.com/coookkk-zeki-kislardan-yardim-istiyorum-t176095/index.html

sönmez arkadaşım sana ne desem bilemiyorum..öptüm...seven kalp arkadaşım sana da bişey demiyorum yaşa ve gör büyük konuşma derim sadece...benim fikrime gelince anlıyorum sevgi fedakarlık ama bekar arkadaşların bu kadara kadar kendilerini paralamalarını anlamıyorum o seni seviyorsa zaten herşeyinle sevmeli seni değiştirmemeli daha şimdiden bunlara katlanmamalısınız hoş size ne desem boş şimdi ayaklarınız yere basmıyordur...evli arkadaşları anlıyorum nedense....bende eğer fedakarlıksa bu yaptığım bilemiyorum eşimin 4 yıl yurt dışında üni. okumasını ve 15ay kıbrısta askerlik yapmasını kızım ile bekledim her mutluluğun bir bedeli var bu hayatta ben ve kızım peşin ödedik şuan o kadar mutlu ve huzurluyuz ki allahıma hergün şükrediyorum...herkese en az benim kadar mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum..a.s.a.s.

ben ne söylesem fedakarlık değildir,ufacık tefecik şeylerdir. Canım kocacım,zaten iki günlük bir haftasonu tatili var. dün evde ben hamileyim diye temizlik yaptı. her yeri süpürdü. ben de arkasından sildim,hatta bazı yerleri yine kendi sildi. Allahım beni kocama layık eyle....

onun icin gurbetteyim yanlizim ve burayi hic sevmiyorum kafamçokkarıştı
ama kocisimi coook sevdigim icin katlaniyorum :asigim:

benimkide askerde ama kendimi eve kapatma ihtiyacım duymadı....
zaten hiç birzaman bana evden dışarı çıkmayacaksın diye bir emir verip hayatımın tümü oymuş gibi davranmasına tahammülüm yok!.. eğer tahammülüm olucağına inandırcaksa bir şartla oda çarşı izinlerine çıkmasın ne bileyim o abazanlıkta neyaptığını=) zaten yapıyorlar elinde sonunda.....bence yaptıklarını bile bile beklemem yeterlidir.

ben öle fedakarlıklar yaptım ki onları ona bile söyleyemem...

bende kocam için ailesiyle bırlıkte oturmayı kabul ettım yoksa tek basına ev yapacagım dıye kendını parçalayacak ..

yaptığım fedakarlıkları ne ben anlatayım ne siz dinleyim...canım ayşem sen biliyosun hayatım....En son yaptığım fedakarlık o askerdeyken sabırla beklemem ve her türlü olumsuzluğa tek başıma mücadele etmem...

belki fedekarlık gibi değil yanlış anlaşılmasın lütfen ailesine tahammülkar olmak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…