sevdiğinize nasıl tatlı davranırsınız?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Kızlar sevgiliniz ya da eşinize sevginizi nasıl gösterirsiniz,
seni sevıyorum demek yeterli midir onu tüm gün aramak mıdır sevgiyi göstermek ona şirinlik mi yaparsınız nazik olup tatlı sözler mi söylersiniz mesela neler dersiniz*
sana bağlandım senden kopamıyorum aşık oldum sana tarzı? neler dersiniz ya da diyor musunuz. Ben şahsen yapmadığımı farkettim nrmalde ne kadar sert ve itici bir insansam o kadar ona da öyle davranıyorum belki de başka kızlar farklı davranıyordur siz nasıl davranıyorsunuz örneklendirelim istedim. kaydirigubbakcemile5

Aşkitoooommm seni çook seviyorum koca göbeklim benim oy oy oy yerim senin göbeğini derip mıncıklarım onu :)
Sonra yanaklarını sıkarım ısırırım onu etlerini mıncık mıncık yaparım öperim çok pis sıkıştırırım :)
Ben böyle yapıyorum sevgilime oda bana öyle yapar küçük sırnaşık kediler gibi davranırız birbirimize:)

ben gidip kucağina oturup nazlanarak gösteririm sevgimi.. küçük bi kız çocuğu gibi gider kucağina oturur elinden kumandayı alır benimle ilgilen derim =)) hiç dayanamaz.. bazen de elini alır saçlarıma götürürüm ilgilen aşkım biraz yaa derim hemen gülümser hemen sevip koklamaya başlar =) sevgi isteyerek belli ediyorum yani sevgimi.. aynısını o da yapiyor artık benden öğrendi.. koşa koşa gelip kucağima oturuyor koca ayı sanki kendiyle ben birim.. =)))

telefondan ne kadar olur bilmem ama gün içerisinde yaptıklarımı ona anlatırken çok eğlenir güzel güzel konuşur sexsü cazübemü kullanurum:kedi:

Bana bakması,benimle konuşması,benimle yaşaması yeterli geliyor kaydirigubbakcemile3

valla bende kızgınım hatırlamıyorum bile.ama erkekler çocuk gibi şımartılmayı üstüne atlanmasına bayılır bende pek yapamam.çok üzüyyor beni içimden gelmiyor.ters bir insanım bende senin gibi sanırım...

offfff tam benlikk... :umursamaz:

şarjım bitcek,sabah yazıyımmmm :1ninca:

benim aşkım askerde yazdıklarınızı okuyunca içim gitti ya :gitme:
bende ona şirinlik yapardım yemek yedirmeme bayılırdı şımarırdı hemen uçak gelio diyip kendi azıma atınca lokmayı krize girerdi senağlama

naz yaparım yanına yatarım öperim...göbeğini severim ...yanaklardan makas alırım....o da cok sever bunları..çocuk gibi konuşurum.....takılırım şakalar yaparım.....yapmazsam bunları biliyor ki bende bir haller var...

ıkı yanagını da kızarana kadar sıkarım :asigim:
bı de cok yahusuklusun beyefendı derım
o da evet zaten bnm gıbı efendı yahusuklu bırını kacırmamak ıcın benımlesın dımı der :jeyyar:
yılışık, bende evet evet derım gülmekten ölürüz aynı dıyalog surer gıder

severım,operım,mıncırırım,aglarım sızlarım benle ılgılen derım,sevdıgımı soylerım... kısaca ıcımden ne gelıyosa onu yaparım... yapmadıgımda anlar zaten bı terslık oldugunu bıseye kızdıgımı...

allahım bu ne yakışıklılık der tepesine çıkarım. bir de boynunu koklaya koklaya öperim. çok güzel orası :kedi: sıkarım, sıkıştırırım, sırnaşırım Şeniz

ayyy yaninda olsam neler yapicamdasenağlama
Yazisirken sirinlikler yaparim öpücük falan gönderirim..
Onu cok sevdigimi söylerimmm..Oda bana benim gibi karsilik verir..Tatliliklar yapar askim benimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yanımda olsa yapmadığımı bırakmam öperim koklarm cnm bnm ya
msjlaşrken onu ne kdr çok sevdiğimi sölerim

bende yapamıyorum malesef , sarılıyım , güzel şeyler söyleyim isterdim oda bekliyodur ama yapamıyorum, soğuk ve sert bi insanım biraz napıyım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…