sevdiğinize nasıl tatlı davranırsınız?

püffff aynı sorun bende var ya:1no2:
yapım böle napayım sırnaşık olamıyorum sevdiğimi söylerım tabıkı ama fazlası yokk
arada ş,kayet edıyo ama alıştı artık:1rolleyes:

genelde senı sevıyorum demem cunku karsılık almıcamı bıırım.
o da soylemez.
ben genelde sarılırım.aman da benım canım kocam ıle baslayan sozlerım vardır.
otururken saclarını oksarım.zaten anında benden bırsey ıster onu yapar getırırım.
sıkarım mıncıklarım gıdıklarım :)

arada çocuklaşırım.. sarılırım,sihirli cümlelerimizi söylerim,gıdıklarım,öperim..hiç dayanamaz :kedi:

son kez ona tatlı davranmaya kalktığımda bana ters bi cevap verdi son oldu tatlı matlı anlamıyo lmaz:

bende yapamıyorum hiç, o yaparda .. geçen sarılabilirmiyim die sordum utana sıkıla :kedi:

disaridan biraz sertim o yuzden evdeki halimi gorseler inanmazlar herhalde.cocuk ruhumlayim..operim,isiririm,taklitler yaparimm,yemek yediririm vs..ee sonrada uzerine yorgunluk kahvemi isterimmkaydirigubbakcemile3

Dur sen durr bu aralar ben ona öyle bi şirinlik tatlılık yapıcam bütün deliklerine en acısından birer biber tıkıcam.Kahretsin bu da tatlığımı başka bir şekilde gösterme yönüm

genelde şirinlik muskası eşimdir...
öyle şirinliklikler yapar ki...şaşarım bazen kaydirigubbakcemile3
kedi gibidir...
askerleri onu görse bu halde diye hep düşünürüm doğrusu:lepi:
ben zaman zaman ,bana kızdığı ve haklı olduğu durumlarda tüm şirineliklerimi yaparım ...
ama genelde ben cool taraf ...
eşim sağolsun bitanediropuyorumnanaktan

Senle evlendiğim için çok şanslıyım ben ya derim
Kucağına oturup yanaklarını aralıksız öperim çocuk gibi
Hani bi sarıl bakim kanatlarının altına alsana beni derim
Şeker kocacım demek favorimdir zaten sevgi szöcğümdür buda benim :)

bende iyiki benimsin canımsın ciğerparemsin derim ama 11 ay olmucak yanımda ne sarılabilcem nede öpebilcem onu o şimdi asker(

ben shirinlik yapiyorum ama seni seviyorum ozluyorum demiyorum. o bana soledigindede guluyorum ya sen sordugundada bilmem diyorum oda kiziyor. ama bana cok shirinsin cocuk gibi goruyorum seni der niye dedigimde seni cok sevdigim icin benim gozumde cocuksun ve hic bir zamanda buyumeyeceksin der. bende mutlu olurum . gercek hayatta demiyorum hic degilse burda soyleyeyim Askim seni cok seviyorum ve seni cok ozledim :))))))

dünyanın en şanslı kadını benım bırlıkte olduğumuz zamanlarda bunuda ona gayet ıyı hıssettırırım:)

Öperiiimmmmm.. sarılırımmmm.. bana hep bebeimm der yaa bazen gider yanınaaa hadi öp bakim bebeiniii derim zaten hep öperde genelde o boş kalan 1,2 saniyedede fırsatı hiç kaçırmam :)))

Sonracıma Kocaaacım derim bazen müstakbey kocacımmm napsak bugun derim :)

pasta yediririm aşkımaaa sonra bilerekten duduşunun kenarına deydiriirmmm ondan sonraa orayı bi güzel temizlerim muck mucklaaa :))))

Seni çok özledimmm ben yaaa uyussssum derimmm .. işve cilve yaparım gülerim muck muckkk fln :)

ben hep böyle oldugum için bişeyim odlugu zaman böyle davranmadıgım zaman hemen noldu Aşkım der anlar yaneee :)

Ahh ahh dertlendim şimdii.. Bitanem askerdeee şuan gelsinde kocaman bi sarılam yaaaa ((

ben pek yapamıyorum ona ya...=(( yani çok sewiyorum yanımda olmadığı zamanlar o kadar cok özlüyorum ki bazen ağlıyorum bile...ama bu sevgimi ona gösteremiyorum maalesef... farklı şehirlerde oldugumuzdan 1-1.5 ayda bir görüşüyoruz.. o yanıma geldiğinde benden çok daha fazla sırnaşıklık yapar... aşkım benim ya...bende gösterek isterim ama normalde pek öyle bi insan olmadıgım için garip geliyor biraz napiim..bunun eğitimini almam gerek galiba..=))) erkekler çocuk gibidir ilgi göstermek lazım dimi ama ..=)))

Bende yapamıyorum pek böyle şeyler ya hala çekiniyorum ondan bilmiyorumkismile
3 sene oldu düşünün.. bende bi anormallik var galiba kafamçokkarıştı

hanimiş benim melekim hanimii benım bebeim eparmagımı agzına yada burnuna dokunup azcıkk sıktıktan sonra agucuk gugucuk diye bır bebegı sevdıgım gibbi sevıyorum bazen =) bazende omzuna yatıp aşkının saçlarını okşayıp şarkılar soylermısın bana ? derım dayanamaz zaten :) başlar saçlarımı okşamaya şarkı soylemeye bazen bende eşlık ederım bırbırımıze bakarak şarkılar soylerız :) sonracımaa yolda sarılarak yurudugumuzde hafıften popomla poposuna vurup ittirıyorum onu azcıkın hoşuna gidiyor onunda =) arkadan bakan bırı bunlar kıvırta kıvırta yürüyor der
bazende koca gun onu şımartmak için ugraşırım =)) yatırrım dizime başlarım saçlarını okşamaya hayatımdakı yerını öneminı anlatırım süreklı güzel sözcukler soylerım kulagına fısıldayarak :)

Cok guzel :) :) :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende bayiliriim sevdigimm'e tatli tatli davranmayii :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…