Seven erkek döner mi

Siz akıllanmazsınız. İnşallah döner, dua ediyorum sizin için. Başka kadının başı yanmasın, size müstahak.

Bir tek kendini yakacak olsa neyse. Anne , baba , kardeş hatta konuyla hiç alakası olmayan komşular , sokaktan geçenleri dahi riske atıyorlar.

Seviyorum dediği adam ve ailesiyle ıssız bir adaya yerleştirilebilseler keşke.

Sadece merak edıyorum . Hepsı bu neden bu kadar eleştiricisiniz

Neden eleştiriyoruz ? Bu haberlerden biri olmamanız için.

......

çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )

Sakin. Önce derin bir nefes alın ve arkanıza yaslanın. Bir önceki konumda neden bu kadar insan bunları yazdı diye bir düşünün. Hiç birimiz ne sizi ne de nişanlınizi tanımıyoruz. Sizinle ya da nisanlinizla bir sorunumuz yok. O aileden özür dileyecek bir potansiyel görüyorum sizde. Bütün bunlar olursa sizce bize ne gibi bir artisi ya da eksisi olacak bunların? Evet yazıyorsunuz ama bir soluklanin ve yazilanlari anlamayı deneyin. Aşktan ölen birini ben hiç görmedim ama mutsuzluktan yaşarken ölenleri görmek için çok uzağa gitmeye gerek yok. biraz bdv.okuyun yeterli.

balık baştan kokar. yorumlardan anladığım kadarıyla laçka olmuş bir ilişki. evlenin kucağınızda çocukla ortada bırakmazsa ben eşek gibi anırırım. kendine gel akıllı ol bi zahmet

çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Yıpranmış yorulmuş adam dönmesin, döndüğünde hayır gelmiyor zaten. Siz de kendi yolunuza bakın.

Eski konularına bakmadım ama yorumlardan kurtulduğuna şükretmen gerektiğini anlıyorum. Git psikolojik destek al.

seven gitmez mantığına katılmıyorum. seven, gitmek zorunda kalabilir. değer görmemişse, mutsuz olacağını düşünüyorsa, sevgi ve ilgisine karşılık görmüyorsa kalıp da ne yapacak? günbegün kendini mi bitirsin? olacak gibi değilse, umudu tükendiyse sevdiği halde gitmek zorunda kalır.

ben sevdiğim halde gittim mesela. ilişkinin başlarıydı, ilgisi çabuk söndü. alma verme dengesi bozuldu. hep çabalayan, uğraşan tarafın ben olduğumu farkettiğimde, değer görmediğimi anladığımda, umudum tükendiğinde, "bizden olmaz" diye düşünmeye başladığımda gitmek zorunda kaldım ve gittim. o da dedi, sevseydin gitmezdin diye. ama öyle olmuyor. insan sevgisi bittiği zaman değil, umudu tükendiği zaman gider. ve gitmek zorunda kalmıştır.

sendeki durumlar nedir, meselenin içeriği nedir bilmiyorum, sadece seven gitmez mantığı üzerine konuştum. kendisine saygısı olan insan sevse de gidiyor, bunu yazın kafanıza.

Diğer konunuzu okudum. Dönse bile öyle bir aile ile yapabilecek misiniz üstünüze yürümüşler ve müstakbel eşiniz put gibi durmuş.? Sevgi bir insanla bi ilişkiyi,evliliği hatta dostluğu bile sürdürmek için tek kriter olamaz maalesef. Seviyordur ama mantığına yatmıyordur mesela.

Erkekler genelde döner canım 😂 10 yılda geçse dönüyorlar da sen o zaman hatırlamıyosun bu kimdi modunda oluyosun. Yani iş işten geçtigi zaman döner:)

Dönebilir
Dönmeyedebilir
Sevseydi gitmezdi
Sevenler de gider bazen
Dönse ne olacak yine gider
Dönerse senindir, bir daha gitmez
Dönse ne olur?
Dönse bile eskisi gibi olmaz
Dön baba dönelim

Hangisi size uyarsa, çünkü tek bir cevabı olamaz bu sorunun.
İşin içinde aileler varsa ve gittiyse, dönmesin bence, çok daha iyi.
Ben dönmesin diyorum 😉

Her türlü döner.Siz sessizce avinizi bekleyin kimseyle onun hakkında iyi kötü konuşmayın aramayın sormayın(merak etsin) ve izleyin 😉🙃

Sadece merak edıyorum . Hepsı bu neden bu kadar eleştiricisiniz
Daha neyini merak ediyorsunuz? Seven erkek döner mi diye soruyorsunuz, hangi erkek bu? Bir yanlış anlaşılma olur, sevgilisini nişanlısını üzer kırar, basit bir sebepten kavga eder ama barışır düzeltir döner. Sizin olay bitmiş gitmiş daha orada mısınız? Al altınını ver bohçamı demiş yüzüğü atmışsınız. Dönmez, dönmesin de. Olaylar bu noktaya geldikten sonra asıl sizin istememeniz lazım bu adamı. Sadece sizin üzerinize yürünmesi olayı değil, annenizin babanızın evinde yapılmış bir saygısızlık bu. Babanızın hiç mi hatırı yok? Kendi evinde kızının üstüne yürümüşler ama kızın aklı hala o ailede.

Zaten koca olacak kalibrede değilmiş üstüne kardeşinin dayılanmasına ses çıkarmamış. Kardeşim anlayın artık, eski nişanlınız bitti demiş size. Güvenmeyin arada laf getirip götürenlere. Ayrıca iki üç ay sonra başkasıyla evlilik haberini alırsanız da hiç şok geçirmeyin. Az kaldı kendinizi tutamayıp gidip ayağına kapanacaksınız adamın. Anneni babanı çiğneyip gitmene değecek biri olsa, sorunlar senin ailenden kaynaklansa hadi git sevgine sahip çık derim de bu adam için değmez. Kendi ağzından "ya yeter ne anlamaz şeysin bitti dedim" lafını mı duymak istiyorsunuz? Sevgi tek başına hiç bir şeydir. Onu destekleyecek unsurlar gerek.

seven gitmez mantığına katılmıyorum. seven, gitmek zorunda kalabilir. değer görmemişse, mutsuz olacağını düşünüyorsa, sevgi ve ilgisine karşılık görmüyorsa kalıp da ne yapacak? günbegün kendini mi bitirsin? olacak gibi değilse, umudu tükendiyse sevdiği halde gitmek zorunda kalır.

ben sevdiğim halde gittim mesela. ilişkinin başlarıydı, ilgisi çabuk söndü. alma verme dengesi bozuldu. hep çabalayan, uğraşan tarafın ben olduğumu farkettiğimde, değer görmediğimi anladığımda, umudum tükendiğinde, "bizden olmaz" diye düşünmeye başladığımda gitmek zorunda kaldım ve gittim. o da dedi, sevseydin gitmezdin diye. ama öyle olmuyor. insan sevgisi bittiği zaman değil, umudu tükendiği zaman gider. ve gitmek zorunda kalmıştır.

sendeki durumlar nedir, meselenin içeriği nedir bilmiyorum, sadece seven gitmez mantığı üzerine konuştum. kendisine saygısı olan insan sevse de gidiyor, bunu yazın kafanıza.
Peki geri donmeyi hiç düşündün mü

Peki geri donmeyi hiç düşündün mü
ben gittikten çok kısa bir süre sonra geri döndüm ama yaptığım en büyük hataydı dönmek. çünkü karşımdaki değişmemişti, geri dönmeyi ben istemiştim o bana gel dememişti. ve döndüğümde her şey bence daha da kötüye gitti. keşke dönmeseydim. zaman kaybından başka bir işe yaramadı yani. doğru olan gitmekmiş, kalmak ya da geri dönmek değilmiş. ya ne olursa olsun gitmeyeceksin ya da gittin mi geri dönmeyeceksin. çünkü döndüğümde sırf sevdiğim için dönmüştüm ama sevgime inanmadı. sevsen gitmezdin, gittin geldin ama yine gideceğine ve sevmediğine eminim, dedi. aylar önce tamamen koptuk, komple bitti. herkes hayatına bakmakta şu an ve öyle de olacak.

L linamira ile iyi anlaşırsın, bence bir çay için siz.

Dönerse senindir dönmezse kebap. Bu iğrenç espiri de içimde kalmıştı, neyse rahatladım.

L linamira ile iyi anlaşırsın, bence bir çay için siz.

Dönerse senindir dönmezse kebap. Bu iğrenç espiri de içimde kalmıştı, neyse rahatladım.
Az icsinler. 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 Bunu da senden öğrendim seni yakaladikca duruma göre patlatmazsam rahat edemiyorum bende 😅😅

Back
X