- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Günaydın Sevgiben bir kere mahsus 7 gün protein ile atak yapacağım,sonra sana uyarım,atak günleri beraber yaparız.dediğim gibi,göbeğim çıktı,7 gün atak yaparsam eğer belki gider.bugün alışverişimi yapıp,yarın başlarım inşAllah.ben çevremdeki eczanelere ph damlasını sordum,ama bu eczanelerde bulamadım.1 şişe alıp denemek istiyorum.internete 1 şişe iki ay boyunca yeterli olacağını okudum.sevgiler ...kahvaltı edip oğlanı antrenmana götüreceğim...
Merhaba Sevgi-liebe,gurbetçiçeği,Dallida..Nasılsınız bayanlar? Dallida sen zaten 8.2 ph su içmiyor muydun? Neden damla alıyorsun?
Bu sefer inşallah istediğin gibi kilo verirsin Dallida..
Merhaba Dalida misafirlerin gitti mi?Evde yulaf kepeği vardı bulamadım, yulaf ezmesi kullansam olur mu?
Kepeği atmışım galiba, çarşıya da çıkamam,biliyorsun her yerde bulunmuyor
az önce Gülfuren de vardı,ama ona yetişemedim...
Ben de kaçırdım başka yerde karşılaştım ben geri döndüm, sen yarın mı başlıyorsun. Geçenlerde bir yerde okudum, haftada sadece 2 gün katı rejim uygulayıp diğer günler korumaya yönelik diyet yapanlar daha hızlı kilo veriyorlarmış.Tevekkeli değil Peygamberimizin pazartesi ve perşembe orucunu övmesi.
Sevgi,Gülfuren,Gurbetçiçeği,Serap...desteğiniz için çoooooook teşekkür ederimkafam çok karışıktı,kilo vermek için birkaç denemelerim oldu,çoğu da başarısız..kilo verdiysem de koruyamadım....sizlerle birlikte diyet yaptığım için çok mutluyum belki de ilk defa ,kilo vereceğime ve o kiloyu koruyacağıma inanıyorum...sevgiler
Sevgi,Gülfuren,Gurbetçiçeği,Serap...desteğiniz için çoooooook teşekkür ederimkafam çok karışıktı,kilo vermek için birkaç denemelerim oldu,çoğu da başarısız..kilo verdiysem de koruyamadım....sizlerle birlikte diyet yaptığım için çok mutluyum belki de ilk defa ,kilo vereceğime ve o kiloyu koruyacağıma inanıyorum...sevgiler
Canım benim ben de sizin gibi yol arkadaşlarına sahip olduğu için çok mutluyum.İNŞALLAH hep birlikte verip koruyacağız.Aramızda çok güzel bir iletişim var. Hayatta devamlı pohpohlanmaktan hiç hoşlanmadım,Aradığım samimiyet ve içtenlik. VIcık vıcık sözleri sevmaedim ,çok şükür Allah gönlüme göre verdi,Sizleri seviyorum artık küçük kardeşlerim gibi oldunuz.
Ziyaretine gideceğimiz yengemin vefat haberi geldi, birazdan memleketimize defin işlemini yapmaya gideceğiz.Buğün diyet biraz zor olacak gibi.Akşama inşAllah evde olurum,en azından iki öğün dikkat efmeye çalişacağım, sonra görüşmek üzere.....
Dalida neredesin canım gözüm en çok giren sen olduğun için seni arıyor
Dallida canım arkadaşım öncelikle ben zor kilo veriyorum düşüncesini lütfen beyninden sil at..İkincisi çok kolay kilo verdiğini düşün..Eskiyi artık hiç düşünme lütfen..Tamam kilo aldın verdin ama bu sefer kilolarını rahat ve sağlıklı bir şekilde verdiğini devamlı düşün..Tek suçlu beynimiz kitabını okuyorum..Birkaç gündür kendimi kötü hissediyordum..Bu kitap beni çok çabuk topluyor..Okumanızı tavsiye ediyorum..Ben senden çok güzel haberler alacağımıza inanıyorum..Bu arada güzel duyguların için de teşekkür ediyorum..
o zaman bu kitabı da alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?