Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Biraz önce kurstan geldim, öğlen orada yediklerimi paylaşayım..
1 kase yayla çorbası
1 lokma kek ve börek
2 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
4-5 bulgurlu yaprak sarması
Sonra görüşmek üzere................

Günaydın Sevgiben bir kere mahsus 7 gün protein ile atak yapacağım,sonra sana uyarım,atak günleri beraber yaparız.dediğim gibi,göbeğim çıktı,7 gün atak yaparsam eğer belki gider.bugün alışverişimi yapıp,yarın başlarım inşAllah.ben çevremdeki eczanelere ph damlasını sordum,ama bu eczanelerde bulamadım.1 şişe alıp denemek istiyorum.internete 1 şişe iki ay boyunca yeterli olacağını okudum.sevgiler...kahvaltı edip oğlanı antrenmana götüreceğim...

Tünaydın Dalida, Gurbetçiçeği,Gulfuren......
Dalida nasıl istersen canım, bakarsın bende yarın başlarım 4 gün yaparım..Yarın başlamadan tartıl da kaç kilo verdiğini bilelim.Sen dene faydasını gördüğünü anlarsak biz de kullanırız..
Gulfuren çok mu yoruluyorsun ,giremiyorsun.
Gurbetim çalışma hayatından vakit bulamamaya başladın, ileride herşey daha rayına oturur inşAllah.
Dün akşam yediklerimi yazayım:
1kase çorba
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık tas kebabı
kırmızı biber turşusu.
Kahvaltı da yediklerim:
kavurmalı 1 yumurta
1 dilim kızarmış köy ekmeği
1 incir
Öncesinde 3lü baharat karışımımı limonlu suyla aldım.Birazdan biberli suyumu içeceğim ,iki gündür içmedim.Sonra görüşürüzzzzzzz.....

Merhaba Sevgi-liebe,gurbetçiçeği,Dallida.. Nasılsınız bayanlar? Dallida sen zaten 8.2 ph su içmiyor muydun? Neden damla alıyorsun?
Bu sefer inşallah istediğin gibi kilo verirsin Dallida..

Merhaba Sevgi-liebe,gurbetçiçeği,Dallida.. Nasılsınız bayanlar? Dallida sen zaten 8.2 ph su içmiyor muydun? Neden damla alıyorsun?
Bu sefer inşallah istediğin gibi kilo verirsin Dallida..

Merhaba Gülfurenben o suyu bir senedir içiyorum,belki damlayı da kulanırsam eğer,daha çabuk sonuç alırım diye düşünüyorum...inşAllah hep birlikte zayıflarız ve hep zayıf kalırız...sevgiler

Merhaba Dalida misafirlerin gitti mi?Evde yulaf kepeği vardı bulamadım, yulaf ezmesi kullansam olur mu?
Kepeği atmışım galiba, çarşıya da çıkamam,biliyorsun her yerde bulunmuyor

Merhaba Dalida misafirlerin gitti mi?Evde yulaf kepeği vardı bulamadım, yulaf ezmesi kullansam olur mu?
Kepeği atmışım galiba, çarşıya da çıkamam,biliyorsun her yerde bulunmuyor

Merhaba Sevgi,bugün gittiler.Yulaf ezmesi kulanabilirsın herhalde,bulduğunda alırsın.Eskiden bende almıştım,kulanmayınca başkasına verdim,şimdi ihtiyacım olunca tekrar almak zorunda kaldım..

az önce Gülfuren de vardı,ama ona yetişemedim...

Ben de kaçırdım başka yerde karşılaştım ben geri döndüm, sen yarın mı başlıyorsun. Geçenlerde bir yerde okudum, haftada sadece 2 gün katı rejim uygulayıp diğer günler korumaya yönelik diyet yapanlar daha hızlı kilo veriyorlarmış.Tevekkeli değil Peygamberimizin pazartesi ve perşembe orucunu övmesi.

Sevgi,Gülfuren,Gurbetçiçeği,Serap...desteğiniz için çoooooook teşekkür ederimkafam çok karışıktı,kilo vermek için birkaç denemelerim oldu,çoğu da başarısız..kilo verdiysem de koruyamadım....sizlerle birlikte diyet yaptığım için çok mutluyumbelki de ilk defa ,kilo vereceğime ve o kiloyu koruyacağıma inanıyorum...sevgiler

Evet,yarın başlarım inşAllah.Yazdıklarına katılıyorum,arada onu da deneriz,vücudumuzu şaşırtmak için

Canım benim ben de sizin gibi yol arkadaşlarına sahip olduğu için çok mutluyum.İNŞALLAH hep birlikte verip koruyacağız.Aramızda çok güzel bir iletişim var. Hayatta devamlı pohpohlanmaktan hiç hoşlanmadım,Aradığım samimiyet ve içtenlik. VIcık vıcık sözleri sevmaedim ,çok şükür Allah gönlüme göre verdi,Sizleri seviyorum artık küçük kardeşlerim gibi oldunuz.

Sevgi,oğlanın dersleri var,ben çıkıyorum,sonra görüşürüz...derslerden dolayı hafta sonu bana tatil yok

Son düzenleme:
Onarımdan dolayı dün giremedim, bugünde evde yoktum, yarın hasta ziyaretine gitmem gerekiyor,,, inşAllah yarın bozacak bir şey olmaz.Gideceğim yer bir ilçe. Yarın sabah tartılıp bildirim yaparız.Kızlar neredesiniz?

Dallida canım arkadaşım öncelikle ben zor kilo veriyorum düşüncesini lütfen beyninden sil at..İkincisi çok kolay kilo verdiğini düşün..Eskiyi artık hiç düşünme lütfen..Tamam kilo aldın verdin ama bu sefer kilolarını rahat ve sağlıklı bir şekilde verdiğini devamlı düşün..Tek suçlu beynimiz kitabını okuyorum..Birkaç gündür kendimi kötü hissediyordum..Bu kitap beni çok çabuk topluyor..Okumanızı tavsiye ediyorum..Ben senden çok güzel haberler alacağımıza inanıyorum..Bu arada güzel duyguların için de teşekkür ediyorum..

Haydi bayanlar güzel haberlerinizi alalım..

Buğün tartıldım ve 1kg almış görünüyorum, oysa geçen hafta daha dikkatli davranmıştım.Aklıma kırmızı biber ve ekmeğe karşı toleransımın olmaması geldi, Çünkü geçen hafta boyunca köyden gelmiş organık ekmek vardı kahvaltılarda yedim.Ayrıca Antakya biberinden çay yapıp içiyordum.Bu hafta ikisine de çok dikkat edeceğim, bakalım kilo durumum ne olacak.
Bugünkü kilom:87,6kg
Üç gün ataktan sonra ne olacak bakalım.Sabah kahvaltısına yulaf kepeğiyle omlet yapıp yiyeceğim, hem tok tutar hem de zinde tutma özelliği var yulafın.Ayrıca tiroitleride çalıştırdığını biliyorum. Kolay gelsin Dalida sen dün başladın mı?Nasıl gidiyor?
GULFUREN sonunda girebilmişsin nasıl gidiyor satışlar?
Gurbetim hafta sonu çok yoğundun galiba girmedin, bu hafta yanlış hatırlamıyorsam öğlen vardiyasındasın.Belki çocukları okula gönderince girebilirsin.
Serapcığım eski paylaşımların yok artık.....

Ziyaretine gideceğimiz yengemin vefat haberi geldi, birazdan memleketimize defin işlemini yapmaya gideceğiz.Buğün diyet biraz zor olacak gibi.Akşama inşAllah evde olurum,en azından iki öğün dikkat efmeye çalişacağım, sonra görüşmek üzere.....
Dalida neredesin canım gözüm en çok giren sen olduğun için seni arıyor

Son düzenleme:

Başın sağ olsun Sevgi,Allah rahmet eylesin...ben dün rahatsızdım,diyete başlayamadım...ama bugün başladım.sabah tartıldım,81,9....

Tekrar merhaba...iki gündür sol kasığımda çok ağrım var,polip yüzünden,bugün sağlık ocağına gittim,kuvetli bir ağrı kesici verdiler.daha doğrusu iğne yaptılar,perşembe günü tekrar doktora gidinceye kadar idare edeyim diye.bugün az yedim,midem de bulanıyor..
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 bardak süt
az önce:2 haşlanmış yumurta,1 baget(tavuk)
ara:1 kase yoğurt yiyeceğim
yarından itibaren daha çok yiyeceğim,çünkü az yiyince,hemen kilo alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…