- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
galiba diyet degistirdiniz. atak protein diyeti. bakalim sizlere nasil etki edecek. ama ben böyle diyetlerin birakildiginda daha fazla kilo aldirdigina inaniyorum. bende öyle oluyor. birde sadece protein almak böbrekleri ve cigeri yoruyor. 3 günde olsa ben denedigim zamanlard 4. gün karbonhidrata, meyvee sldiriyordum ertesi güne hemen geri aliyordum. yasakli seylere insan daha cok saldiriyor. bence kendinizi kasmayin. arkadaslar. saglikli beslenin. sevgi abla gözlerinin önü morarmis demissin saglikli beslenmediginden olabilirmi? dallida sizin saglik sorunlarinizda var. bu sorunlarla bu tür diyetler ne derece dogru olur.metabolizmani bence dahada bozma. bunlar benim nacizane fikirlerim. genede siz bilirsiniz. haaaa bu rada bugün benim dogum günüm. kizim az önce okuldan geldi ve kutladi.
arkadaslar kusura bakmayin calisinca isler degisti. inanin vücut aliskin degilya cok zorlaniyorum. bu hafta gene sabahci yptilar bizi ama baska bölümdeydik .burasi biraz daha kolaydi .ama mesaiye kalinca 10- 11 saat ayak üstünde hic birsey yapmasan bile yorulur insan. eve geldigimde pestilim cikiyor aksamlari agzim acik uyuyorum. esim 3 aydir isssizdi. evde oldugu icin ev islerine yardim ediyo cay demliyyo tost , melemen felan yapiyo ama bir kadinin yaptigi gibi olmuyyor. bugün evdeyim biraz dipköse temizlik yaptim. suan yemegimde pisiyor bir bakayim dedim canlarim ne yapmis.sevgi abla ankaraliymissin ben seni istanbullu zannediyordum. benim memleketime akinsin . bende corumluyum. uckla geldigimiz zaman ankaray iniyoruz hep ucak ankarya her indiginde benim gözlerim dolr. ayriligi ve sevinci hatirlrim hep ankarayi duyunca. dallidacim ve gülfurencim sizlerede kucak dolusu sevgiler. arkadaslar inanin bana cok ugurlu geldiniz. hani dedimya esim 3 aydir issizdi diye. iste buyüzden bende ise girdim. biraz sikintilaarimiz oldu. ama Allah bize öyle bir kapi actiki. cok sükür esim cok güzel bir is buldu. ve bize cok güzel firsatlar sundu bu is. resmen hayatimiz degisti. belkide benim calismama bile gerek kalmayacak. bana ugur getirdiginize inaniyorum. hepinizi ayri ayri öpüyorum.
Merhaba Sevgi,herhangi bir sağlık sorunun yoksa,bence detoks yapabilirsin.Bi' Serap'a sor istersenben hiç detoks yapmadım:26:
Benim diyetim da iyi gidiyor,bir sıkıntım yok
öğlen yediklerim:2 baget,1 kase yoğurt(yulaf kepeği ile)
ara:süt
akşam:hamsi tava-yağsız
dışarda 40 dakika yürüdüm...
Bende Gurbetçiçeğinin dediklerine katılıyorumama şu kilolar yok mu
İyi akşamlar!hennüz girmiştim ki internet düştü.bende seni gördüm ama birşey yazmayı fırsat bulamadım...Dalida iyi akşamlar,demin seni kaçırdım, diyet nasıl gidiyor. Yarın sabah kilo kaybımızı yazalım ve diğer günlerde koruyalım.Ben haftaya detoks yapacağım 2 gün
Detoks katı değil. Sabah normal bizim gibi kahvaltı yapılıyor. haşlanmış bulgur( ben yarma kullanacağım) nohut, yeşil mercimek ve salatalık ayranla karıştırılıp soğuk çorba yapılıyor ve her 2 saatte 1 kase olmak üzere akşam 9'a kadar içiliyor. ben içine maydonoz ve dereotuda katmayı düşünüyorum.Yani bir nevi protein karbonhidrat karışımı gibi. Uygulayanlar metebolizma hızlandırdığını daha sonraları ilk seferden daha fazla kilo verdiklerini yazmışlar. Zaten ayda 1 veya 2 kez yapılması önerilmiş.
Ben yoğurt çorbası,nohut,yiyemiyorum...acayıp şişiriyor..
Anladım canım pek sıkı değil değilmi, Belki de sadece akşamları içerim , bakalım.
Yarın sabah kilo bildirimi yapamayabilirim,doktora gideceğim.Bugün dayanamadım ve tartıldım,iki günde 800 gram verdim.öğleden sonra bildirim yaparım.
Oğlum geldi, başımı bekliyor, gidip çay koyayım. Sonra görüşürüz,iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
arkadaslar kusura bakmayin calisinca isler degisti. inanin vücut aliskin degilya cok zorlaniyorum. bu hafta gene sabahci yptilar bizi ama baska bölümdeydik .burasi biraz daha kolaydi .ama mesaiye kalinca 10- 11 saat ayak üstünde hic birsey yapmasan bile yorulur insan. eve geldigimde pestilim cikiyor aksamlari agzim acik uyuyorum. esim 3 aydir isssizdi. evde oldugu icin ev islerine yardim ediyo cay demliyyo tost , melemen felan yapiyo ama bir kadinin yaptigi gibi olmuyyor. bugün evdeyim biraz dipköse temizlik yaptim. suan yemegimde pisiyor bir bakayim dedim canlarim ne yapmis.sevgi abla ankaraliymissin ben seni istanbullu zannediyordum. benim memleketime akinsin . bende corumluyum. uckla geldigimiz zaman ankaray iniyoruz hep ucak ankarya her indiginde benim gözlerim dolr. ayriligi ve sevinci hatirlrim hep ankarayi duyunca. dallidacim ve gülfurencim sizlerede kucak dolusu sevgiler. arkadaslar inanin bana cok ugurlu geldiniz. hani dedimya esim 3 aydir issizdi diye. iste buyüzden bende ise girdim. biraz sikintilaarimiz oldu. ama Allah bize öyle bir kapi actiki. cok sükür esim cok güzel bir is buldu. ve bize cok güzel firsatlar sundu bu is. resmen hayatimiz degisti. belkide benim calismama bile gerek kalmayacak. bana ugur getirdiginize inaniyorum. hepinizi ayri ayri öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?