Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

galiba diyet degistirdiniz. atak protein diyeti. bakalim sizlere nasil etki edecek. ama ben böyle diyetlerin birakildiginda daha fazla kilo aldirdigina inaniyorum. bende öyle oluyor. birde sadece protein almak böbrekleri ve cigeri yoruyor. 3 günde olsa ben denedigim zamanlard 4. gün karbonhidrata, meyvee sldiriyordum ertesi güne hemen geri aliyordum. yasakli seylere insan daha cok saldiriyor. bence kendinizi kasmayin. arkadaslar. saglikli beslenin. sevgi abla gözlerinin önü morarmis demissin saglikli beslenmediginden olabilirmi? dallida sizin saglik sorunlarinizda var. bu sorunlarla bu tür diyetler ne derece dogru olur.metabolizmani bence dahada bozma. bunlar benim nacizane fikirlerim. genede siz bilirsiniz. haaaa bu rada bugün benim dogum günüm. kizim az önce okuldan geldi ve kutladi.
 

Canım doğum günün kutlu olsun.Allah eşin ve çocuklarınla beraber geçireceğin mutlu ve sağlıklı hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin.Diyet konusunda yazdıklarında çok haklısın.Fakat kilo verememek moralimi çok bozdu. metabolizmamı biraz şaşırtıp,biraz kilo verip moral depolamak istiyorum. Yazılarını bekliyorum.Sen ne yapıyorsun, diyet nasıl gidiyor?İşin zormu, alışabildin m,?
 
İyi akşamlar Dalida nasıl gidiyor, benimki şimdiye kadar iyi.
öğleneynir çeşitleri
ara yulafl kepekli omlet
akşam:kavurma
yatmadan önce tarçınlı sütümü içeceğim , sabah içemedim.
 

Canım benim sende bizim uğurumuzsun. Eşinin işe girmesine çok sevindim , darısı gulfurenin eşine inşAllah. Bayramda yaptığımız dualar yerini bulmuş inş.Canım çorumla gelenek görenek ve mutfağımız birbirine çok benzer.Ankara keşke güzel şeyler hatırlatsaydı, mesela sevdiklerine geldiğinde kavuşmayı.Belki bundan sonra sevgi ablanı hatırlatır, ne dersin?
 
Merhaba Sevgi,herhangi bir sağlık sorunun yoksa,bence detoks yapabilirsin.Bi' Serap'a sor istersenben hiç detoks yapmadım:26:
Benim diyetim da iyi gidiyor,bir sıkıntım yok
öğlen yediklerim:2 baget,1 kase yoğurt(yulaf kepeği ile)
ara:süt
akşam:hamsi tava-yağsız
dışarda 40 dakika yürüdüm...
Bende Gurbetçiçeğinin dediklerine katılıyorumama şu kilolar yok mu
 
Dalida iyi akşamlar,demin seni kaçırdım, diyet nasıl gidiyor. Yarın sabah kilo kaybımızı yazalım ve diğer günlerde koruyalım.Ben haftaya detoks yapacağım 2 gün
 

Detoks katı değil. Sabah normal bizim gibi kahvaltı yapılıyor. haşlanmış bulgur( ben yarma kullanacağım) nohut, yeşil mercimek ve salatalık ayranla karıştırılıp soğuk çorba yapılıyor ve her 2 saatte 1 kase olmak üzere akşam 9'a kadar içiliyor. ben içine maydonoz ve dereotuda katmayı düşünüyorum.Yani bir nevi protein karbonhidrat karışımı gibi. Uygulayanlar metebolizma hızlandırdığını daha sonraları ilk seferden daha fazla kilo verdiklerini yazmışlar. Zaten ayda 1 veya 2 kez yapılması önerilmiş.
 
Son düzenleme:

Bir dene istersin,inşAllah faydası olur.
 
Yarın sabah kilo bildirimi yapamayabilirim,doktora gideceğim.Bugün dayanamadım ve tartıldım,iki günde 800 gram verdim.öğleden sonra bildirim yaparım.
 
Anladım canım pek sıkı değil değilmi, Belki de sadece akşamları içerim , bakalım.

Ayda 1-2 kere sıkı değil, olmazsa bir ay dene,bi' bak ne değişir:26:Sende benim gibi çok takıyorsun...yemek yüzünden eşimle hep birbirine girerizdün akşam dukan diyeti okuyordum,fırça yedim
 
Son düzenleme:
Dalida dizlerin iyimi yürüyüşe çıkmışsın , topuk dikeni olmasa bende yürümek istiyorum.Yarını çok merak ediyorum ne kadar gitmiş olacak. sonraki günler dikkat edip kilo almamak lazım. Sahi sen 6 öğün beslenmeyle kilo verebildinmi?
 
Oğlum geldi, başımı bekliyor, gidip çay koyayım. Sonra görüşürüz,iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

Dizlerim daha iyi,tempolu yürüyüş yapmadım,normal yürüdüm.6 öğün yapıyorum ama ara öğünlerim hep sulu..benim oğlum da başımda bekliyor,okulistik dan çalışacakmış,,,görüşürüz
 

Sizin adınıza çok sevindim..İnşallah eşinin işi dediğin gibi olurda çalışmak zorunda kalmazsın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…