Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

şimdi bende acıkıyorumiyi mi,kötü mü,bilemedim:26:

Metebolizman hızlandığı için çabuk acıkıyorsundur.Öğle yemeğinde yediklerim:
1 dolu tabak etli yeşil fasulye.
domates acı biber turp,zeytinyağı ve sumak ekşisiyle yapılmış salata
Birazdan biber çayımı da içeceğim.
Gulfuren neredesin?Gurbetim ilk iş günün nasıl geçti?

Dalida istersen her ayın başında ve sonunda 3 er gün protein atağı yapalım, sonraları da alkaliyle devam edelim ne dersin. Böylece vucudumuz fazla asitlenmez . Bol bol bu esnada alkali su içeriz,ne dersin? Böylece aynı günlerde yapacağımız için birbirimize destek oluruz, Şu anda senin misafirin var ben de yarın ve cuma kursa gideceğim, orada zor olur.Pazartesi başlayıp çarşamba bitiririz.Duruma göre ayda üç kerede yapabiliriz, gerekirse 3 günde ortasında yaparız.Lütfen bu konudaki fikrini yaz.

Bana uyar.Pazartesi başlarızSerap da çok destek oluyor,bu işi başaracağız inşAllahbu arada 1 ayda 10 kilo veren o arkadaş 120 kilo ymış.birkaç gündür da yok ortalarda...dediğin gibi diyete tam konsantre olamadık...

Son düzenleme:

Tamam canım her 2 haftanın 3 günü yaparız.Akşam yediklerim:
1 tabak nohut yemeği
1 kase turp ve kırmızı biberle salata
İKİSİNİN ARASINDA:1 kurabiye yedim,

cok tesekkür ederim. evet bugün ilk is günümdü. fabrikada herhalde bize hosgeldin yapmak icin en zor bölümü verdiler. ama neyseki bugünlükmüs o is yarin baska bölümde devam edecegiz. mayonez ve ketcap kolilerini banttan alip paletlere dizdik. sürekli al ve egil palete diz. birde agirdi koliler . anlayacagin mahvolduk kollar bacaklar gitti yani. birde hamladik galiba. neyse yarinki bölüm cok cok daha hafif. yalniz kist ameliyatlari dogum oranini düsürürmü? hic duymamistim. türk doktoru buraya yarim saat mesafede var . zaten hemen bir doktor ameliyat dedi diye ameliyat olmam. dün türk doktorunu aradim ama malesef ayin 12 sine kadar tatildelermis. arkasindan baska bir alman doktordan randevu aldim. bakalim o ne diyecek. kistmi hormonal dengemizi bozuyor yoksa ameliyatimi? SEVGI ABLA BU KONUDA FAZLA BILGIM YOK : ILK DEFA BASIMA GELIYORDA: yalniz dün bir saat internette arastirdim. sogan kürünü cok tavsiye ediyorlar. yarin baslayacagim insallah.

canim benim sol yumurtaligimda kist iki ay önce gittigimde bir tanedi. doktor bana dogum kontrol hapi yazdi, fakat günde bir defa yerine iki tane birden al dedi. zaten 10 günde bitti hap. ama karnimda bacaklarimda kücük kirmizi sivilceler cikti. zaten dogum kontrol haplari bana iyi gelmez. sonrasinda tekrardan kontrole gittigimde ultrasondan uzun uzun bakti. ve iki tane birbirine yapisik dedi. bende anlamadim. ama sogan kürünü internette arastirirken bende okudum yarin b aslayacagim. yalniz bazilari sogani kabuklariyla beraber 5 dakika kaynatip icin diyo, bazilarida sogani aksamdan suya koy , sabah ic diyo. hangisini yapmam gerekir acaba siz bilirmisiniz, yada sizdede ayni sorun oldumu.birazcik yardimci olursaniz sevinirim. sogan suyunu nasil kullandiniz ve faydasini gördünüzmü? tekrar tesekkür ederim.

Günaydın Gurbetçiçeği,yeni işin hayırlı olsunsoğan kürü hakkında bende güzel şeyler duyudum,bir dene istersençok geçmiş olsun

tesekkür ederim tatlim ilgi ve alakaniza. bugün sabah 6 da ise basladik öglen 2 ye kadar eve geldikten sonra esimle birde alisverise gittik. o yorgunlugun üstüne birde eve gel alisverisleri yerlestir. buzdolabini temizle, söylemesi ayiptir birazda et, kiyma ve tavuk butu almistik. onlari temizle , torbala , buzluga yerlestir. isim ancak bitti. bende bittim. sogan kürü hakkinda bende güzel seyler duydum yarin baslayacagim . ama tadini düsünemiyorum bile.....

Gurbetçiçeği ben yılların polikistik over hastasıyım.Kendimi bildim bileli başıma bela bu hastalık.İlaç kullanmazsam 10 ayda regl olduğum bile oldu.Sonra 2009 yılında İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan suyu kürünü okudum.Sadece 2 ay yaptım.O günden bu zamana 3 yıldır hiç ilaç kullanmadan her ay düzenli reglimi oluyorum.Üstelik iki yumurtalığımda kistlerden dolmuştu ultrasonda kendimde görüyordum bir sürü kisti.Bir dahaki gidişimde doktor hani kistlerin dedi nasıl polikistik over hastasısın hiç kistin yok dedi.Hepsi erimişti anlayacağın.O gün bugündür yumurtalık kistlerinden muzdarip kimi görsem hemen öneriyorum bu kürü.Mucizevi bir şekilde eritiyor yumurtalık kistlerini.Saraçoğlunun sitesinden nasıl uygulayacağını iyice öğrenip 2 ay kullanmanı tavsiye ederim.İnan memnun kalacaksın.Soğan suyu kürü varken yumurtalık kistinden ameliyat olmak gibi bir seçenek düşünemiyorum.İnşallah kısa zamanda şifa görürsün.Tat konusuna gelince ben ne yaptım sana onu diyeyim.Sıcak içmedim.Ilıyınca içtim bir kerede kafama diktim yudum yudum içmedim.Yudum yudum içince zorlanırsın ama bir kerede kafana dikince en sonunda bir tat kalıyor ağzında onuda suyu içip bitirince bardağı ağzımdan çekince içime yutkunmadım dışıma hohladım bir kere.O ağır tadı hafifletti.Çok kolay uyguladım bu şekilde o kürü.

Son düzenleme:
Sevgi topiğini bu işler için kullandığıma kızmazsın inşallah.Ben senin diğer topiğinide takip ediyordum ama sonra o üzücü olay oldu hepimiz bıraktık.Azmini takdir ediyorum umarım istediğin sağlıklı kiloya ulaşırsın :)

Son düzenleme:

Hayır canım o tür komplekslerim yok, sonuçta burada birbirimize yardım için varız.Ahlaka ve dine karşı olmayan her şeyi paylaşabiliriz ,her zaman beklerim paylaşımlarını.Biz burada sadece diyet değil, çeşitli problemlerimizide konuşuyoruz.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Gurbetim bildiğim kadarıyla yumurtalığıda aldıkları için çocuk olmuyor.Ayrıca bu ameliyat sonucuda hormon bozuklukları oluyor diye biliyorum.Konuyu bilen arkadaşlar varsa bilgi versin.
Gulfuren canım mantı olayına başladınmı, akşamlarıda mı giremiyorsun.
Birazdan alışılmış kahvaltımı yapacağım ve evden çıkacağım ,akşama ancak girebilirim.
Dalida muhtemelen birazdan girersin, sanada kolay gelsin

Teşekkürler Sevgiciğimsana da kolay gelsin
Misafirlerim kahvaltı ediyor,ben internete geziyorum:13:5 dakika için de olsa,kardır

Son düzenleme:
Eveeeet,herhalde Gurbetçiçeği 'kıskanmış'olmalıyım ki, benim de rahmimde, nur topu gibi bir polipim olduhaftaya başka doktora görüneceğim,sonra dopler çekilecek,sonra amelyat...........

Eveeeet,herhalde Gurbetçiçeği 'kıskanmış'olmalıyım ki, benim de rahmimde, nur topu gibi bir polipim olduhaftaya başka doktora görüneceğim,sonra dopler çekilecek,sonra amelyat...........

Geçmiş olsun canım,polipi alıp hemen gönderebiliyorlar...İnş. ameliyata gerek kalmaz.
Bugün son anda fikrimi değiştirip,kursa gitmedim ve akraba ziyaretine gittim.ÖĞLEN orada yediklerim:
ara: 2 küçük çikolata
öğlen:1 kase çorba
yarım karnıyarık
2 kaşık pirinç pilavı
3 yaprak sarması
havuç saklatası, yoğurtlu kabak salatası

aslında çok zararlı şeyler olmasada fazla kaçırmışım.
Akşam:
1 kase çorba
sebzeli fırında 1 tane alabalık
yeşil salata
1 avuç çekirdek ve kuruyemiş karışımı
Bol alkali su tüketmeye çalıştım. Bu gün - olarak yerini aldı ama pişman değilim7.Yarın inş. devam.....İyi geceler.....

Merhaba bayanlar.. Nasılsın Sevgi-liebe ? Bayram dönüşü iyi başlangıç yapmışsın kutlarım..Bence de acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek daha mantıklı..Ben öyle yaptım ve şükür kilolar geri gelmedi..

Gurbetçiçeği ve Dallida çok geçmiş olsun..İnşallah ikinizde ameliyatsız iyileşirsiniz..Dalida zaten bacağında sorun vardı birde bu mu çıktı? Bende miyon ameliyatı olmuştum hatta rahiminde alınma ihtimali vardı..Bir bebeğim daha olamayacak diye çok üzülüyordum.46 kiloya kadar düşmüştüm..Benimki tam damara baskı yapıyormuş devamlı kanam oluyordu..Şükür geçti gitti ve bir tosunum daha oldu..

Gurbetçiçeği işin de hayırlı olsun..Dualarımız kabul oldu..İnşallah rahat bir bölümü verirlerde sende devam edersin..

Bu arada ben hamurlarla boğuşuyorum.. Daha sipariş almadım..Ama bizim gelinin abisi kurs işletmeye başladı..Kilosunu 15 ten istiyor..Ben etraf da soruşturdum 18-20 arası yapıyorlar..Eşimde 15 ten yapma emeğine yazık diyor..Geçen gün sabah altıda yattım.Ama hem erişte yaptım hemde mantı..Eşim kızıyor bütün yük sende birde bunu yapma hastalanacaksın diyor..Evi biraz düzene oturtmuştum ,şimdi düzen yine bozuldu..Emirhan uyumadan zaten yapamıyorum..Bilmiyorum kafam karışık..Bakalım zaman ne gösterecek..
Bilgisayarı açamıyorum bile.Ara ara merhaba demeye geliyorum..

Günaydın Arkadaşlar,
Gulfuren kolay gelsin canım,Allah yar ve yardımcın olsun.Dikkat et çok yorulup hasta olma.Gündüz yapmaya çalış, baba oğlunla ilgilenebilir. Bakarsın ileride iyice tutulursun mantıcı dükkanı bile açabilirsin.Fiyat konusuna takılma, belli bir müşteri sayısına ujaşana kadar bir miktar düşük verebilirsin.Yakınınızdaki okullardaki öğretmenlere satabilirsin, onlar çok alır.Esnafa sorun, belki tanıdık bir fırın veya bakkal erişte satabilir.Düzenler oturtulur ve bozulur tekrar oturtulur... bunlara takılma hayat böyle devam eder. İnan bu günlerde geçer, ne iyi gün nede kötü gün sonsuza kadar sürüyor.Sabır ve şükrün sonu daima ferahlıktır, senin için dua ediyorum.Az da olsa eline para geçer, bu devirde parasız hiç birşey olmuyor, kazancın bol olsun inşAllah.
Birazdan kahvaltımı yapıp sonra nakış kursuna gideceğim.Kahvaltıda yiyeceklerim inş.:
2 haşl. yumurta
1 dilimkızarmış köy ekmeği
7 zeytin 1
1 parça peynir
1 kuru incir
2 bardak elma sirkeli suyumu içtim.
Arkadaşlar AYŞEĞÜL Hanım'a KARBONAT içmemin potasyumumu yükselttiğini yazmıştım, cevabı geldi.Bana elma sirkesi ve limon kullanmamı yazmış, sizinle paylaşmak istedim.

aynen bende arastirdim ve o sekilde uygulamaya basladim dün. bende iliyinca bir dikiste ictim. cok olumlu yorumlar var sogan kürüne karsi. mutlaka yapacam en az 3 hafta sonrasinda tekrar kontrole gidecem. dün baska bir doktora daha gittim bakalim o ne diyecek diye. dediki, kist hemen hemen her kadinda olurmus ama benimkinin icinde birseyler olusmus, onun ne oldugunu bilmedikleri icin ameliyat olmam gerekliyms. o sey her neyse iyide olabilirmis , kötüde. ama ben sogan suyundan cok ümitliyim insallah. cevap verdigin icin tesekkür ederim. inan icimi rahatlattin. Allah senden razi olsun.

kiskanc dallida neden beni kiskandin. gecmis olsun canim bak sende sogan kürünü bir dene belki faydasi olur

Kendine çok dikkat et,hastalanma...Bu dünya imtihan dünyası,sabreden kazanır.Çok dua et, dua müminin silahıdır ...sevgiler da öp benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…