- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Arkadaşlar nedense bugün çok acıktım.Biraz daha sabredip öğlen yemeğimi yiyeceğim.Arayı 4 saat tutmaya çalışıyorum.
şimdi bende acıkıyorumiyi mi,kötü mü,bilemedim:26:
Dalida istersen her ayın başında ve sonunda 3 er gün protein atağı yapalım, sonraları da alkaliyle devam edelim ne dersin. Böylece vucudumuz fazla asitlenmez . Bol bol bu esnada alkali su içeriz,ne dersin? Böylece aynı günlerde yapacağımız için birbirimize destek oluruz, Şu anda senin misafirin var ben de yarın ve cuma kursa gideceğim, orada zor olur.Pazartesi başlayıp çarşamba bitiririz.Duruma göre ayda üç kerede yapabiliriz, gerekirse 3 günde ortasında yaparız.Lütfen bu konudaki fikrini yaz.
Bana uyar.Pazartesi başlarızSerap da çok destek oluyor,bu işi başaracağız inşAllah bu arada 1 ayda 10 kilo veren o arkadaş 120 kilo ymış.birkaç gündür da yok ortalarda...dediğin gibi diyete tam konsantre olamadık...
Canım gurbetim hayırlı uğurlu olsun.Gece vardiyası zor olur fakat 3 haftada 1 geleceği için altından kalkarsın.Tek problem uyku düzenin bozulur o da zamanla rayına oturur.Allah yar ve yardımcın olsun,darısı gulfurenin kocasına.Allah bayramda yapılan duayı kabul eder, dualarımız kabul oldu. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ameliyattan korkma, istersen bir müddet bitkisel ilaçlar kullan, geçebilir.Doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler.Ayrıca TÜrklerdeki doğum oranını düşürmek için bir politikada olabilir.Bir TÜRK doktoru bulabilirsen önce ona muayene ol.Köln de Türk doktorları var bildiğim kadarıyla. TEkrar doğum düşünmesen bile hormonal dengen bozulur.
Merhaba
okudum ve hemen balıklama atlamazsam çatlarım dedim :)) Gurbetçiçeği kistiniz nerde?Rahimde veya yumurtalıklarda ise soğan suyu kürüne hemen başlayan.Düzgün içildiği takdirde eritemeyeceği kist olduğuna inanmıyorum ben :)
Günaydın Gurbetçiçeği,yeni işin hayırlı olsunsoğan kürü hakkında bende güzel şeyler duyudum,bir dene istersen çok geçmiş olsun
Sevgi topiğini bu işler için kullandığıma kızmazsın inşallah.Ben senin diğer topiğinide takip ediyordum ama sonra o üzücü olay oldu hepimiz bıraktık.Azmini takdir ediyorum umarım istediğin sağlıklı kiloya ulaşırsın :)
Eveeeet,herhalde Gurbetçiçeği 'kıskanmış'olmalıyım ki, benim de rahmimde, nur topu gibi bir polipim olduhaftaya başka doktora görüneceğim,sonra dopler çekilecek,sonra amelyat ...........
Merhaba bayanlar..Nasılsın Sevgi-liebe ? Bayram dönüşü iyi başlangıç yapmışsın kutlarım..Bence de acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek daha mantıklı..Ben öyle yaptım ve şükür kilolar geri gelmedi..
Gurbetçiçeği ve Dallida çok geçmiş olsun..İnşallah ikinizde ameliyatsız iyileşirsiniz..Dalida zaten bacağında sorun vardı birde bu mu çıktı?Bende miyon ameliyatı olmuştum hatta rahiminde alınma ihtimali vardı..Bir bebeğim daha olamayacak diye çok üzülüyordum.46 kiloya kadar düşmüştüm..Benimki tam damara baskı yapıyormuş devamlı kanam oluyordu..Şükür geçti gitti ve bir tosunum daha oldu..
Gurbetçiçeği işin de hayırlı olsun..Dualarımız kabul oldu..İnşallah rahat bir bölümü verirlerde sende devam edersin..
Bu arada ben hamurlarla boğuşuyorum..Daha sipariş almadım..Ama bizim gelinin abisi kurs işletmeye başladı..Kilosunu 15 ten istiyor..Ben etraf da soruşturdum 18-20 arası yapıyorlar..Eşimde 15 ten yapma emeğine yazık diyor..Geçen gün sabah altıda yattım.Ama hem erişte yaptım hemde mantı..Eşim kızıyor bütün yük sende birde bunu yapma hastalanacaksın diyor..Evi biraz düzene oturtmuştum ,şimdi düzen yine bozuldu..Emirhan uyumadan zaten yapamıyorum..Bilmiyorum kafam karışık..Bakalım zaman ne gösterecek..
Bilgisayarı açamıyorum bile.Ara ara merhaba demeye geliyorum..
Gurbetçiçeği ben yılların polikistik over hastasıyım.Kendimi bildim bileli başıma bela bu hastalık.İlaç kullanmazsam 10 ayda regl olduğum bile oldu.Sonra 2009 yılında İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan suyu kürünü okudum.Sadece 2 ay yaptım.O günden bu zamana 3 yıldır hiç ilaç kullanmadan her ay düzenli reglimi oluyorum.Üstelik iki yumurtalığımda kistlerden dolmuştu ultrasonda kendimde görüyordum bir sürü kisti.Bir dahaki gidişimde doktor hani kistlerin dedi nasıl polikistik over hastasısın hiç kistin yok dedi.Hepsi erimişti anlayacağın.O gün bugündür yumurtalık kistlerinden muzdarip kimi görsem hemen öneriyorum bu kürü.Mucizevi bir şekilde eritiyor yumurtalık kistlerini.Saraçoğlunun sitesinden nasıl uygulayacağını iyice öğrenip 2 ay kullanmanı tavsiye ederim.İnan memnun kalacaksın.Soğan suyu kürü varken yumurtalık kistinden ameliyat olmak gibi bir seçenek düşünemiyorum.İnşallah kısa zamanda şifa görürsün.Tat konusuna gelince ben ne yaptım sana onu diyeyim.Sıcak içmedim.Ilıyınca içtim bir kerede kafama diktim yudum yudum içmedim.Yudum yudum içince zorlanırsın ama bir kerede kafana dikince en sonunda bir tat kalıyor ağzında onuda suyu içip bitirince bardağı ağzımdan çekince içime yutkunmadım dışıma hohladım bir kere.O ağır tadı hafifletti.Çok kolay uyguladım bu şekilde o kürü.
Eveeeet,herhalde Gurbetçiçeği 'kıskanmış'olmalıyım ki, benim de rahmimde, nur topu gibi bir polipim olduhaftaya başka doktora görüneceğim,sonra dopler çekilecek,sonra amelyat ...........
Geçmiş olsun canım,polipi alıp hemen gönderebiliyorlar...İnş. ameliyata gerek kalmaz.
Bugün son anda fikrimi değiştirip,kursa gitmedim ve akraba ziyaretine gittim.ÖĞLEN orada yediklerim:
ara: 2 küçük çikolata
öğlen:1 kase çorba
yarım karnıyarık
2 kaşık pirinç pilavı
3 yaprak sarması
havuç saklatası, yoğurtlu kabak salatası
Teşekkürler Sevgicim
Merhaba bayanlar..Nasılsın Sevgi-liebe ? Bayram dönüşü iyi başlangıç yapmışsın kutlarım..Bence de acele etmeden yavaş yavaş kilo vermek daha mantıklı..Ben öyle yaptım ve şükür kilolar geri gelmedi..
Gurbetçiçeği ve Dallida çok geçmiş olsun..İnşallah ikinizde ameliyatsız iyileşirsiniz..Dalida zaten bacağında sorun vardı birde bu mu çıktı?Bende miyon ameliyatı olmuştum hatta rahiminde alınma ihtimali vardı..Bir bebeğim daha olamayacak diye çok üzülüyordum.46 kiloya kadar düşmüştüm..Benimki tam damara baskı yapıyormuş devamlı kanam oluyordu..Şükür geçti gitti ve bir tosunum daha oldu..
Gurbetçiçeği işin de hayırlı olsun..Dualarımız kabul oldu..İnşallah rahat bir bölümü verirlerde sende devam edersin..
Bu arada ben hamurlarla boğuşuyorum..Daha sipariş almadım..Ama bizim gelinin abisi kurs işletmeye başladı..Kilosunu 15 ten istiyor..Ben etraf da soruşturdum 18-20 arası yapıyorlar..Eşimde 15 ten yapma emeğine yazık diyor..Geçen gün sabah altıda yattım.Ama hem erişte yaptım hemde mantı..Eşim kızıyor bütün yük sende birde bunu yapma hastalanacaksın diyor..Evi biraz düzene oturtmuştum ,şimdi düzen yine bozuldu..Emirhan uyumadan zaten yapamıyorum..Bilmiyorum kafam karışık..Bakalım zaman ne gösterecek..
Bilgisayarı açamıyorum bile.Ara ara merhaba demeye geliyorum..
Çok teşekkür ederim canım,sana da çok geçmiş olsuncanını sıkma,dua et..dualarım seninle,inşAllah en kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulursun
kiskanc dallida neden beni kiskandin. gecmis olsun canim bak sende sogan kürünü bir dene belki faydasi olur
Teşekkür ederim canım,yarın bende soğan kürüne başlayacağım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?