Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Geçmiş olsun canım ,şimdi nasılsın.?Biraz önce döndük, hayat çok boş yaşadıklarımız gözümüzde canlandı.
Bugün orada meyve suyu yarım pide yedim,yolda da 1 avuç kuruyemiş yedim.
Akşam 1 tane alabalık yiyeceğim,İnşALLAH YARIN VE ÇARŞAMBA BİR AKSİLİK OLMAZ.
Gulfurenin tavsiye ettiği kitabı daha önce okumuştum, güzel bir kitap.Düşünce gücü veya olumlu düşünceyle ilgili kitapları okudunsa aynı onlar gibi ,birazdA SIR isimli kitaba benziyor.Onların diyete uyarlanmış şekli.

Başınız sağ olsun..Allah rahmet eylesin,yattığı yer cennet mekanı olsun..
Boş ver bugün diyeti düşünme..Dikkat de ediyorsun vücut ödem mi topladı acaba?

Geçmiş olsun..Ben o ağrıları çok iyi biliyorum..İğneden başka hiçbir şey ağrımı kesmezdi..İnşallah çok çabuk şifa bulursun..Evet az yemek yok..

Hayat gerçekten boş sadece gün dolduruyoruz..Yapacak bir şey yok Allah günlerimizi sağlıkla ve sevdiklerimizle geçirmeyi nasip etsin..

Ben kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum..Tek Şişman Beyniniz kitabı beni o kadar etkilemedi ama Tek Suçlu Beyniniz daha kapsamlı olduğu için hoşuma gitti..Diğer kitaplarda çoğunlukla olumlu düşünme ve pozitif düşünmeden bahsediliyor ..Bu kitap daha kapsamlı bilgiler veriyor..

Bu arada Sevgi-liebe mantı işi iyi gitmiyor..Geçenlerde eşimin akrabasındaydım..Gelinin abisi kantin işletiyor..15 tl'den anlaşacaktık.Eşimin teyzesinin kızı 12 tl den alıyormuş..Bende ordan alın dedim..Eşim bu fiyata parmağımı oynatmama izin vermez dedim..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Şükür durumum o kadar kötü değil..Ama çok kırıldım..Şevkim de kalmadı zaten..İstediğim fiyattan sipariş gelirse yaparım yoksa 2-3 lira için çocukları ihmal etmem..

Sağ ol canım,Amin,
Ben tek şişman beynimizi okumuştum.İŞ konusunda hayırlısı olsun, dua ediyorum.Malesef bazı insanlar fırsatı güzel değerlendiriyor.Hiç bir şey çocuklarından önemli değil,Allah bir yoluna koymuştur inş.
Kendini üzme ve yıpratma ,hayat çok kısa.İyi geceler.....

Son düzenleme:
Merhaba Dallida.. Nasılsın,ağrıların geçti mi?

Günaydın ,bu sabah birazdaha iyiyim,çok şükür..

Geçmiş olsun..Ben o ağrıları çok iyi biliyorum..İğneden başka hiçbir şey ağrımı kesmezdi..İnşallah çok çabuk şifa bulursun..Evet az yemek yok..

Teşekkür ederim canım

Hayat gerçekten boş sadece gün dolduruyoruz..Yapacak bir şey yok Allah günlerimizi sağlıkla ve sevdiklerimizle geçirmeyi nasip etsin..

Ben kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum..Tek Şişman Beyniniz kitabı beni o kadar etkilemedi ama Tek Suçlu Beyniniz daha kapsamlı olduğu için hoşuma gitti..Diğer kitaplarda çoğunlukla olumlu düşünme ve pozitif düşünmeden bahsediliyor ..Bu kitap daha kapsamlı bilgiler veriyor..

Bu arada Sevgi-liebe mantı işi iyi gitmiyor..Geçenlerde eşimin akrabasındaydım..Gelinin abisi kantin işletiyor..15 tl'den anlaşacaktık.Eşimin teyzesinin kızı 12 tl den alıyormuş..Bende ordan alın dedim..Eşim bu fiyata parmağımı oynatmama izin vermez dedim..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Şükür durumum o kadar kötü değil..Ama çok kırıldım..Şevkim de kalmadı zaten..İstediğim fiyattan sipariş gelirse yaparım yoksa 2-3 lira için çocukları ihmal etmem..[/QUOTE]

Sevgi'nin dediklerine katılıyorum,RABBİM daha hayırlı kapılar açar inşAllah

Son düzenleme:
Mesajlarım birbirine karışmışbu sabah biraz daha iyiyim,Gülfuren dediği gibi sadece iğne ağrımı kesti..birazdan yiyeceklerim:
2 haşlanmış yumurta,peynir,1 fıncan süt...
hepimize kölay gelsin,sevgiler
-Sır- kitabı bende almıştım,ama okumaya fırsatım olmamıştı.bugün okumaya başlayacağım..

Son düzenleme:
Merhaba,galiba sitede onarım devam ediyor...çok zor açılıyor...
Ara:1 bardak tarçınlı süt
öğlen:3 tavuk baget,1 kase yoğurt
ara:kefir ve krep( kepek yulaflı)
akşam:2 baget
ara:ayran...

Canım iyi olmana sevindim,menün süper. Benim dün diyet olmadı, akşam malesef kaçtı. dÜN YAKLAŞIK 5 SAATİM YOLDA GEÇTİ.Gelince orada az yemem ve hafif gripal bir durum var ondan dolayı az yiyince kendimi toparlayamadım.Neyse hayırlısı olsun, bende bu sefer 2 gün atak yapmış olurum.
Sabah:1,5kaşık yulaf kepeği az süt ve 2 yumurtayla hazırlanmış omlet.
Biraz önce 1 haşlanmış yumurta ve 2-3 kaşık yoğurt
Akşama bakalım kısmette ne varŞu ana kadar açlık hissetmedim.Yarınıda atlatınca bakalım ne kadar kilo kaybı olacak, bende ödemde var belki daha fazla olur.Sonra görüşürüz.

TeşekkürlerSıkma canını,daha sonraki seferde 3 gün atak yaparsın.Atak dan sonra bol C vitamini almayı çalışDün çok yorucu bir gün geçirmişsin...Çok geçmiş olsun

TeşekkürlerSıkma canını,daha sonraki seferde 3 gün atak yaparsın.Atak dan sonra bol C vitamini almayı çalışDün çok yorucu bir gün geçirmişsin...Çok geçmiş olsun

Evet dediğin gibi perşembe c vitaminine ağırlık vereyim.
öğlen yediklerim:
1 kase yoğurt
2 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam:4 kaşık kavurma
biraz maydonoz
sonra çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı süt içerim.Aslında yarın senin yaptığın gibi krepi öğleden sonra yapayım , o zaman acıkmam.

Şimdi hem açlığımı bastırmak hem de rahatsızlığıma biraz iyi gelsin diye süte zencefil,karabiber tarçın kattım, onu içiyorum.

Sevgi-liebe ve Dallida size kolay gelsin..Dualarınız için de teşekkür ediyorum..Allah sizin de gönlünüzdeki dileklerinizi versin..Gurbetçiçeğide vakit bulamıyor..İnşallah rahat bölümde çalışıyordur..Ben yediklerimi yazmıyorum..56.5 kg oldum.2-3 kiloda yavaş yavaş gidiyor zaten..İnşallah sizlerden de böyle haberle alacağım..

İnşAllah canım, senin kilonun 10kg üstünde bile olsam yeter.Gurbetçiçeği bizi unuttunnnnnnnnnnnnn.

Teşekkürler canım,hepimize kolay gelsin

Merhaba güzel bayanlarİstanbul'da yağmur yağıyor
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,peynir,çay
Ara:kakaolu süt..
Sevgi,nasıl oldun?

Merhaba güzel bayanlarİstanbul'da yağmur yağıyor
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,peynir,çay
Ara:kakaolu süt..
Sevgi,nasıl oldun?

Canım merhaba Ankara'da da yağmur yağacak gibi,hala düzelemedim.Akşam kızkardeşimin eşi ' ablagözlerinin çevresi morarmış dedi.Geçen kızımda aynı şeyi söyledi,oysa uykusuzluk felanda çekmiyorum.Sabah çocukları gönderdim, kahvaltımı yaptım,antibiyotik almıştım dayanamadım tekrar yattım.Biraz önce kalktım,birazdan tarçınlı,karabiberli,zencefilli süt içecegim.
Kahvaltı:2 tane kavurmalı yumurta ,çay
Dün kaçamaksız geçirdim,bugünde inş. öyle geçer.Haftaya 2 günde 100/100 detoks diyetini uygulamayı düşünüyorum,Diyet yöntemleri bölümünde var. Böylece 1 hafta atak bir hafta 2 günlük detoks uygulayacagım.Diğer 5 günde alkali beslenmeyi düşünüyorum.Ne düşündüğünü yazarmısın.

arkadaslar kusura bakmayin calisinca isler degisti. inanin vücut aliskin degilya cok zorlaniyorum. bu hafta gene sabahci yptilar bizi ama baska bölümdeydik .burasi biraz daha kolaydi .ama mesaiye kalinca 10- 11 saat ayak üstünde hic birsey yapmasan bile yorulur insan. eve geldigimde pestilim cikiyor aksamlari agzim acik uyuyorum. esim 3 aydir isssizdi. evde oldugu icin ev islerine yardim ediyo cay demliyyo tost , melemen felan yapiyo ama bir kadinin yaptigi gibi olmuyyor. bugün evdeyim biraz dipköse temizlik yaptim. suan yemegimde pisiyor bir bakayim dedim canlarim ne yapmis.sevgi abla ankaraliymissin ben seni istanbullu zannediyordum. benim memleketime akinsin . bende corumluyum. uckla geldigimiz zaman ankaray iniyoruz hep ucak ankarya her indiginde benim gözlerim dolr. ayriligi ve sevinci hatirlrim hep ankarayi duyunca. dallidacim ve gülfurencim sizlerede kucak dolusu sevgiler. arkadaslar inanin bana cok ugurlu geldiniz. hani dedimya esim 3 aydir issizdi diye. iste buyüzden bende ise girdim. biraz sikintilaarimiz oldu. ama Allah bize öyle bir kapi actiki. cok sükür esim cok güzel bir is buldu. ve bize cok güzel firsatlar sundu bu is. resmen hayatimiz degisti. belkide benim calismama bile gerek kalmayacak. bana ugur getirdiginize inaniyorum. hepinizi ayri ayri öpüyorum.

galiba diyet degistirdiniz. atak protein diyeti. bakalim sizlere nasil etki edecek. ama ben böyle diyetlerin birakildiginda daha fazla kilo aldirdigina inaniyorum. bende öyle oluyor. birde sadece protein almak böbrekleri ve cigeri yoruyor. 3 günde olsa ben denedigim zamanlard 4. gün karbonhidrata, meyvee sldiriyordum ertesi güne hemen geri aliyordum. yasakli seylere insan daha cok saldiriyor. bence kendinizi kasmayin. arkadaslar. saglikli beslenin. sevgi abla gözlerinin önü morarmis demissin saglikli beslenmediginden olabilirmi? dallida sizin saglik sorunlarinizda var. bu sorunlarla bu tür diyetler ne derece dogru olur.metabolizmani bence dahada bozma. bunlar benim nacizane fikirlerim. genede siz bilirsiniz. haaaa bu rada bugün benim dogum günüm. kizim az önce okuldan geldi ve kutladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…