- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Tekrar merhaba...iki gündür sol kasığımda çok ağrım var,polip yüzünden,bugün sağlık ocağına gittim,kuvetli bir ağrı kesici verdiler.daha doğrusu iğne yaptılar,perşembe günü tekrar doktora gidinceye kadar idare edeyim diye.bugün az yedim,midem de bulanıyor..
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 bardak süt
az önce:2 haşlanmış yumurta,1 baget(tavuk)
ara:1 kase yoğurt yiyeceğim
yarından itibaren daha çok yiyeceğim,çünkü az yiyince,hemen kilo alıyorum...
Ziyaretine gideceğimiz yengemin vefat haberi geldi, birazdan memleketimize defin işlemini yapmaya gideceğiz.Buğün diyet biraz zor olacak gibi.Akşama inşAllah evde olurum,en azından iki öğün dikkat efmeye çalişacağım, sonra görüşmek üzere.....
Dalida neredesin canım gözüm en çok giren sen olduğun için seni arıyor
Tekrar merhaba...iki gündür sol kasığımda çok ağrım var,polip yüzünden,bugün sağlık ocağına gittim,kuvetli bir ağrı kesici verdiler.daha doğrusu iğne yaptılar,perşembe günü tekrar doktora gidinceye kadar idare edeyim diye.bugün az yedim,midem de bulanıyor..
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 bardak süt
az önce:2 haşlanmış yumurta,1 baget(tavuk)
ara:1 kase yoğurt yiyeceğim
yarından itibaren daha çok yiyeceğim,çünkü az yiyince,hemen kilo alıyorum...
Geçmiş olsun canım ,şimdi nasılsın.?Biraz önce döndük, hayat çok boş yaşadıklarımız gözümüzde canlandı.
Bugün orada meyve suyu yarım pide yedim,yolda da 1 avuç kuruyemiş yedim.
Akşam 1 tane alabalık yiyeceğim,İnşALLAH YARIN VE ÇARŞAMBA BİR AKSİLİK OLMAZ.
Gulfurenin tavsiye ettiği kitabı daha önce okumuştum, güzel bir kitap.Düşünce gücü veya olumlu düşünceyle ilgili kitapları okudunsa aynı onlar gibi ,birazdA SIR isimli kitaba benziyor.Onların diyete uyarlanmış şekli.
Sağ ol canım,Amin,Başınız sağ olsun..Allah rahmet eylesin,yattığı yer cennet mekanı olsun..
Boş ver bugün diyeti düşünme..Dikkat de ediyorsun vücut ödem mi topladı acaba?
Sağ ol AMİN...bilemiyorum olabilir..
Hayat gerçekten boş sadece gün dolduruyoruz..Yapacak bir şey yok Allah günlerimizi sağlıkla ve sevdiklerimizle geçirmeyi nasip etsin..
AMİN
Ben kişisel gelişim kitapları okumayı seviyorum..Tek Şişman Beyniniz kitabı beni o kadar etkilemedi ama Tek Suçlu Beyniniz daha kapsamlı olduğu için hoşuma gitti..Diğer kitaplarda çoğunlukla olumlu düşünme ve pozitif düşünmeden bahsediliyor ..Bu kitap daha kapsamlı bilgiler veriyor..
Bu arada Sevgi-liebe mantı işi iyi gitmiyor..Geçenlerde eşimin akrabasındaydım..Gelinin abisi kantin işletiyor..15 tl'den anlaşacaktık.Eşimin teyzesinin kızı 12 tl den alıyormuş..Bende ordan alın dedim..Eşim bu fiyata parmağımı oynatmama izin vermez dedim..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Şükür durumum o kadar kötü değil..Ama çok kırıldım..Şevkim de kalmadı zaten..İstediğim fiyattan sipariş gelirse yaparım yoksa 2-3 lira için çocukları ihmal etmem..
Merhaba Dallida..Nasılsın,ağrıların geçti mi?
Geçmiş olsun canım ,şimdi nasılsın.?Biraz önce döndük, hayat çok boş yaşadıklarımız gözümüzde canlandı.
Teşekkür ederim Sevgi,bugün daha iyiyim.Gerçekten biz bu dünyada misafiriz...
Merhaba,galiba sitede onarım devam ediyor...çok zor açılıyor...
Ara:1 bardak tarçınlı süt
öğlen:3 tavuk baget,1 kase yoğurt
ara:kefir ve krep( kepek yulaflı)
akşam:2 baget
ara:ayran...
Canım iyi olmana sevindim,menün süper. Benim dün diyet olmadı, akşam malesef kaçtı. dÜN YAKLAŞIK 5 SAATİM YOLDA GEÇTİ.Gelince orada az yemem ve hafif gripal bir durum var ondan dolayı az yiyince kendimi toparlayamadım.Neyse hayırlısı olsun, bende bu sefer 2 gün atak yapmış olurum.
Sabah:1,5kaşık yulaf kepeği az süt ve 2 yumurtayla hazırlanmış omlet.
Biraz önce 1 haşlanmış yumurta ve 2-3 kaşık yoğurt
Akşama bakalım kısmette ne varŞu ana kadar açlık hissetmedim.Yarınıda atlatınca bakalım ne kadar kilo kaybı olacak, bende ödemde var belki daha fazla olur.Sonra görüşürüz.
TeşekkürlerSıkma canını,daha sonraki seferde 3 gün atak yaparsın.Atak dan sonra bol C vitamini almayı çalış Dün çok yorucu bir gün geçirmişsin... Çok geçmiş olsun
Sevgi-liebe ve Dallida size kolay gelsin..Dualarınız için de teşekkür ediyorum..Allah sizin de gönlünüzdeki dileklerinizi versin..Gurbetçiçeğide vakit bulamıyor..İnşallah rahat bölümde çalışıyordur..Ben yediklerimi yazmıyorum..56.5 kg oldum.2-3 kiloda yavaş yavaş gidiyor zaten..İnşallah sizlerden de böyle haberle alacağım..
Sevgi-liebe ve Dallida size kolay gelsin..Dualarınız için de teşekkür ediyorum..Allah sizin de gönlünüzdeki dileklerinizi versin..Gurbetçiçeğide vakit bulamıyor..İnşallah rahat bölümde çalışıyordur..Ben yediklerimi yazmıyorum..56.5 kg oldum.2-3 kiloda yavaş yavaş gidiyor zaten..İnşallah sizlerden de böyle haberle alacağım..
Merhaba güzel bayanlarİstanbul'da yağmur yağıyor
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,peynir,çay
Ara:kakaolu süt..
Sevgi,nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?