Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

sağol lily şimdi iyiyim
sadece çok kilo aldım yine yaz tatilinde
yine bir diyet seferberliğine girdim
bakalım hayırlısı
grubun dağılmasına üzüldüm
herkes için hayırlısı olsun
iyi olmana sevindim canım
sağlığın yerinde olsun da inşallah gerisi boş
kiloları da dert etme inşallah verirsin neler atlatmışsın kilo vermekten mi korkcan
gruba ben de üzüldüm ama dediğin gibi hepimiz için hayırlısı olsun napalım
sen de istediğin zaman gel yaz canım motive ederiz birbirimizi

slmmmm şuan 5 li çay içiyorum daha kavaltı yapamadım

selam kızlar
artık burdayım
veeeee.... bayram bilançosunu açıklıyorum: hiç kilo almamışım geçen pazartesiyle aynıyım yani 74,3... üstelik regle rağmen... sadece bel bölgem birkaç cm arttı o da sanırım malum günlerden
bugun de güzel bir başlangıçla yola devam ediyorum 11de kahvaltı etmiştim birzdan yemeğimi yerim sonrasında da akşama kadar düzenlerim inşallah

Nisab,
menülerin gayet güzel ve dengeli, seni tebrik ediyorum

kızlar
bayram boyu ne kaçamaklar yaptık acaba söylemek isteyen var mı?

diyet gayet güzel gidiyordu bayramda bile dikkat ettim ama tartıldım hiç kilo vermemişim moralim bozuldu 3 gündür diyet yapamıyorum

kızlar hepinize hayırlı geceler
akşam yemeğinden birkaç saat sonra, 10gibi uyuyakalmışm
bugun birazcık dengeyi bozdum malum günlerden canım acayip çikolata isitoyr ben de marketten hazır almayım dedim evde kakaolu süt yaptım 3-4 petibörle yedim
menümü de yarından itibaren güzelce yazıcam size yoksa kontrolsüz gidiliyor
suyum bugun 1,5lt-2lt olmuştur
sporum da var 15-20dk evin etrafında biraz dolandım hem hava almış oldum evde de canım sıkıldı açtım tvden müzik kanallarını 15-20dk da öyle tepindim bugunluk yeter sanırım

diyet gayet güzel gidiyordu bayramda bile dikkat ettim ama tartıldım hiç kilo vermemişim moralim bozuldu 3 gündür diyet yapamıyorum
canım kilo vermemiş olman aslında kötü anlamı taşımaz vücudun sağlıklı beslenmeye alışıyor kilo veremedim hadi diyeti bırakıyorum moduna girme lütfen hatta öncelikle bizim diyet psikolojisinden çıkıp sağlıklı beslenen bireyler moduna girmemiz gerekiyor ki aralarda yediğimiz kaçamak yiyecekleri de suçluluk duymadan, gönül rahatlığıyla canm istedi yedim diyebilelim
hadi kızlar yarından itibaren süper menüler paylaşalım gaza gelelim

günaydın kızlar bende çayımı aldım içiyorum birazdan pazara çıkıcam süt alıp yoğurt yapıcam internetim sınırsız oldu artık sporu da internetten yapıcam pazardan gelince kavaltımı yaparım buraya yazarım öpüyorum hepinizi

acayip terletiyo ve metobolizmayı yükseltiyor tavsiye ederim

.............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

netten leslie sansonse diye yaz çıkar zaten biz ona başlamıştık geçen yıl arada ben yapıyorum hatta...
google amcaya nasıl egzersizler istediğinizi yazın ona göre videolar karşınıza çıkar

kızlar valla bayılacam midem o kadar büyümüş ki diyet yapıyorum ama yarı aç bugün temizlik yaptım pazara gittim akşama yemekyaptım üstüne 30 dk spor bide tempolu müzikle oynadım nasıl sizce öglen 4 tane küçük biber dolması 1 dilim ekmek yogurt ara ögün 1 tane nar

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sporun güzel de menün az olmuş
zayıflamaya çalışıyor olmamız aç kalacağımız anlamına gelmez sen bence listene uy hem doyarsın aç kalmazsın hem de kilo verirsin emin ol doyarak zayıflamak çok keyifli
http://...................................................... ben bunları yapıyorum acayip kalori yakıyor kan ter içinde kalıyosun lesli yi sevmedim ya çok şaçma geldi

turnalcım,
link paylaşımı yasak olduğundan siliyorum canım ama ben baktım senin videolara, güzelmiş, bana leslie ve zumba karışımı gibi geldi tabii herkes kendine en uygun soru yapar

Bugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
şekersiz yeşil çay

Öğlen
4 kaşık ıspanak kavurması
2 dilim ekmek
1 yemek kaşığı çıkolata(sabah sınava girdiğim için canım çok tatlı istedi)

Akşam
lahana dolması

Ara
1 tane elma
1 bardak süt
spor yok,8 bardak su
artık sağlıklı beslenme listemi kalori hesabına göre yapıcam bide böyle deniycem :)

dünkü menüm
sabah:
1 tane yumurta,5 tane zeytin,2 dilim ekmek,domates
öğle:
2 kaşık yoğurt,1 tane domates,2 dilim ekmek,7 tane mantar
ara:
1 tane elma
akşam:
1 dilim ekmek,salata,fırında balık
ara:
1 tane elma,1tane şekersiz yeşil çay
spor yok,sanırım su 5 bardaktı

bugün ki menüm
sabah:
peynir,5 tane zeytin,2 dilim ekmek,domates,şekersiz yeşil çay
öğlen:
domates,2 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek,6 tane mantar
ara:
3 tane ligt bisküvi
akşam:
2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek,5 kaşık bezelye yemeği,domates
ara:
şekersiz 2 tane yeşil çay,1 bardak süt
spor yok,5 bardak su (şimdilik)

bugün ki menüm
sabah:
peynir,5zeytin,2 dilim ekmek,domates
öğlen:
2 kaşık yoğurt,5 kaşık bezelye yemeği,2 dilim ekmek,domates
ara:3 tane ligt bisküvi
akşam:
2 kaşık yoğurt,5 kaşık ıspanak yemeği,salata, 1 dilim ekmek
ara:nar
spor yok,6 bardak su

arkadaşlar bana 15 gün müsade evimde tadilat var sürekli giremem

bugün kim menüm
sabah:3 kaşık menemen,5 zeytin,2 dilim ekmek,1 tane yeşil çay
ara:1 tane elma
öğlen: 2kaşık yoğurt,2 dilim ekmek,5 kaşık yemek
ara: 3 tane bisküvi
akşam:2 kaşık yoğurt,5 kaşık yemek,
ara:1 tane kurabiye,2 tane dolma,1 dilim börek,1 tane yeşil çay (misafirlikteydik dayanamadım )
spor yok,7 bardak su

Selam kızlar
Uzun zamandır topiğe girmiyordum maşallah nisab paylaşıma devam ediyor sağolsun
Ben de artık bu hafta yeniden ve sonuna kadar başlamaya niyet ediyorum kızlar
Geçen hafta Dr. kontrolüm vardı herşey yolunda şükür 6 ay sonraya verdiler randevuyu o zamana kadar da kilo vermek ve bambaşka, zayıf bir ben olarak gitmek istiyorum
son 2 haftadır 1kg falan almışım 75lerdeyim
hadi kızlar Pazartesi bildirimlerle yepyeni bir başlangıç yapalım ne dersiniz?

Yeni yıla daha zayıf olarak girelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…