iyi olmana sevindim canımsağol lily şimdi iyiyim
sadece çok kilo aldım yine yaz tatilinde
yine bir diyet seferberliğine girdim
bakalım hayırlısı
grubun dağılmasına üzüldüm
herkes için hayırlısı olsun
Nisab,
menülerin gayet güzel ve dengeli, seni tebrik ediyorum
kızlar
bayram boyu ne kaçamaklar yaptık acaba söylemek isteyen var mı?
canım kilo vermemiş olman aslında kötü anlamı taşımaz vücudun sağlıklı beslenmeye alışıyor kilo veremedim hadi diyeti bırakıyorum moduna girme lütfen hatta öncelikle bizim diyet psikolojisinden çıkıp sağlıklı beslenen bireyler moduna girmemiz gerekiyor ki aralarda yediğimiz kaçamak yiyecekleri de suçluluk duymadan, gönül rahatlığıyla canm istedi yedim diyebilelimdiyet gayet güzel gidiyordu bayramda bile dikkat ettim ama tartıldım hiç kilo vermemişim moralim bozuldu 3 gündür diyet yapamıyorum
günaydın kızlar bende çayımı aldım içiyorumbirazdan pazara çıkıcam süt alıp yoğurt yapıcam internetim sınırsız oldu artık sporu da internetten yapıcam pazardan gelince kavaltımı yaparım buraya yazarım öpüyorum hepinizi
netten leslie sansonse diye yaz çıkar zaten biz ona başlamıştık geçen yılarada ben yapıyorum hatta...
google amcaya nasıl egzersizler istediğinizi yazın ona göre videolar karşınıza çıkar
kızlar valla bayılacam midem o kadar büyümüş ki diyet yapıyorum ama yarı aç bugün temizlik yaptım pazara gittim akşama yemekyaptım üstüne 30 dk spor bide tempolu müzikle oynadım nasıl sizce öglen 4 tane küçük biber dolması 1 dilim ekmek yogurt ara ögün 1 tane nar
http://...................................................... ben bunları yapıyorum acayip kalori yakıyor kan ter içinde kalıyosun lesli yi sevmedim ya çok şaçma geldi
arkadaşlar bana 15 gün müsade evimde tadilat var sürekli giremem
Selam kızlar
Uzun zamandır topiğe girmiyordum maşallah nisab paylaşıma devam ediyor sağolsun
Ben de artık bu hafta yeniden ve sonuna kadar başlamaya niyet ediyorum kızlar
Geçen hafta Dr. kontrolüm vardı herşey yolunda şükür 6 ay sonraya verdiler randevuyu o zamana kadar da kilo vermek ve bambaşka, zayıf bir ben olarak gitmek istiyorum
son 2 haftadır 1kg falan almışım 75lerdeyim
hadi kızlar Pazartesi bildirimlerle yepyeni bir başlangıç yapalım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?