Ne haber kızlar bugün yarın kpss açıklanacak diye stres içindeyim
Yemek düzenim bozuldu vallahi
Bugünde evde değildim ama fazla kaçırmadım Allahtan
Sabah ve öğlenim normaldi akşamda annem lavaş ekmeğine et ote yapmış bir tane ondan yedim çay içtim
spor dersek bugün baya yürüdük ve yeğenlerimi sevmeye gittim onlara yetişeyim halama temizlikte yardım edeyim derken epey efor sarfettim
yarın sabah tartılır yazarım
canım menün güzel elbette ki en güzeli zaten günde 5-6 öğün yemek yani süper bir menü o konuda için rahat olsun
suyun da harikaspor da zaten temzilik insanın pestilini çıkartıyor
sadece bir şey var, patates yedin mi ekmek yeme hem 3 patates fazla olmuş patatesi mümkünse akşam yeme yersen de 1 patates ye ama ekmeksizonun haricinde süper
kimse yok mu hadi arkadaslar birbirimizi motiwe edecektik burda hiç uğrayan yok..bugn sporumu yaptım ufaklık uyuyunca yine yapıcam akşm yemeğinde çeyrk ekmk tost yedm şımarttım kendimi :) aksam kızmla meyve yedik ve herzamnki gibi nescafesz olmazz :)
evde küçük bir yaramaz var nete sürekli
girmek mümkün olmuyor vakit buldukca yazıyorum
ne mutluvalla buraya yazıyorum diye mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalışıyorum bu forum psikolojik olarak beni etkiledi artık diyette daha dikkatliyim :)
aynen ben de imkan buldukça burdayım işte 10 gundur yoktum artık tam gaz devamevde küçük bir yaramaz var nete sürekli
girmek mümkün olmuyor vakit buldukca yazıyorum
yaramazların ikisine de sevgiler...bendede war o yaramazdann :)
hoşgeldin canım benimmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben yokken neler oldu buralardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne mutluinşallah bundan sonra daha da dikkatli olup hep beraber zayıflayacağız inşallah
hoşgeldin canım benimmmbu arada çok çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?