Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

yaaa yanımda ossurdu yaaa böle bişe olurmu beynimde hala kokusu doruo osuruğunun nevrim döndü resmen -tatlicadiarzu-

kokusu hala burnumda :jeyyar: daha neler varda mideniz bulanır anlatmiim delikafadulden

kokusu hala burnumda :jeyyar: daha neler varda mideniz bulanır anlatmiim delikafadulden

Çok fenasın yaaa çok güldürdün beni.
ay ben hayal bile edemiyorum.
Kıpkırmızı olurduk ikimizde heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hiç öyle bir şey başımıza gelmedi şükür diyim
Bir kaç örnek daha versene gı vallahi meraklandımmgamyoncuiremsu

delikafadulden bi keresinde de burnunu kurcalarken bastım onu..sığmadı parmağın benimkini veriyim ince rahat olur dedim bende..suratıma baktı bön bön,hayatımda böle bön bi insan görmedim...geğirir garg gurg ona alıştım hadi de osurması gözümde bitrdi yani buna mı aşık olmuşum dedim..koku beni kendime getirdidelikafaduldendelikafadulden

Ay inanmıyorum yaa...
Hayatta öyle bir şey yapmaz sanırsam bende yapmam.
Sende lafı iyi yapıştırmışsın ama:roflol:
Afallamıştır çocuk yazık beeedelikafadulden

yani ne diycemi bilemedim o geldi aklıma ve cuk oturdu sositososito aman sakın kimseye olmasın yaa valla hiç hoş bi durum deil ama odun olunca karşıdaki şahıs böle oluor kereste adam delikafadulden

yani ne diycemi bilemedim o geldi aklıma ve cuk oturdu sositososito aman sakın kimseye olmasın yaa valla hiç hoş bi durum deil ama odun olunca karşıdaki şahıs böle oluor kereste adam delikafadulden

Aynen öyleymiş valla.
Bencede aman allah korusun düşünemiyorum.
İnsanlık hali tabide belli barizde olmaz yanii akannehir

sevgilim bayram diye gidip çok şık kıyafetler almıştı gördüğümde bir kez daha tutuldum artis gibi adam ayol:dance:

Hee bende öğlen de gördüm sevdiğimi.
Sağolsun cüzlanımı bırakmak için gelmiş.
Rabada düşürmüşümde.Bir tatlı olmuş beni görünce oda gülümsedi bende.
Şöle bir baştan aşağı süzdüm çok yakışıklıydı:)
:1hug::asigim:

ay bacım sende alemsin valla..

çocuk ne şaşırmıştır ama ..

Sakız olayı bizde de var yahu, ben onun hiç bir şeyinden iğrenmiyorum :)

ben olsam bagajdaki herşeyi kafasına geçirirdim onun
beni okadar korkutçak üzücek bide onunla oturup piknik yapıcam :mymeka:

aşkım benim ya sevgilimin kiymetini dahada iyi anlıyorum bana hayata böyle bişey yapmaz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben bu topici çok sevdim yahu zemuszemusz yeni keşfediyorum... d£ru$ um merhaba canım

çok hoşsun vallahi çok güldüm. ne güzel demişsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…