Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =)
:lepi:

Konumuz online kalsınn hadi bakalım üretin bişilerrrrrrrr aaaaaaaa laelaelaelaelae

HAYDEYıNN KIZLARRR =)opuyorumnanaktan

Sevqılılerımızle dogum gunlerı nasıl qecıyorrr =):lepi:

Herkesin bi hıkayesı vardır beklıyoruzzz =)hihoyyyt

sevgilim askerdeydi daha gelmesine 8 ay vardı uzun dönem yapıyordu askerliğini hep ona derdim keşke dogum gunumde yanımda olsun diye..dogum gunumde ramazandı liseden 2 ardasımla buluşma planı yaptık iftarımızı açalım diye annemden de gece 10 a kadar izin aldım..hiç vermezlerdi izin ama allahın işi işte verdi:)ogunde ortak bi erkek arkadasımız var sevgilimle çok sever sayarız birbirimizi o aradı bugün neyapalım felan die bende dedim canlı müzige gidelim neyaplım dogum günüm ya :)neyse kızlarla iftar açtık felan sevgilim aradı aşkım neyapıyorsun dogum günün gez eglen tadını çıkar felan bizim bi arkadasımızın çok şık bi restoranı var benımki diyorki aşkım oraya bi ugra süha(ortak arkadasımız ) orada diyo ii dedim bende..süha aradı beni kanka neredesin alayım seni gideli bizim mekana dedi iyi dedim 2 kişi aldılar benı diger 2 kişiden önden önden gidiyorlar:) meger haber vermek için gidiyorlarmış geliyorlar diye:)neyse gittik slmlaştık arkadaslarımızla ışıklar söndü birden benı balkona aldılar bi müzik:)aman allahım okadar muhteşemki sanki benım için kapatılmış yani:)balkona çıktım bir masa hazırlamışlar masa giydirilmiş sandalyeler giydirilmiş okadar süperki:)ondan sonra herkes tek tek dogum günümü kutladı pastam geldi kocaman:)o sırada sevgilim aradı aşkım dogum günün kutlu olsun diye ben agla agla bi hal olmuştum o sıradada süha bana bi çicek getirdi bu nu cihan(sevgilim) yolladı diye kocamn bir çicek ama üstündede bir not aşıgınım yanında olamasamda senı çok sevıyorum aşkım.. cihan..yazıyordu.ogünü asla unutmam sevgilimel o telefon konuşmamızı asla ama asla unutmam bana yaptıgı en muhteşem hediyeydi askerdeyken bile bukadarını düşünmüş yapmış,yaptırmış okadar inceydiki sagolsun allah bir degil binkere razı olsun ama hala aklıma gelir o padatadan cihan çıkacagını istemiştim (içimden allahım ne olur sevgilim geldin diyordum).. çok güzel bi anımdı buda benım kızlar..

Bayıldım canım yaa sonunda sevqılın bıyerlerden cıkıcak sandım ama olsun =)
Buda güzelmiş =)
Ömür boyu mutluluklar diliyorumm =)

bende öyle zannettim ama malesef izin alamamış o telefonda konuşurken kapıya bakıyordum belki gelir diye ama olsun .çok şükür bitti askerliğimiz:)

canım bende sevgılın cıkacak sandım bı yerden :)
yaa benımkı bana bı kere bıle cıcek gondermedııı bende ıstıorum ısyerıme çiçekkkk

pırlantacım hep söylerim erkekler düz mantıktadırlar bazen sen istediklerini belli ediceksin eger yaparsa odun degildir eger sen belli edipte yapmıyorsa o gerçekten yakmalık odun dur:)sen belli et çicek istedgini,erkekler böyle ince şeyleri düşünmezler alıştıracaksın benımki böyle şeyleri çok sever özel gunleri felan hiç unutmaz sagolsun ama her erkek böyle degildir benımkininde baze odunlukları tutuyo ama ben nazımla felan şaka ile karışık söyluyom hemen yapıo

Kızlarrrrrrrr yeni konumuz sevqililerimizz kıllımııı =)))
Hadi çekiştireliimmm..
hihoyyyt

Sevqilisinin kıllarından rahatsız olan varmı =))

( Göbek bacak göğüs sırt el koll sakal bıyık )

:roflol: :sm_cool: :teytey: :dance:

canım bılıyor cıcek sevdıgımı
ama ben soyleyınce yaparsa ben dedım dıye yapıyor olacakmıs bu yuzden ara ara soyledıgım ıcın soyleme bıraz unut bunu dıyor, o zaman süprız olsun dıyor aman altı ustu bı cıcek yahuu

ayyy allahııım nasıl dua ederdım allaha evlencegım adamın gosunde sırtınde kocaman kıllar olmasın dıye...
aşkımla tanıştık cıkmaya başladık ansıl merak edıyorum acaba sırtı gogsu kıllı mı dıye en sonunda dayanamayıp sormuştum o da çok gülmüştü derdin bu olsun kıllarım olsa oralarda rahatsız oluyorum desen aldırırdım ben zaten dedi.. çok mutlu olmuştum ne yalan söyliyim ama zaten yokmuş çok şükür :sm_cool::asigim:

Herkesten tiksinirim ama aşgomdan asla... sakızını bile çiğneye bilirim o kadar yane :asigim: bi kaç kez günümüz modasına uydu göğüs kıllarını aldırdı çok kızdımmm.. :umursamaz: ne o irkek dediğin kıllı mıllı olar kaydirigubbakcemile3

Valla bende sevmiyorum kıllı erkek =))
Aman amannn =)

Benimkindede yokk bacaklar orman orası ayrı =)
Bırazcık kirli sakalları olsa hayır demezdim ama kısmet değilmiş =)
:asigim:

seljan senle aynıyız tatlım bende beşiktaşlıyım sevgilim fenerli vereliniortak... biara fenerli yapmaya çalıştı ama yok ole kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım cnm:sm_cool:

benimkide fbli yapmaya çalıştı ama nafile sırnaşık şey neyse allahtan bıraktı futbol işlerini bu senede bjk şampiyon olunca sustu :teytey:

Bende kirli sakal ıstıyodum ama yokkii hıhh laelaelaelaelae

Kızlarrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzz çekiştircek konu bittimi kı :lepi: :lepi:

Toplanın bakımmmmm haydeeelülülülülülü

Şimdikk benım asker gelıyoo olayların sonu qelmek bıtmezz bol bol konu cıkıcak bızee =)

Şimdi qelince ablasında kalmak isterse izin verimmi vermiyimmii =)
Ablası şehir merkezinde 45 dk uzaklıkda oturuyo evi de üni kampüste =)

Maşallah sohbet almış başını gitmiş:)
Hepsine yetişemiyeceğime göre ilk konunuzla girişimi yapim.
Sevdiceğimden hiç bir konuda tiskinmedim tiskinmemde.
Biz askerdeyken çıkmaya başladıydık.1,5 yılı devirdik.
ızne geldi tabi telde rahat konuşan ben ister istemez utandım sıkıldım.
Neyse buluşmamızda su alıcam dedim.
Benden önce atladı aldı bir tane su.
Neyse açtım suyu içtim.
Sonra elimden aldı suyu sevdiğim içti.
Anam ben bir şaşırdım hiç alışık değilim.
Sonracığıma bir gün iş yerinin arabasıyla iş kıyafetleriyle geldi.
Bizim oralara gelmiş senide görüm müsait olursan dedi.
Sonra şey dedi terliyim ama dedi kıyafetlerimde temiz değil dedi.
Tatlım yaa ben sorun yapar mıyım heç:)
Sım sıkı sarıldım kokusunu içime çektim.
Hiç çekinmedim.
Ay çok özledim hee yarın akşam olsada görsem sevdiceğimi oyy:)

Valla bende sevmiyorum kıllı erkek =))
Aman amannn =)

Benimkindede yokk bacaklar orman orası ayrı =)
Bırazcık kirli sakalları olsa hayır demezdim ama kısmet değilmiş =)
:asigim:

Bende hiç sevmiyorum.
Sırtında filan bildiğim kadarıyla yok:)
Gögsünde böle birkaç tane var:)
Gömleğinin açık olan düğmesinden görmüştüm de çok utanmıştı hehehe:jeyyar:
Ama sakalları var.Kirli sakalı acayip yakıştıyorum.
Hatta söylüyorum sakalını kesmeden gel diye:)
Saolsun hiç kırmadı beni canımıniçi:asigim:

aşkımın yaptığı hiçbirşeyden tiksinmedim bugüne kadar tiksinmem gibi gelio teri kötü kokusu olsada bişeyin değişeceğini sanmıorum

benimde en büyük korkularımdan biriydi sadece göğüs kısmında o kadar olucak tabi aşkımı herhaliyle seviorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…