Ehehehehe bayıldımm buna kırk yıl düşünsem gelmezdi aklıma.=)
Benimki tükürmez ama olurda tüükürüse mutlaka söliycem bunu=)
Surat ifadesini merak ettim bi ann =))))))))
canım bende tekırdaglıyım memleketımde askerlık yapıyor desene ıznınıze az kalmıs nasıl bır ozlem vardır sızde sımdı :1hug: keske bende askımın askerlıgını yasayabılseydım
evet canım tekırdaglıyım ama ıst dogumluyum ıst oturuyorum ama sık sık gıdıyoruz corlu da cok yakınım var nasıl pekı rahat mı askerlıgı
yere tükürmesinden nefret ediomuyuz edio beni :mymeka: ama yine de seviorum ulenn :)
canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5
Doğuda olmaması içimizi rahatlatıyo bırazcık canım.
Kendisi rahatım diyor ama bılemıyorumki
Er olmadııgı ıcınn ezilmıyo cok meraklı oldugu ıcınde her işe atılıyo komutanlatı sevıyolar
Şu aralarda yazıcı olmuş paylaşamıyolar dedi .
15 20 tane resim yolladi şekilden şekle girmiş o resımlerı cekıcek zaman bulduna göre rahat gıbı bılemıyorum ama =)
Acemılığınıde ıstanbulda yapmıştı bırazcık şans bızden yana oldu =)kaydirigubbakcemile2
evet canım tekırdaglıyım ama ıst dogumluyum ıst oturuyorum ama sık sık gıdıyoruz corlu da cok yakınım var nasıl pekı rahat mı askerlıgı
konunun başından beri düşünüyorum yok anacım hiç bişeyinden tiksinmiyorum diyorum hatta bi erkeğin ter kokusu deli eder beni ama onunki hoş geliyoCADIARZU
amma velakin ne zamanki seljancığımın yazısını okudum işte bu dedim oda sağolsun çok sık yapar ve deli eder beni ve ossnur harika bi kurtulma yöntemi sunmuşsun tşk ederim canım:1hug::teytey:
canım yazıcı olduysa cok rahat olur benım eskı erkke arkadsım yazıcıydı cok rhaattı devamlı yogun ama cok rahat oluyolar
hemşeriyiz canım bende keşanlıyım ama istanbul doğumluyum:dance:
canım yazıcı olduysa cok rahat olur benım eskı erkke arkadsım yazıcıydı cok rhaattı devamlı yogun ama cok rahat oluyolar
bende maydonoz oluyorum ama benimde kardeşim yazıcı olarak yaptı ina çok rahat oluyorlar yatarak askerlik geçiriyorlar:lepi:millet koşturuyo hopluyo zıplıyo yaz kış şanv falan o gece tel başında gündüz yatakhanede uyuyodelikafadulden
canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5
gercektenmi yaaa:roflol: kız sevgilin o senin kız..kaydirigubbakcemile3ayy bisi daha aklima geldii..
benimki bazen esnerken elini agzinin önüne tutmuyo bende buna gicik oluyorum, bu konida hassasum.. bide hani kimileri esnerken "uaaahhhv" diye ses cikarir ya onada sinir oluyorum yaa..
kibarca esnesen elini agzinin önüne tutsan ve ses cikarmasan, ne olur? ölürmüsün yaa...
günaydın fıstıkkkka.s.kızlar gunaydınnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?