Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

canım bende tekırdaglıyım memleketımde askerlık yapıyor desene ıznınıze az kalmıs nasıl bır ozlem vardır sızde sımdı :1hug: keske bende askımın askerlıgını yasayabılseydım

Tekirdağlımısın şaka gibii =)Sahip cıkın askerlerimizee =))

ınanılmaz qüzel bir duyqu ve qurur verici ama hasret çok zorr
Bi an qörsem dokunsam sarılsam yeticekmiş gibi geliyo.
4aydır görmedim 3qündürde sesini duyamıyorum.

2005 Hazirandan beri birlıkteyız.=))))))

evet canım tekırdaglıyım ama ıst dogumluyum ıst oturuyorum ama sık sık gıdıyoruz corlu da cok yakınım var nasıl pekı rahat mı askerlıgı

evet canım tekırdaglıyım ama ıst dogumluyum ıst oturuyorum ama sık sık gıdıyoruz corlu da cok yakınım var nasıl pekı rahat mı askerlıgı

Doğuda olmaması içimizi rahatlatıyo bırazcık canım.
Kendisi rahatım diyor ama bılemıyorumki
Er olmadııgı ıcınn ezilmıyo cok meraklı oldugu ıcınde her işe atılıyo komutanlatı sevıyolar
Şu aralarda yazıcı olmuş paylaşamıyolar dedi .
15 20 tane resim yolladi şekilden şekle girmiş o resımlerı cekıcek zaman bulduna göre rahat gıbı bılemıyorum ama =)
Acemılığınıde ıstanbulda yapmıştı bırazcık şans bızden yana oldu =)
kaydirigubbakcemile2

yere tükürmesinden nefret ediom uyuz edio beni :mymeka: ama yine de seviorum ulenn :)

canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5

konunun başından beri düşünüyorum yok anacım hiç bişeyinden tiksinmiyorum diyorum hatta bi erkeğin ter kokusu deli eder beni ama onunki hoş geliyoCADIARZU
amma velakin ne zamanki seljancığımın yazısını okudum işte bu dedim oda sağolsun çok sık yapar ve deli eder beni ve ossnur harika bi kurtulma yöntemi sunmuşsun tşk ederim canım:1hug::teytey:

canım yazıcı olduysa cok rahat olur benım eskı erkke arkadsım yazıcıydı cok rhaattı devamlı yogun ama cok rahat oluyolar

canım rıca ederım ne demek onemlı olan sevgılılerımız ıstedıgımız gıbı yapmak degıl mı:lepi:kaydirigubbakcemile3

canım yazıcı olduysa cok rahat olur benım eskı erkke arkadsım yazıcıydı cok rhaattı devamlı yogun ama cok rahat oluyolar

bende maydonoz oluyorum ama benimde kardeşim yazıcı olarak yaptı ina çok rahat oluyorlar yatarak askerlik geçiriyorlar:lepi:millet koşturuyo hopluyo zıplıyo yaz kış şanv falan o gece tel başında gündüz yatakhanede uyuyodelikafadulden

Evet hemen hemen 2haftadır yazıcı heralde.
Hiçbişi olmasa mektuplar dırek elıne gecıyo =)

İyi olmaya çalışıyoruz deruş sen nasılsınn =)

Aşk olsun maydonoz oluyorum ne demek hep bırlıkte paylasıyorus sohbet edıyoruz işde =)
Oda 2haftaya kadar koşturuyodu bıde sorumlu oldugu askerler var işi zordu ama memnundu =)
Tam askerlık yapmak istiyo komando olmayı çok istıyodu ama kılodan dolayı olamadı cok zayıf =)
Biz hala tel kullanmıyoruz 6ay oldu ama kullanmak ıstemıo .Artık ıstemıyomu yoksa kurallarmı agır gelıyo bılemıyorum :S:S:S:S

benim kardeşim geceleri bizi çok rahat arayabiliyodu hatta şikayetlenirdi yav bu nasıl askerlik siz bana mektup yazıp aracağınıza ben sizi habire arıyom diyeekaydirigubbakcemile3

canım yere tukururken soyle desen askım ya o dudaklar benım ıcın tahrık unsuru de tabı daha usturuplu da soylenebılır su anda tukurerek o unsurları yok edıyosun dersen etkılı olur kanımcakaydirigubbakcemile5

valla güler geçer sonra işleve devam çünkü benden öle tepki beklemez

ayy bisi daha aklima geldii..
benimki bazen esnerken elini agzinin önüne tutmuyo bende buna gicik oluyorum, bu konida hassasum.. bide hani kimileri esnerken "uaaahhhv" diye ses cikarir ya onada sinir oluyorum yaa..
kibarca esnesen elini agzinin önüne tutsan ve ses cikarmasan, ne olur? ölürmüsün yaa...

gercektenmi yaaa:roflol: kız sevgilin o senin kız..kaydirigubbakcemile3
benim sevgilimin ve benim içimde galiba gizli kalmış bir Recep ivedik var... anlatsam iğrencc diyeceksiniz kesin yaniii....:icecream:
kızlar gunaydınnnn.....
günaydın fıstıkkkka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…