- Konu Sahibi sunshineee
-
:)))) himm benim dünyadan haberim yok o zaman :)
ben senin gibi düşünmüyorum canım ya..yani bir insanın kişiliği oturmuşsa onun bunun lafiyla hareket etmez..sen eder mısın?etmezsin di mı..o da etmez o zaman..
kesınlıkle gıtme deme yada kıskandıgını bellı etme benım sevgılım bu sene antalyaya gıttı gecen senede kıbrısa o kadar cok kıskandımkı ama bellı etmedım ona ben aramadım o aradı hatta bana sen bı işlermı karıstırıyorsun dedı ve saat bası benı aradı kıskandıgımı sınır oldugumu bellı etseydım ona kesınlıkle ters tepecektı ve gelınce bana oyle bır sarılması vardıkı kımse sana benzemıyor dedı sadece senı ozledım cok mutlu olmustum
ay ben yollamam valla. erkek erkeğe gidilmesinin tek amacı yeni kızlarla tanışmaktır. sevgilime güvensem de arkadaşları yeni kızlarla kaynaşıyım derken o kızların da arkadaşları yanında gelicek mi? evet. ee sevgilim onlarla ilgilenmese bile kızlar sevgilime yavşar mı? evet. tamam aldatmıcağına eminim ama ben tanımadığı yavşak kızlarla konuşmasına bile tahammül edemediğim için izin vermem.
he düzgün o taraklarda işi olmayan tanıdığım güvendiğim arkadaşlarıyla gidebilir, ya da ailesiyle ablasıyla evli arkadaşlarıyla vs
canım senin ki daha da kötü olmuş ya kendi ellerinle sevgilini tatile göndermişsin resmenbiz de geçen sene sevgilimle tatile gitcektikk taaa bilmem kaç ay önceden rezervasyon yapıp dünyanın parasını ödemiştikk annem izin verir die düşünüodum ama vermediisempatiksalakcinni..benimki ayrı bir salaklık tabiikaydirigubbakcemile3...sevgilime gitme demeye yüzüm kalmadı doğal olarak yanına bir de arkadaşını aldııı ohhh beş gün tatil yaptı..benim burda içim içimi yedi ama bişey söyleyemedimm zaten bana çok kızgındııkaydirigubbakcemile3..ilk ve son olduğunu ona da söyledimm...he yanındaki arkadaşının da kız arkadaşı olsa belki olabilirrr ama bekar arkadaşlarlaaa aslaaa bundan sonaaaaklinialirimsmile
bugün attığı 2 mesaja normal cevap verdim normalde hep gülücük falan koyarım koymadım ve kısa cevap attım..ama aradan 7 saat geçti ve bana 1 tane bile mesaj atmadı 7 saattir :çok üzgünüm: ben tavır yaptığım için mi atmıyor yoksa gerçekten sallamadığı için mi anlamadım( ne yapmalıyım kızlar o mesaj atana kadar mesaj atmıyayım mı yoksa o mesaj atmadığı için kızdığımı ve üzüldüğümü anlatan bi mesaj mı atıyım? :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?