Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Yahu şimdi eğriye eğri doğruya doğru konu açan arkadaşla annesi çocuğun gözünde evlenme koca meraklısı olarak görünmüş.
Annesinin kafeslemek tabiri çocuk da zengin koca izlenimi uyandırmış.
Burda asıl hata annesinin dediklerini çocuğa söylemek.
Annem hep der ki evde ki evde kalır kocana bile anlatma yarın öbür gün yüzüne çarpar .
Anne de hatalı kafeslemek ne demek kötü bir tabir.
Çocuk baştan sona hatalı ama dediğim gibi asıl hata konuyu açan arkadaşımda .
Kıskandırcam derken hem annesini hemde kendini küçümsetmiiş.
Hala çııkıyorsan ayrılmalısın

seninle birebir aynı düşüncelerdeyim valla.. ya bide aşkından ölse ne değişicek, annesini nelere yakıştırmış aşk mı kalır Allahaşkına ya

17 sayfa boyunca biz çalıp, biz oynamışız
Konu sahibesi ne alemde acaba

Hayırdır, bugün okuduklarıma çok şaşıyorum. "Sözlüm bana küfür ediyor, acaba ne yapsam?", "Sevgilim anneme bilmem ne dedi...". Edilen bu lafları kabul edebildiyseniz, hele ki annenize edilen sözün üzerine haddini bildirmediyseniz ve hala o adamla konuşuyorsanız burada daha fazla söylenecek söz yoktur.

Senin annen hakkında nasıl bu şekilde konuşabilir Ve bence seninle ciddi düşünmüyor insan sevdiğine bu şekil şaka yaparmı ne bileyim cok sacma geldi bana

kesinlikle sizi ciddiye almıyor ve her hareketiyle bunu gayat açık göstermiş.. sizinde ailenizle aranızda ki şeyleri 3 aylık sevgilinize anlatmanız yanlış ne kadar tanıyorsunuz da aile meselelerini anlatıyorsunuz bu ilişki evliliğe gitse bile siz ona annem öyle babam böyle dediğiniz için oda bu tarz konuşmalar yapar bence bu duruma siz müsaade etmişsiniz. yapmanız gereken en doğru şey ayrılmak olur.

Ay şok oldum.annene bunu söyleyen biriyle devam etmek:s
Çok boşboğaz bir çocuk.ıyy ne biçim şaka onlar öyle....
Bu çocuk kompleksli.aynı departmandayız dedin.senin kendi işinden şikayet etmen demek ona göre onun işinden de şikayetçi olman demek.yani beğenmiyor beni diye düşünüyor.
Bu şakalarıyla zarf atıyor sana.şapşal çocuk yaa:) bu erkekler binbir çeşit müzelik antika.seni ilişkiden soğutacağını düşünemiyor işte.

Ben de merak ediyorum boyle konu acanlarin sonra hayatlarinin nasil devam ettigini neler yasadiklarini ama istisnasiz hepsi uzun suredir siteye girmiyor oluyorlar.
Bu konuda da konu sahibi yaklasik 2 yildir hic girmemis siteye

Annen hakkinda???? Ve burda konu acip napim diye mi soruyosun?!?!?! Napman gerektigini bilmiyosan sana kimse yardim edemez!

bi kere bu sevgiliden bisey olmayacani birinci olayda anladik ama ikinci olayda karaktersizligini gostermius o UCUSUNDEN SONRA HALA SEN GORUSUYOSAN bence sendede buyuk sorun var diyorum
kusurabakma adam bildgin terbiyesiz sende hala onunla takiliyosan bunu kabul ediyosun demektir
bu cemaat dediginiz ne ?

Uff ya eski konuymus kiz zaten 2014den beri girmemiski siteyei önce baksaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…