- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
ne güzel...elllerinle okutur büyütürsün şekerim:))))) sabahları kahvaltısını akşamları sütünü eksik etme....çocukların varsa onlara da arkadas olur...bence tebrik ederim dengeli bir ilişki....
ya Allah aşkına siz koskoca kadınlar kendinizden küçük erkeklerden ne anlısyorsunuz ???ciddi soruyorum belli bir yaşa gelince genclere mi ilginiz başlıyor??nedir yani....
benim 21 yasında erkek kardeşim aynen böyle kendindn büyük benden bile kaç yaş büyük kadınla çıkıyor..çocugun dengesini değştirdi..haa bu arada bilgi geceyim...o kadını tabi gelin diye almayacağız:))) herseyin bir yakışanı bir dengesi vardır..... sizgiller boş hayallerle genclere sarıp dengesını değiştirmeyin.
Peygamberimiz ile esi hz.Hatice arasinda 15 yas vardi.. nedense bu ornek geldi aklima :) onemli olan ruhlarin elele tutusabilmesi, bunu bir de evlilikle taclandirirsan ne mutlu.. bizim toplumumuzdan dolayi cok tedirginsin su an ama anlattgn kadar mutlu iseniz, evlilik olmali derim..
öncelikle çooook uzun yazmışsınız ama ana konu sevgilinle aranda 9 yaş olması wuhuuuu çok fazla hani 2 olur 3 olur ok. ama seninki fazla be kuzum şimdi cicim ayları birde bunun ilerisi var onu düşünmelisin...hem o çocuğun annesinin yerinde olmak hiiiiiç istemezdim yazık kadıncağıza...bence o çocuk ya sevgiye açtır...artı cinselliğe ya paran vardır rahat ediyordur..yani şuan hayat tz pembe b,z,m burda biri var eşi annesi gibi duruyor...hani önemsiz diyorsan kendin bilirsin
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste .ne güzel...elllerinle okutur büyütürsün şekerim:))))) sabahları kahvaltısını akşamları sütünü eksik etme....çocukların varsa onlara da arkadas olur...bence tebrik ederim dengeli bir ilişki....
ya Allah aşkına siz koskoca kadınlar kendinizden küçük erkeklerden ne anlısyorsunuz ???ciddi soruyorum belli bir yaşa gelince genclere mi ilginiz başlıyor??nedir yani....
benim 21 yasında erkek kardeşim aynen böyle kendindn büyük benden bile kaç yaş büyük kadınla çıkıyor..çocugun dengesini değştirdi..haa bu arada bilgi geceyim...o kadını tabi gelin diye almayacağız:))) herseyin bir yakışanı bir dengesi vardır..... sizgiller boş hayallerle genclere sarıp dengesını değiştirmeyin.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste .
Size göre dünyanın dengesi yaş ile mi oluyor.
Ben bu tip hor görmelere çok kızıyorum .
Tasvip etmeyebilirsiniz uygun görmeyebilirsiniz ama aralarındaki yaş farkı ellerinde büyütürsün diyecek kadar değil .
Nihayetinde kadın sevgilisinin yaşıtlarına göre olgun ve bu erkeklerin çok hoşuna gider .
Karşıdaki erkek kadını et parçası olarak görmediği müddetçe bize mutluluklar dilemek düşer sadece .
Ne kadar güzel . Çok sevgi dolu ve umutlu yazılar yazmışsınız .Herşey sevgide saygıda biter .İnsanın eşi vicdansız ve asalak olmadığı müddetçe her şey çözülür .Mutluluklar .Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben bu konuyu "sadece iyi şeyler duyayım da gururum okşansın" diye açmadım. Kötü bakış açılarından da yorum geleceğini biliyordum zaten ve tüm yönleriyle daha iyi düşünebilmek için konuyu açtım buraya. Ama dediğiniz gibi, yazılan çok küçük düşürücü bir cevaptı, hor görmekti. Sevgilim eğer liseden sonra üniversiteye hemen başlasaydı şu anda öğrenci de olmayacaktı. birkaç yıldır iş hayatına atılmış biri olacaktı. o liseden sonra 4-5 yıl çalışmış, sonra başlamış üniversiteye. Ve ben kendimi et parçası olarak gördürecek, kendimi maddi manevi kullandıracak bir ilişkiye kendimi atacak kadar aciz ve zavallı değilim. Böyle bir ilişki yaşayacağıma ve onurumu zedeleyeceğime ömür boyu hayatıma kimseyi sokmamayı da tercih ederim. Yaşıtım ve benden daha büyük olarak , o bahsettiğiniz kötü şekilde yaklaşanlar da oldu bana. Bunları yaklaştığı anda uzaklaştırmayı başardım öncesinde de. Bundan sonra da başarabilecek bir olgunluktayım.
İnsan hayatta kaç defa bu güzel enerjiyi yakalayabilir ki?
Yazdıklarınızdan aranızdaki aşkın ve sevginin çok kuvvetli
olduğunu çıkardım, bu güzel duyguyu hissettiriyorsunuz kesinlikle..
9 yaş epey fazla evet ama mutluluğunuza engel olacak bir sebep değil bunu unutmayın lütfen.
Ne mutlu size ki müstakbel kayınvalideniz sizden yana, eşe dosta laf söyletmemiş.
Biraz daha gözlemleyin ilişkinizi, birlikteliğinizden tamamen emin olduktan sonra da evlilik için çok beklemeyin
Ne kadar güzel . Çok sevgi dolu ve umutlu yazılar yazmışsınız .Herşey sevgide saygıda biter .İnsanın eşi vicdansız ve asalak olmadığı müddetçe her şey çözülür .Mutluluklar .
ben de toplumdaki (tabiki herkes degil) arizali zihniyet yuzunden bosanmaktan cok korktum, ama en sonunda oldu Allah in izniyle ve pisman degilim.. el ne der dersek ohoo, kusur arayan her turlu bulur.. kaldi ki yas farki kusur degil.. erkek buyuk olmali diye bi sart mi var? eger aile olabileceginize, bu adamdan cocuguna baba sana DAG GİBİ KOCA olabilecegine inaniyorsan vazgecme.. ailesi de sorun cikarmamis hem..Evet o tedirginliği kafamdan atamıyorum maalesef. Bu da ilişkime yansıyor ister istemez. Her durumda benim üzülmememi isteyen bir erkek. Benim kendi yaptığım yanlışları konuşurken bile üzülmememi istiyor. Okulla ilgili sorunu olduğu zaman bile okulun aksamasından önce benim ondan vazgeçebileceğimin korkusu sarıyor onu. Dediğim gibi annesi ve babası ile de tanıştım. Babası yaş farkını henüz bilmiyor ama annesi biliyor. Annesi kendi akrabalarına bile söylemiş şimdiden. Benden bahsetmiş. Oğlunun evlenmek istediğini, beni tanıyıp sevdiğini ve bununla beraber yaş farkını da söylemiş. Sevgilimin halası yaş farkını duyunca "olmaz öyle şey" demiş. Ama annesi "olur. onlar isteyip mutlu olduktan sonra olmaması için hiçbir neden yok" demiş. Beni görmek ve vakit geçirmek istiyor annesi sürekli. Erkek arkadaşımın geleceğiyle ilgili konuşmalarında bile benden bahsediyormuş. Yani şimdiden benimsedi annesi. Benim annem de destekliyor. "Kafa yapılarınız uygun, daha ne istiyorsun. mutlusunuz işte" diyor. Ama benim korkularım geçemiyor hala işte.
Eşim de benden küçük, zaten ilk yorumlardan biri de bendim yazmıştım size. İnanın yaşıt ya da sizden büyük biriyle mutluluk garanti olmuyor ve aslına bakarsanız mutluluk zaten sürekli garantisi olan bir durum da değil. Ben eşimden bir çok konuda olgunum bir çok konuda da eksiğim, birbirimizi tamamlıyor gibiyiz. Ne çevrenin dedikleri ne de klasik algıları boşverin. Esas önemli olan sizin mutluluğunuz.
Sizin aranızda kaç yaş fark vardı?
Bizim de aramızdaki durum aynen dediğiniz gibi. Ben olgun bir insanım ama erkek arkadaşım benden daha olgun bazı konularda, daha ince de düşünebiliyor. Bizde de birbirimizi tamamlama durumu var. Çevreyi düşünürsek asla mutluluğu yakalayamayız zaten. Çevre bizi yönetir hale geliyor onların söylediklerine kulak asarsak.
Tam tamına 6 yaş :) ama annesi 2 babam 2 annem 3 fark diye biliyor herkes ayrı telden yani :) benim de genç yaşımda başımdan evlilik geçti, çok kötüydü 3 senelik bir kabustu... Sonrasında da mutluluğu bulamadım ama ben kısmet denen şeye inanıyorum. Tabii ki eşimin ilk başlarda hataları, tecrübesizlikleri oldu ama hemen kesip atmadım şans verdim sonra zamanla o da değişti olgunlaşmaya başladı. Dilerim sizin için de herşey çoook güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?