Sevgilim benden küçük...

Buklelikedi Bu güzel gelismerle senin adina cok sevindim,sans ver derim ben ve cok mutlu ol,bana sorun olur gibi gelmedi,bi arkadsimin kardesi esinden 12 sene kücüktü(kiz büyüktü yani)ama cok mutlular cocuklari bile oldu,hayatin size ne getirecegi belli olamaz, cok özel degilse ne okuyor sorabilir Miyim,3 sene carcabuk gecer bence ona hic bile takilma :)))

Aman önüne gelene kimlik fotokopisi mi vereceksin ?? Siz anlasiyirsunuz madem dilediğiniz gibi yaşayın evlenin vs.

Bu yrica kendinden 20 yas küçük kizla evlense bir erkek oluyorda biz yapincami olmuyor??

Mutluluklar dilerim çok çok çok :)

ayy ne kadar güzel bir hikaye
hep böyle devam edersiniz inşallah
hem o senden 9 yaş büyük olsa sorun olacak mıydı da sen ondan büyük olunca sorun oluyo
bunlar hep ataerkil toplum yapısında kaynaklanıyo,biraz antropoloji kitabı karıştırınca karşına yaşlı kadınlarla evlenen gençlerin desteklendiği toplumlar çıkıyor mesela :)
kafesleri kırmanın zamanı geldi de geçiyo bile,21. yüzyıldayız artık...
(bu arada benim sevgilim de benden üç yaş küçük,ama üç yaş büyük olandan daha olgun,daha makul bir insan)
bi de "kadınlar erken çöker" derler ki hiç katılmıyorum
bu devirde kendine bakıyo kadınlar,son zamanlarda gözlem yaptım,düğüne falan gittiğimde.Gelinin anası özenilen bir günün sonunda otuzların sonunda gibi görünürken gelinin babası tam da yaşını gösteriyo. TVi açıyorsun medyatik karıkocalarda hep dinç olan kadın-sakalları beyazlayan erkek...
yaniii diyeceğim odur kiii siz mutluluğunuza bakın,başkalarını da hiiiç önemsemeyin...

her ne kadar sevgi kelebekleri havasında yazılmış bi konu olsada her ilişki böyle başlar genelde bunlar hissedilir...
yada sevgili olmaya başlamadan önceki o civcivli dönem bu konuda anlatılan...
nacizane fikrim 9 yaş fazla..
hele bi erkeğin 9 yaş küçük olması...
üstelik öğrenci fln...
ne bilim bunun sonundada üzülmezsin inşallah...

canım seni hatırlıyorum, mutlu olmana çok sevindim, bunu yazmak istedim sadece, mutluluğunuz daim olsun

bence 9 yaş çok fazla
bekar erkek , hem üniversite öğrencisi 9 yaş fark var evlenmiş ayrılmış biri
ne bilim açık söylemek gerekirse çok olumlu gelmedi...
çok fazla kapılmamanızı tavsiye ederim.

öncelikle çooook uzun yazmışsınız ama ana konu sevgilinle aranda 9 yaş olması wuhuuuu çok fazla hani 2 olur 3 olur ok. ama seninki fazla be kuzum şimdi cicim ayları birde bunun ilerisi var onu düşünmelisin...hem o çocuğun annesinin yerinde olmak hiiiiiç istemezdim yazık kadıncağıza...bence o çocuk ya sevgiye açtır...artı cinselliğe ya paran vardır rahat ediyordur..yani şuan hayat tz pembe b,z,m burda biri var eşi annesi gibi duruyor...hani önemsiz diyorsan kendin bilirsin

Bana çok havai bir ilişki geldi. Bence kendinizide çok fazla kaptırmayın. Hem evlenip boşanmışsınız hem karşınızdaki 24 yaşında ve bekar bir erkek ayrıca daha üniversite okuyor hemde aranızda 9 yaş fark var. En azından sizin olgun düşünmeniz lazım sadece duygularınızla değil mantığınızla hareket etmenizde gerek. Sonuçta başınızdan bir evlilik geçmiş ve 2 . bir evlilik için adım atacaksınız bununda hüsranla sonuçlanma durumu var ve buna hazırlıklı olun ha dersenizki benim için 2 kez evlenip boşanmak sorun değil. Evlenin ama bence bekar birisine göre sizin daha olgun düşünüp iyice ölçüp tartmanız gerek.

ne güzel...elllerinle okutur büyütürsün şekerim:))))) sabahları kahvaltısını akşamları sütünü eksik etme....çocukların varsa onlara da arkadas olur...bence tebrik ederim dengeli bir ilişki....
ya Allah aşkına siz koskoca kadınlar kendinizden küçük erkeklerden ne anlısyorsunuz ???ciddi soruyorum belli bir yaşa gelince genclere mi ilginiz başlıyor??nedir yani....
benim 21 yasında erkek kardeşim aynen böyle kendindn büyük benden bile kaç yaş büyük kadınla çıkıyor..çocugun dengesini değştirdi..haa bu arada bilgi geceyim...o kadını tabi gelin diye almayacağız:))) herseyin bir yakışanı bir dengesi vardır..... sizgiller boş hayallerle genclere sarıp dengesını değiştirmeyin.

Fazla çirkin olmamış mı?
Gönül bu, yarın öbür gün siz kimi seversiniz kime sararsınız belli olmaz.
Uygun bulmamayı da belirtmenin güzel bir dili vardır.

Gelin diye almayacağız falan, iğrenç bir üslup kusura bakmayın.

Kardeşin altın olsa ne olur?
Böyle bir görümcem olacağını bilsem ben o altını çiğner geçerim, yine yakmam başımı..

İnsanın aklı kalbi küçük olmasın der , çıkarım .

Yaş farkı çok mu fazla , bi dk ben bişi kaçırdım

görümceye bak sanki kızı kendisine alacak sanane kardeşinin hayatından o mutluysa seni ne ilgilendirir kızın yaşı vs keşke insanlar biraz haddini bilse...

Ya benim de benden küçük erkek kardeşim var arkadaşlar neden üyenin üstüne gidiyosunuz ki?
Polemik yaratmak istemem...
Açık konuşmak gerekirse ben de istemezdim kardeşimin yanında benden büyük birini.
Bilemeyiz kardeşinin birlikte olduğu kişi belki kardeşini çok yıprattı, yaşının kaldırabileceğinden fazla fazla yükümlülüklere soktu , üzdü.
Onu hangi abla ister ki ?

Benim esımde benden ufak ama herkes buyuk mu diyor :) hatta basta yasını benımle aynı soylemıstı kabul etmem dıye baya sonra ıtıraf etmıstı. Kımse yasımızı sormadı ıkı aıledende esım 22 yasında ama cok olgun cok seyler yasamıs

İstemeyebilirsin bu en doğal hakkın.
Kardeşimi yaşıtı olan biri ile görmek isterim, daha sağlıklı bir evlilik olacağına inanırım diye açıklarsın.
Olur biter. Kalp kırmanın alemi yok..

Bir kadın kadına yazarken azıcık empati kurarak yazmalı.
Cümleleri zaten gıcık olduğum görümce kavramından tiksinmeme katkıda bulundu hanfendinin..

canım sanki senden büyük olsa çok mu iyi anlaşıcağınız anlamına geliyor.bu tamamen kısmet işi.o kadar ayrıntılı düşünürsek kimsenin kimseyle evlennmemesi lazım.sadece evlilik için acele etme derim ben en azından okulu bitsin birbirinizi daha iyi tanırsanız.bazı erkekler kendiden büyük hatunlardan hoşlanır severler bunun nesi kötü.çökmeye yaşlanmaya gelince şimdi herşeyin çaresi var yeterki sizi sevsin saysın kimin önce yaşlanacağı hiç belli olmaz önemli olan anlaşmanız.kimseye kulak asmayın bence bu zamanda böyle aşkı sevgiyi yakalamak hiç kolay bişey değil yazınızı okurken ben bile çok mutlu oldum.alllah mıtluluğunuzu daim atsin inş.

]

Şahsen kendi adıma ne kadar onay vermesem de kardeşimi iyi öğütlerim , o denli çok istiyorsa da kıyamam onay veririm.
Benim onayım onun mutluluğunun önüne geçsin istemem .
Kendisi demiş çocuğun dengesi bozuldu diye.. Kızgın bence
Başkasının adına konuşmak da doğru bir şey değil pek ama , kullanıcının samimi ve iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ben.
Kimsenin içini bilemeyiz tabi..
Bir anlık sinirlenmiş olabilir. İnsanlık hali.

Son düzenleme:
Bazı hemcinslerim zehirlerini akıtmak için fırsat kolluyor ne çirkin. Sana ne ister okula gönderir ister sütünü içirir.

Kendi bulamadıkları mutluluğu başkasında görmeye dayanamayan kadınlar kadınlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…