Sevgilim benden küçük...

Buklelikedi öncelikle merhaba
yazdıkların çok güzel ama ben kendi adıma konuşayım

aradaki yaş farkını okuyunca malesef bir önemi kalmadı benim için, 9 yaş cidden çok büyük bir yaş farkı
üstelik kadın değil adam küçük ; bunun tribi var, küsmesi var, ıvırı zıvırı var askere gittimi atlamış olabilirim yani iş bulma süreci var varda var yani
herşeyi geciyorum ciddi bir yaş farkı öyleki benim abimle aramda 9 yaş fark var hiçbir zaman abi kardeş olamadık bildiğin o benden hep büyüktü , ben küçüktüm şimdi 27 yaşındayım o 36 yaşında ve bana bildiğin koskoca bir adam gibi geliyor henüz görünüm olarak böyle durmasada , o aradaki yaş farkı bana göre cidden büyük

O yüzden belki onun gün yüzüne çıkmasını sağlayabilirsin , belki iş resmiyete dökülüp evlenebilirsinde evet belki sorunsuzda devam edebilir ama ben gözümde canlandıramıyorum .

biz kadınalr erkekler tarafından korunup kollanmak isteriz, her zaman isterizki iki kollarıda kartal gibi üzerimizde olsun o hissiyatı ne sen yaşayabilirsin nede o sana karşı yaşının küçük olmasından karşı doğlabilecek sorunları ve farklılıkları bertaraf edebilsin.

ki hiç aradaki yaş farkından dolayı ruhsal ve fiziksel çöküntülerden hiç bahsetmiyorum bile.

risk diye düşünüyorum hepsinin özeti

İnsanlar ne der diye yaşanmaz tabii ki. Benim eski eşimle olan evliliğim de dışardan bakıldığında her şeyin kıskandırıcı derecede iyi olduğu bir evlilikti ama en temel konularda sorunlarımız vardı ve mutsuzdum çok.
Çocuk konusunda acelem yok. Allah ne zaman için nasip ettiyse. Yaşım geçiyor diye de istemediğim, içime sinmeyen bir evlilik asla yapamam. Sevgilim çocukları çok seviyor. Çocuk sorumluluğunu kaldırabilecek bir yapısı var. Bunu hissedebiliyorum. Çok yakın bir arkadaşım, ilk evliliğinden kızı olan bir adamla evlendi. Yaşı da arkadaşımdan 4 yaş büyük. Adam ne kendi kızına, ne de arkadaşımdan olan oğluna ilgi göstermiyor. Sorumluluklarının bilincinde asla değil. Sorumluluk da, olgunluk da yaşta değil. Ama haklısınız tabii. Ben de bunları düşünüp tartıyorum hep.

Olgunluğundan bu kadar emin ve mutluysanız kendinizi hiç sıkmayın; mutluluğunuza bakın, tadını çıkarın Okulun bitmesine ne kadar zaman var? Son senesinde olabilir evlilik aslında.

Trip küsme konuları hiç yok işte. Gerçekten yaşının insanı değil. Keşke olgun olmasaydı bu kadar. O zaman kafam bu kadar karışık olmazdı, acı çekmezdim. O kol kanat germe, yanında varlığını hissetme konusu benim için de çok önemli. Bu olmadan bir ilişki bile olmaz. Ama var şu anda. Hissediyorum bunu. Hissetmesem eksik kalır bir şeyler.

Risk evet risk... Farkındayım.

Olgunluğundan bu kadar emin ve mutluysanız kendinizi hiç sıkmayın; mutluluğunuza bakın, tadını çıkarın Okulun bitmesine ne kadar zaman var? Son senesinde olabilir evlilik aslında.

3 sene daha var okulun bitmesine. Maalesef ki. Sonumuz olmasa da bu mutluluğun tadını çıkartayım diyorum ama olmuyor bazen işte. Fazla karamsar düşünüyorum. Annem bile diyor ki "mutluluğunun tadını çıkart. Yıllardır mutluluk yüzü görmedin". ama ben yine zaman zaman karamsar oluyorum böyle.

Yaş farkı yaşa göre değişir.Şimdi 20 yaşlarında bir kız 30-35 yaşlarında bir erkekle olsa evet sorun.Ama 30 yaşında bir bayan,40 yaşında bir erkekle olsa sorun değil.Aynı şekilde 40 yaşında bir kadın 30 larında bir erkekle olsa sorun değil.Fakat 33 yaşında bir kadının 24 yaşında bir erkekle olması sorun olur.Ne demek istediğimi anlatabildim mi?Yaş farkından ziyade,kişilerin hangi yaşta olduğu önemli.24 yaş,tam deli dolu,herşeyin kolay aşılabileceğini düşüneceği,gelecekle ilgili çok fazla kayıgıların ve hayat tecrübelerinin olmadığı bir yaş.Başından bir evlilik geçmiş,olgun bir kadın,daha hayata başlamamış,kendi ayakları üzerinde durmayan,hayatı henüz aşktan ibaret sanan,ekmeğini,mesleğini eline almamış bir delikanlıdan ne tür bir beklentisi olabilir.Ne kadar olgunca gelse de sana hareketleri,24 yaşın verdiği bir gözü karalık,tecrübesizlik vardır.Bugün anlaşsan,yarın sorunlar çıkar.Yani herşeyin bir olur durumu vardır.Sen 50 yaşında menopoz sıkıntılarıyla boğuşurken,o 41 yaşında libidosu tavan yapmış bir erkek olacak.Bu işin dışardan birbirinize yakışmayla,minyon tiple filan alakası yok.Eski eşin senden 6 yaş büyük olup çocuksu olması,her evlilik ve herkesa için geçerli değil.

Burda merak edilen herkes resim yüklüyo ondan sonra kaldırıyo hepimizde bayanız yani 2 saatliğine yükleyemezmisiniz cidden merak ettim :))

sevgilinin mazisini araştır bence.erkekler inanılmaz derecede rol yapıp ikiyüzlü olabiliyor.allah kötüsüyle karşılaştırmasın

Öyle güzel anlatmışsınız ki, aranızdaki ilişkiye eminim bir sürü kişi imrendi okurken. Şimdiki ilişkilerin en büyük sorunu kişilerin aynı zamanda birbiriyle arkadaş olamaması, birbirini dinleyememesi, önemsememesi, sohbet edememesi.
Bu çok zor bulunur bir şey, ve siz bulmuşsunuz. gerçekten şanslısınız. :)

İleride ne olur hiç bilinmiyor, önceki evliliğinizi yaparken 1 yıl sonra boşanacağınızı bilmiyordunuz, ama oldu.
Bazı şeyler düşünmekle, kafa patlatmakla falan bilinemiyor, anlaşılamıyor. Yaşayınca görüyoruz ancak bir sürü şeyi.
En güzelide böylesi zaten.

Şimdi yaşamadığımız şeyler için ileride duyacağımız pişmanlıktan daha beteri yok sanırım.
O yüzden şimdi mutluysanız, yaşayın mutluluğunuzu, birilerini karşınıza almanız dahi gerekse, alın.
İleriyi düşünerek engel olmayın kendinize.

İyi günler.

Var erkeğin gencine, her gün gonlun incine... Var erkeğin kartına(yaşlısına) otur gönül tahtına.. balkan atasozumuzz, çok da biat ederiz. Ailemizde herkesin kocasıyla arasında rahat on yaş var, mutsuzluk olmadı şükür maşallah nazar değmesin..

Erkekler geç olgunlaşıyor, kadınlar da erken çöküyor..

Dikkatli olmanızda fayda var hakkınızda hayırlısı olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi çok güldüm ya ne varsa atasözlerinde var:) bide merhamet dizisinde kadın kızlarına "güzel herife varmayın" demişti:) o da kulağıma küpedir

Ben yaş farkına fazla takılmıyorum aslında ben 25 yaşındayım sevdiğim adam 32 yaşında. Aramızda 7 yaş var. Ben normal bulurken arkadaşım o ne be demişti mesela. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Eğer mutluluk varsa tamamdır yaşa göre eş seçecek değiliz öyle olsaydı kendinden büyük olan evlilikler kusursuz olurdu

Canim cok yakin bir arkadasim aynidurumu yasadi. Sevgilisi on yas kucuktu. Kadin iyi bir firmada muhendis sdam da mmühendis. Kadin 38 erkek 28 yasindaydi.. Deli gibi asik oldular.. Adamin ailesi tepki gosterdi ve sorunlar basladi. En son adam bir kavga esnasında "kart kari" deyince koptu ipler.. Adam aylarca kapisinda yalvardi ama arkadasimin tek sozu şu oldu bilinxaltinda kart kari sozuyle bagdastirdi beni dedi ve ayrıldı yurt disina gitti uzuntusunden.. bence asla yurumez boyle bir iliski. Adam okulunu bitirip para kazanmaya baslayinca ceker gider..

Vallahi çok güldüm ya ne varsa atasözlerinde var:) bide merhamet dizisinde kadın kızlarına "güzel herife varmayın" demişti:) o da kulağıma küpedir

Dinle dinle pişman olmazsin :). Olgun erkek kadın kıymeti bilir (kaynak:annem)

Dinle dinle pişman olmazsin :). Olgun erkek kadın kıymeti bilir (kaynak:annem)

Babam olacak kart horoz annemin kıymetini niye bilmedi acaba.. Onun yüzünden yaş farkı olan hayata küsüyo psikolojisi oldu bende. 6 yaş büyük sevgilim abim gibiydi ki çok normal bi fark.

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Babama yaptıklarından dolayı öyle diyorum. Kimsenin yaşına başına laf etmiyorum..
Allah ağız tadı gönül huzuru versin gerisi boş.

Ben 24um esim 39 :))

Allah'i var, maaşallah, isyerine ziyarete giderim elemanlarına aldırmadan suyumu çayımı kendisi getirir, mutfaktan özel yemek yaptırır, müdür olusuna aldırmadan peşimde kosar, onure eder. Ama evde de ben çırpınırım onun için, orası ayrı.

doğru söze ne denir :26:

Yasa ben pek takilmDm aslinda ama okuyor olmasi dusundrdu beni acikcasi.ben 20 yasndaym sevglim 24.24yasndayms sizin sevglnzde onun yasi dusunuldugunde o da yapi olarak olgun ayni zamanda eglenceli ama demek istedgm sey yas gittikce fikirler degisiyor askerlik yaptmi bilmiyorm benm sevgilmle yasit oldugu icin karslastrma yapiyorm o suan askerde ve fikirlerinin degistigni hissediyorm ben konusunda iyi yonde gidiyor is evlilik kurma hayalnde sadece hayalde degil gercekten yapabilecegi seyleri soyluyor demek istedgm bi sekilde degisiyor yani anlattklarinzda bana abes gelen bse olmadi sadece okuyor olmasi.bana kalirsa isi ciddilestirin erkeklern birde gec olgunlastgni dusunursek fazla beklemeyn derim ben mutluluklar

Her şey karşılıklı Allah mesut etsin darısı bana :)

Benim sevgilim de benden 3 yaş küçük, şu ana dek yaşla ilgili gündeme gelen hiçbir problemimiz olmadı. Benim ailemin kabullenmesi biraz zaman aldı gerçi, hala da espri yaparlar yaş üzerinden.. Alıştı ama onlar da baktılar ki bizim çok güzel giden ciddi bir ilişkimiz var yaşı takmıyorlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…