Sevgilim beni öptü, kötü hissediyorum

Artik sen eskisi gibi olamazsin hersey bitti. Adam operken itseydin madem :) 15 yasinda kadinlar soruyorda ne isin var kizzz:))))

Neden kucucuk kizla dalga geciyosunuzki.
O yasta boyle seyleri takmasi cok normal tesselli ediceginize onu kucuk dusurucek seyler soyluyosunuz.
Nyse cnm takma boyle seyleri ama bidahakine sevgiline soyel boyle seylerin hosuna gitmedigini vs.

Çok hoşsun ya.

ttlım yaptıgın seyden dolayı kendını suclama hepımızn hataları oluyor.bundan sonra ıstemedıgın bırseyı kımsenın yapmasını musade etme

15 yaşındaki çocuğun sevgiliside olmaz ,öyle bayağı birde öpüşmez ,Kendini kötü hissetmekte haklısın...

O bayaaaa bi çok öperken rahatsız olmadın şimdimi pişmanlık duyuyosun

15 yasinda ki kiza verilen cvp lara bak.
Kizla dalga gecip ya da opusurkene aklin neredeydi namissiz belli ki sende zevk almisina getirenler cvp yazaicaginiza gidin bi psikologla fln gorusun.
Zira sizin sikintiniz konu sahibinden daha buyuk once kendi derdinize yanin.

Tatlim sende kafana takma cok fazla yapmissin bi kere. Ama rahatsiz olmussun belli bi daha yapmazsin olur biter

sıkıntını belirt bi daha zorla öpmeye kalkarsa ağzına kafa at mümkünse(dalga geçmiyorum oyuncak değil bu işler) uzaklaş bi süre .birinciyide yapan ikinciye de yeltenir büyük ihtimalle. dikkat et bakalım herşeyi cinselliğe mi yoruyor.öyle bir şey varsa zaten sil onu. bi daha hata üstüne hata silsilesi ve senin beynini "neden böyle yaptın" diye yiyen bir sürü insan sürüsü ailen dahil.kendini namus timsali zannedenlerin aşağılamaları (ben bile düşününce içim sıkıldı valla).geriye dönüp baktığında bunlarla" beynimi yiyip depresyona giren insanlarla uğraşacağıma ne öpseydi ne dokunsaydı bana" dersin.bi öpücükle en fazla grip bulaşır sevgilinin insani yönü fazlaysa gerisini getirmez.

Bence yaşı çok küçük.
Kendin istemedigin hic birseyi yapma.
Sınırları sen koy ve kimsenin geçmesine izin verme.

Şimdi siz kendinizi konu sahibiyle kıyaslayıp içinizi rahatlatıyorsunuzdur. Bir nevi günah çıkarma çabası. Pişmansan ayrıl ve pişman olduğunu kanıtla konu sahibi. Aynaya bakınca kendinden utanmak istemiyorsan.

Çok güldüm ya Allah'da sizi güldürsün.

Aklıma bir sahne geldi de sizin yazıyı okuyunca. Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün emi

Aynen cnm bende gorunce bi sok oldum kendilerini 15 yasindaki kizla fln kiyaslamalar ne oluyoruz anlamadim

Aynen cnm bende gorunce bi sok oldum kendilerini 15 yasindaki kizla fln kiyaslamalar ne oluyoruz anlamadim
Bir de bizim zamanimizla kiyasliyorlar da gercekten kisa surede hersey cok degisti.
Acaba kendi cocuklari ne yapicak du bakali
Burada negatif enerjilerini baskalarina aktararak mutlu olacaklarini sanan cok insan var

Çocuktan ayrıl. Yada birdaha böyle birşey yapma. Insanin sınırları olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…