sevgilim ilişki istiyor :(

vaaay bütün ekşiciler burada..merhaba beyler merhaba

Toplam 165 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 160 ziyaretçi)
hoppidicik,
gwencooper,
por,
rapunzel0316,
dragonfire

Son düzenleyen: Moderatör:
İstemediğin hiçbir şey yaşamak zorunda değilsin. rahat ol..
162 ziyaretçi ekşi kokular geliyor

Okusunlar, burada yazılanlardan daha mantıklı şeyler yazıyorlar en azından.

Buradan takip edeceğinize ekşiden takip ederseniz erkeklerin "temiz kız" arama derdinde olmadığını da görürsünüz. Kadını bu kadar aşağılık hale getiren yine kadınlardır, kendi değerlerini sadece zarları ile ölçen kadınlardır.

bazen bakıyorum adam sevdigime dokunmam zarar vermem diyor ama dısarda baska kadınlarla ihtiyacımı gideririm diyor bu nasıl bir mantık kavrayamadım zarar vermek sevişmekle oluyor aldatmakla olmuyor demekki bazılarına:) işte bu tarz erkeklerin dusunceleri yuzunden sevişmek nedense evlenmeden once yasanılınca kullanılmak gibi goruluyor bir erkek sevgilisine yaklasmak isterse mutlaka onu sevmiyordur gibi algılanıyor..birseyler yasarsam sonra o beni bırakırsa sonra beni baska erkek istemezse konunun ozu bu aslında

Son düzenleme:

mesajına cevap veremiyorum, henüz o kadar yetkili değilmişim

sevişmek zarar vermek midir? bunu diyen erkek nasıl sevişiyor çok merak ediyorum?

"burada yazanlardan daha mantıklı yazıyorlar" derken bence sende kadınları aşağılıyorsun.herkesin kendi düşüncesidir, birlikte olur veya olmaz,kimseyi zorlayamazsın.. ama bir kadını sırf seninle birlikte olmuyor diye "kezban" diye sınıflandıramazsın..hoş onların kezban yerine koymadıkları kimse yok ama..
bu arada yazdıkları yorumlardan kadınlara ne kadar değer verdikleride takdire şayan.özellikle "ilişki istemeyen kadın"a.. sevgilim ilişki istiyor - ekşi sözlük

Birlikte olmayanı değil, temiz olmayı sadece zar ile ölçenlere "kezban" diyorlar. Ha kezban tabirinin hoş olup olmadığı tartışılır o ayrı. E kendi değerini zar ile ölçen kadını da aşağılamaya gerek yok, zaten kendi kendini yeterince aşağılamıştır benim gözümde. Tekrar söylüyorum, cinsellik yaşamayan kadına değil bu laflar. İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz, ama cinsellik yaşamadığı halde diğer kadınların değerini zarına göre ölçmeyen kadınlar da var.

beyler

tıp okuyan kezban beyanatı. aralarında tıp okuyan da varmış. hayret

"ilişki" kelimesinin anlamdan anlama savrulduğu, bir garip kadın muhabbeti dönen forum başlığı

(bkz: yha ver gtsin cnm)

her şey tamamda "sakın kanma bile bile lades" cümlesini kuran aptal hanım kişisi o ne demek ya? sakın kanma nedir abi? dıtttt türk kadınının seks anlayışı bu işte sakın kanma. sen zaten hiç bir şey hissetmiyorsun seks sadece karşıdakine bir hizmet hahaha. örümcek kafalılar işte. böylelerine kezban deyince suç oluyor ama hahahah

erkeklerin neden rus hatunları tercih ettiğini bir kez daha ispatlayan cümle.
valla kezban gelmişsiniz kezban gideceksiniz kızlar. yazık. bu kafayla işiniz zor.

(bkz: inanma seni dıttttt

şu sayfadaki kadınların iq değeri toplamı, sayı değeri olarak şu anda içmekte olduğum uludağ şekersiz limonatanın enerji değeri kadar bile etmez. bi bitmediniz gitti çağdışı gerizekalılar.

tanım: kadınlar kulübü kafasındaki kezban söylemi

not:küfürler silindi

sizin kadına verdiğiniz değer işte bu..sizin deyiminizle "vermedi=kezban"..yazık..

biz ayni eksisozlugu mu okuyoruz? tamam, senin dedigin gibi insanlar da var ama agzindan kopuk sacan ergenler ve cahiller de var orada.

mesela sana orada asagilanan kadinlari sayayim,
sisman kadin,
killi kadin,
kisa boylu kadin,
tayt giyen kadin,
gelinlik giydiginde sevinen kadin,
vucudu sekilsiz kadin,
sabah ise makyajli gelen kadin
vs vs. ve bu kadinlar sadece bu ozellikleri yuzunden asagilaniyor. karakterleri veya davranislari degil.

o yuzden orasi super, onlar sizden daha iyi demek cok sacma. orada da insanlar diger insanlari sacma sapan yargilayabiliyor, sacma sosyal kurallar koyabiliyor. guzel guzel derdini anlatan, tartisan adamlari herkes dinler, dinlemezse de zaten o insandan umidi kesebilirsin. ayrica bir kadin olarak, kezban basliginda yazilanlardan hicbiri mi seni asagilamadi? o zaman sen kadin da degilsin, cunku insan da degilsin. kezban basliginin altinda bir kadinin, bir insanin yapabilecegi tum secimler asagilaniyor cunku. bazi seyleri ben de yargilarim, igrenc bulurum da, bir insani baskalarina zarar vermeyen ozelliklerinden dolayi ignelemek de istemem. bunu yapana da gicik olurum, cunku bir insanda baski olusturmak boyle olur.

cogu su bu kadini kisitliyor der, ama kadini kendi de kisitlamaya calisir. ya gercekten, mesela, turbana giydiren eksicilerin hicbiri turk kizi basligina gidip 'memesini acar ama bakinca ayyy der' ya da 'mini etek giyer ama devamli cekistirir tihihihi' yazmadi mi?

E doğru söylemiş yazar, seksi sadece karşısındakine hizmet olarak gören anlayışa atıfta bulunmuş. Burada evlilik dışı ilişkiye ihtafen bir şey göremiyorum ben.

İsteyen sevişir istemeyen sevişmez bana ne yahu. Dini inancından dolayı, ya da bu olayı kocasıyla yaşamak isteği gibi şeyler yüzünden evlilik öncesi cinsellik yaşamayan kadına saygım sonsuz..

Ancak, sırf erkekler bakire olmayan kızı kabul etmez korkusu ile, kendi zarını kocasına hediye etmek amacıyla bakire olan kadına da saygı duyamıyorum, hemcinsim olmasından da utanıyorum. Görmüşsünüzdür önceki sayfalarda, bi yere kadar bi sınıra kadar cinsellik yaşamak doğalmışmış. E o zaman siz her şeyi yaşayın ama bi tek zar kalsın, sonra da "temiz"im diyin zarınızı kocanıza hediye edin. Kendi yaşadıklarını temizlik ölçütü olarak görüyor kadınlar işte. Oysa ki "Ben bunu yaşadım" diyebilseler biz de bu tartışmaları yaşamayız.

isteyen zarını evleneceği erkeğe saklar, isteyen evlenmeden önce yaşar cinselliğini..herkesin özgür iradesi var, aklı var, fikri var, dini seçimleri var..benim yaptığım eylem sadece beni ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda değilim..ben istemediğim vakit kimseyle cinsel birliktelik yaşamak zorunda değilim (her ne sebeple olursa olsun), bu da beni ne örümcek kafalı yapar, ne kezban yapar, ne de cahil yapar..kendi seçimimdir, kendi kararımdır, bir kategoriye sokmayın beni.doktor olmam benim cinsel birliktelik yaşamamı gerektirmez, bunu statü göstergesi olarak algılamayı bırakın.

bu sebepten bu ülkeden ayrılmak istiyorsanız buyrun toplu olarak gidin, gidin ve dönmeyin..cinselliğinizi özgürce yaşayacağınız kızların olduğu ülkelere gidin..ne de olsa burası kızların kalın bacaklı,şişko, bodur, yağlı saçlı, kezban vs.. olduğu bir yer..buradan size ekmek çıkmaz..

"seven insan bunu nasıl ister" düşüncesi çok tuhaf. insan doğasına aykırı yahu. seven insan istemeyecek de kim isteyecek?

maviyle seçtiğim yere de katılıyorum ayrıca...

9 aydır birlikteyiz diyorsun ki bu süre içerisinde tanımaya vaktin olmuştur eminim ki karşındaki kişiyi. Seven adam bunu istemez diyorsun, sence sevmeseydi sana bunu doğrudan evet ben istiyorum şeklinde söylemez miydi? Yapmayın kızlar çok rica ediyorum tabulaştırmaktan vazgeçin bu olayı. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olmanın nesi kötü? Doğanın kanunu değil mi bu hem? Ben demiyorum ki her önünüze gelenle birlikte olun diye ama bu kadar da abartmayın bu durumu. Türkiye'ye cinsel açlığın afrikası diyorlar, neden diye hiç düşündünüz mü? Çünkü bizim ülkemizde cinsellikle ilgili konulara hep ayıp gözüyle bakılıyor, ayıp değil ama insanın sevdiği insanla birlikte olması. Bu ülke zarını koruyup diğer her şeyi yapan genç kızlarla dolu, bu kadar at gözlüğüyle bakmayın olaylara. Artık anlayın şu olayın doğal bir şey olduğunu...

Son düzenleme:
insan birini seviyorsa, sadece yanında bile olmak yeter. ona bile razı olur.

bırakmayacağım diyen erkekten de korkarım ben. onlar daha kolay bırakıyor :)

daha sonraları buralara girip bekaretimi ona verdim, ona rağmen beni terketti gitti filan yazmak istemiyorsan, ona göre hareket et canım :)

devir ne kötü oldu yahuu.benimde kızım var.çok korkuyorum.böyle birisi benim kızımı da bulursa diye.ben kıyamıyorum eller kıyar.Allah yar ve yardımcısı olsun bütün gençlerin

çok farklı yorumlar yazılmış yani dini açıdan da yazan olmuş kabul etmeyende kabul et diyende olmuş canım bende tavsiyede bulunayım istedim..

bi defa 9 ay kısa bir süre. yani birini ciddi manada tanımak için kısa bir zaman.
bu iş için evlilik şartını kendi beyninde koyuyor musun?
bir gece birbirinize ait olduktan sonra sabahında pişman olmayacağım diyor musun?
evet dinen böyle olmaması gerekiyor ama nasılsa ileride kocam olacak diyebiliyor musun?
ailenden birisi bunu sana sorduğunda ( olur ya sorulur ) evet yaşadım derken kendinden utanmayacaksan

birde!!!! bu iş bir taraf istiyor diye olmamalı birşeylşer yaşanacaksa karşılıklı istekle olmalı. sende onu cinsel manada arzuluyor musun? yoksa sadece yanında bulunmak v.s. yetiyor mu? sadece erkek arkadaşın istiyor diye birşeyler yaşaman kesinlikle kendini kullandırtman olur..

Yahu su eksiciler de kendi dunyalarindan cikamadi bi turlu. Kizlarr tabulasmayinn.. E tabi sirf gicikligina yapiyo de mi kizlar? Ya dur bi tabu yapim ben diyo de mi? Ya siz nerde yasiyosunuz? Bu aile toplum din baskilamasa zaten %90 dan fazlasi evlilik oncesi cinsellige hayir der mi? Cinselligi ozgurce yasiyomusmus. Ya modern ailedensin tuzun kurudur ya da aileden kose bucak kaciyosun korku icindesin ve dayak olum ihtimalin vardir. Bu boyle. Ya erkekler empati kurun. Evlilik oncesi iliski iyi hos da mesela bu kizin ailesi ogrenirse muhtemelen kizi binbir guclukle kazandigi okuldan alir. Bir de dayak. Belki olum. Oyun degil bunlar ver gitsinle bitseydi ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…