- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi angel1q2w3e
-
İstemediğin hiçbir şey yaşamak zorunda değilsin. rahat ol..
162 ziyaretçiekşi kokular geliyor
sen erkek değilsen bende kadın değilim..haa birde ekşici değilsen
Okusunlar, burada yazılanlardan daha mantıklı şeyler yazıyorlar en azından.
Buradan takip edeceğinize ekşiden takip ederseniz erkeklerin "temiz kız" arama derdinde olmadığını da görürsünüz. Kadını bu kadar aşağılık hale getiren yine kadınlardır, kendi değerlerini sadece zarları ile ölçen kadınlardır.
Buradan takip edeceğinize ekşiden takip ederseniz erkeklerin "temiz kız" arama derdinde olmadığını da görürsünüz. Kadını bu kadar aşağılık hale getiren yine kadınlardır, kendi değerlerini sadece zarları ile ölçen kadınlardır.
bazen bakıyorum adam sevdigime dokunmam zarar vermem diyor ama dısarda baska kadınlarla ihtiyacımı gideririm diyor bu nasıl bir mantık kavrayamadım zarar vermek sevişmekle oluyor aldatmakla olmuyor demekki bazılarına:) işte bu tarz erkeklerin dusunceleri yuzunden sevişmek nedense evlenmeden once yasanılınca kullanılmak gibi goruluyor bir erkek sevgilisine yaklasmak isterse mutlaka onu sevmiyordur gibi algılanıyor..birseyler yasarsam sonra o beni bırakırsa sonra beni baska erkek istemezse konunun ozu bu aslında
"burada yazanlardan daha mantıklı yazıyorlar" derken bence sende kadınları aşağılıyorsun.herkesin kendi düşüncesidir, birlikte olur veya olmaz,kimseyi zorlayamazsın.. ama bir kadını sırf seninle birlikte olmuyor diye "kezban" diye sınıflandıramazsın..hoş onların kezban yerine koymadıkları kimse yok ama..
bu arada yazdıkları yorumlardan kadınlara ne kadar değer verdikleride takdire şayan.özellikle "ilişki istemeyen kadın"a.. sevgilim ilişki istiyor - ekşi sözlük
Birlikte olmayanı değil, temiz olmayı sadece zar ile ölçenlere "kezban" diyorlar. Ha kezban tabirinin hoş olup olmadığı tartışılır o ayrı. E kendi değerini zar ile ölçen kadını da aşağılamaya gerek yok, zaten kendi kendini yeterince aşağılamıştır benim gözümde. Tekrar söylüyorum, cinsellik yaşamayan kadına değil bu laflar. İsteyen yaşar istemeyen yaşamaz, ama cinsellik yaşamadığı halde diğer kadınların değerini zarına göre ölçmeyen kadınlar da var.
ilişki yaşamayı neden tabulaştırıyorsunuz kızlar? sevişmek insanın doğasında var kezban kezban yorumlar yapmayın. öpüşünce koklaşınca bir şey olmuyo da sevişince mi oluyo? hadi dürüst olalım -o iş- dışındaki şeyleri yapıp sonra ayrılınca br şey kaybetmemiş mi oluyorsunuz evleneceğiniz adama tertemiz mi gitmiş oluyorsunuz? ilişkinin her türlüsünü yaşayıp sonra bakireyim diye geziniyosunuz ortada çok aşağılık insanlarsınız. sözüm bu şekil davranan kızlara üstüne alınan kendisi bilir.
Cok guldum ya ne de guzel solemişsiniz
Noktası noktasına katılıyorum
Buarada konu sahibi arkadasım ne demek seven insan bunu istemez
Asıl seven insan ister sevdiğiyle beraber olmayı tamamen butun olmayı
İste burada asıl marifet gercekten sevip sevmediğini anlayabilmekte, yani sende bitiyor
Gercekten sevdiği icinmi, sana asık oldugu icinmi istiyor yoksa tamamen erkeklikten gelen tatmin olma duygusundan mı?
Pisman olacagın bir seyse bu lutfen yapma
Arkasında durabileceksen sevmek, sevdiğin insanla bunu evlenmeden de olsa yasayabilmek guzeldir
Ama 2 gun sonra ben pişmanım, intiharı dusunuyorum bilmem ne diye konu acacaksan lutfen sen evlenmeden once kalkısma bu işe.
kızlar ben daha yeniyim burda!! tıp fakültesinde okuyorum,22 yaşındayım aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz.onu çooooook seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. bunu çok utanarak söylüyorum ama son zamanlarda benden ilişki istemeye başladı.eve geldiğimde kendi kendime seven adam bunu istemez sevdiği kızdan,ayrılıcam diyorum ama ertesi gün onu gördüğümde yelkenlerim yine suya iniyor ve o konulara girmemeye çalışıyorum,kızamıyorum. zaten o da bu isteğini yüz yüzeyken dile getirmiyor,mesajda falan söylüyor. ben yokum, yapmam dediğimde de bunun doğal olduğunu beni çok sevdiğini hiç bırakmayacağını aramızdaki bağın daha da artacağını,ona güvenmem gerektiğini,kendisinin de bana ait olduğunu hissetmek istediğini söylüyor. son zamanlarda kafam o kadar bulandı ki derslerime engel olacak diye de korkuyorum biliyorsunuz bölümüm de zor. sizce napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?