Anladım tabi canım insan en iyi yaşadığında anlıyo.
Yalnız benim sana tek bi tavsiyem olucak barışırsanız eğer benzer olaylar olursa, sana zararı dokunmuyorsa eğer birlikte olduğun insana lafını etme. Çünkü cidden sen kötü olursun. Belki bizim hüsnü kuruntumuz, belki de sadece o lafları yiyen insanın alttaki mesajı anlayabiliyor olmasındandır bilemiyorum ama senin gördüklerini sevgilinle paylaşman seni kıskanç ve paranoyak gibi gösterir bi süre sonra. Eğer sana zararı dokunuyosa müdahale et. Siz birlikte plan yaparken seni bıkarıp anneye giderse lafını et ama annesi çağırdığı halde "sevigilimle planımız vardı annecim sonra yapalım" der ve gitmezse sesini çıkarma. Annesiyle ilgili bi şikayetin olduğunda düzeltmesi gerektiğini bilsin, sürekli duyarsa bi süre sonra bağışıklık kazanıyo.
Bendede iki Oglan var bendemi böyle olucam acaba :26:
Birak gelinler burda icinide dökemez hemen okurum
Saka bi yana Anakuzulariyla is zor vallah... Evet Anneyi sevicek el ustünde tutucak tabii, ama sevdigiyle annesinin arasindaki dengeyi tutmasini bilecek... Benim KV de ogluna bayilir, sarar sarmalar öper, iki gün esim aramasin hemen arayip sitem eder, ben gülüp gecerim, cünkü eger abarti bisey olursa esim uygun dille uyarmasini biliyor, eeee anne ogul arasinda oluncada küslük olmuyor... Hersey Erkekte biter, sizin aranizdaki dengeyi o ayarliycak, eger kuramiyorsa uzak durun derim...
Benimkinin dedikleride üzdü beni bana sen kıskanıyosun demez mi benim annem cahil mi kaynanalıl yapsin diyo direk savunmaya geçti,ben sadece resim olayını dedim diger olaylari anlatmadim anlatsam nolurdu acaba...yasamayan anlamaz cnm bosver biz sevmesini kıskanmıyoruz zaten
Ne guzel bi kv adayisiniz :))
canımm ayrılma sevgilinden annesi naısl oğlunuın yanında sana samimi davranıyor alttan alttan iğneliyorsa sende aynısını yap sevgilinin gözünde iyi görün. sen böyle trip atıp bunları dile getirirsen her konuda her zaman sen suclu cıkarsın. benim nişanlımda ailesine özellikle annesine çok düşkündü ağzından çıkan 2 lafa bakıyordu. flört döneminde her zaman iyi davrandım nişanlım 1 alıyorsa ben iki aldırdım annesine kardeslerine hediyeler falan nişanlandıktan sonra yavas yavas uzaklastırmaya basladım. gerektiği yerdede tartıstım ve flört döneminde yaptıklarımı yüzüne vurdum ben öyle yaptıkça annesi daha çok kıskanmaya başladı ve o kıskanç davranışlarını oğlunun yanında yapıp dile getirmeye başladı ve böylece nişanlım bana hak verdi. nişanlımın babası beni çok sever sağolsun nişanlımla babam kaynanamla görümcemi baya sıkıştırdılar şimdi ikiside tam melek. ve şu anda ne sıkıntı olursa olsun direkt suç önce onlarda aranıyor :)
Sanki biz annemizin evladı değiliz, ayrı bir sevgi gösterileri, yok canımlar cicimler....
Bak benim açtığım konuları oku canım, burda senin konunu işgal etmiş gibi olmayayım ama bi göz gezdir bizimki daha beter...
Mutfaktan bas bas bağırır; ''canım oğlum benim kurban olsunlar'' sana diye... Komedi komedi....
Sevgilin de haksızlık etmiş sana adeta.. Ne bu böyle.
İnsan hiç mi farkında olmaz....
O da ana kuzusu galiba...
Ah bu erkekler .....
Akıllıca davranmissin valla helal olsun:)
Aynen oyle sanki bizi annemiz prenses gibi büyütmesi bir evin bir kızıyım ben oyle buyutulmedim anlam veremiyorum o yapmacik hallere benim yanimdayken..ben yokken istedigini yapsin beni dıslamasin
Evet bende dikkat ediyorum zaten hicbirini soylememistim fotograf olayina kadar zaten benim kızdıgım da annesini koymasi degil annesinin kıskanclık yapip koydurmasiydi anladin sanirim:) bizde bi yaz tatil plani yapiyoduk hep annemin izin tarihine belli onlarlada gidicem annem üzülmesin biz her yaz birlikte gideriz falan diyodu nitekim bizim gitme tarihimize dogru gittiler tatile mesela biz gidemedik o yaz
Ayrıyız suan en barismak istemedim degiscegini dusunmuyorum yıllardır goruyorum dedim. Bana dedigi sey su annemi sev istedim ondan korudum,gel bize cay icmeye bakalim nasil davranicak falan diyo.ben de benim asıl derdim senin davranislarin bana sölediklerin dedim.o da sev diye dedim öle biri degil falan diyo ama ben biliyorum nasil ne sekilde konustugunu benimle...zaten dun aksamki kavgada sölicegini söledi simdide kızgınlıktandı diyo ama ortada kızacak bisey yokken o baslatti yine savunmayı ben nasil unutym o sölediklerini
oğlunun kız arkadaşı var diye kadın oğlunu sevme şeklini mi değiştirsin
ayrıca her ailenin davranış biçimi farklıdır.neden kendi ailenle karşılaştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?