Sevgilim ve annesi...

Evet bende dikkat ediyorum zaten hicbirini soylememistim fotograf olayina kadar zaten benim kızdıgım da annesini koymasi degil annesinin kıskanclık yapip koydurmasiydi anladin sanirim:) bizde bi yaz tatil plani yapiyoduk hep annemin izin tarihine belli onlarlada gidicem annem üzülmesin biz her yaz birlikte gideriz falan diyodu nitekim bizim gitme tarihimize dogru gittiler tatile mesela biz gidemedik o yaz

Bendede iki Oglan var bendemi böyle olucam acaba :26:
Birak gelinler burda icinide dökemez hemen okurum
Saka bi yana Anakuzulariyla is zor vallah... Evet Anneyi sevicek el ustünde tutucak tabii, ama sevdigiyle annesinin arasindaki dengeyi tutmasini bilecek... Benim KV de ogluna bayilir, sarar sarmalar öper, iki gün esim aramasin hemen arayip sitem eder, ben gülüp gecerim, cünkü eger abarti bisey olursa esim uygun dille uyarmasini biliyor, eeee anne ogul arasinda oluncada küslük olmuyor... Hersey Erkekte biter, sizin aranizdaki dengeyi o ayarliycak, eger kuramiyorsa uzak durun derim...

Ne guzel bi kv adayisiniz :))

Sanki biz annemizin evladı değiliz, ayrı bir sevgi gösterileri, yok canımlar cicimler....
Bak benim açtığım konuları oku canım, burda senin konunu işgal etmiş gibi olmayayım ama bi göz gezdir bizimki daha beter...
Mutfaktan bas bas bağırır; ''canım oğlum benim kurban olsunlar'' sana diye... Komedi komedi....
Sevgilin de haksızlık etmiş sana adeta.. Ne bu böyle.
İnsan hiç mi farkında olmaz....
O da ana kuzusu galiba...
Ah bu erkekler .....

Akıllıca davranmissin valla helal olsun:)

Aynen oyle sanki bizi annemiz prenses gibi büyütmesi bir evin bir kızıyım ben oyle buyutulmedim anlam veremiyorum o yapmacik hallere benim yanimdayken..ben yokken istedigini yapsin beni dıslamasin

Akıllıca davranmissin valla helal olsun:)

öyle davranmak zorundaydım canım çunku babamdan erkek kardeşimden biliyorum annesine düşkün olmayan erkek yok.. birinden ayrıl biriyle sevgili ol aynı şeyleri yaşayacaksınız. benim nişanlım yine iyiydi geçenlerde erkek kardeşim sevgilisiyle ne kadar tartıştı neler söyledi kıza ...zaten ailesine annesine düşkün olmayan erkekde evlendikten sonra kendi ailesinede düşkün olmaz. burda suçu erkekte değilde kendimizde aramak gerekiyor. kaynannanızla nasıl başa çıkabieleceğiniz konusunda fikirler üretmelisiniz ve doğru adımlar atmalısınız.

Son düzenleme:
Senin konunuda okudum canim valla komik bunlar ya sanki düşman mıyız oğlunu mu kaçırcaz ne bu yahu:)

Aynen oyle sanki bizi annemiz prenses gibi büyütmesi bir evin bir kızıyım ben oyle buyutulmedim anlam veremiyorum o yapmacik hallere benim yanimdayken..ben yokken istedigini yapsin beni dıslamasin

Seni çok iyi anlıyorum canım :/
Ama erkek anneleri böyle işte, sanki kapacağız onların çocuklarını.
En son durum nedir, ayrıldın mı barışmadın sanırım bir daha?

Canım kaynanalar hep böyle oğlundan soğuk, yanında oğluna iltifat etmeyen bir tek kaynana zaten göremezsin. Yani ama bana abartılı geliyor işte bunlar biraz gönül yapmak lazım ha sana hakaret etse, istemiyorum dese, yakın davranmasa inan seni haklı bulurum ama şimdiden daha resmiyet bile yokken bu kadar kıskandığını düşünmek abartılı yani. Benim kaynanamda her gitiğimizde aman canım oğlum pek yakışıklı der sırtını sıvazlar iltifat eder bazen beni de eleştirir ama hiç tınlamam sevsin çağırsın yani. Mesela bugün kuaföre götürdü alacak çalışıyor üstelik, bazen alışveriş merkezine götürürüz arabası varsa istemiş olabilir önceden plan yapılmış olabilir. Evlendiğin zamanda yani bırak gittiğinizde övsün sarılsın öpsün evne gidip kapını kapattın mı tamam yani önyargılı olmamak lazım sen sana davranışlarına bak. Kızın resmini çıkar benimkini koy dememiş ki neden benim de yok demiş benim annemde derdi herhalde yani ikinci plana atılmış hissediyorlar annelik işte belki sende öyle olacaksın biraz hoş tutmak lazım. Seninkini de koysun yer mi yok cüzdanında al biz cüzdan kaynananla ikinizin resimini yan yana koy ama laf edip aranız bozma sevgilinle erkekler bu konulara anlam veremezler.

Son düzenleme:

Buyur burdan yak!!! Ben şuan erkek arkadaşının seni aradığında neler söylediğini çok merak ediyorum. Özelime kalsın demezsen ne kıvamda şuan erkek arkadaşın? Yani sana da hak verir modu var mı ?

Ayrıyız suan en barismak istemedim degiscegini dusunmuyorum yıllardır goruyorum dedim. Bana dedigi sey su annemi sev istedim ondan korudum,gel bize cay icmeye bakalim nasil davranicak falan diyo.ben de benim asıl derdim senin davranislarin bana sölediklerin dedim.o da sev diye dedim öle biri degil falan diyo ama ben biliyorum nasil ne sekilde konustugunu benimle...zaten dun aksamki kavgada sölicegini söledi simdide kızgınlıktandı diyo ama ortada kızacak bisey yokken o baslatti yine savunmayı ben nasil unutym o sölediklerini

ah ahh seni çook iyi anlıyorum br ara aynısı basıma gelmıstı.ve erkek arkadasımınsevgili annesı sonunda bizi ayırmayı basardı...

Asil dusunceler kizginken ortaya cikar zaten.

Bazı erkek anneleri oğullarını çok fena kıskanıyor, hayatında bir kadın olmasın sadece bana değer versin diye düşünüyorlar. Oğulları karılarının sözünü dinlediğinde ise resmen kuduruyorlar. Sürekli geline ben oğlum için daha değerliyim mesajı vermeye çalışıyorlar ve çok komik duruma düşüyorlar.
Ana kuzusu erkek bence evlilikte çok ama çok kötü olacaktır. Allah'tan eşim öyle değil yoksa ne kavgalar yaşanırdı.

Bence git sen çaya. Madem oyle anlattigin gibi abartili komik davraniyor,her abartili davranisinda patlativer kahkahayi ay alemsiniz hic gulecegim yoktu de o anlar komik davrandigini utanir bi da yapmaz. Bi de sen gozdagi ver bakim. Seninle aşık atamayacagini gorsun. Sevgilinle de baris ama eskisi gibi olma bi sure sanki onsuz daha iyiymissiniz gibi davranin. Gereginden fazla mutlu ol. Gorusmeleri uzatma. Konusmadiginiz surece cok mutluymussunuz gibi yap. Bi dene bunlari derim.

oğlunun kız arkadaşı var diye kadın oğlunu sevme şeklini mi değiştirsin

ayrıca her ailenin davranış biçimi farklıdır.neden kendi ailenle karşılaştırıyorsun

oğlunun kız arkadaşı var diye kadın oğlunu sevme şeklini mi değiştirsin

ayrıca her ailenin davranış biçimi farklıdır.neden kendi ailenle karşılaştırıyorsun

Allah gelininiz olacak kızlara sabırlar versin, her anne-oğul konularında aynı yorumları yapmak zorunda mısınız allah aşkınıza :)
Lütfen yanlış anlamayın beni, ama hep tek taraflı bakıyorsunuz olaylara; sanırım iki oğlunuz var diye böyle bir tavır içindesiniz...
Ama şöyle düşünün; oğlunuz sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gittiğinde kız annesi oğlunuzu dışlarcasına kızına sevgi gösterisi yapsa siz ne düşünürdünüz? :)
Bir tahminim var; ''oğlum başka kız mı yok!?''

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…