Evet o yüzden kimseye guvenim yok maalesef boyle bir dunyadayizHic bilemiyorum nasıl bir ruh haline barınıyorlarsa o an. Yani su zamanda ensest vakaları hic sasırtmazken bunlar oldukca sıradanlastı artık.
Ayni şekilde dusunuyorum zaten kabul etmiycek ama boyle insanin bir sinirle sorasi gelir ya.Sorsanız bile emin olamazsınız ki. Kalkip "ya evet ben inceden bi' hoşlandım ondan" diyecek degil. Sacmalama diyecek en fazla.
Oyle bir hissiniz varsa en fazla davranislarini, kizdan bahsedip bahsetmedigini, bahsediyorsa nasil bir tavırla konustugunu falan gozlemleyebilirsiniz.
Ayni şekilde dusunuyorum zaten kabul etmiycek ama boyle insanin bir sinirle sorasi gelir ya.Sorsanız bile emin olamazsınız ki. Kalkip "ya evet ben inceden bi' hoşlandım ondan" diyecek degil. Sacmalama diyecek en fazla.
Oyle bir hissiniz varsa en fazla davranislarini, kizdan bahsedip bahsetmedigini, bahsediyorsa nasil bir tavırla konustugunu falan gozlemleyebilirsiniz.
Ben bu tavrı doğru bulmuyorum. Ailelerin cahilliği niye bireyin suçu olsun? Herkes aynı eğitimi almıyor, aynı şartlarda büyümüyor. Benim ailemde de eski nesilde çok fazla akraba evliliği var ama ne annem ne babam ne de ben öyle yetiştirilmişiz. Kuzeni kardeş olarak öğrettiler hep.Ayrılın. Ailede genel kabul gören ve uygulanan bu durum erkek arkadaşınız için de normalmiş demekki.
Sizin ailenizde bu durum eski nesilde kalmış ve sürdürülmemiş.Ben bu tavrı doğru bulmuyorum. Ailelerin cahilliği niye bireyin suçu olsun? Herkes aynı eğitimi almıyor, aynı şartlarda büyümüyor. Benim ailemde de eski nesilde çok fazla akraba evliliği var ama ne annem ne babam ne de ben öyle yetiştirilmişiz. Kuzeni kardeş olarak öğrettiler hep.
Bu cümleye bakarak: mevcut konuda bu durum devam ediyor hissi geçiyor okurken insana. Aradaki fark bu.ailesinde akrabalarinda böyle şeyler yaygın.
kuzenlerinde falan devam ettigini gormedim ama olmuş yani olmaz diyemiyorum o kadar yakindan tanimiyorum ki benim ailem degil sonucta. Akrabalarinda karşi olanlar var kızin ailesi gibi. Sevgilimin akrabalik ilişkileride pek yakin degil herkesle benide çok karıştirmaz içlerine sınırlıdır aşıri kalabaliklar. Birde sevgilim karşı oldugunu dogru bulmadigini bu yuzden akrabalarinda hasta insanlar oldugunu soylemisti boyle dusunmesine ragmen ufak bir hoşlanti olmus olabilir mi diyorumSizin ailenizde bu durum eski nesilde kalmış ve sürdürülmemiş.
Bu cümleye bakarak: mevcut konuda bu durum devam ediyor hissi geçiyor okurken insana. Aradaki fark bu.
İşte bende ondan şüphelendim belki annesi falan aklına girdi. Seküler bir çevrede büyumeme ragmen uzaktan akrabalarimla bir araya gelince annelerin oğuluna beni almak istedigini duydugum oldu o yuzden yani olmuştur diye dusunuyorum. Yine de hani ailesi çok umrumda da degil kendi dusuncesi benim icin önemli böyle bir sey kesinleşirse ayrilicamAilesinde böyle bişey yaygınsa zaten ileri de ailesi der yabacı alma kuzenin duruken diye bence ayrılın
Dediğiniz gibide söylemiş olabilir ailesi günahlarini almak istemem. Bende bireysel bakiyorum duruma kardeşler bile bir olmuyor biri çok iyiyken biri çok kötu karakterde olabiliyor çok yakinen yaşadim bu durumu bu yuzden yargilamak istemiyorum ailesinden. Ama icimde bir şüphe oluştu maalesefBen bu tavrı doğru bulmuyorum. Ailelerin cahilliği niye bireyin suçu olsun? Herkes aynı eğitimi almıyor, aynı şartlarda büyümüyor. Benim ailemde de eski nesilde çok fazla akraba evliliği var ama ne annem ne babam ne de ben öyle yetiştirilmişiz. Kuzeni kardeş olarak öğrettiler hep.
Kuzenle evlenmem diyorsa arka planda kuzeni öneren aile olabilir. Önerdikleri için aklı kalabilir. Ama siz sorun çıkartmayın kaybeden olabilirsiniz. Gözlemleyin zamana bırakın çünkü şu an bir sorun yok gibi görünüyor.Bende sizin gibi düşunuyorum. Kuzeniyle çok yakın degil yılda bir falan karşılaşiyorlar. Ailesi ile arasi iyi degil erkek arkadasimin yani dusuncelrini cok bilmiyorum ama akrabalari kızin ailesi falan dediginiz gibi kendilerinde olsada karşı bu duruma. Ve dediginiz gibi emin olmak istiyorummm ama nasil yapicam bilmiyorum
*Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekBazı kadınlar hissederse doğru çıkıyor. Bende karşıyım ama beğeniyor olabilir bilemedim bence bu konuyu açma ona eşşeğin kulağına karpuz kabuğu kaçırma.
Sadece bu kıza mı öyle peki
Kuzeni olduğuna emin isiniz? Ama bu arada olabilir tabiMerhaba. Kafam cidden bu konuda çok karışık yardımınıza ihtiyacim var. 5 senedir tanışıyoruz sevgilimle. Ve kuzeninden sanki biraz hoşlanıyormuş gibi hissediyorum. Daha çok hissel olarak kızın zaten sevgilisi falanda var ve kuzenine bir şeyler besliycek biri olduğunu düşünmüyorum. Konu daha çok erkek arkadaşım yani. Bir iletişimleride yok aslında kız son zamanlarda kendine biraz daha özen gosteriyor sevgilimde hesabına bakmışti ama önemsemedim merak etmistir diye dusundum arkadaşlarımda saçmalama aşıri guzelsin neden ona baksin falan dedi boyle dusunmek istemiyorum ama normalde kendimi kıyaslayacagim bir kızda degil. Fakat son zamanlarda sadece kuzeninin hikayelerine bakiyor ben mi kafamda kuruyorum diye düşunuyorum bilmiyorum. yanlış bir şeyler hissediyorum.normalde kuzen ilişkilerine karşı oldugunu soylemisti bir kere ama ailesinde akrabalarinda böyle şeyler yaygın. Banada aksine çok ters. Napmaliyim sizce bu konuyu ona açmali miyim? Yoksa biraz daha gözlemliyim mi? Fazla kıskancım bunu biliyorum o yüzden mi düşünuyorum boyle
Evet soyisimleri ayni zatenKuzeni olduğuna emin isiniz? Ama bu arada olabilir tabi
patladim bu yoruma bende gecen arkadasimin storysinde cok tanidik bir cift gordum “halanin kiziyla evlenirsin” sakasi yaptigim ve o zamanlar sinirden cildiran ex flortum cidden halasinin kiziyla nisanlanmis… kelimeler kifayetsizBende böyle hissetmiştim geçen kuzeniyle nişanlandığını gördüm
İnanır mısınız bende kesin akrabanla evlenirsin demiştim o da asla böyle bişey olmaz evlenmem dedi.Hiç şaşırtmıyorlar vallahi sjnsjsnsmspatladim bu yoruma bende gecen arkadasimin storysinde cok tanidik bir cift gordum “halanin kiziyla evlenirsin” sakasi yaptigim ve o zamanlar sinirden cildiran ex flortum cidden halasinin kiziyla nisanlanmis… kelimeler kifayetsiz
Ben bu tavrı doğru bulmuyorum. Ailelerin cahilliği niye bireyin suçu olsun? Herkes aynı eğitimi almıyor, aynı şartlarda büyümüyor. Benim ailemde de eski nesilde çok fazla akraba evliliği var ama ne annem ne babam ne de ben öyle yetiştirilmişiz. Kuzeni kardeş olarak öğrettiler hep.
Cok haklısın benim tercihimde öyle hatta bu ilişkimden önce öylee katı kurallarim çizgilerim vardiki hepsini çignedim aşktan mal oldumBen de gayet aileye bakarim. Ha her ailesinde akraba evliligi olan bunu yapacak diye bir şey yok ama o durumda benim bir gram bile şüphe edecegim bir şey yaşanmamasi lazim süphe ediyorsam ve ailede de varsa böyle durumlar hiç kafami yormam. Ailesinde akraba evliligi olanlarin bunu yapma ihtimali digerlerinden daha yuksek bence.
Ha ben tercihen böyle şeyler yaşanmayan aileyi tercih ederdim.
bence de konuyu açmaMerhaba. Kafam cidden bu konuda çok karışık yardımınıza ihtiyacim var. 5 senedir tanışıyoruz sevgilimle. Ve kuzeninden sanki biraz hoşlanıyormuş gibi hissediyorum. Daha çok hissel olarak kızın zaten sevgilisi falanda var ve kuzenine bir şeyler besliycek biri olduğunu düşünmüyorum. Konu daha çok erkek arkadaşım yani. Bir iletişimleride yok aslında kız son zamanlarda kendine biraz daha özen gosteriyor sevgilimde hesabına bakmışti ama önemsemedim merak etmistir diye dusundum arkadaşlarımda saçmalama aşıri guzelsin neden ona baksin falan dedi boyle dusunmek istemiyorum ama normalde kendimi kıyaslayacagim bir kızda degil. Fakat son zamanlarda sadece kuzeninin hikayelerine bakiyor ben mi kafamda kuruyorum diye düşunuyorum bilmiyorum. yanlış bir şeyler hissediyorum.normalde kuzen ilişkilerine karşı oldugunu soylemisti bir kere ama ailesinde akrabalarinda böyle şeyler yaygın. Banada aksine çok ters. Napmaliyim sizce bu konuyu ona açmali miyim? Yoksa biraz daha gözlemliyim mi? Fazla kıskancım bunu biliyorum o yüzden mi düşünuyorum boyle