Sevgilime çok kızgınım

Canım bundan sonraki yaşadıklarını dönem dönem buraya yaz da biz de ilişkile ilgili tezimizi curutelim

Okulunu bıraktığına/ara vermediğine hiç pişman olmadığını, çok kariyer sahibi bir işin olduğunu...

16 yaşından beri ayrıldığın, sevgilinle.yasadigin hayatında çok mutlu olduğunu... Cebren tarafından bu konuda.cok.taktir.edildigini felan.....

Ben de bu konuyu okuduğum için pişmanım.
16 yaşında ailesinden ayrılacak kadar gözü kara kız 3 yıldır bir erkeğe muhtaç yaşadığı için utanacağına övünüyor.

Yazık.
3 yıldır mı? Ya siz nereden çıkartıyorsunuz yazmadığım şeyleri?

Sana acı bir gerçekten bahsedicem, hiç komik değilsin. Lütfen bir daha espri yapma.
Bende sana acı bir gerçekten bahsedeceğim,kendine hiç değer vermiyorsun,erkek arkadaşının sana 2. İnsan muamelesi yaptığının farkında değilsin. Lütfen bir an önce bunların farkına var.

Nereden uydurdun bunları? Ben yazmadım çünkü.

Tokat atmış, kirayı faturaları ödediğini söylemiş... daha ne yapması gerekiyor kuzum o evi terketmen için?

Bende sana acı bir gerçekten bahsedeceğim,kendine hiç değer vermiyorsun,erkek arkadaşının sana 2. İnsan muamelesi yaptığının farkında değilsin. Lütfen bir an önce bunların farkına var.
Kendime değer veriyorum ve erkek arkadaşım da bana 2.sınıf insan muamelesi yapmıyor.

Dayaktan tüm vücudun morardığında, ayna karşısında baktığın kişinin sen olmadığını gördüğünde "keşke o tokadı yediğim gün çekip gitseydim" diyeceksiin.

O kadar insan yanılıyoruz değil mi bidaha bişey yapmaz sana? Ya fiziksel şiddeti geçtim hadi yapmadı diyelim. Peki psikolojik şiddet? Bunu sürekli yaşayacaksın. Daha şimdiden faturaları başına kakıyor.

Valla kuzum hepimizin hayalleri vardı. Hepimiz bişeyler uğruna düştük bu yola ama kalkıpta "ne yaptıysa hak ettim" moduna girmedik.

Ben anlamıyorum ya gerçekten. Çevremdeki bütün arkadaşlarıma, görümcelerime dahi dayağın ne kadar iğrenç bişey olduğunu, sevgilinizin size sesinin yükseltmesinin bile kötü olduğunu, bir fiske dahi vursa bunun altında kalmamalarını tembihliyorum. Yani DAYAK GÜZEL BİŞEY DEĞİL! VE EVET TOKATTA DAYAKTIR! ÇOĞU ŞİDDET BİR TOKATTAN BAŞLIYOR!

Birisi sana kendine gelmen için tokat atsa keşke diyeceğimde sen şimdi basarsın bize yaygarayı. Nede olsa sevgilin seni çok seviyor. Bizler senin kötülüğünü istiyoruz.

Vah kuzum keşke okulunu donduracağına şu adamla ilişkini dondursaydın.

Neden tokat atmadın,sen beni sevmiyorsun diye ağlayacağım şimdi. Kocana/erkek arkadaşına bu konuyu ve hemen ondan ayrıl. Bütün erkekler konu sahibesinin sevgilisini örnek almalı.
Sana katılıyorum canım boş yaşamışız biz şimdiye kadar yazık yahu kocişkolatama bu konuyu açıcam en kısa sürede bi tokat istiyorum yani artık

Neden soruyorsun bunu?
İsminin anlamı vahşi inekmiş.
Muhtemelen öğrenci göçmensin (arabi, farisi vb yerden) ve burada kalabilmek için her şeye razı bir profil çiziyorsun.

Bir defa giden sevgilinmis eşin değil gelmesin zaten. Nerden tutsan elinde kalıyor sana vurması berbat. Onu bunu ben ödüyorum sen git demesi ayrı leş . Sen bilirsin gelmesin. Birde bilmedigin bir şehir anladigim kadarıyla nereye gidecekmişsin. Seni sahiplenmemis

Sizin caninizin yanmasi, o tokatla gururunuzun ne kadar zedelendigi,kendinizi nasil hissettiginiz karsi taraf icin zerre muhim degil,

Sizi özür dilemeye bile layık bulmamis ,farkinda misiniz?

Sizi önemsemeyen birinin size çok asik oldugu fikrine nasil kapiliyorsunuz ?

Hiç komik değilsiniz. Ve yazdığım hiçbir şeyi anlamıyorsunuz.

Sevgili kardeşim, ben size en sakin ve bilimsel şekilde açıklama yaptım. Geleceğini ve iyiliğini düşündüm. Lütfen her şeyi kenara bırak ve geleceğini düşün sadece bunu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…