- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
3 yıldır mı? Ya siz nereden çıkartıyorsunuz yazmadığım şeyleri?Ben de bu konuyu okuduğum için pişmanım.
16 yaşında ailesinden ayrılacak kadar gözü kara kız 3 yıldır bir erkeğe muhtaç yaşadığı için utanacağına övünüyor.
Yazık.
Gerçekten ya kapansın ya şaka olsun insanın siniri bozuluyor cahile laf anlatmak zormuş hakkaten ya :)
Bende sana acı bir gerçekten bahsedeceğim,kendine hiç değer vermiyorsun,erkek arkadaşının sana 2. İnsan muamelesi yaptığının farkında değilsin. Lütfen bir an önce bunların farkına var.Sana acı bir gerçekten bahsedicem, hiç komik değilsin. Lütfen bir daha espri yapma.
Nerelisin?Hiç komik değilsiniz. Ve yazdığım hiçbir şeyi anlamıyorsunuz.
Neden soruyorsun bunu?Nerelisin?
Nereden uydurdun bunları? Ben yazmadım çünkü.Canım bundan sonraki yaşadıklarını dönem dönem buraya yaz da biz de ilişkile ilgili tezimizi curutelim
Okulunu bıraktığına/ara vermediğine hiç pişman olmadığını, çok kariyer sahibi bir işin olduğunu...
16 yaşından beri ayrıldığın, sevgilinle.yasadigin hayatında çok mutlu olduğunu... Cebren tarafından bu konuda.cok.taktir.edildigini felan.....
Kendime değer veriyorum ve erkek arkadaşım da bana 2.sınıf insan muamelesi yapmıyor.Bende sana acı bir gerçekten bahsedeceğim,kendine hiç değer vermiyorsun,erkek arkadaşının sana 2. İnsan muamelesi yaptığının farkında değilsin. Lütfen bir an önce bunların farkına var.
Bundan sonra hayatinda olanlar hakinda bunları yazarsan, seni uyaranların tezini çürütmus olursun dedimNereden uydurdun bunları? Ben yazmadım çünkü.
Kirayı ve faturaları ödediğini söylemekte haklıydı, çünkü ben de onu evden kovdum. Hakkım yoktu bunu yapmaya.Tokat atmış, kirayı faturaları ödediğini söylemiş... daha me yapması gerekiyor kuzum o evi terketmen için?
Sana katılıyorum canım boş yaşamışız biz şimdiye kadar yazık yahu kocişkolatama bu konuyu açıcam en kısa sürede bi tokat istiyorum yani artıkNeden tokat atmadın,sen beni sevmiyorsun diye ağlayacağım şimdi. Kocana/erkek arkadaşına bu konuyu ve hemen ondan ayrıl. Bütün erkekler konu sahibesinin sevgilisini örnek almalı.
İsminin anlamı vahşi inekmiş.Neden soruyorsun bunu?
Bir defa giden sevgilinmis eşin değil gelmesin zaten. Nerden tutsan elinde kalıyor sana vurması berbat. Onu bunu ben ödüyorum sen git demesi ayrı leş . Sen bilirsin gelmesin. Birde bilmedigin bir şehir anladigim kadarıyla nereye gidecekmişsin. Seni sahiplenmemisSevgilimin işi son zamanlarda biraz stresli, bu yüzden bana olur olmadık patlıyordu. Hoşgörmeye çalışıyordum geçecek diye ama bugün daha kötü oldu. Bana bir eşyasının yerini sordu (kısa süreliğine bir şehre taşındık, sevgilim çalışıyor ben çalışmıyorum. Evle ilgili her şeyle ben ilgileniyorum ama daha bir düzen oturtamadım.) ben de hatırlayamadım bir türlü ve bu yüzden bana sorumsuz, düzensiz olduğumu vs söyledi. Ben de kendimi savunurken biraz sesimi yükselttim, tartışma daha çok büyüdü ve bana tokat attı. Ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, 16 sene ailemle yaşadım ki ergenlikte baya asiydim ve o en kötü zamanımda bile en fazla odama yollanmışımdır, ailemde böyle birşey hiç görmedim bu yüzden şok yaşadım resmen. Küfür ettim ona, defolup gitmesini vs söyledim. O da bana kirayı da faturaları da kendinin ödediğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Kendim çıkıp dolaştım biraz, eve geri döndüğümde hatasını anladığını umuyordum ama bana aşırı tepki verdiğimi ve abarttığımı söyledi. Tekrar kavga ettik ve bu sefer kendi gitti, saatlerdir yok. Az önce de bana bu gece eve gelmeyeceğini söyledi ve beni engelledi. Şuan ona aşırı kızgınım, benden özür dilemesini bekliyorum ve bunu yapmaması beni daha da çok sinirlendiriyor. Biraz sakinleşeyim diye buraya yazdım, gerçek hayatta kimseye anlatamam.
E ne dersek onu haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun. Madem öyle bir sorun da yok o zamanKirayı ve faturaları ödediğini söylemekte haklıydı, çünkü ben de onu evden kovdum. Hakkım yoktu bunu yapmaya.
Hiç komik değilsiniz. Ve yazdığım hiçbir şeyi anlamıyorsunuz.
Hım bak bide bu var dimi 16 yaşından beri bu maçoyla yaşıyorBen de bu konuyu okuduğum için pişmanım.
16 yaşında ailesinden ayrılacak kadar gözü kara kız 3 yıldır bir erkeğe muhtaç yaşadığı için utanacağına övünüyor.
Yazık.
Ben 19 yaşımdayım, sevgilim de 27 ama bunun konumuzla ne ilgisi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?