Sevgilime çok kızgınım

Evet korkuyorum, ona çok aşığım çünkü ve o da bana aşık. Ayrılmayı hiç istemiyorum, şu anda bulunduğumuz yere bile planlarımız için geldik.
sen aşık değilsin saplantılısın, tahminen ailene de isyankar birisin, olgunculuk oynayan çocuğun tekisin.o adam senni şutlayacak ve peşinde kendini parçalayacaksın bu gidişle.ne okuyosun ne çalışıyorsun elin adamının evini parasını kullanıyorsun.düşüncelerin de çocuktan beter.

Bu kadar şeyi nereden çıkarttın? Hepsi de yanlış.

bırak bırak kendi haline
Yok ona göre sevgilime kızacağım.
Ben iradesiz ya da vasıfsız değilim ki,benim kendi düşüncelerim var,sevdiğim sevmediğim şeyler var,yemeğime kendim karar verebilirim. Üzülüyorum bazı insanlara,yazık.

Annesinin okulu birakip bu adamla yasadıgindan haberi yok bence .Onu söyleyemeyecek kadar özgur kizimiz hayati boyunca evlilik düşunmuyor bikere .
Biz ne biliriz ki o bikere özgür ve 19 yaşinda
Ne gadan cahiliz .

Taktınız yemeğime karar vermesine ya.Üzüldüm hiç sevilmemişseniz, kendime saygım var ayrıca.

Böyle sevgi oluyosa sevilmeyelim zaten bizim sevgi anlayışımız içinde onuru da bulunduruyor fark bu galiba.

O zaman şöyle yardımcı olalım adam eve gelmeden kum torbası ve boksör eldiveni al iki de mum yak belki bi dahakine sinirini senin bedeninden çıkarmaz.

:) ya ya aynen hep böyle bi manitam olsun istemiştim 19 yaşında kapmış kız haşin ve gaddar erkeği
hahaha o kadar kıskandım ki keşke kocamla hiç evlenmeseydim de evine çöküp yaşasaydım , hobi olarak da dayağını yeseydim.ne demişler sevgilitosunu dövmeyen dizini döver.kadın dediğin saçı uzun aklı kısadır.bak gördün mü üniversite diplomamı da boşuna almışım püüüühhh Allah beni.

Öyle mi, ben karar veremediğim için sevgilim karar veriyordu oysa. Kendine üzül sen bana kalırsa.

Tokat atıyor üstüne de kovduğunda faturaları kendisi ödediği için hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor. Tam bir hayvan yani. Kuzum sen deli misin.
Ben sevgilim azıcık sesini yükseltse nooluyor diyorum. Bu adamla ömür geçer mi diye düşünüyorum. Sense ona aşığım diyorsun. Gözün kararmış senin. Hiç kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok. Herkes zaman zaman sinirlenebilir ama tokat atmasını kabullenmemelisin.

Ay allahım çıldırıcam 33 yaşına kadar hiç sevilmemişim
Ahahah,BENDE.
21 yaşındayım,beni hiç kimse bu kadar sevmemişti.
Halbuki üzerime titreyip,el ele tutuşurken elimi çok sıktığı için özürler dileyen sevgilim olmuştu. Sevildiğimi sanmıştım,tühh bana. Asıl sevgi maçoluk,kadını 2.plana atmak ve ona söz hakkı vermemekmiş. Oturup halimize üzülelim.

Annesinin okulu birakip bu adamla yasadıgindan haberi yok bence .Onu söyleyemeyecek kadar özgur kizimiz hayati boyunca evlilik düşunmuyor bikere .
Biz ne biliriz ki o bikere özgür ve 19 yaşinda
Ne gadan cahiliz .
Beraber yaşadığımızdan annemin ve kalan bütün ailemin haberi var, ayrıca ben okulu tamamen bırakmadım.

Ya siz ne anlarsınız , onlarınki tutkulu derinliği olan bir ilişki , sizinki gibi nikah yapmalı düğün yapmalı mobilya takımı almalı evlilik gibi saçma sapan bir kuruma dayalı bir ilişki değil tamam mı?

Onların ömür boyu beraber olmak için bir imzaya da ihtiyaçları yok ayrıca.Ayrılmayacaklar bir ömür beraber olacaklar ama evlenmeyecekler.Ya siz hiç sevilmemişsiniz ki anlayamazsınız yani.

İroni yaptım , yer misiniz? Neyse... 30lara yaklaşırken görürüm ben seni.Yaşadığın bu travmatik şeyler o zaman yüzeye çıkıp ruh sağlığını bozucak.Tokat yemişsin , hak ettim diyeceksin nerdeyse.Kadın olsun erkek olsun hiçbir insan yaptığı maddi şeyleri yüze vurmamalı.Evden kovuyorsun adamı , kirayı ben ödüyorum diye seni aşağılıyor.Yazık , asıl sen hiç sevilmemişsin ki bu saçmalıkları sevgi hatta aşk zannediyorsun.

Öyle mi, ben karar veremediğim için sevgilim karar veriyordu oysa. Kendine üzül sen bana kalırsa.
Şu an tüm KK deli gibi seni kıskanıyoruz.
Kocalarımızı, sevgililerimizi terkedeceğiz, o derece yani.

Allahım bu ne büyük aşk.

Kendime üzilmüyorum.
Neden biliyor musun?
El ele tutuşurken elimi biraz acıttığı için özür dilerim diyen,tokatı bir kenara bırak ayağımı incittiğimde bile benimle birlikte üzülen,yıpranan bir insana sahibim. Hiçbir seven sevdiğine sinirle tokat atmaz,ne kadar sevse de sevdiği gözünün önüne geldiğinde ona kıyamaz. Siz sevgiyi insanların size kötü davranması olarak kodlamışsınız kafanızda. Üzgünüm hanzoluk ya da maçoluk sevgi göstergesi değildir. Ve bir şiddete ses çıkarılmadıkça bu şiddet dozunu arttırarak devam eder,edecektir,etmiştir.

Yoksa senin eşin ayakkabını bağlamıyormu bence kesin seni sevmiyor sen şimdi yemeğinede kendin karar veriyorsundur cık cık cık bide üniversite okudun kıskanıyoruuuz kızım

Ben senin yaptığın nikahla alay ediyor muyum ki sen benim düşüncelerimle alay ediyorsun? Kimseye siz hiç sevilmemişsiniz demedim ayrıca, onu başka bir bayan benimle dalga geçmek için söyledi, sevgilim sevmiyormuş beni güya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…