Sevgilime çok kızgınım

baya baya saldım çayıra mevlam kayıra durumuna gelmiş zavallılar ama haklılar aslında.
Pardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.

Yoksa senin eşin ayakkabını bağlamıyormu bence kesin seni sevmiyor sen şimdi yemeğinede kendin karar veriyorsundur cık cık cık bide üniversite okudun kıskanıyoruuuz kızım
ya mesela bir yere yemeğe gidiyoruz elime menüyü veriyor ve benim seçmemi düşünebiliyor musun?işkence resmen neden evlendim ki ben bu adamla , tuvalete bile tek başıma gidiyorum ben bu evde gelmiyor benimle çünkü aşk yok.

Peki senin bu konuyla ilgili düşüncen ve planın ne

Ama öyle demeyin lütfen Şu anda para biriktirmeye uğraşıyoruz, yakında bitecek diye umuyorum. Normalde böyle değiliz, şu anda koşullar normal değil.
Çünkü hayat hep toz pembe olacak .Evleneceksiniz çoluk çocuk olacak ,hayat şartları geçim derdi denilen şeyler hep sorunsuz hallolacak . Bu tokat da bir seferlik oldu bitti olacak. Bence böyle düşünüyorsanız hayal alemindesiniz. Adam pişman bile olmamışken bu ne pollyannacilik anlayamadım. Yazık etmeyin kendinize.

Aaaa ben şok kız o ne öyle bide özür diledi bak doğruyu söyle elini çok sıktığında sende deliler gibi aşık oldunmu o maçoya

39 yaşıma kadar bir fiske yemedim, sevgisiz geçen ömrümle ilgil hiç bu kadar aydınlanmamıştım.
Evet. Maalesef. Kocam "aç karnını ben doyuruyorum, sayemde bir çatı altında yaşıyorsun" demedi hiç.
Vurmadı da.

Meğer hiç sevmemiş. Yıkıldım

Hayatımda hiç sevilmemişim cidden. Annem babam da dahil kimse ne yiyeceğime karar vermedi. Zavallı ben. Gidip boşanma davası açayım bir koşu.
Yahu sen hala evli misin?
Püü utan,acıyorum sana. Seni dövmeyip yemeğine karar vermeyen biriyle nasıl evli kalırsın.

Hahaha ay yazık kız çekilmez senin derdin allah kolaylık versin bu devirde eline menü veriyor pes

Erkek değil, kadınım. Ve şu an aşırı pişmanım sizin gibi anlayışsız insanlara özelimi açtığım için.
Ben de bu konuyu okuduğum için pişmanım.
16 yaşında ailesinden ayrılacak kadar gözü kara kız 3 yıldır bir erkeğe muhtaç yaşadığı için utanacağına övünüyor.

Yazık.

Aaaa ben şok kız o ne öyle bide özür diledi bak doğruyu söyle elini çok sıktığında sende deliler gibi aşık oldunmu o maçoya
Neden tokat atmadın,sen beni sevmiyorsun diye ağlayacağım şimdi. Kocana/erkek arkadaşına bu konuyu ve hemen ondan ayrıl. Bütün erkekler konu sahibesinin sevgilisini örnek almalı.

Sakinleşmek için değil kadınların damarına basmak için konu açmış gibi görünüyorsunuz oysa.
Sahiden ne gibi yorumlar umdunuzki, sizi sakinleştirecek ne diyebilir buradaki kadınlar?

Ayrıca evlenin veya evlenmeyin. Bu tokatın arkası gelir, hem de artarak.
Hadi diyelim bir daha olmayacak, pişman olacak. Bu da olabilir, neden olmasın.
Ama şekilde görüldüğü gibi pişmanlık emaresi de yok.
Abarttığınızı düşünüyor, eve gelmiyor, bir de üstüne engelliyor.
Hakarettir bu.
Ve sizin dilinizde "çok aşığım, çok aşık"
Kusura bakın, zerre kadar aşka dair fikriniz yok.
İnsanlar çok büyük olaylar yaşayabilir, belki hiç istemedikleri şeyleri yapabilirler. Ama sizde büyük bir olay da yok.
Beyefendi eşyasını bulamamış, pehh!
Neresinden tutsanız dökülür.
Bir de aşk aşk demeyin lütfen demeyin.
Yaşadığım ilişkiye hakaret sayıyorum vallahi.

Eğer konu gerçekse kızımız kurban rolünde ve kurban olduğunun farkında olmayabilir. Zaten bu yaşta hayatı aşkı çözdüm demek, özgürum şu yaşta evden ayrıldım demesine rağmen başkasının parasıyla geçinmek falan çok da sağlıklı düşünmediğinin kanıtı. Sevgilisi manipüle ediyor da olabilir fazlasıyla... Bilemedim ama üstüne gitmeyin bu şekilde anlamaz çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…