Yanlış. Ben küçükken kaldığımız yerde çok yakın bir komşumuz vardı, Filistin asıllı Arap bir aile. 8 kişilik geniş bir aile, 4.kızlar ıgibiydim çok severlerdi beni. Manevi Arap annem beni bu isimle çağırırdı, hala kendi ismimden daha çok hoşuma gidiyor o yüzden rumuz olarak kullandım. Başka sorun var mı?İsminin anlamı vahşi inekmiş.
Muhtemelen öğrenci göçmensin (arabi, farisi vb yerden) ve burada kalabilmek için her şeye razı bir profil çiziyorsun.
Yok.Yanlış. Ben küçükken kaldığımız yerde çok yakın bir komşumuz vardı, Filistin asıllı Arap bir aile. 8 kişilik geniş bir aile, 4.kızlar ıgibiydim çok severlerdi beni. Manevi Arap annem beni bu isimle çağırırdı, hala kendi ismimden daha çok hoşuma gidiyor o yüzden rumuz olarak kullandım. Başka sorun var mı?
Nereden çıkartıyorsunuz ya? Yazmadığım şeyleri benim ağzımdan çıkmış gibi göstermeyin.Hım bak bide bu var dimi 16 yaşından beri bu maçoyla yaşıyor
Ne ilgisi varmış, anlat da bileyim.O kadar çok ilgisi var ki
Sana müstehak canım o zaman. Sımdıden bunu yaşıyosan evlenincesini dusunemıyorum .Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
SağolYok.
Umarım geç olmadan mantıklı düşünmeye başlarsın.
19-16=3Nereden çıkartıyorsunuz ya? Yazmadığım şeyleri benim ağzımdan çıkmış gibi göstermeyin.
Ben 16 yaşımda evden ayrıldığımı söyledim, sevgilimle ne zaman birlikte olmaya başladığımı neresinden çıkarttın?19-16=3
Yahu sen hala evli misin?
Püü utan,acıyorum sana. Seni dövmeyip yemeğine karar vermeyen biriyle nasıl evli kalırsın.
Her iki kelimesinden biri “evden kovmam yanlıştı”sana vuran adamı mı kovman yanlıştı?
nasıl bu hale geldin?
bu kadar manipüle edildin?
Ya sen benim 16 yaşımda evden niye ayrıldığımı bilmiyorsun ki, ben üniversiteye gitmek için ayrıldım ailemin yanından. Sonra yurtdışına taşındım, sevgilimle de orada tanıştım 18 yaşımda. Türkiye'ye beraber geldik bir süreliğine, sen nereden çıkartıyorsun benim olmayan bir hayatı?Aa du bakim nereden çıkartmışım, allah allah çok hoşsun gerçekten
Peki birşey sormak istiyorum. 16 yaşında ayrıldın evden. Kiranı ve faturalarını kim ödüyordu?Ben 16 yaşımda evden ayrıldığımı söyledim, sevgilimle ne zaman birlikte olmaya başladığımı neresinden çıkarttın?
Yurtta kalıyordumPeki birşey sormak istiyorum. 16 yaşında ayrıldın evden. Kiranı ve faturalarını kim ödüyordu?
Her iki kelimesinden biri “evden kovmam yanlıştı”
Hepimizden ona evet çook yanlış yapmışsın, git adamın ayaklarını öp af dile dememizi bekliyor.
O zaman size mutluluklar. Bugün tokat atan yarın ne yapmazAyrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Ahahaha. Yemediğin her tokat sevilmeyişinin suratına çarpışıdır canım.Sana katılıyorum canım boş yaşamışız biz şimdiye kadar yazık yahu kocişkolatama bu konuyu açıcam en kısa sürede bi tokat istiyorum yani artık
saka misiniz ya!!! daha aranizda hic bir resmiyet evlilik yok adamin teki size tokat atiyor hos evli olsa da hata.bide para biriktiriyoruz biter yakinda diyosunuz nasi sindirmis sizi.evlenincede kemalim oyle sey yapmaz beni seviyor dersiniz artik.yasiniz kac bilmiyorum ama aklinizi basiniza alin o adamdan bi sey cikmazAma öyle demeyin lütfenŞu anda para biriktirmeye uğraşıyoruz, yakında bitecek diye umuyorum. Normalde böyle değiliz, şu anda koşullar normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?