Sevgilime çok kızgınım

İsminin anlamı vahşi inekmiş.
Muhtemelen öğrenci göçmensin (arabi, farisi vb yerden) ve burada kalabilmek için her şeye razı bir profil çiziyorsun.
Yanlış. Ben küçükken kaldığımız yerde çok yakın bir komşumuz vardı, Filistin asıllı Arap bir aile. 8 kişilik geniş bir aile, 4.kızlar ıgibiydim çok severlerdi beni. Manevi Arap annem beni bu isimle çağırırdı, hala kendi ismimden daha çok hoşuma gidiyor o yüzden rumuz olarak kullandım. Başka sorun var mı?

Yok.
Umarım geç olmadan mantıklı düşünmeye başlarsın.

Adınıza üzüldüm 19 yaşında genç bir kız sevgilisinden tokat yiyor ve eve gelip özür dilediğinde herşey kapanacak gözüyle bakıyor...
Şiddetin sonu olmaz genelde gidecek yerin olmadığını bilerek seni zor durumda bırakmış kirayı ben ödüyorum sen git demiş
Eğer özür dilemezse hayatınıza nasıl yön vereceksiniz size şiddet uyguladığı için pişman olmayan bir adam (veya pişman olsun) tekrar uygularsa ne yapacaksınız
19 yaşındaki genç birinin nikahsız yaşaması bence doğru değil ama sizin seçiminiz bişey diyemiyorum nikahınız olsaydı en azından nafaka falan alıp ayakta kalmanız daha kolay olurdu anladığım kadarı ile okul ve iş durumu yok neden bir adama bağlı hayat geçiriyorsunuz
Ailenize bağlı yaşamamışsınız ama sevgilinizden şiddet görüp onla tekrar barışmak için yol arıyorsunuz

Aa du bakim nereden çıkartmışım, allah allah çok hoşsun gerçekten

Aa du bakim nereden çıkartmışım, allah allah çok hoşsun gerçekten
Ya sen benim 16 yaşımda evden niye ayrıldığımı bilmiyorsun ki, ben üniversiteye gitmek için ayrıldım ailemin yanından. Sonra yurtdışına taşındım, sevgilimle de orada tanıştım 18 yaşımda. Türkiye'ye beraber geldik bir süreliğine, sen nereden çıkartıyorsun benim olmayan bir hayatı?

Her iki kelimesinden biri “evden kovmam yanlıştı”
Hepimizden ona evet çook yanlış yapmışsın, git adamın ayaklarını öp af dile dememizi bekliyor.

birde hala daha millete yaşımla ne ilgisi var diyor. büyüyünce anlayacak ne olduğunu da umarım bu çocukla evlenmeden anlar.

Sana katılıyorum canım boş yaşamışız biz şimdiye kadar yazık yahu kocişkolatama bu konuyu açıcam en kısa sürede bi tokat istiyorum yani artık
Ahahaha. Yemediğin her tokat sevilmeyişinin suratına çarpışıdır canım.

Ama öyle demeyin lütfen Şu anda para biriktirmeye uğraşıyoruz, yakında bitecek diye umuyorum. Normalde böyle değiliz, şu anda koşullar normal değil.
saka misiniz ya!!! daha aranizda hic bir resmiyet evlilik yok adamin teki size tokat atiyor hos evli olsa da hata.bide para biriktiriyoruz biter yakinda diyosunuz nasi sindirmis sizi.evlenincede kemalim oyle sey yapmaz beni seviyor dersiniz artik.yasiniz kac bilmiyorum ama aklinizi basiniza alin o adamdan bi sey cikmaz

Ananıza babanıza yazık, başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…