Sevgilime çok kızgınım

Bence burda daha çok sınırın bozulacak madem seviyorsun oturur konuşursunuz herkes hata yapar konuşsanız belki o da yaptığına pişman olmuştur kestirip atma öyle birilerinin dediği gibi...

16 yaşından 18 yaşına kadar nasıl yaşadın yani aile desteğiylemi

Bence burda daha çok sınırın bozulacak madem seviyorsun oturur konuşursunuz herkes hata yapar konuşsanız belki o da yaptığına pişman olmuştur kestirip atma öyle birilerinin dediği gibi...
Ya şuan size sarılıp öpmek istiyorum biliyor musunuz. Aynen dediğiniz gibi daha kötü oldu en azından konu açmadan önce ağlamıyordum şu an hüngür hüngür ağlıyorum

Evet istediğim gibi ama bana tokat atmasını istiyorum diye bir şey aklımdan bile geçmedi.
Siddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez , edilmemeli. Yol yakınken ayrıl. Nasıl yapıyorsunuz bunu kendinize anlamıyorum gerçekten bu kadar değersiz misiniz ?

Pardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.

sana mı ait?
yoksa yiyeceğin yemeğe bile karışan, bulduğu ilk fırsatta kirayı ft ları ben ödüyorum diye seni kovan sevgiline mi ait?
tokat atıp bir özür bile dilemeye tenezzül etmeyen?
o kadar manipüle edilmişsin ki hayatının sana ait olmadığını bile fark edemiyorsun.

Yurtta kalıyordum
Okey. Ablacım bak çok üstüne gelmek istemiyorum. Senin yaşlarında benim de deli gibi aşık olduğumu hatta acıdan öleceğimi düşündüğüm günler oldu. Ama çok şükür yanlışlarımdan döndüm. Hatta hiç haketmeyen böyle bir öküze (dayak asla yoktu) 7 yılımı verdim. Şimdi geriye baktığımda keşke böyle olmasaydı 7 yılımı çöpe atmışım diyorum. Hiçbir aşk hiçbir öküze duyulan aşk senin yıllarından geleceğinden ideallerinden daha kıymetli değil. O okulu neden dondursaysan tekrar başla bitir ve kendine yetebilen bir birey olduğunu kanıtla herkese

ne guzel akil veriyosunuz sanki 10 yillik evli evde bekleyen 5 cocuk sahip cikmayan bi aile maddi sikintisi var da teselli ediyorsunuz bide(bunlar olsa bile affedilmez de )

birde hala daha millete yaşımla ne ilgisi var diyor. büyüyünce anlayacak ne olduğunu da umarım bu çocukla evlenmeden anlar.
Valla hepimiz uzun uzun yazdık dil döktük artık gerisi ona kalmış. İnşallah döner bir an önce bu yanlıştan. Ah bu ebeveynler ne kadar yanlış yorumladılar özgürlük meselesini. Okulda ya da ailesinin yanında olması gereken 19 yaşında bir çocuk 27 yaşındaki bir öküzün eline kalmış

18 değil 19 yaşındayım. Ayrıca sevgilim öküz değil, bunları ona hakaret etmeniz için anlatmadım. Okulu bırakmadım ayrıca, daha ne kadar açıklamam gerek bunu? Kötü bir okul dönemi geçirdiğim için bir süreliğine ara verdim ve sevgilimle yer değiştirdik, hepsi bu. Çok rica ediyorum aileme de laf söylemeyin.

Hata yaptim beni affet diye af dileyen ,pisman olan kimse yok ki ,kiminle oturup konusacak pardon ?

Ama bi saniye ,kesin su an cok pisman,tek basina pismanliktan kivranip karsisina cikmak icin cesaret toplamaya calisiyordur degil mi,hatta su an agliyor bile olabilir,yaziik

bunca kadın senin gözünü açamadık ya git sevgilinden özür dile sana vurduğu için bence..

sen kül yutmazdın ama şaşırttın beni

yorum dahi yapmıyorum 24 sayfadır yeterince eğlendiğini düşünüyorum konu sahibinin.

Ama öyle demeyin lütfen Şu anda para biriktirmeye uğraşıyoruz, yakında bitecek diye umuyorum. Normalde böyle değiliz, şu anda koşullar normal değil.

Para biriktirmeye uğraşıyoruz diye bir şey yok.
Evli değilsiniz, çalışmıyorsunuz o eve giren para da bir kuruş hakkınız yok sizin. Kaldı ki bugun olmazsa yarin ayrılacaksınız(siz ayrılmasanız dahi o sizi terk edecek emin olun) böyle riskli durumlara nasıl sokuyorsunuz kendinizi.

Siddet eğilimli bir adama aşık olmak vazgecememek falan ne ergence bir tavır.
Dayak yemişsiniz dayak ötesi yok.

Pardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.
16 yaşında evden ayrılmandan belli

18 i 19 olarak düzelttim zaten ama 18 le 19 arasında sadece bir yaş fark var 10 yaş değil. Yani beyin hemen hemen 18 de de 19 da da aynı çalışır. Biz biraz yaşlı ve beyni daha eski olanlar burda o eski beynimizi çatlatıp sana laf anlatmaya, yol göstermeye çalışıyoruz ama görüyorum ki nafile. Erkek arkadaşına selam söyle ve de ki eline sağlık ben bunu haketmiştim.

sen kül yutmazdın ama şaşırttın beni

yorum dahi yapmıyorum 24 sayfadır yeterince eğlendiğini düşünüyorum konu sahibinin.
Fake iması? Fake değilim emin ol, ayrıca hiç eğlenmedim herkesin bu kadar üstüme geleceğini düşünmemiştim, biraz rahatlamak isterdim bir yorum hariç hiç de öyle olmadı

Ne ilgisi varmış, anlat da bileyim.

Aslında çok basit. Kendinden yaşça küçük ve elinde sabit bir mesleği olmayan birini seçen adam, bunu sence neden yapar? Çünkü onunla yaşıt ve belki daha başarılı bir bayanı kaldıramaz. Dönüp sana kirayı ben ödüyorum demesi onun için ayrı ironi. Cünkü kendi parası olmayan kızı kendi seçti.senin sevgilin baskın felan değil, aslında ezik karakterli biri. Bunu bir kac sene sonra sende görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…