- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
Artık kriterlerimi bu konuya göre düzenleyeceğim. Çok teşekkür ederim.Kader işte dövenini bulamadık. Ben ettim siz etmeyin, yemeğinizi seçene varın ki mutlu olun.
Bence burda daha çok sınırın bozulacak madem seviyorsun oturur konuşursunuz herkes hata yapar konuşsanız belki o da yaptığına pişman olmuştur kestirip atma öyle birilerinin dediği gibi...Sevgilimin işi son zamanlarda biraz stresli, bu yüzden bana olur olmadık patlıyordu. Hoşgörmeye çalışıyordum geçecek diye ama bugün daha kötü oldu. Bana bir eşyasının yerini sordu (kısa süreliğine bir şehre taşındık, sevgilim çalışıyor ben çalışmıyorum. Evle ilgili her şeyle ben ilgileniyorum ama daha bir düzen oturtamadım.) ben de hatırlayamadım bir türlü ve bu yüzden bana sorumsuz, düzensiz olduğumu vs söyledi. Ben de kendimi savunurken biraz sesimi yükselttim, tartışma daha çok büyüdü ve bana tokat attı. Ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, 16 sene ailemle yaşadım ki ergenlikte baya asiydim ve o en kötü zamanımda bile en fazla odama yollanmışımdır, ailemde böyle birşey hiç görmedim bu yüzden şok yaşadım resmen. Küfür ettim ona, defolup gitmesini vs söyledim. O da bana kirayı da faturaları da kendinin ödediğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Kendim çıkıp dolaştım biraz, eve geri döndüğümde hatasını anladığını umuyordum ama bana aşırı tepki verdiğimi ve abarttığımı söyledi. Tekrar kavga ettik ve bu sefer kendi gitti, saatlerdir yok. Az önce de bana bu gece eve gelmeyeceğini söyledi ve beni engelledi. Şuan ona aşırı kızgınım, benden özür dilemesini bekliyorum ve bunu yapmaması beni daha da çok sinirlendiriyor. Biraz sakinleşeyim diye buraya yazdım, gerçek hayatta kimseye anlatamam.
16 yaşından 18 yaşına kadar nasıl yaşadın yani aile desteğiylemiYa sen benim 16 yaşımda evden niye ayrıldığımı bilmiyorsun ki, ben üniversiteye gitmek için ayrıldım ailemin yanından. Sonra yurtdışına taşındım, sevgilimle de orada tanıştım 18 yaşımda. Türkiye'ye beraber geldik bir süreliğine, sen nereden çıkartıyorsun benim olmayan bir hayatı?
Ya şuan size sarılıp öpmek istiyorum biliyor musunuz. Aynen dediğiniz gibi daha kötü oldu en azından konu açmadan önce ağlamıyordum şu an hüngür hüngür ağlıyorumBence burda daha çok sınırın bozulacak madem seviyorsun oturur konuşursunuz herkes hata yapar konuşsanız belki o da yaptığına pişman olmuştur kestirip atma öyle birilerinin dediği gibi...
Siddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez , edilmemeli. Yol yakınken ayrıl. Nasıl yapıyorsunuz bunu kendinize anlamıyorum gerçekten bu kadar değersiz misiniz ?Evet istediğim gibi ama bana tokat atmasını istiyorum diye bir şey aklımdan bile geçmedi.
Tokat atmasından ve sizin kendinizi suçlu görmenizden belli oluyor.Kendime değer veriyorum ve erkek arkadaşım da bana 2.sınıf insan muamelesi yapmıyor.
Hahaha şaak buda bana kapak olduAhahaha. Yemediğin her tokat sevilmeyişinin suratına çarpışıdır canım.
Pardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.
Okey. Ablacım bak çok üstüne gelmek istemiyorum. Senin yaşlarında benim de deli gibi aşık olduğumu hatta acıdan öleceğimi düşündüğüm günler oldu. Ama çok şükür yanlışlarımdan döndüm. Hatta hiç haketmeyen böyle bir öküze (dayak asla yoktu) 7 yılımı verdim. Şimdi geriye baktığımda keşke böyle olmasaydı 7 yılımı çöpe atmışım diyorum. Hiçbir aşk hiçbir öküze duyulan aşk senin yıllarından geleceğinden ideallerinden daha kıymetli değil. O okulu neden dondursaysan tekrar başla bitir ve kendine yetebilen bir birey olduğunu kanıtla herkeseYurtta kalıyordum
ne guzel akil veriyosunuz sanki 10 yillik evli evde bekleyen 5 cocuk sahip cikmayan bi aile maddi sikintisi var da teselli ediyorsunuz bide(bunlar olsa bile affedilmez de )Bence burda daha çok sınırın bozulacak madem seviyorsun oturur konuşursunuz herkes hata yapar konuşsanız belki o da yaptığına pişman olmuştur kestirip atma öyle birilerinin dediği gibi...
Erkek değil, kadınım. Ve şu an aşırı pişmanım sizin gibi anlayışsız insanlara özelimi açtığım için.
Valla hepimiz uzun uzun yazdık dil döktük artık gerisi ona kalmış. İnşallah döner bir an önce bu yanlıştan. Ah bu ebeveynler ne kadar yanlış yorumladılar özgürlük meselesini. Okulda ya da ailesinin yanında olması gereken 19 yaşında bir çocuk 27 yaşındaki bir öküzün eline kalmışbirde hala daha millete yaşımla ne ilgisi var diyor. büyüyünce anlayacak ne olduğunu da umarım bu çocukla evlenmeden anlar.
18 değil 19 yaşındayım. Ayrıca sevgilim öküz değil, bunları ona hakaret etmeniz için anlatmadım. Okulu bırakmadım ayrıca, daha ne kadar açıklamam gerek bunu? Kötü bir okul dönemi geçirdiğim için bir süreliğine ara verdim ve sevgilimle yer değiştirdik, hepsi bu. Çok rica ediyorum aileme de laf söylemeyin.Valla hepimiz uzun uzun yazdık dil döktük artık gerisi ona kalmış. İnşallah döner bir an önce bu yanlıştan. Ah bu ebeveynler ne kadar yanlış yorumladılar özgürlük meselesini. Okulda ya da ailesinin yanında olması gereken 18 yaşında bir çocuk 27 yaşındaki bir öküzün eline kalmış
Bence burda daha çok sınırın bozulacak madem seviyorsun oturur konuşursunuz herkes hata yapar konuşsanız belki o da yaptığına pişman olmuştur kestirip atma öyle birilerinin dediği gibi...
bunca kadın senin gözünü açamadık ya git sevgilinden özür dile sana vurduğu için bence..
Ama öyle demeyin lütfenŞu anda para biriktirmeye uğraşıyoruz, yakında bitecek diye umuyorum. Normalde böyle değiliz, şu anda koşullar normal değil.
16 yaşında evden ayrılmandan belliPardon? Ben 19 yaşımdayım ve 16 yaşımda ayrıldım evden, artık hayatımın kontrolü bana ait yalnızca, bunun ailemin beni sallamasıyla ne ilgisi var? .Öyle bir şey de yok ayrıca.
18 i 19 olarak düzelttim zaten ama 18 le 19 arasında sadece bir yaş fark var 10 yaş değil. Yani beyin hemen hemen 18 de de 19 da da aynı çalışır. Biz biraz yaşlı ve beyni daha eski olanlar burda o eski beynimizi çatlatıp sana laf anlatmaya, yol göstermeye çalışıyoruz ama görüyorum ki nafile. Erkek arkadaşına selam söyle ve de ki eline sağlık ben bunu haketmiştim.18 değil 19 yaşındayım. Ayrıca sevgilim öküz değil, bunları ona hakaret etmeniz için anlatmadım. Okulu bırakmadım ayrıca, daha ne kadar açıklamam gerek bunu? Kötü bir okul dönemi geçirdiğim için bir süreliğine ara verdim ve sevgilimle yer değiştirdik, hepsi bu. Çok rica ediyorum aileme de laf söylemeyin.
Fake iması? Fake değilim emin ol, ayrıca hiç eğlenmedim herkesin bu kadar üstüme geleceğini düşünmemiştim, biraz rahatlamak isterdim bir yorum hariç hiç de öyle olmadısen kül yutmazdın ama şaşırttın beni
yorum dahi yapmıyorum 24 sayfadır yeterince eğlendiğini düşünüyorum konu sahibinin.
Ne ilgisi varmış, anlat da bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?