Bunu görmek için müneccim olmak gerekmez. 19 yaş ne güzel konuşuyorsun sen öyleNeden? Müneccim misin sen, geleceği felan mı görüyorsun yoksa?
Fake iması? Fake değilim emin ol, ayrıca hiç eğlenmedim herkesin bu kadar üstüme geleceğini düşünmemiştim, biraz rahatlamak isterdim bir yorum hariç hiç de öyle olmadı
sen kül yutmazdın ama şaşırttın beni
yorum dahi yapmıyorum 24 sayfadır yeterince eğlendiğini düşünüyorum konu sahibinin.
Kafa mı buluyor, erkek miymiş konu sahibi.
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten, ne biçim yorumlar bunlar ya? Bir de güya şiddete karşısındır, resmen zevkten dört köşe olmuşsun. Sevgilime vursam da hiçbir şey olmaz ona, aramızda 40 cm ve 50 kg vardaha ne kadar rahatlayabilirsin ki? sen de sevgiline çak iki tane, tokat seni kesmediyse.
Çok üzüleceksin o zaman, çünkü kadınım ben.bilmem ben kibledim. umarım öyledir...
3. sayfa ilanıyken konu açamayacak ama tüh kaçırdık öykünün devamını.Ben bu mesajını favoriledim, ileriki konularında sana hatırlatıcam
Bu kadar üstüne gitmezdim hiçbir bayanın. Ayrıl da ayrıl öldürecek seni deyip durdular.açtığın konuyu dön bir oku ama başkasının konusuymuş gibi oku... ufacık bir olayda tokat atılan kadına ne tavsiyesi verirsin yada yorumda bulunursun çok merak ettim... ben kendi yorumumu yapayım ...bana atılsa o tokat arkama bile bakmaz giderim çok klişe gelecek ama o tokatın devamı dayak olarak gelir
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten, ne biçim yorumlar bunlar ya? Bir de güya şiddete karşısındır, resmen zevkten dört köşe olmuşsun. Sevgilime vursam da hiçbir şey olmaz ona, aramızda 40 cm ve 50 kg var
Öldürüleceğimi ima ediyorsun, hem de sevgilim tarafından bir de eğleniyorsun bu durumla? Ne desem boş gerçekten, bir de kadına şiddete hayır diyoorsundur.3. sayfa ilanıyken konu açamayacak ama tüh kaçırdık öykünün devamını.
Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
sen şiddet karşıtı mısın? kendin tokat yeyince sesin çıkmamış da sevgiline vur deyince zoruna gitti birden şiddete karşı oldun. hadi be kardeşim...
alın beni burdan durduk yere banlanıcam
Sesim çıkmadı çünkü gücüm yetmezdi, anladın mı? Ne yaparsam yapayım işlemez adama. Ayrıca ben şiddete karşıyım demedim, sen şiddete karşı olduğunu iddia ediyorsundur dedim.sen şiddet karşıtı mısın? kendin tokat yeyince sesin çıkmamış da sevgiline vur deyince zoruna gitti birden şiddete karşı oldun. hadi be kardeşim...
alın beni burdan durduk yere banlanıcam
Bu kadar üstüne gitmezdim hiçbir bayanın. Ayrıl da ayrıl öldürecek seni deyip durdular.
Sakinleşince konuşmalarını söylerdim.tamam üstüne gitmezdin! ne derdin bir fikir söylerdin muhakkak bir tavsiyen olurdu ben onu merak ettim
ziHatırlat bebişim, kabul. Bakalım bir sonraki konum ne olacak?
sen normal değilsin.ben kadına şiddete hayır diyorum da sen zevk alıyorsun.ohh canım evine çöktüğüm aşkitoşkom vur bana yiğidim hak ettim modundasın.kafanın dikine git evladım senin sonun çok güzel.Öldürüleceğimi ima ediyorsun, hem de sevgilim tarafından bir de eğleniyorsun bu durumla? Ne desem boş gerçekten, bir de kadına şiddete hayır diyoorsundur.
Evine çöktüğüm ne ya? Şaka mısın sen?zi
sen normal değilsin.ben kadına şiddete hayır diyorum da sen zevk alıyorsun.ohh canım evine çöktüğüm aşkitoşkom vur bana yiğidim hak ettim modundasın.kafanın dikine git evladım senin sonun çok güzel.
40 cm miDiyecek bir şey bulamıyorum gerçekten, ne biçim yorumlar bunlar ya? Bir de güya şiddete karşısındır, resmen zevkten dört köşe olmuşsun. Sevgilime vursam da hiçbir şey olmaz ona, aramızda 40 cm ve 50 kg var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?