Sevgilime çok kızgınım

Fake iması? Fake değilim emin ol, ayrıca hiç eğlenmedim herkesin bu kadar üstüme geleceğini düşünmemiştim, biraz rahatlamak isterdim bir yorum hariç hiç de öyle olmadı

daha ne kadar rahatlayabilirsin ki? sen de sevgiline çak iki tane, tokat seni kesmediyse.

açtığın konuyu dön bir oku ama başkasının konusuymuş gibi oku... ufacık bir olayda tokat atılan kadına ne tavsiyesi verirsin yada yorumda bulunursun çok merak ettim... ben kendi yorumumu yapayım ...bana atılsa o tokat arkama bile bakmaz giderim çok klişe gelecek ama o tokatın devamı dayak olarak gelir

daha ne kadar rahatlayabilirsin ki? sen de sevgiline çak iki tane, tokat seni kesmediyse.
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten, ne biçim yorumlar bunlar ya? Bir de güya şiddete karşısındır, resmen zevkten dört köşe olmuşsun. Sevgilime vursam da hiçbir şey olmaz ona, aramızda 40 cm ve 50 kg var

Bu kadar üstüne gitmezdim hiçbir bayanın. Ayrıl da ayrıl öldürecek seni deyip durdular.

sen şiddet karşıtı mısın? kendin tokat yeyince sesin çıkmamış da sevgiline vur deyince zoruna gitti birden şiddete karşı oldun. hadi be kardeşim...

alın beni burdan durduk yere banlanıcam

sen şiddet karşıtı mısın? kendin tokat yeyince sesin çıkmamış da sevgiline vur deyince zoruna gitti birden şiddete karşı oldun. hadi be kardeşim...

Gel sassycim çıkalım konudan senin yazıları okudukça ben de gaza geliyorum,durduk yerde kodese düşücez.

Sesim çıkmadı çünkü gücüm yetmezdi, anladın mı? Ne yaparsam yapayım işlemez adama. Ayrıca ben şiddete karşıyım demedim, sen şiddete karşı olduğunu iddia ediyorsundur dedim.

Hatırlat bebişim, kabul. Bakalım bir sonraki konum ne olacak?
zi
Öldürüleceğimi ima ediyorsun, hem de sevgilim tarafından bir de eğleniyorsun bu durumla? Ne desem boş gerçekten, bir de kadına şiddete hayır diyoorsundur.
sen normal değilsin.ben kadına şiddete hayır diyorum da sen zevk alıyorsun.ohh canım evine çöktüğüm aşkitoşkom vur bana yiğidim hak ettim modundasın.kafanın dikine git evladım senin sonun çok güzel.

Evine çöktüğüm ne ya? Şaka mısın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…