- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Sesim çıkmadı çünkü gücüm yetmezdi, anladın mı? Ne yaparsam yapayım işlemez adama. Ayrıca ben şiddete karşıyım demedim, sen şiddete karşı olduğunu iddia ediyorsundur dedim.
Evet, ne oldu?40 cm mi
başka nasıl anlatılabilir ki ahahah resmen adamın hem parasını hem dayağını yiyorsun, umarım gerçek sevgiyi tadarsin bir günEvine çöktüğüm ne ya? Şaka mısın sen?
Kötü kalpli birisin29
başka nasıl anlatılabilir ki ahahah resmen adamın hem parasını hem dayağını yiyorsun, umarım gerçek sevgiyi tadarsin bir gün
akıl yaşın gelişmedikten sonra kimlik yaşın büyük olsa nolur? akademik başarın yok, 16 yaşında çocukken evden ayrılmışsın gururla söylüyorsun, koca herifle dost hayatı yaşıyorsun, dayak yiyorsun , saplantılısın daha ne diyelim sana banlanıcağımızı bile bile baktık karşımızda senin gibi bir kadın müsveddesi var artık ağzımıza geleni sayıyoruz hala utanman, aklını başına toplamanın en ufak kırıntısı yok.18 değil 19 yaşındayım. Ayrıca sevgilim öküz değil, bunları ona hakaret etmeniz için anlatmadım. Okulu bırakmadım ayrıca, daha ne kadar açıklamam gerek bunu? Kötü bir okul dönemi geçirdiğim için bir süreliğine ara verdim ve sevgilimle yer değiştirdik, hepsi bu. Çok rica ediyorum aileme de laf söylemeyin.
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKötü kalpli birisin
Hepsi senin varsayımın, hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Ancak buraya yansıttığım kadarını bilebilirsin, belki onu da bilemezsin. Utanacak bir şey de yapmadım.akıl yaşın gelişmedikten sonra kimlik yaşın büyük olsa nolur? akademik başarın yok, 16 yaşında çocukken evden ayrılmışsın gururla söylüyorsun, koca herifle dost hayatı yaşıyorsun, dayak yiyorsun , saplantılısın daha ne diyelim sana banlanıcağımızı bile bile baktık karşımızda senin gibi bir kadın müsveddesi var artık ağzımıza geleni sayıyoruz hala utanman, aklını başına toplamanın en ufak kırıntısı yok.
Lütfen yazma artık, gerçekten korkunç birisin senAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Kız yapmayın bak bi masumluğu da var :) dün bu yaşlarda tırsi mi ne diye bir kız vardı önüne gelene çemkiriyordu :) bu en azından sabırlı aşık olduğunu sandığı insan azmanı sevgilisini korumaya çalışıyor:) yapmayın valla yazıkAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Hepsi senin uydurman, gerçeklik payı yok. Özür dilemeyeceğim, o benden özür dileyecek.Niye yorum yapıyoruz ki.adam bedava hizmetçi bulmuş aşk ayağına evlilik bile düşünmeden istediğini yaptırıyor.olmayinca da tokat atıyor.durumunu düzeltip evlenmek isteyeceği ya da dişli birini bulunca ona gidecek büyük ihtimalle.işi olmayan kendine maddi manevi bağımlı ,istediğinde herşey benim hadi kapı orda deyip kurtulabileceği birini bulmuş daha ne olsun.evlilik olmadığı içinde kaybedeceği hiçbirşeyi olmayan bir adam.özür falan dilemesini gerektirecek bir durum yok yani.hatta konu sahibi bin pişman özür dileyecek malesef.
25 sayfa boyunca gerçekler yüzüne vurulmuş fakat o ayıyı savunmuşsun hala, küfür yersiniz "ama vurmadi" dersiniz, tokat yersiniz "kötü donemdeyiz o yüzden dersiniz, yumruk yersiniz "pişman olacak beni çok seviyor" dersiniz, dayak yersiniz sonra aklınız başınıza gelir. buradaki herkes dayağa gerek kalmadan aklınız başınıza gelsin diye uğraşıyor(((Kötü kalpli birisin
Dile lütfen kuzum darılırız bak dilemezsen. Adam kirayı ödüyo faturayı ödüyo yeri geliyo tokatını yediriyo e bi de kalıplı maşallah senden 40 cm uzun dile lütfen ablacımHepsi senin uydurman, gerçeklik payı yok. Özür dilemeyeceğim, o benden özür dileyecek.
Dimi, bazıları hakediyo deniyor hiç sevmezdim bu lafı ama böyle oluyormuş demekki ,yok büyüyünce anlayacak25 sayfa boyunca gerçekler yüzüne vurulmuş fakat o ayıyı savunmuşsun hala, küfür yersiniz "ama vurmadi" dersiniz, tokat yersiniz "kötü donemdeyiz o yüzden dersiniz, yumruk yersiniz "pişman olacak beni çok seviyor" dersiniz, dayak yersiniz sonra aklınız başınıza gelir. buradaki herkes dayağa gerek kalmadan aklınız başınıza gelsin diye uğraşıyor(((
Böyle kestirip atmak mı lazım hemen? Gerçekten sevgilim hakkında böyle konuşulunca üzülüyor ve sinirleniyorum, şuan ona çok kızgın olsam da haketmiyor bu lafları. Burada yazan toplasan 10 kişinin bile beni düşündüğünü sanmıyorum, gerçekten çok zor bir duruma düştüm. Herkes üzerime geldi, siz mi savunuyormuşsunuz beni? Uzaktan okuyup gülüyormuşum bunları, kapatmaymışım ben, evine çökmüşüm, parasını yiyormuşum bunlar ne biçim laflar? Bir insanın iyiliğini düşünüyorsan bunları mı yazarsın? Şu an gerçekten çökmüş hissediyorum ama sevgilimin tokatından dolayı değil. Çok zor bir durumdayım, bir ara kadınlardan nefret ettiğimi bile düşündüm ama iyi niyetli birkaç kişi de var.25 sayfa boyunca gerçekler yüzüne vurulmuş fakat o ayıyı savunmuşsun hala, küfür yersiniz "ama vurmadi" dersiniz, tokat yersiniz "kötü donemdeyiz o yüzden dersiniz, yumruk yersiniz "pişman olacak beni çok seviyor" dersiniz, dayak yersiniz sonra aklınız başınıza gelir. buradaki herkes dayağa gerek kalmadan aklınız başınıza gelsin diye uğraşıyor(((
160 a 2 metre.Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten, ne biçim yorumlar bunlar ya? Bir de güya şiddete karşısındır, resmen zevkten dört köşe olmuşsun. Sevgilime vursam da hiçbir şey olmaz ona, aramızda 40 cm ve 50 kg var
Iyi ayrilma. Pacasina yapis belki ozur diler. Tovbe tovbeAyrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?