Sevgilime çok kızgınım

Sesim çıkmadı çünkü gücüm yetmezdi, anladın mı? Ne yaparsam yapayım işlemez adama. Ayrıca ben şiddete karşıyım demedim, sen şiddete karşı olduğunu iddia ediyorsundur dedim.

yoo etmiyorum. doğal seçilim abi ilk tokata kızarım ama ses etmeyen adam elensin bana ne

@_Vendetta_ ben bu sefer kesin çıkıyorum konudan. :d

akıl yaşın gelişmedikten sonra kimlik yaşın büyük olsa nolur? akademik başarın yok, 16 yaşında çocukken evden ayrılmışsın gururla söylüyorsun, koca herifle dost hayatı yaşıyorsun, dayak yiyorsun , saplantılısın daha ne diyelim sana banlanıcağımızı bile bile baktık karşımızda senin gibi bir kadın müsveddesi var artık ağzımıza geleni sayıyoruz hala utanman, aklını başına toplamanın en ufak kırıntısı yok.

Hepsi senin varsayımın, hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Ancak buraya yansıttığım kadarını bilebilirsin, belki onu da bilemezsin. Utanacak bir şey de yapmadım.

AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Kız yapmayın bak bi masumluğu da var :) dün bu yaşlarda tırsi mi ne diye bir kız vardı önüne gelene çemkiriyordu :) bu en azından sabırlı aşık olduğunu sandığı insan azmanı sevgilisini korumaya çalışıyor:) yapmayın valla yazık

Niye yorum yapıyoruz ki.adam bedava hizmetçi bulmuş aşk ayağına evlilik bile düşünmeden istediğini yaptırıyor.olmayinca da tokat atıyor.durumunu düzeltip evlenmek isteyeceği ya da dişli birini bulunca ona gidecek büyük ihtimalle.işi olmayan kendine maddi manevi bağımlı ,istediğinde herşey benim hadi kapı orda deyip kurtulabileceği birini bulmuş daha ne olsun.evlilik olmadığı içinde kaybedeceği hiçbirşeyi olmayan bir adam.özür falan dilemesini gerektirecek bir durum yok yani.hatta konu sahibi bin pişman özür dileyecek malesef.

Hepsi senin uydurman, gerçeklik payı yok. Özür dilemeyeceğim, o benden özür dileyecek.

Kötü kalpli birisin
25 sayfa boyunca gerçekler yüzüne vurulmuş fakat o ayıyı savunmuşsun hala, küfür yersiniz "ama vurmadi" dersiniz, tokat yersiniz "kötü donemdeyiz o yüzden dersiniz, yumruk yersiniz "pişman olacak beni çok seviyor" dersiniz, dayak yersiniz sonra aklınız başınıza gelir. buradaki herkes dayağa gerek kalmadan aklınız başınıza gelsin diye uğraşıyor(((

Dimi, bazıları hakediyo deniyor hiç sevmezdim bu lafı ama böyle oluyormuş demekki ,yok büyüyünce anlayacak

Böyle kestirip atmak mı lazım hemen? Gerçekten sevgilim hakkında böyle konuşulunca üzülüyor ve sinirleniyorum, şuan ona çok kızgın olsam da haketmiyor bu lafları. Burada yazan toplasan 10 kişinin bile beni düşündüğünü sanmıyorum, gerçekten çok zor bir duruma düştüm. Herkes üzerime geldi, siz mi savunuyormuşsunuz beni? Uzaktan okuyup gülüyormuşum bunları, kapatmaymışım ben, evine çökmüşüm, parasını yiyormuşum bunlar ne biçim laflar? Bir insanın iyiliğini düşünüyorsan bunları mı yazarsın? Şu an gerçekten çökmüş hissediyorum ama sevgilimin tokatından dolayı değil. Çok zor bir durumdayım, bir ara kadınlardan nefret ettiğimi bile düşündüm ama iyi niyetli birkaç kişi de var.

160 a 2 metre.
50 kg a 100 kg.
Ve şiddet.
Ne kadar vahşi.

bu konu sahibinin kesinlikle ya sosyal deney yaptığını,yada troll olduğunu düşünüyorum. şuana kadar iki konu açmış birincisi bu diğeride sevgilimle ortadoğu gezisi planlıyoruz.

neden sevgilin senin evlenmeme isteğini kabul etti biliyor musun? çünkü seni aldatırsa, şiddet uygulamaya devam ederse sen bunun tazminatini alamayacaksin. çocuğunuz olursa nafaka alamayacaksin. mallariniz ortak bolunmeyecek. adam akıllı. kendinden 8 yaş küçük, çocukluktan yeni çıkmış bir kız ile aynı eve çıkarak onun üzerinden hem ev işlerini hallediyor hem egosunu tatmin ediyor. kız ise okumadığı ve çalışmadığı için ona bağımlı olmayı aşk sanıyor. güzel kafalar bunlar. pişman olma da

Arada canını acıtmış olabiliriz gerçekleri anlaman adına. Ama emin ol ki burda eleştiri yapan hiç kimse senin kötülüğünü istemiyor. Bir düşün çoğunluk karşıysa bu ilişkiye demek ki bir yanlış var ortada. Neyse canım üzdüysem ben kendi adıma kusura bakma. İnşallah bir an önce dönersin yanlışından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…