Böyle kestirip atmak mı lazım hemen? Gerçekten sevgilim hakkında böyle konuşulunca üzülüyor ve sinirleniyorum, şuan ona çok kızgın olsam da haketmiyor bu lafları. Burada yazan toplasan 10 kişinin bile beni düşündüğünü sanmıyorum, gerçekten çok zor bir duruma düştüm. Herkes üzerime geldi, siz mi savunuyormuşsunuz beni? Uzaktan okuyup gülüyormuşum bunları, kapatmaymışım ben, evine çökmüşüm, parasını yiyormuşum bunlar ne biçim laflar? Bir insanın iyiliğini düşünüyorsan bunları mı yazarsın? Şu an gerçekten çökmüş hissediyorum ama sevgilimin tokatından dolayı değil. Çok zor bir durumdayım, bir ara kadınlardan nefret ettiğimi bile düşündüm ama iyi niyetli birkaç kişi de var.
Ne trollü ya? Ortadoğu turu yapmak istememizle sosyal deneyin ne ilgisi var? Tecrübeli insanlardan fikir almak istedim, başka forumlarda da sordum sadece burda böyle tepki aldım. Gerçekten korkunçsunuz siz,bu konu sahibinin kesinlikle ya sosyal deney yaptığını,yada troll olduğunu düşünüyorum. şuana kadar iki konu açmış birincisi bu diğeride sevgilimle ortadoğu gezisi planlıyoruz.
o zaman biraz daha sakinleş...gelince çok özür dile .bir daha olmayacak de ve yolunuza devam edin ,mutlu ve mesut bir şekildeAyrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Eminim çok düşünüyorsunuzdur beni.Siz kendinizi düşünmezseniz, başka kimse sizi düşünmez, biricik sevgiliniz de dahil. Bu günden sonra artık siz onun için, yeri geldiği zaman tokat atılacak bir kadınsınız.
Sizi düşünen insanlar her zaman duymak istediğinizi söyleyen insanlar değildir bu arada.
Tabi ki AŞK.Simdiden boyleyseniz bence evlenmeyin..evlenince bi kac kat artabilir. Evli degilsin cocugun yok bu adamdan tokat atmis, ayrilmamak niye? Vallahi ben anlsmiyorum bu kadin milletini artik. Karsidaki adamin ozelligi nedir?
Eminim çok düşünüyorsunuzdur beni.
Yaw bi sakin olsana kiz:) suan sen ya alisik oldugundan ya da olayin sokundan sana yapilani idrak edemiyosun. Inan bizler cok daha iyisini hak ediyoruz, kadiniz gucluyuz bi kere. Degermi bu vahsi insanlarin yaninda sirf asiksin diye ezim ezim ezilmeye? Anan baban duysa boyle birseye uzulmezler mi?Eminim çok düşünüyorsunuzdur beni.
Beni eğlence arıyor olmakla itham etti birkaç kişi ama bence bütün forum olarak siz eğlence arıyorsunuz, kimseyi düşündüğünüz de yok, şuan karar verdim buna. Bunca insanın keyfinden kudurduğuna eminim, güzel saydırdınız bana hüngür hüngür ağlıyorum bunları okumak da iyi gelir size eminim. Amacınıza ulaştınız, tebrikler.Bu kadar insan keyfinden kudurmamıştır herhalde. Şahsen benim kız kardeşim, kızım, kuzenim falan olsanız sizi cebren alırdım o evden. O adama da neler yapardım bilmiyorum.
30 küsür sayfa,100lerce yanıt hepsinde resmen ters saçma tepkiler vermişsiniz. size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret boyutuna varan ithamlarda bulunmuşsunuz. ee amacınız ne gidin sevgilinize o zaman.. haddinizi bilin ayrıca.Eminim çok düşünüyorsunuzdur beni.
Birde onca kadin uyariyor tersliyor.. yaw bizene madem, git dayagini ye ya rabbi sukur de kalk yaniTabi ki AŞK.
Adeta Romeo Juliet.
Gerçi Romeo Juliet'e vurmadı hiç. Hatta zehir içti filan.
Ya bana neler dendiğini okumamışsınız belli ki, adamın evine çökmüşüm yok parasını yiyormuşum, bunları mı söylersin birini düşünüyorsan? Resmen kapatma dedi bayanın teki bana ya. Eğlence arıyormuşum da ondan bu konuyu açmışımYaw bi sakin olsana kiz:) suan sen ya alisik oldugundan ya da olayin sokundan sana yapilani idrak edemiyosun. Inan bizler cok daha iyisini hak ediyoruz, kadiniz gucluyuz bi kere. Degermi bu vahsi insanlarin yaninda sirf asiksinndite ezim ezim ezilmete? Anan baban duysa biyle burseyi uzulmezler mi?
Biraz işine geldiği gibi anlıyor olabilirmisin sen attığı tokadı fazla normalleştiriyorsun yalan yada doğru bambaşka bir profil çiziyorsun , konunu bi başkasınınmış gibi oku lütfenBöyle kestirip atmak mı lazım hemen? Gerçekten sevgilim hakkında böyle konuşulunca üzülüyor ve sinirleniyorum, şuan ona çok kızgın olsam da haketmiyor bu lafları. Burada yazan toplasan 10 kişinin bile beni düşündüğünü sanmıyorum, gerçekten çok zor bir duruma düştüm. Herkes üzerime geldi, siz mi savunuyormuşsunuz beni? Uzaktan okuyup gülüyormuşum bunları, kapatmaymışım ben, evine çökmüşüm, parasını yiyormuşum bunlar ne biçim laflar? Bir insanın iyiliğini düşünüyorsan bunları mı yazarsın? Şu an gerçekten çökmüş hissediyorum ama sevgilimin tokatından dolayı değil. Çok zor bir durumdayım, bir ara kadınlardan nefret ettiğimi bile düşündüm ama iyi niyetli birkaç kişi de var.
Ben mi haddimi bilmiyorum? Kimseye hakaret etmedim, bana kapatma diyen bayana bile. ,Biraz rahatlamak istemiştim ben yazıp, bu kadar üstüme geleceklerini bilsem niye yazayım? Evet şuan sevgilime gitmeyi düşünüyorum, bana kızgınken bile sizden kat kat iyi davranır.30 küsür sayfa,100lerce yanıt hepsinde resmen ters saçma tepkiler vermişsiniz. size yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret boyutuna varan ithamlarda bulunmuşsunuz. ee amacınız ne gidin sevgilinize o zaman.. haddinizi bilin ayrıca.
Yaw tamam ama bak iyi yorum kadar kotysude gelecek. Herkes istedigin yorumu yapsa konu acmanin anlami nedir? Derse desin.. sen ne yapmayi dusunuyorsun onu soyleYa bana neler dendiğini okumamışsınız belli ki, adamın evine çökmüşüm yok parasını yiyormuşum, bunları mı söylersin birini düşünüyorsan? Resmen kapatma dedi bayanın teki bana ya. Eğlence arıyormuşum da ondan bu konuyu açmışım
Ne güzel yazmışsın Allah inşallah seni de tüm kadınları da güzel insanlarla karşılaştırsın.senin yaşlarındaydım, kıskaçlık krizi sonrası bir tokat attı nişanlım. çok üzüldüm, çok ağladım. o da çok pişman oldu affettim. 3 sene geçti bir akşam kafamı sokak ortasında camekana vuruyor bir yandan da deli gibi küfürler ediyordu. öylelikle ayrıldım.. şiddet böyle böyle başlar, sistematik olarak artarak devam eder. bunun adına falcılık da değil tecrübe denir. hadi o tokattan sonra özür dileseydi, pişman olsaydı hadi, olmaz ya olmamalı aslında ama, hadi diyelim gene bir şans belki verilir. ama yavuz hırsız ev sahibini bastırmış. küçük de değil kocaman adam. hadi siz çocuksunuz. o seni küçükken başı ezilmesi gereken bir yılan olarak görüyor. buna da falcılık değil durum tespiti deniyor. sana bu yorumları yapan bu kadın da feleğin çemberinden geçmiş, baba sevgisi görmediği için 15 yaşından beri ilgiyi sevgiyi dışarda, yani erkeklerde aramış, 2 kere nişanlanıp ayrılmış bir sürü ilişki yaşamış, yani erkekleri çok çok iyi tanıyan 32 yaşında bir kadın yazıyor. Allahım seni güzel insanlarla karşılaştırsın. sevgiler.
Gerçekten aşırı üzdü beniYaw tamam ama bak iyi yorum kadar kotysude gelecek. Herkes istedigin yorumu yapsa konu acmanin anlami nedir? Derse desin.. sen ne yapmayi dusunuyorsun onu soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?