Sevgilime çok kızgınım

Simdiden boyleyseniz bence evlenmeyin..evlenince bi kac kat artabilir. Evli degilsin cocugun yok bu adamdan tokat atmis, ayrilmamak niye? Vallahi ben anlsmiyorum bu kadin milletini artik. Karsidaki adamin ozelligi nedir?

Siz kendinizi düşünmezseniz, başka kimse sizi düşünmez, biricik sevgiliniz de dahil. Bu günden sonra artık siz onun için, yeri geldiği zaman tokat atılacak bir kadınsınız.

Sizi düşünen insanlar her zaman duymak istediğinizi söyleyen insanlar değildir bu arada.

bu konu sahibinin kesinlikle ya sosyal deney yaptığını,yada troll olduğunu düşünüyorum. şuana kadar iki konu açmış birincisi bu diğeride sevgilimle ortadoğu gezisi planlıyoruz.
Ne trollü ya? Ortadoğu turu yapmak istememizle sosyal deneyin ne ilgisi var? Tecrübeli insanlardan fikir almak istedim, başka forumlarda da sordum sadece burda böyle tepki aldım. Gerçekten korkunçsunuz siz,

Eminim çok düşünüyorsunuzdur beni.

Simdiden boyleyseniz bence evlenmeyin..evlenince bi kac kat artabilir. Evli degilsin cocugun yok bu adamdan tokat atmis, ayrilmamak niye? Vallahi ben anlsmiyorum bu kadin milletini artik. Karsidaki adamin ozelligi nedir?
Tabi ki AŞK.
Adeta Romeo Juliet.
Gerçi Romeo Juliet'e vurmadı hiç. Hatta zehir içti filan.

Eminim çok düşünüyorsunuzdur beni.
Yaw bi sakin olsana kiz:) suan sen ya alisik oldugundan ya da olayin sokundan sana yapilani idrak edemiyosun. Inan bizler cok daha iyisini hak ediyoruz, kadiniz gucluyuz bi kere. Degermi bu vahsi insanlarin yaninda sirf asiksin diye ezim ezim ezilmeye? Anan baban duysa boyle birseye uzulmezler mi?

Bu kadar insan keyfinden kudurmamıştır herhalde. Şahsen benim kız kardeşim, kızım, kuzenim falan olsanız sizi cebren alırdım o evden. O adama da neler yapardım bilmiyorum.
Beni eğlence arıyor olmakla itham etti birkaç kişi ama bence bütün forum olarak siz eğlence arıyorsunuz, kimseyi düşündüğünüz de yok, şuan karar verdim buna. Bunca insanın keyfinden kudurduğuna eminim, güzel saydırdınız bana hüngür hüngür ağlıyorum bunları okumak da iyi gelir size eminim. Amacınıza ulaştınız, tebrikler.

senin yaşlarındaydım, kıskaçlık krizi sonrası bir tokat attı nişanlım. çok üzüldüm, çok ağladım. o da çok pişman oldu affettim. 3 sene geçti bir akşam kafamı sokak ortasında camekana vuruyor bir yandan da deli gibi küfürler ediyordu. öylelikle ayrıldım.. şiddet böyle böyle başlar, sistematik olarak artarak devam eder. bunun adına falcılık da değil tecrübe denir. hadi o tokattan sonra özür dileseydi, pişman olsaydı hadi, olmaz ya olmamalı aslında ama, hadi diyelim gene bir şans belki verilir. ama yavuz hırsız ev sahibini bastırmış. küçük de değil kocaman adam. hadi siz çocuksunuz. o seni küçükken başı ezilmesi gereken bir yılan olarak görüyor. buna da falcılık değil durum tespiti deniyor. sana bu yorumları yapan bu kadın da feleğin çemberinden geçmiş, baba sevgisi görmediği için 15 yaşından beri ilgiyi sevgiyi dışarda, yani erkeklerde aramış, 2 kere nişanlanıp ayrılmış bir sürü ilişki yaşamış, yani erkekleri çok çok iyi tanıyan 32 yaşında bir kadın yazıyor. Allahım seni güzel insanlarla karşılaştırsın. sevgiler.

Ya bana neler dendiğini okumamışsınız belli ki, adamın evine çökmüşüm yok parasını yiyormuşum, bunları mı söylersin birini düşünüyorsan? Resmen kapatma dedi bayanın teki bana ya. Eğlence arıyormuşum da ondan bu konuyu açmışım

Biraz işine geldiği gibi anlıyor olabilirmisin sen attığı tokadı fazla normalleştiriyorsun yalan yada doğru bambaşka bir profil çiziyorsun , konunu bi başkasınınmış gibi oku lütfen

Ben mi haddimi bilmiyorum? Kimseye hakaret etmedim, bana kapatma diyen bayana bile. ,Biraz rahatlamak istemiştim ben yazıp, bu kadar üstüme geleceklerini bilsem niye yazayım? Evet şuan sevgilime gitmeyi düşünüyorum, bana kızgınken bile sizden kat kat iyi davranır.

Yaw tamam ama bak iyi yorum kadar kotysude gelecek. Herkes istedigin yorumu yapsa konu acmanin anlami nedir? Derse desin.. sen ne yapmayi dusunuyorsun onu soyle

Hayır 1 değil 30 tokat yiyin isterseniz sonrada özür dilesin sevgiliniz barışın ama burdan ne tür bir cevap beklediniz ki konu açarken, aman bosver hepimiz tokat yiyoruz zaten, sabah olunca geçer mi yazacakti buradaki kadınlar?

Ne güzel yazmışsın Allah inşallah seni de tüm kadınları da güzel insanlarla karşılaştırsın.

Yaw tamam ama bak iyi yorum kadar kotysude gelecek. Herkes istedigin yorumu yapsa konu acmanin anlami nedir? Derse desin.. sen ne yapmayi dusunuyorsun onu soyle
Gerçekten aşırı üzdü beni Böyle olacağını hiç düşünmemiştim, bu kadar yorum geleceğini bile düşünmedim biraz rahatlamak istedim çıldırmış gibi ağlıyorum tutamıyorum kendimi. Hiçbir şey düşünmek istemiyorum konum kapatılsın istiyorum sadece lanet konu kapanmıyor ama

Dayak yemeyi bu kadar kabullenmişsiniz, adam size saygi duymuyor, bedava yaşamak kolay geldigi jcin o evden de gidemiyorsunuz.
Peki bu konuyu neden actiniz?

Sevgilkniz gelince yalvararak özür dilersiniz, o da gurur tatminiyle maçoluğuna devam eder. Tam aile saadeti iste. Gelince hemen özur dileyin, ben tokadı hakettim demeyi de unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…