Sevgilime çok kızgınım

Mune

Bence sevin bu yorumlara disardan nasil gozukmus olabilecegini anladin. Yukarda biri yazmis siddetin artacagini zamanla.. kocan degil birseyin degil bu herifi neden cekeceksin? Cok mu yakisikli? Cok mu iyi sex yapiyor? Cok mu zengin? Nedir onu bu kadar tolere etmeni saglayan?

Sizi ilgilendirmez gerçekten hiç yardımcı olmuyorsunuz, dayak yediğim adama sığınmak istiyorum sayenizde,

Sizi ilgilendirmez gerçekten hiç yardımcı olmuyorsunuz, dayak yediğim adama sığınmak istiyorum sayenizde,
Tabiiki bizi ilgilendrmez. Neden actin bu konuyu madem? Keske sana yardimci olmak isteyenlerede bu sekilde konusmasaydin.

Özür dilese affedeceksiniz yani?! Yapmayın Allah aşkına adam sizi yük görmüş ve söylemiş. Çıkın gidin o evden o dönmeden.

Beni kast ediyorsan eve kapatmış dedim kapatma demedim seni düşünse destek olur iş güç sahibi olman için
para kazanıyor diye bunu başına kakmaz seven bi insan neymiş zor durumdaymış bahane arama haklı çıkarmak için. Bu sözü bile onur kırıcı hiç mi gururuna dokunmadı gerçekten anlamak zor.

Ya bu memlekette kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor. Konu sahibesi belli ki genç, sizin kadar bir şeylerin farkında olmayabilir. "Dayağını ye, otur" nedir yahu?

Bu arada aranızdaki yaş farkı ne kadar? Babanızla alakalı sorunlarınız var mıydı? Neden baskın erkekleri seviyorsunuz? Eğer bunun sebebi sizi daha koruyup kollayacağını düşünmenizse size şimdiden tokat atan bir adamın bunu yapabileceğini nereden biliyorsunuz? Kaldı ki adam pişman bile olmamış, sizin üzerinize gitmeye devam etmiş.

İlk mesajınızda gerçek hayattan kimseye anlatamam diyerek zaten ona sığınacağınızı belli etmişsiniz. Hayatınızdan çıkarmak istemediğiniz için kimseye anlatmıyorsunuz ileride önünüze gelmesin diye.
Dayak yediği halde şiddet gördüğü adamı savunan birini pışpışlamadığımız için üzgünüm.

Tabiiki bizi ilgilendrmez. Neden actin bu konuyu madem? Keske sana yardimci olmak isteyenlerede bu sekilde konusmasaydin.
Rahatlayacağımı düşündüm, hiç bilmiyordum buranın böyle insanlarla dolu olduğunu. Kimsenin bana yardımcı olmak istediği yok ayrıca, neredeyse zil takıp oynayacak bazıları mutluluktan, eğlenmek için üstüme geliyorsunuz resmen

Mune kapatıyor konuları. Ona yaz.

Ben buradaki kadınları asla anlamayacağım. Çocuk olduğunu söylediğiniz bir insana siddete boyun egmemesini öğütlerken yine çocuk dediginizi unutup yorumlarinizla ona şiddet gosteriyorsunuz. O da yorumlarla gelen baskı karşısında gerginliğini hakli olarak koruyor ve bu sefer de diyorsunuz ki biz dil döktük, biz yardımcı olmaya calistik sen bilirsin ye dayagini otur. Ayrıca gerçekten konuda yer almayan bilgiler, sayılar o kadar çok yoruma konu olmuş ki okurken ben bunaldım.

Evet ben de bu ilişkinin sonlandirilmasini doğru buluyorum fakat konu sahibine asla akliyla, yaşıyla, kararlariyla dalga gecerek, "aptal misin?" alt metinli mesajlar yazarak yardım edemeyecegimi bilirim. Maksadim gerçekten yardım etmekse elbette. Konu sinirlerimi bozacak kadar bana tersse de yorum yapmamayı, konu sahibini muhatap almamayi seçmekte özgürüm, çoğu zaman da bunu yapiyorum. İlk bir kaç yorumda ya da popüler bir kaç üyenin yorumunda linç mesajı varsa istisnasız konu lincle sonuclaniyor. Gerçekten çok uzucu. Bir insanın ne soylediginden daha onemli olmalı nasıl soyledigi.

Sevgili konu sahibi, hayat görüşümüz sizinle neredeyse tamamen ters. Fakat şiddetin hayat gorusuyle bir ilgisi olmadigini bilmelisiniz. Birlikteliginizin ilk yılında sizi gerçekten seven bir insanın sizi kaybetme korkusu yasamasi ve öfke anında atacağı adamı bir değil on kere düşünmesi gerekirdi. İnsanların birbirine olan tahammulu birlikte paylasilan zaman ve alan arttıkça emin olun azalir. İlk yıldan bir tokata kadar azalmış tahammülün biraz daha azaldığında ne olacagini biliyorsunuz. Şartlar normal değil demissiniz. Bir insana şiddet göstermeme koşulu şartların normal olması olan bir insanın doğru insan olamayacagini dusunuyorum. Ve bundan sonraki hayatınızda koşulların normal olması garantiniz de yok. Yani size sadece normal koşullarda el kaldirmayan fakat ilk zorlukta şiddete basvuran bir insanla devam etmek istiyor musunuz iyi dusunun. Sevgi yalnızca normal kosullarda öpüp koklasmak, iyi vakit geçirmek degildir. Zor zamanlarda daha çok sarılmak ve zorluklari araya sokmak yerine zorluklarin karşısında birlikte yer alabilmektir sevgi. İnsanlarla ilgili kararlarinizi normal olmayan koşullarda ne yaptıklarini gözlemleyerek vermenizi tavsiye ederim. Cunku koşullar mükemmel olduğunda hemen herkes mükemmeldir.

Ah be güzelim, hemen kaç kurtar kendini. Bu işler tokatla başlar dayakla devam eder. Burada bizlere inanmıyorsun bari kendin internette kadına şiddet diye yazıp araştır, karşına tonlarca araştırma, istatistik çıkacaktır.
Kirayı, faturaları ben ödüyorum bel altı vurmaktır, çok basit ve baya bir davranıştır. Seni avucunun içine almış, istediğinde ezecek, tokatlayacak...
kaç kurtul.

Verdigi cevaplardan dolayi gardasim

Valla ben eglenmiyorum ancak uzulebilirim .. benimde cocuklarim var ve empati yetenegim cok guclu. Herkesi tersleme sadece

Bence kesinlikle terk et senden daha mı değerli ya!!! Adam sana vurmuşşş daha ne olabilir ki aşktan gözün bir şey görmüyor ama biz dışarıdan bakınca her şeyi daha iyi görüyoruz

Konum kpansın istiyorum bir an önce, teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için. Bir yandan ağlıyorum ama konum kapanmadan gitmek istemiyorum, çok kötü bir gece geçirdim bu site yüzünden bir daha asla girmek istemiyorum. Teşekkür ederim sana tekrardan, kafamı toparlayınca tekrar okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…