- 14 Ağustos 2018
- 21.170
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.183
- 598
nolucak canım bi dayağı var alt tarafıBen mi haddimi bilmiyorum? Kimseye hakaret etmedim, bana kapatma diyen bayana bile. ,Biraz rahatlamak istemiştim ben yazıp, bu kadar üstüme geleceklerini bilsem niye yazayım? Evet şuan sevgilime gitmeyi düşünüyorum, bana kızgınken bile sizden kat kat iyi davranır.
Yalnız buradaki insanları sinirlendiren konu sahibesinin tutumu. Bit sürü insan ılımlı davranmaya çalıştı,şiddetin dozu artar tolerans gösterme dedi. O kurulmuş gibi hayır ayrılmayacağım diyip üstüne bir de hatayı kendisinde arayarak adamı evden kovduğu için kendisini suçluyor. Sizce bu hanımefendinin bu düşünceleri mantıklı mı?Ya bu memlekette kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor. Konu sahibesi belli ki genç, sizin kadar bir şeylerin farkında olmayabilir. "Dayağını ye, otur" nedir yahu?
Bu arada aranızdaki yaş farkı ne kadar? Babanızla alakalı sorunlarınız var mıydı? Neden baskın erkekleri seviyorsunuz? Eğer bunun sebebi sizi daha koruyup kollayacağını düşünmenizse size şimdiden tokat atan bir adamın bunu yapabileceğini nereden biliyorsunuz? Kaldı ki adam pişman bile olmamış, sizin üzerinize gitmeye devam etmiş.
Senden nefret ettim, gerçekten çok iğrenç birisin nolursun yazma, gelme konuma görmek istemiyorum adınınolucak canım bi dayağı var alt tarafı
Buda yeni moda , kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyormuş, burada kötülük yapan sevgilisi ve kendine bu muameleye layık gören konu sahibi, diğer kadınlar ona yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor sadece..Ya bu memlekette kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor. Konu sahibesi belli ki genç, sizin kadar bir şeylerin farkında olmayabilir. "Dayağını ye, otur" nedir yahu?
Bu arada aranızdaki yaş farkı ne kadar? Babanızla alakalı sorunlarınız var mıydı? Neden baskın erkekleri seviyorsunuz? Eğer bunun sebebi sizi daha koruyup kollayacağını düşünmenizse size şimdiden tokat atan bir adamın bunu yapabileceğini nereden biliyorsunuz? Kaldı ki adam pişman bile olmamış, sizin üzerinize gitmeye devam etmiş.
Nerede söyledim bunları? İnandıklarınız aşkına, nerede okudunuz? Ben kimseye söylemedim bunlarıKendisi yorum yapanları kıskanç, cahil, sevgisiz diye itham ederken karşısındakilerin yaşını, durumunu düşünmezken ühühü yapması komik duruyor.
Kapatma diyerek, evine çökmüşsün diyerek mi?Buda yeni moda , kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyormuş, burada kötülük yapan sevgilisi ve kendine bu muameleye layık gören konu sahibi, diğer kadınlar ona yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor sadece..
Yalnız buradaki insanları sinirlendiren konu sahibesinin tutumu. Bit sürü insan ılımlı davranmaya çalıştı,şiddetin dozu artar tolerans gösterme dedi. O kurulmuş gibi hayır ayrılmayacağım diyip üstüne bir de hatayı kendisinde arayarak adamı evden kovduğu için kendisini suçluyor. Sizce bu hanımefendinin bu düşünceleri mantıklı mı?
Nerede söyledim bunları? İnandıklarınız aşkına, nerede okudunuz? Ben kimseye söylemedim bunları
Senden nefret ettim, gerçekten çok iğrenç birisin nolursun yazma, gelme konuma görmek istemiyorum adını
Saygı da istemiyorum, hiçbir şey de istemiyorum. Sadece konum kapatılsın istiyorum. Hiçbir şey umrumda değil. 100 kere yazdım okuluma devam edeceğim diye, hiçbir şey bilmiyorsunuz hayatım hakkında buna rağmen spekülasyon üzerine spekülasyon, her yazdığımı da çarpıttınızAslında bu kadar çok tepki cekmenizin nedeni bana göre sürekli tekrarlayıp durdugunuz su cümle; konu açtım çünkü biraz rahatlamak istedim.
Oysa yasadıklariniz fazlasiyla rahatsız olmanizı gerektirecek şeyler.
Hic bir sey yapmiyorsunuz ve erkek arkadasiniz size saygi duymuyor, ona gore bir evin duzenini bile saglayamamissiniz tum gun evde oldugunuz halde. Okumuyorsunuz, calismiyorsunuz.
Size tokat atan adama karsi koyamiyorsunuz.
Burada da saygi uyandiramadiniz.
Once kendinize gelip , kendinizi sevmeli ve saymalı ve 19 yasinda sizinle evlenmeyecek bir adamla yasamanin yani sira yapacak ve saygi uyandiracak biseyler bulmalisiniz.
Yoksa bu goruntunuzle kocanız olmayan bir adamin baktigi ve her an evden kovulabilir, tokat atilabilir biri gibi gozukuyorsunuz.
Bu kadar hayati konular varken de sevgilinizin boyu, posu, aranizda var oldugunu iddia ettiginiz ask, sevgi falan maalesef alay konusu oluyor.
Saygi duyulmasini istiyorsanız lutfen saygin bir hayat yasayın.
Kapatma diyerek, evine çökmüşsün diyerek mi?
Size gayet normal cevaplarda verilmiş, şiddetin dozu artar diye uyarılmışsınız, siz yok affedicem diyerek insanlara ters cevaplar vermişsiniz arada haddi aşan mesajlar varsada onlar mesaj sahiplerini bağlar..Kapatma diyerek, evine çökmüşsün diyerek mi?
bizi ilgilendirmezse ye dayağını otur adamın evinde gelip buraya konu açmaSizi ilgilendirmez gerçekten hiç yardımcı olmuyorsunuz, dayak yediğim adama sığınmak istiyorum sayenizde,
İyi tamam ben hatalıyım, siz çok iyi niyetlisiniz özür dilerim herkestenSize gayet normal cevaplarda verilmiş, şiddetin dozu artar diye uyarılmışsınız, siz yok affedicem diyerek insanlara ters cevaplar vermişsiniz arada haddi aşan mesajlar varsada onlar mesaj sahiplerini bağlar..
Ama bu kadının tepki çekme sebebi bu.Dediklerinizde haklısınız kesinlikle. Konu sahibinin de psikolojisi çok normal değil belli ki. Ancak Allah aşkına bu ülkede kaç tane kadın sevgilisinden, nişanlısından, hatta hamileyken eşinden şiddet görmüyor ki... Bu tip insanları çılgınlar gibi yargılayıp, sert bir şekilde eleştirmek yerine onları kazanmaya çalışırsak bence insanların bu tip olaylara toleransı daha azalacaktır.
Ya sana git diyorum, anlayamıyor musun? Senin ismini görmek istemiyorum, neye sizi ilgilendirmez yazdığıma iyi bak. Sevgilim çok mu yakışıklıymış, yok zengin miymiş, yok iyi seks yapıyor muymuş! Bunlar ilgilendirmez ki sizibizi ilgilendirmezse ye dayağını otur adamın evinde gelip buraya konu açma
Beğenmediğin yorumların kullanıcılarını göz ardı edebilirsin. Böylece konunda isimlerini görmezsin. Ayrıca kimseyi konundan kovma hakkın yok,burası özgür bir platform "saygı çerçevesinde" isteyen istediği konuya yorum yapabilir.Ya sana git diyorum, anlayamıyor musun? Senin ismini görmek istemiyorum, neye sizi ilgilendirmez yazdığıma iyi bak. Sevgilim çok mu yakışıklıymış, yok zengin miymiş, yok iyi seks yapıyor muymuş! Bunlar ilgilendirmez ki sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?