Sevgilime çok kızgınım

Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.

Adam bile "bir daha olmayacak, özür dilerim" dememişken, kendini savunmaya devam edip "abartıyorsun" demişken siz nasıl bu kadar eminsiniz acaba?

Tokat atmış ve abarttığınızı söylemiş. Abarttığınızı... Bu kelimenin sözlük anlamını bildiğinizi varsayıyorum.
Bu adamın "abartmama" sınırı nedir yaşayarak mı öğrenmek istiyorsunuz? Abartı olmadığını düşündüğü tokatlarla hayatınıza devam mı edeceksiniz?

Canınızı sokakta mı buluyorsunuz ben anlamıyorum. Stres falan hiçbir bahanesi yok bunun. Bununla içinizi rahatlatacaksanız devam edin. O da nasılsa şiddetle kendini rahatlatmaya devam eder, yuvarlanıp gidersiniz. Yuvarlanacağınız yeri biz biliyoruz da siz yaşamadan anlamayacaksınız belli ki.

Yazdıkları saygı çerçevesinde mi ya? Sabahtan beri sinirime dokunan yorumlar yapıyor anca, ama savunmana şaşırmadım tıpkı senin gibi

Bunu ben sordum yaaa.. valla o zaman bisey sormayalim zaten.. neden adamdan vazgecemedigini sen bilirsin gardasim.. 1 musibet 1000 nasihattan iyiymis.. ne diyelim yasa ve gor

senin kafada hatlar gidip geliyor cidden bacım ya da artık her kimsen.o yazdıklarını yazan ben değilim.

Tebrik ederim seni, falcılığa başla bence hemen.
Ne bekliyosun ya ne diyelim?? Olsun canım bi kere sana tokadı yapıştırmış üstüne de özür dilememiş yetmezmiş gibi seni köpek yavrusu gibi evde tek başına bırakıp gitmiş ama bi daha olmaz emin ol mu diyelim? Sevgiline güven o çok iyi biri mi diyelim? Buradaki kadınlara saldıracağına git sana dayak atan adam müsveddesine ses çıkar.

Yazdıkları saygı çerçevesinde mi ya? Sabahtan beri sinirime dokunan yorumlar yapıyor anca, ama savunmana şaşırmadım tıpkı senin gibi
Keşke yorumumun devamını okuyup öyle bir laf çarpsaydın.
Ama devamı bu;
Ayrıca sana tavsiyem; aramızda 2 yaş var fakat aşk gözünü kör etmiş. Ben hayatı yaşamadım,hiç böyle olaylarla karşılaşmadım fakat birçok şeye şahit oldum. Ve bunların sonunda "sessiz kalınılan şiddet artarak ilerler ve taviz tavizi doğurur" mantığını çıkarttım. Affetmek istiyorsan affet fakat lütfen buradaki insanları suçlu bulup sevgilini savunmaya kalkma. Savunulacak hiçbir yanı yok ve gerçekten normal biri değil. Umarım birgün buradaki insanların ne demek istediğini anlarsın.

Yeni moda konu acip yorumlara cemkirmek sonra da bunun adi kadinin kadina olan dusmanligi oluyor. Kimse kimseyi tanimaz etmez neyin dusmanligi? Ama konu sahipleri cemkirecek kimse sesini cikarmayacak boyle bir dunya yok ne yazik ki.

19 yaşındasın ve pembe hayallerle yol almaya calısıyorsun.

Sana gösterilen gerceklerle yuzlesmek istemedin.

Buraya konu acarken sunu dusunmen gerekirdi biz senin fircalarına katlanmak zorunda değiliz. Senin sevgilinle arandaki gibi bol atraksiyonlu, vurmali, kovmali iliskiyi buraya tasiyamadin.

Bize atar yaparak tırsmamızı saglayamadin. Ama bak sevgilin bile engelleyecek kadar bezmis. Laf anlamayarak ve hep uste çikmaya calisip olmadi duygu somurusu yapip daha olmadi buhran gecirerek ancak insanlari kaciriyorsun.

Biz de bunlari gor diye yaziyoruz yoksa bize ne ki senin hayatindan, baska sayfaya gectigimiz an bizim icin biteceksin.

senin kafada hatlar gidip geliyor cidden bacım ya da artık her kimsen.o yazdıklarını yazan ben değilim.
Ya sen iyi misin? Sizi ilgilendirmez yazdığım yorumu alıntılayıp cevap vermişsin ben de diyorum ki sevgilimin tipi, performansı vs sizi ilgilendirmez, cevap verdiğim yorumda sormuştu bi bayan çünkü, sen bana tutmuş ben mi yazdım o dediklerini diyorsun?? Sen iyi değilsin, git diyorum sana kendine başka eğlence bul

19 yasında sevgilinle aynı evde ne işin var okumuyo musun o niye sana ebeveynin gibi bakıyo daha sevgiliyken başlamış bu evin kirasını faturasını ben ödüyorum diye söylenmeye. Nerden tutsam elimde kalıyo

Maha genceciksin daha diye yazıyorum. İkili ilişkilerde manipülasyon diye bir kitap var onu oku. Bayağı kol kırmalı vs. Şiddete uğrayan ve şiddet gördüğünü terk edildikten uzun süre sonra bile farkedemeyen/kabul edemeyen gayet eğitimli kadınların ne tarzda manipüle edildiğini gör. Aynı senin durumundaki gibi önce maddi açıdan erkek tarafından desteklenerek başlıyor süreç. Ardından sosyal ortamlarından koparılıyorlar ki sende şehir değiştirmişsin. Daha sonra erkek arkadaşları maddi bunalımlar iş stresi vs. Yüzünden gergin olduklarını bahane ederek bu kadınların her yaptığına kusur buluyor. En sonunda bu kadınlar en ufak şeyi bile beceremediğine ikna olup yaşam enerjisi emilmiş bir kabuğa döndüklerinde terk ediliyorlar.

Af dilemeyen bir adamın nesini affedeceksin bilmiyorum ama ayrılmasan bile, maddi açıdan kendini destekle ve yaşadığın şehirde çevre edinmeye bak. Çıkıp gidecek yerin olsun en azından bir kavga sonrası. Tırıs tırıs faturaları ödemesinin lafını yapan adamın yanına dönme tek seçeneğin oymuş gibi.

Herkesin kendi hayati.Niye bu kadar canla basla uyariyorsunuz ki konu sahibini? Ayni anda 20 kisi ayni seyleri yazinca kkonu sahibi de delirmis tabi.Anasi degilsiniz babasi degilsiniz.Hepsinin haberi varmis okulunu dondurduguna,sevgilisiyle yasadigina.Birakin yasayacagi ,gorecegi ne varsa yasasin ve gorsun.Abartmissiniz iyice 30 kusur sayfa 50 kisi ayni anda birinin ustune bu kadar cullanmaz.

Son bisey yaziyorum konuya: bence sen sevgiline kizip bizi paraliyorsun burda.. yani pireye kizip yorgan yakmak gibi oluyor.. ben ne kadar iyi niyetle yaklastim beni bile cileden cikardin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…