Her insanın tepkileri aynı olmaz, bunu bilmiyor musun? İkincisi olmayacağından da eminim.
Yazdıkları saygı çerçevesinde mi ya? Sabahtan beri sinirime dokunan yorumlar yapıyor anca, ama savunmana şaşırmadım tıpkı senin gibiBeğenmediğin yorumların kullanıcılarını göz ardı edebilirsin. Böylece konunda isimlerini görmezsin. Ayrıca kimseyi konundan kovma hakkın yok,burası özgür bir platform "saygı çerçevesinde" isteyen istediği konuya yorum yapabilir.
Bunu ben sordum yaaa.. valla o zaman bisey sormayalim zaten.. neden adamdan vazgecemedigini sen bilirsin gardasim.. 1 musibet 1000 nasihattan iyiymis.. ne diyelim yasa ve gorYa sana git diyorum, anlayamıyor musun? Senin ismini görmek istemiyorum, neye sizi ilgilendirmez yazdığıma iyi bak. Sevgilim çok mu yakışıklıymış, yok zengin miymiş, yok iyi seks yapıyor muymuş! Bunlar ilgilendirmez ki sizi
senin kafada hatlar gidip geliyor cidden bacım ya da artık her kimsen.o yazdıklarını yazan ben değilim.Ya sana git diyorum, anlayamıyor musun? Senin ismini görmek istemiyorum, neye sizi ilgilendirmez yazdığıma iyi bak. Sevgilim çok mu yakışıklıymış, yok zengin miymiş, yok iyi seks yapıyor muymuş! Bunlar ilgilendirmez ki sizi
Yüz kere aşığım yazmışım, yeterli gelmiyor mu sana?Bunu ben sordum yaaa.. valla onzaman bisey sormayalim zaten.. neden adamdan vazgecemedigini sen bilirsin gardasim.. 1 musibet 1000 nasihattan iyiymis.. ne diyelim yasa ve gor
Ne bekliyosun ya ne diyelim?? Olsun canım bi kere sana tokadı yapıştırmış üstüne de özür dilememiş yetmezmiş gibi seni köpek yavrusu gibi evde tek başına bırakıp gitmiş ama bi daha olmaz emin ol mu diyelim? Sevgiline güven o çok iyi biri mi diyelim? Buradaki kadınlara saldıracağına git sana dayak atan adam müsveddesine ses çıkar.Tebrik ederim seni, falcılığa başla bence hemen.
Keşke yorumumun devamını okuyup öyle bir laf çarpsaydın.Yazdıkları saygı çerçevesinde mi ya? Sabahtan beri sinirime dokunan yorumlar yapıyor anca, ama savunmana şaşırmadım tıpkı senin gibi
kız senin azarını ben yedimBunu ben sordum yaaa.. valla o zaman bisey sormayalim zaten.. neden adamdan vazgecemedigini sen bilirsin gardasim.. 1 musibet 1000 nasihattan iyiymis.. ne diyelim yasa ve gor
Asikmis arkadas.. ask karin doyurmazmiydi:) ben anlamadim bu kizi ne diyelimkız senin azarını ben yedim
19 yaşındasın ve pembe hayallerle yol almaya calısıyorsun.Saygı da istemiyorum, hiçbir şey de istemiyorum. Sadece konum kapatılsın istiyorum. Hiçbir şey umrumda değil. 100 kere yazdım okuluma devam edeceğim diye, hiçbir şey bilmiyorsunuz hayatım hakkında buna rağmen spekülasyon üzerine spekülasyon, her yazdığımı da çarpıttınız
Ya sen iyi misin? Sizi ilgilendirmez yazdığım yorumu alıntılayıp cevap vermişsin ben de diyorum ki sevgilimin tipi, performansı vs sizi ilgilendirmez, cevap verdiğim yorumda sormuştu bi bayan çünkü, sen bana tutmuş ben mi yazdım o dediklerini diyorsun?? Sen iyi değilsin, git diyorum sana kendine başka eğlence bulsenin kafada hatlar gidip geliyor cidden bacım ya da artık her kimsen.o yazdıklarını yazan ben değilim.
hee aşık aşık.görücek o aşkı ızdırabıAsikmis arkadas.. ask karin doyurmazmiydi:) ben anlamadim bu kizi ne diyelim
Kız sus yicen yine azarıhee aşık aşık.görücek o aşkı ızdırabıaşık görmesek inanıcaz.
dayak atarsa bana aşık demektir o yüzden uğraşıyorum çaktırmaKız sus yicen yine azarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?