- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Benim çalışmamamla ne ilgisi var ya? Parayı ikimiz için de kazanıyor, ayrıca ben daha lisansımı bitirmedim.Errrkekkkk adam döver de sever de engeller de.
Kısa aklınla ona hesap sormak ne haddine, yerini bil.
Bu arada müjde; bundan sonra o tokatların devamı gelecek. Mor mor bir sürü gül olacak vücudunuzda.
Ya KK hatunları. Çalışmayan kadının dramı bu işte
Ben 19 yaşımdayım, sevgilim de 27 ama bunun konumuzla ne ilgisi var?Bu vatandaş kaç yaşında çok merak ettim şu an ayakkabı falan bağlıyomuş ama tokatçı gaddar baba profili resmen
Benim çalışmamamla ne ilgisi var ya? Parayı ikimiz için de kazanıyor, ayrıca ben daha lisansımı bitirmedim.
Şiddete aşk demedim ki, nasıl okuyorsunuz siz? Bana aşık olduğundan bahsettim sadece.Şiddete bile aşk diye göz yumacaksan okduğun boşa.
Ben 19 yaşımdayım, sevgilim de 27 ama bunun konumuzla ne ilgisi var?
Bunu yazdığım iki satırdan mı anladın? Bravo sana.Sana hayata karşı duruşu olan bi kadın gibi değil istediği gibi davranıp şekil verebileceği bi çocuk gibi davranıyo çünkü hayat sizin bu rollerden memnunsanız ikiniz de tam gaz devam edin ne diyelim ellerine sağlık
Teşekkür ederim. Amma falcı varmış burda da.Şiddete bile aşk diye göz yumacaksan okduğun boşa.
Bunu yazdığım iki satırdan mı anladın? Bravo sana.
Bak canim eger onu sen evden kovmamis olsaydin da buna benzer seyler iliskinizde yasanacakti. Yani kendini kandirma. Hata yaptim eger kovmasaydim biz harika bir ciftiz deme. Gormen gerekenler;Onu evden kovdum, bu hataydı bunu yapmaya hakkım yoktu, bu yüzden öyle söyledi. Evet bu gece fazla saçmalıyor.
Anneme anlatamam aşırı abartır o herşeyi. Bana karşı aşırı korumacılar en küçük ben olduğum için beni bebek gibi görüyorlar, sevgilime cephe almalarını istemiyorum.E sen dedin ben mi uydurdum şimdi bunları onla ne ilgisi var bunla ne ilgisi var diyosun sürekli?
madem olabilir böyle şeyler çok seviyosunuz vs neden başkalarına anlatamam diyosun normalse anlatılır anneni arayıp söylesene benim sevgilim bana tokat attı ama her şeyi en iyi o bilir seviyorum diye.
Hepimiz bu büyük aşkı kiskaniyoruzYa dönde bi bak yaşadığına niye bunca kadın aynı fikirde hepimiz şans düşmanmıyız
Kaç kişi aynı fikirde diye bakıp çoğunluk hangisindeyse ona göre mi fikir sahibi olmam gerek yani? Bunu yapmıyorsam hata yapıyorumdur kesin. Çoğunluğa göre fikir sahibi olamam, hiç olmadım.Ya dönde bi bak yaşadığına niye bunca kadın aynı fikirde hepimiz şans düşmanmıyız
Anneme anlatamam aşırı abartır o herşeyi. Bana karşı aşırı korumacılar en küçük ben olduğum için beni bebek gibi görüyorlar, sevgilime cephe almalarını istemiyorum.
Anneme anlatamam aşırı abartır o herşeyi. Bana karşı aşırı korumacılar en küçük ben olduğum için beni bebek gibi görüyorlar, sevgilime cephe almalarını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?