Sevgilime çok kızgınım

Bu vatandaş kaç yaşında çok merak ettim şu an ayakkabı falan bağlıyomuş ama tokatçı gaddar baba profili resmen

Benim çalışmamamla ne ilgisi var ya? Parayı ikimiz için de kazanıyor, ayrıca ben daha lisansımı bitirmedim.

Benim çalışmamamla ne ilgisi var ya? Parayı ikimiz için de kazanıyor, ayrıca ben daha lisansımı bitirmedim.

Şiddete bile aşk diye göz yumacaksan okuduğun boşa.

Son düzenleme:
Mesleğimi söylemek , özellikle durumunuzun değişmesi gerektiğini CİDDİYE ALMANIZ AÇISINDAN isterdim ama sadece şunu belirteyim.
Beyefendinin stresle baş etme yöntemlerine, öfke kontrolsüzlüğüne (evet sinir anı tokat bir öfke dürtü kontrolsüzlüğüdür) bakılırsa kesinlikle ve kesinlikle ilişkinin geleceği aslaaaa parlak değil. Lütfen bugünü değil de sonrasını düşünün.... ne diyim daha.

Ben 19 yaşımdayım, sevgilim de 27 ama bunun konumuzla ne ilgisi var?

Sana hayata karşı duruşu olan bi kadın gibi değil istediği gibi davranıp şekil verebileceği bi çocuk gibi davranıyo çünkü hayat sizin bu rollerden memnunsanız ikiniz de tam gaz devam edin ne diyelim ellerine sağlık

Bunu yazdığım iki satırdan mı anladın? Bravo sana.

Oda farkinda sizin ona duydugunuz askin zaafin. Sizi dovsede aldatsada gitmicenizi düşünüyordur.. cok yuz vermeyin,biraz ayri kalin madem ayrilmam diyorsun . Iliskinize dusunme payi vermek icin ailenin yanina felan git kafani dinle. Siz evlenmeden aranizdaki saygiyi sevgiyi bitirirsiniz boylee

Ya dönde bi bak yaşadığına niye bunca kadın aynı fikirde hepimiz şans düşmanmıyız

Bunu yazdığım iki satırdan mı anladın? Bravo sana.

E sen dedin ben mi uydurdum şimdi bunları onla ne ilgisi var bunla ne ilgisi var diyosun sürekli?

madem olabilir böyle şeyler çok seviyosunuz vs neden başkalarına anlatamam diyosun normalse anlatılır anneni arayıp söylesene benim sevgilim bana tokat attı ama her şeyi en iyi o bilir seviyorum diye.

Onu evden kovdum, bu hataydı bunu yapmaya hakkım yoktu, bu yüzden öyle söyledi. Evet bu gece fazla saçmalıyor.
Bak canim eger onu sen evden kovmamis olsaydin da buna benzer seyler iliskinizde yasanacakti. Yani kendini kandirma. Hata yaptim eger kovmasaydim biz harika bir ciftiz deme. Gormen gerekenler;

1. Bulamadigi bir esyanin yerini bilmiyorsun diye boyle abartili tepki verilmez belli ki sana baska konularda da dolmus.

2. Evet hatalisin, bagirarak ve kovarak tartisilmaz ama bunlarin karsiligi asla tokat atmak degildir. Tokat siddettir.

3. Seven, aşık bir erkek kadini evden kovmaz. Yaptigi odemeleri kafasina kakmaz.

4. Evi terk edip gitmez.

5. Telefonu engellemez.

Sen de o da ne tartismayi ne de sorun cozmeyi biliyorsunuz boyle bir iliski yurumez.

Once ikiniz de iletisim kurmayi, tartismayi, sorun cozmeyi ögrenmelisiniz.

Bunlari yapabilirseniz o zaman asktan, sevgiden bahsetmenin, ayni evde yasamanin bir anlami var.

Yoksa bir iliskide kimseye anlatamayacagin seyler yasamaya basladiysan o noktada ben ne yasiyorum diye ciddi ciddi sorgulaman lazim.

Anneme anlatamam aşırı abartır o herşeyi. Bana karşı aşırı korumacılar en küçük ben olduğum için beni bebek gibi görüyorlar, sevgilime cephe almalarını istemiyorum.

Ya dönde bi bak yaşadığına niye bunca kadın aynı fikirde hepimiz şans düşmanmıyız
Kaç kişi aynı fikirde diye bakıp çoğunluk hangisindeyse ona göre mi fikir sahibi olmam gerek yani? Bunu yapmıyorsam hata yapıyorumdur kesin. Çoğunluğa göre fikir sahibi olamam, hiç olmadım.

Anneme anlatamam aşırı abartır o herşeyi. Bana karşı aşırı korumacılar en küçük ben olduğum için beni bebek gibi görüyorlar, sevgilime cephe almalarını istemiyorum.

Abartmaz emin ol seni eve tıkmış denek yapmış adam resmen sen de memnunsun bundan en acısı da bu

Daha doğrusu annen her annenin vermesi gereken tepkiyi verip seni mantıklı bir yola sürecek ve sen de ilişkini bitirmekten korkuyorsun

Baban tokat atsa evi terkederdin ama dimi .
Adam sana sözleriyle tokattan daha fazlasıni yapmış.Terket git oku calıs hicbirseyin olmayan adamı cekme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…