Eve tıkmış denek yapmış mı?Abartmaz emin ol seni eve tıkmış denek yapmış adam resmen sen de memnunsun bundan en acısı da bu
Adinizi soyadinizi soyleyin de ucuncu sayfa haberlerinde sizi gordugumuzde sasirmayalim o zaman.Ayrılmayı düşünmüyorum, ona aşığım. Başka birini hiç istemiyorum. Sadece çok kızgınım şu an ona.
Ya sürekli aynı laflar, ben okuyorum zaten sadece kısa bir süreliğine ara verdim. Hiçbir şeyim olmayan adam mı? O benim hayattaki her şeyim, şu an çok kızgın olsam da.Baban tokat atsa evi terkederdin ama dimi .
Adam sana sözleriyle tokattan daha fazlasıni yapmış.Terket git oku calıs hicbirseyin olmayan adamı cekme .
Evet korkuyorum, ona çok aşığım çünkü ve o da bana aşık. Ayrılmayı hiç istemiyorum, şu anda bulunduğumuz yere bile planlarımız için geldik.Daha doğrusu annen her annenin vermesi gereken tepkiyi verip seni mantıklı bir yola sürecek ve sen de ilişkini bitirmekten korkuyorsun
:) ya ya aynen hep böyle bi manitam olsun istemiştim 19 yaşında kapmış kız haşin ve gaddar erkeğiHepimiz bu büyük aşkı kiskaniyoruz
Kirayı faturaları ben ödüyorum diyen adamın yüzune birdaha bakmayacak kadar gurur iyidir .Ya sürekli aynı laflar, ben okuyorum zaten sadece kısa bir süreliğine ara verdim. Hiçbir şeyim olmayan adam mı? O benim hayattaki her şeyim, şu an çok kızgın olsam da.
Bir söz vardı ya hani; "Kızı babası dövse şikayetçi olup evden kaçar,sevgilisi dövse mutlu olup beni çok seviyor der" diye. Aynen o hesap.Ay lütfen ayrılmayın başka kızların canı yanmasın. Aynısını ailen yapsa polisi aramıştın çoktan.
Sana göre saçma bana göre mantıklı, bu yüzden iki ayrı kişiyiz. Tokatla sevgilimin baskın olmasının bir ilgisi yok, kadın daha baskın olunca adamı mı dövecek anlamına gelir? Zaten evlenmeyi düşünmüyoruz, sadece hayatımızın sonuna kadar beraber olmayı planlıyoruz. Çocuk değil yetişkinim.Valla yemek benim hassas noktam yemeğime karar verecek adamı boğarımErkeğin baskın olduğu ilişkiler de çok saçma ayrıca, benden ne üstünlüğü var ki baskın olsun ? Sevgiliyken maço olan adam evlendikten sonra sana ağzını bile aldırmaz. Ayrıca maço tavırlı adamlar da çok tiksinç geliyor bana . Tokat yemişsin hala seviyorum diyorsun gerçekten çocuk sun desem çocuk olsan adamla aynı evde yaşayacak cesaretin olmazdı, demek ki değilsin . Ayrılmam diyorsun sanki 10 senelik evlisin de 3 çocukla ortada kalmaktan korkuyorsun. Bu ilişkiden bişey olmaz.
Eve tıkmış denek yapmış mı?
Ay çok cahilsin ya bundan bunu mu çıkardın vala ne halin varsa gör benceKaç kişi aynı fikirde diye bakıp çoğunluk hangisindeyse ona göre mi fikir sahibi olmam gerek yani? Bunu yapmıyorsam hata yapıyorumdur kesin. Çoğunluğa göre fikir sahibi olamam, hiç olmadım.
Çünkü o ödüyor???Kirayı faturaları ben ödüyorum diyen adamın yüzune birdaha bakmayacak kadar gurur iyidir .
Taktınız yemeğime karar vermesine ya.Üzüldüm hiç sevilmemişseniz, kendime saygım var ayrıca.Yemeğine bile karar veren bi tip ne yapmış olabilir başka şiddet de başladıysa sevdiğin için katlanacaksın artık büyük sevgiler tokat yeyip oturmayı gerektirir.
Burdaki hiç bir kadın sevip sevilmemiş demek ki. Senin kendine saygın yok.
E haklı o zaman .Git özür dile niye bizi uğrastıriyorsun .Çünkü o ödüyor???
İlişkimizde geleceğimiz son aşama bu, evlenmeyi düşünmüyoruz. Hayat boyu beraber olmayı planlıyoruz. Sakinleşmek için yazdığımı konunun en başına yazmıştım ama hiç yardımcı olmadınız.Çok ilginç gerçekten.
Sevgili iken tokat atan adam evlenince tekme tokat aşamasına geçecektir.
Hayır neden geçmesinki.
Siz kendinize bunu layık gördüyseniz burda kimseye dicek birşey kalmaz.
Buyrun aşkınızı doya doya yaşayın, ne yorum yapılmasını bekliyorsunuz onu da anlamadım.
Adam özür de dilememiş, üste çıkmış hatta.
Tokat için ayrılmıyorsunuz bari şu tavırları görün dicem ama...
Yemeğe karar vermek sevme gösterisi mi?Taktınız yemeğime karar vermesine ya.Üzüldüm hiç sevilmemişseniz, kendime saygım var ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?