Sevgilime çok kızgınım

Baban tokat atsa evi terkederdin ama dimi .
Adam sana sözleriyle tokattan daha fazlasıni yapmış.Terket git oku calıs hicbirseyin olmayan adamı cekme .
Ya sürekli aynı laflar, ben okuyorum zaten sadece kısa bir süreliğine ara verdim. Hiçbir şeyim olmayan adam mı? O benim hayattaki her şeyim, şu an çok kızgın olsam da.

Valla yemek benim hassas noktam yemeğime karar verecek adamı boğarım Erkeğin baskın olduğu ilişkiler de çok saçma ayrıca, benden ne üstünlüğü var ki baskın olsun ? Sevgiliyken maço olan adam evlendikten sonra sana ağzını bile aldırmaz. Ayrıca maço tavırlı adamlar da çok tiksinç geliyor bana . Tokat yemişsin hala seviyorum diyorsun gerçekten çocuk sun desem çocuk olsan adamla aynı evde yaşayacak cesaretin olmazdı, demek ki değilsin . Ayrılmam diyorsun sanki 10 senelik evlisin de 3 çocukla ortada kalmaktan korkuyorsun. Bu ilişkiden bişey olmaz.

Daha doğrusu annen her annenin vermesi gereken tepkiyi verip seni mantıklı bir yola sürecek ve sen de ilişkini bitirmekten korkuyorsun
Evet korkuyorum, ona çok aşığım çünkü ve o da bana aşık. Ayrılmayı hiç istemiyorum, şu anda bulunduğumuz yere bile planlarımız için geldik.

Ay lütfen ayrılmayın başka kızların canı yanmasın. Aynısını ailen yapsa polisi aramıştın çoktan.
Bir söz vardı ya hani; "Kızı babası dövse şikayetçi olup evden kaçar,sevgilisi dövse mutlu olup beni çok seviyor der" diye. Aynen o hesap.

Sana göre saçma bana göre mantıklı, bu yüzden iki ayrı kişiyiz. Tokatla sevgilimin baskın olmasının bir ilgisi yok, kadın daha baskın olunca adamı mı dövecek anlamına gelir? Zaten evlenmeyi düşünmüyoruz, sadece hayatımızın sonuna kadar beraber olmayı planlıyoruz. Çocuk değil yetişkinim.

Eve tıkmış denek yapmış mı?

Yemeğine bile karar veren bi tip ne yapmış olabilir başka şiddet de başladıysa sevdiğin için katlanacaksın artık büyük sevgiler tokat yeyip oturmayı gerektirir.

Burdaki hiç bir kadın sevip sevilmemiş demek ki. Senin kendine saygın yok.

Annesine anlatamaz, abartır. Çünkü elin beş para etmezi koklamaya kıyamadığım yavruma vurmuş diye mahvolur. Ayırmak ister falan.

Biz zaten falcıyız ama büyük aşkı göremiyoruz fallarımızda.

Neyse, ilerde ettiğini çeker de geç olmaz inşallah.

Çok ilginç gerçekten.
Sevgili iken tokat atan adam evlenince tekme tokat aşamasına geçecektir.
Hayır neden geçmesinki.

Siz kendinize bunu layık gördüyseniz burda kimseye dicek birşey kalmaz.
Buyrun aşkınızı doya doya yaşayın, ne yorum yapılmasını bekliyorsunuz onu da anlamadım.

Adam özür de dilememiş, üste çıkmış hatta.
Tokat için ayrılmıyorsunuz bari şu tavırları görün dicem ama...

Taktınız yemeğime karar vermesine ya.Üzüldüm hiç sevilmemişseniz, kendime saygım var ayrıca.

İlişkimizde geleceğimiz son aşama bu, evlenmeyi düşünmüyoruz. Hayat boyu beraber olmayı planlıyoruz. Sakinleşmek için yazdığımı konunun en başına yazmıştım ama hiç yardımcı olmadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…