- Konu Sahibi rockprensesi
-
O zaman asıl soruyu cevaplayacak kişi sevgiliniz; hayatına kıskanç bir kadınla gerçekten devam etmek mi istiyor ? Yoksa kızın rahat olması kendisini rahatsı mı etmiyor ?
İleri geri konuşmadım kızın nasıl biri oldugunu söyledim.Rahatsız oluyor olabilirsiniz, bu sizin ve sevgilinizin arasında bir durum.
Ama siz kızın saç renginden gece yatarken giydiğine, sevgilisiyle olmayan nikahından dinine bağlayamazsınız, kız hakkında ileri geri konuşamazsınız. Sevgiliniz o evde ne kadar söz sahibiyse, ev arkadaşı da o kadar söz sahibi. Sizin gözden kaçırdığınız nokta bu.
Gereğinden fazla kıskançlık yapıyor olabilirmisin arkadaşınin sevgilisi senin sevgiline yürüyecek değil biraz abartmissin ayrıca yorumları okudumda hiçbirşey demesi gerekmez sizode ilgilendirmez sevgiliniz ile kız arasında bir muhabbet yoksa ilgilendirmez sizde gidin kalin diğer kızı rahatsız edersiniz içiniz sogurKızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
hiçkimse beni anlamıyor
Kızlar merhaba ben ilk defa bir konu açmak istedim. Sevgilimle bir yıldır beraberiz. Ev arkadaşıyla kalıyor iki yıldır falan. ev arkadaşının kız arkadaşı sürekli onlarda kalmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sevgilim birsüre sonra gideceklerini sabrtemem gerektiğini söylüyor. Evleri iki katlı onları görmüyorum bile diyor Ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsanız naparsınız?
Offf okadar yanlış anlamışsın ki düzeltmeye mecalim yokBen kıskançlığınıza takılmadım ama bu kadar müslüman olup, günah, sevap, haram, helal diye düşünüp sevgilinizin olması ve sevgilinizin arkadaşının sevgilisi hakkında bu şekilde konuşmanız ne kadar doğru bilemiyorum.. O kadar kınıyorsunuz ki umarım birgün şeytana uyup 'evleneceğiz biz' diye anlık gafletle sevgilinle yakınlaşma yaşamaz veya evinde kalmazsın.. O zaman bugün o kız hakkında söylediklerini düşünüp belki.pişman olursun..Şimdi bana benim annem babam var izin vermezler düzgün bir hayatım var deme insanlar yanlışlıkla bile adam öldürebiliyor yani anlık gaflet herşeye sebep olabilir..
Kıza olan tavırlarınızdan ve yazdklarınızdan ötürü yorum yaptığım için düzeltilecek bir nokta ben görmüyorum şahsen efendim saygılarrrr...Offf okadar yanlış anlamışsın ki düzeltmeye mecalim yok
Sevgilim de rahatsız oluyor kız yüzünden salonda bile oturamıyorum diyor kız beleşçi eve yerleşmiş yakında atılacak dışarı
Eskiden kız onlarda kalmıyordu yeni başladı kalmaya sevgilimde rahatsızBir yorumunuzda aynı evde kalmalarına göz yumacak kadar geniş değilim diye yazmışsınız. Genişlik kavramınız sevgilinizle uymuyor demek ki.
Kız o zihniyetteyse herkesin içinde şeytanlık varSevgilin erkek arkadaşının sevgilisine bakacak tiyniyetde ise zaten direkt ayrıl.
Kız o zihniyetteyse herkesin içinde şeytanlık var
Ben hiçkimse masum değil diyorum nerenle okuyorsunDoğru pardon erke arkadaşın melake kız bunu ayartır kesin o evde kamp kur ve masum erkek arkadaşının aklını bulandırmasına fırsat verme
Gözümle okuyorum ama yanlış yoldaşın bende çeşitli olaydan dolayı güvensizim ama erkek arkadaşım en yakın ev arkadaşının sevgilisine bakacak kadar şüphe duyuyorsam bu ilişkiye bir ara veririmBen hiçkimse masum değil diyorum nerenle okuyorsun
Yakın arkadaş değiller sadece ev ortak sevgilim de otel gibi yatmadan yatmaya gidiyor eve ama ben yinede görmese bile varlığından rahatsız oluyorum o kızınGözümle okuyorum ama yanlış yoldaşın bende çeşitli olaydan dolayı güvensizim ama erkek arkadaşım en yakın ev arkadaşının sevgilisine bakacak kadar şüphe duyuyorsam bu ilişkiye bir ara veririm
Son durum ne peki, erkek arkadaşınız konuştu mu, attı mı sokağa, atacak mı?Yakın arkadaş değiller sadece ev ortak sevgilim de otel gibi yatmadan yatmaya gidiyor eve ama ben yinede görmese bile varlığından rahatsız oluyorum o kızın
Konuşmadı daha kontrat erkek arkadaşım adına, bu yorumları okuduktan sonra biliyorum durumu abatttıgımı ama sizde şunu anlamıyorsunuz tahammül edemiyorumSon durum ne peki, erkek arkadaşınız konuştu mu, attı mı sokağa, atacak mı?
Bir de şey sormuştum birkaç sayfa önce. Evin kontratı kimin üstüne, kim kimi yanına almıştı?
Belkide obsesyon derecesinde kıskanç biriyimKonuşmadı daha kontrat erkek arkadaşım adına, bu yorumları okuduktan sonra biliyorum durumu abatttıgımı ama sizde şunu anlamıyorsunuz tahammül edemiyorum
Canım yanlış anlama ama acaba geçmişin de ihanete uğradın mı sen hiçBelkide obsesyon derecesinde kıskanç biriyim
Tahammül edebiliyor olabilirsiniz, buna hiç kimse bir şey yapamaz. Bunun çözümü forum sayfaları değil, sevgiliniz. Bütün top sevgilinizde. Bizi tahammül edemediğinize, kızın nasıl geniş olduğuna falan ikna etmeye çalışacağınıza sevgilinizi ikna etmeniz lazım. Gerçekten rahatsız olan adam bir şeyler yapardı çünkü.Konuşmadı daha kontrat erkek arkadaşım adına, bu yorumları okuduktan sonra biliyorum durumu abatttıgımı ama sizde şunu anlamıyorsunuz tahammül edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?