- 11 Aralık 2018
- 41.986
- 260.890
- 598
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra kimsenin nazını niyazını çekecek, gönlünü eğleyecek enerjisi kalmıyor insanın. Ha çok seversin beklersin belki ama bir aylık flört için çoğu insan güven kazanayım falan diye uğraşmaz.Tabi ki ilişkilerde cinsellik çok önemli, ama konu sahibi istemediği halde ısrar edip kızıyor küsüyorsa tek derdi cinselliktir. Eğer öyle olmasaydı kızmak yerine konu sahibinin güvenini kazanmaya çalışmaz mıydı?
En azından biraz daha zaman verirdi diye düşündüm.
40 yaşımdayım:) bende libido epey düştü sanırım, ten uyumundan çok, diğer unsurlar uyumlu mu diye bakarım sonra ten uyumu.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra kimsenin nazını niyazını çekecek, gönlünü eğleyecek enerjisi kalmıyor insanın. Ha çok seversin beklersin belki ama bir aylık flört için çoğu insan güven kazanayım falan diye uğraşmaz.
Bir ay zaten diğer şeylerin uyumuna bakmak için yeterli bir süre. Bir insanı çay kahve içerek, dışarda bir iki yemek yiyerek tanımanın imkanı yok zaten. Bir yerden sonra evine girip çıkmak, birlikte tatile gitmek, kesintisiz uzun zamanları birlikte geçirmek gerekir tanımak için. Ülkemizde yapılan evliliklerin çoğunun kötü olmasının da sebebi bu. Kafede buluşmaktan öteye gitmeyen iki insan düğün yapıp aynı evin içine giriyor. Sonra gelsin sorunlar, kocam çok değiştiler vs.40 yaşımdayım:) bende libido epey düştü sanırım, ten uyumundan çok, diğer unsurlar uyumlu mu diye bakarım sonra ten uyumu.
Ben hayır demiyorum,sonra diyorum.Bir ay zaten diğer şeylerin uyumuna bakmak için yeterli bir süre. Bir insanı çay kahve içerek, dışarda bir iki yemek yiyerek tanımanın imkanı yok zaten. Bir yerden sonra evine girip çıkmak, birlikte tatile gitmek, kesintisiz uzun zamanları birlikte geçirmek gerekir tanımak için. Ülkemizde yapılan evliliklerin çoğunun kötü olmasının da sebebi bu. Kafede buluşmaktan öteye gitmeyen iki insan düğün yapıp aynı evin içine giriyor. Sonra gelsin sorunlar, kocam çok değiştiler vs.
Yansın geceler, Pelinsu Eceler34 yaşında hiç cinsellik yaşamamış birinin libidosunu siz düşünm.
Söylediğin şuna benziyor. "Nasıl olsa onunla seks yaptın, benimle yapsan ne olur" bu ülkede bunu soyleyerek kaç kadına tecavüz ettiler. Biraz ağzından çıkanı duy!şahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Ben hayır demiyorum,sonra diyorum.
Evine gitsem belki hiç bir şey olmayacak ama ben kendime güvenmiyorum.Adam rahat dırdau ben duramam gibi geliyor.34 yaşında hiç cinsellik yaşamamış birinin libidosunu siz düşünm.
Libidonun hiç cinsellik yaşamamakla ilgisi var mı bilmiyorumBen hayır demiyorum,sonra diyorum.
Evine gitsem belki hiç bir şey olmayacak ama ben kendime güvenmiyorum.Adam rahat dırdau ben duramam gibi geliyor.34 yaşında hiç cinsellik yaşamamış birinin libidosunu siz düşünm.
Başka bir yorumda 3 ay cinsellik beklentisiyle yaklaşmamalı erkek yoksa şöyledir böyledir diye bir yazı gördüm. 3 ay boyunca flörtüm bana cinsellikten uzak duracak şekilde yaklaşsa cinsel problemi olduğunu düşünürüm valla o kadar beklemezdim bile flörtü keserdim.Birçok kişi bunu yazmış da ben çok katılmıyorum bu düşünceye. Evet 20’li yaşlar için doğru olabilir ama 35 üstü için çok oturmuyor tek derdinin cinsellik olması vs.
35-40 yaşına gelmiş adam 1 aydır flört ettiği kadınla sevişmek ister. Cinsel uyumu test etmek ister. Oluyorsa devam eder, olmuyorsa, uyumsuzsa herkes yoluna bakar. Ya da bekaret takıntılı bir kadınla, cinselliğin olmadığı bir ilişki sürdürmek istemeyebilir. Erkek tarafından yazdım ama aynı şeyler kadın için de geçerli. Şu yaşımda biriyle flört ediyor olsam çok uzatmadan, fazla bağlanmadan sevişmek isterim ki bir sorun var mı, uyum varmı, sevişmek keyifli mi göreyim. Değilse uzatmadan bitireyim. Cinsel yaşam kalitesi ilişkinin kalitesini de belirler çünkü.
Ay ben adam opmuyor bile diye adamdan soğumuş insanim ama bunları yazinca da direkt yollu oluyorsun forumda ahshdBaşka bir yorumda 3 ay cinsellik beklentisiyle yaklaşmamalı erkek yoksa şöyledir böyledir diye bir yazı gördüm. 3 ay boyunca flörtüm bana cinsellikten uzak duracak şekilde yaklaşsa cinsel problemi olduğunu düşünürüm valla o kadar beklemezdim bile flörtü keserdim.
Forumun ya da başka insanların görüşü hayatı nasıl yaşayacağımızı değiştirmiyor boşver.Ay ben adam opmuyor bile diye adamdan soğumuş insanim ama bunları yazinca da direkt yollu oluyorsun forumda ahshd
Ayol gram umursasam burda bambaska bir kisilik yaratirim zaten.Forumun ya da başka insanların görüşü hayatı nasıl yaşayacağımızı değiştirmiyor boşver.
Demekki bize bu uygun geliyor ve sıkıntısını yaşamadım ben hiç.
hemeroidi var diye niye size sitem ediyor slfkkefoekdkekrlekMerhaba arkadaşlar,söylemeye çekindiği bir rahatsızlığı varmış.. Hemeroid.Ağrıları çokmuş.
Bana sitem etmeye devam ediyor şu an.
M Mutlu2890 Adil Yıldırım'ın bu dediklerini bir dinleyin bence. Kendisi de zamanın sırtlanı imiş. Şimdi ilişki koçu. Özellikle erkeklere hemen duygu oluşturmayın kısmına çok katılıyorum. Çoğu erkek bizim gibi hemen bağlanmak istemiyorlar, frene basmak lazım. Bir erkeğe hemen duygusal yükselmeyin, bekleyin. Adil Yıldırım'ın bazı fikirlerini nokta atışı buluyorum. Bu videoyu mutlaka izleyin. Umarım size faydalı olur.
Söyleyemediğim bir durum var demiş.hemeroidi var diye niye size sitem ediyor slfkkefoekdkekrlek
Merhaba arkadaşlar,söylemeye çekindiği bir rahatsızlığı varmış.. Hemeroid.Ağrıları çokmuş.
Evine çağırma nedeni hemoroidine krem sürdürmek miymişMerhaba arkadaşlar,söylemeye çekindiği bir rahatsızlığı varmış.. Hemeroid.Ağrıları çokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?