Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Kaliteli başladı benimle çünkü.Böyle bir beklentisi olup olmadığını bilemezdim.
Ayrıca bütün erkekler mi böyle ya.
Ben de mi sorun var acaba?Çok yüz verip o beklentiye mi sokuyorum onları?
Bu yasta 1 aylik iliskide sevismek, yakinlasmak istemek normal degil mi ya? Karsinizdaki insani siz tanirsiniz guvenilir mi degil mi diye. Her sey tamamsa daha 1 ay oldu su kadar zaman gecsin falan da bana sacma geliyor.

Biz evlendik, cocuk bile yaptik.

Kadinlar boyle seylerde icgudulerini dinlemeli. Erken geliyorsa kafanizda zaten biseyler oturmamistir. Bunun 1 ay 2 ayla da alakasi yok insanlar isterlerse ilk haftadan da iliskiye girer sonrasina akis karar verir. Ama sizin hem zihniyet olarak hem de bu adamin ozelinde cok soru isaretiniz var gibi geldi. İcinizdeki sesi dinlemek iyidir

Hayvansal gida olmadan da ancak bi yere kadar tabi sizi de anlamak lazim.

Cinsel yakınlaşma zorlama ile değil tarafların karşılıklı rızası ile olur, bir an evvel olsun diye baskı yapıyorsa doğru adam değildir.

tanıştığınız gün de evine gidip sevişebilirdiniz. bunu yargılamak da yine kimseye düşmezdi. yaşınız bunun sorumluluğunu alabilecek kadar büyük diye görüyorum. ama kafanızda acaba varsa demek ki yapmamanız gerekiyor bunu. böyle şeyler ısrarla, lafı dolandırmakla olmaz. zaten akar gider. özetle içinize sinmiyorsa üç ay sonra da sinmeyecektir. hiç girmeyin bu topa.

Müslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz

Gene mi sen? Banlanıyorsun banlanıyorsun ama fetva vermeye devam ediyorsun hala.

Dini yorum yapmak yasak olduğu ve bu sebeple defalarca banlandığınız halde neden hala ortalıkta tebliğci gibi geziyorsunuz?

Siz bunları yazınca insanlar aaa kadın haklı deyip dine dönecekler falan mı sanıyorsunuz? Eğer amaç oysa uyarayım tam tersi etkiye sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…