- 25 Aralık 2024
- 397
- 714
- 18
- 33
Hayır,evlenmesem de olur.Ben seks odaklı bir ilişkiye karşıyım.
Senin baska bir hesabin vardi sanirim boyle veganli bisey. Millete seri eksiler vere vere banlanmistin kac defa. Yine begenmedinleri ata ata ilerliyorsun galibaşahsen ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. biraz garip görünecek ama böyle. bu yüzden bu tür konularda rahat kızların kendini naza çekmesini de çok anlayamıyorum. yani zaten olumlu bakıyorsunuz ve bu tür bir hayatınız zaten var, o zaman ha iki gün önce ha iki ay sonra ne farkeder. yani erkeklerin yerinde olsam böyle derdim. zaten yapmışsın ve zaten yapacaksın, ne farkeder ha şimdi yapmışsın ha sonra. kendinizi ağırdan satmanız saçma yani bu durumda. sorry not sorry. ahlaki değerleri önemsiyorum. elden ne gelir :/
Veganvegan idi şimdi veganizm olmuş. Veganliga vurulmuş en büyük darbedir kendisiSenin baska bir hesabin vardi sanirim boyle veganli bisey. Millete seri eksiler vere vere banlanmistin kac defa. Yine begenmedinleri ata ata ilerliyorsun galiba
Çocuk tecavüzcülerinin bile aklanıp bir kereden bir şey olmaz denildiği bir ülkede yetişti arkadaş.Müslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz
Ya iyi de yani, 34 yaşından sonra oturup ceviz mi oynayacaksınız? Sevgililiğin doğal akışında cinsellik de olur. evlenmesem de olur diyen biri için o çoktan olmuş olurdu yaniHayır,evlenmesem de olur.Ben seks odaklı bir ilişkiye karşıyım.
Veganvegan idi şimdi veganizm olmuş. Veganliga vurulmuş en büyük darbedir kendisi
E böyle güzelce yazın işte. Allahtannnn korkunnnnn yazılırsa şikayet ederiz siteye .Ya şimdi ben kendi inancım gereği karşıyım. Şimdi kadınlar daha hassas olduğu için ve toplumsal baskı yüzünden kadınların daha çok yaralandığını düşünüyorum. Özellikle çevresiyle yaşantısı da uymuyorsa kızlar yalana ve farklı şeylere başvuruyor. Ne bileyim psikolojik buhranlar yaşıyor. Kullanıldım ,kirliyim falan yüzlerce mesaj okudum.Ama sizin yaşınız küçük değil. Gerçekten ruhunuz bunu istemiyor bence içinizdeki sesi dinleyin derim.
Ne zaman seviseceginizi mı soruyorsunuz siz şimdi ? Bu soru sizce de absürt değil mi?Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Çok yeni,gitmek istemiyorum.İlişkide cinselliği henüz yaşamak istemiyorum.
Benimle yakın değilsin diye kızıyor.Şu an manipüle edildiğimi hissediyorum.
Duygularından emin olmak istiyorum.
Şu an yaşadığım duygu hayal kırıklığı ama çok ısrar ederse de bitireceğim gibi…
O mu normal ben mi bilemeiyorum…
İçinize artık bu ilişki sinmiyor büyüsü kaçmış.Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ben,bir aylık bir ilişki için erken olduğunu düşünüyorum,
Ben zaten bekarete çnem veren bir erkek istemem.Bu tarz erkekler bana göre değil zaten,aşırı dindar ya da aşırı yobaz insanların bakış açısı bana göre değil.
Ama bu şahıs sanki çok erken davrandı.Beni bu üzdü.Bir süre sonra ben kendimi davet ettirirdim ki onun evine az bekleseydi.
Gitme ...Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Protein eksikliği yaşıyor olabilir misin?tam tahmin ettiğim gibi :) hoşgörülü olun yahu farklı düşüncelere karşı, herkes tek tip düşünmek zorunda mı? böyle düşünüyorum.
siz üstün modern insanlar olarak bu şekilde yaşamaya ve bu düşünceyi savunmaya devam edin. aşırı modern yaşamınızda mutluluklar dilerim. :)
Senin ve senin gibilerin olmadığı bir yerde yetişmiş arkadaş. Kültür ve hoşgörüsüne bakarsak. Çok şükür onun için.Müslüman için zinadır belki sizi bağlamayabilir ama. Her bakire sizin dediğiniz gibi değil sanki cinsellik yaşamayan diğerini yapıyormuş gibi lanse ediyorsunuz. Sizin ahlaki anlayışınız hem dini hemde geleneksel ahlakımızdan uzak. Pardon siz nerede yetiştiniz
Evlilik öncesi cinsel ilişkinin tabu olduğu bir toplumda büyüdüm,namus kavramının çok önemli ama bir o kadar da namus yoksunluğunun fazla olduğu bir ortamda yetiştim.
Bunu nasıl aşarım ,bilmiyorum.
Hem çok korkuyorum hem de çok arzuluyorum.
Cinsellik kiminle yaşanmalı ve ne zaman yaşanmalı?
Bir ayda evine çağırıp bir de kızıyorsa zaten tek derdinin cinsellik yaşamak olduğunu çok fazla belli etmiş. Tabi ki istemiyorsanız gitmeyin.Merhaba,yeni bir ilişkim var.bir ay olmadı.Yavaştan canım cicim olaylarına geçtik ama bugün beni evine çağırdı.
Birçok kişi bunu yazmış da ben çok katılmıyorum bu düşünceye. Evet 20’li yaşlar için doğru olabilir ama 35 üstü için çok oturmuyor tek derdinin cinsellik olması vs.Bir ayda evine çağırıp bir de kızıyorsa zaten tek derdinin cinsellik yaşamak olduğunu çok fazla belli etmiş. Tabi ki istemiyorsanız gitmeyin.
Tabi ki ilişkilerde cinsellik çok önemli, ama konu sahibi istemediği halde ısrar edip kızıyor küsüyorsa tek derdi cinselliktir. Eğer öyle olmasaydı kızmak yerine konu sahibinin güvenini kazanmaya çalışmaz mıydı?Birçok kişi bunu yazmış da ben çok katılmıyorum bu düşünceye. Evet 20’li yaşlar için doğru olabilir ama 35 üstü için çok oturmuyor tek derdinin cinsellik olması vs.
35-40 yaşına gelmiş adam 1 aydır flört ettiği kadınla sevişmek ister. Cinsel uyumu test etmek ister. Oluyorsa devam eder, olmuyorsa, uyumsuzsa herkes yoluna bakar. Ya da bekaret takıntılı bir kadınla, cinselliğin olmadığı bir ilişki sürdürmek istemeyebilir. Erkek tarafından yazdım ama aynı şeyler kadın için de geçerli. Şu yaşımda biriyle flört ediyor olsam çok uzatmadan, fazla bağlanmadan sevişmek isterim ki bir sorun var mı, uyum varmı, sevişmek keyifli mi göreyim. Değilse uzatmadan bitireyim. Cinsel yaşam kalitesi ilişkinin kalitesini de belirler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?