Sevgilimin evine gitmek istemiyorum.

Hayır,evlenmesem de olur.Ben seks odaklı bir ilişkiye karşıyım.

Ya şimdi ben kendi inancım gereği karşıyım. Şimdi kadınlar daha hassas olduğu için ve toplumsal baskı yüzünden kadınların daha çok yaralandığını düşünüyorum. Özellikle çevresiyle yaşantısı da uymuyorsa kızlar yalana ve farklı şeylere başvuruyor. Ne bileyim psikolojik buhranlar yaşıyor. Kullanıldım ,kirliyim falan yüzlerce mesaj okudum.Ama sizin yaşınız küçük değil. Gerçekten ruhunuz bunu istemiyor bence içinizdeki sesi dinleyin derim.

Senin baska bir hesabin vardi sanirim boyle veganli bisey. Millete seri eksiler vere vere banlanmistin kac defa. Yine begenmedinleri ata ata ilerliyorsun galiba

Çocuk tecavüzcülerinin bile aklanıp bir kereden bir şey olmaz denildiği bir ülkede yetişti arkadaş.

Hayır,evlenmesem de olur.Ben seks odaklı bir ilişkiye karşıyım.
Ya iyi de yani, 34 yaşından sonra oturup ceviz mi oynayacaksınız? Sevgililiğin doğal akışında cinsellik de olur. evlenmesem de olur diyen biri için o çoktan olmuş olurdu yani
Bir ay 3 ay öyle bir makul süre yok bunun için, ilk günden de olabilirdi devam edebilirdi ilişki. Hoşlanmayacağın hırtın biriyse bir aydır anlardın bence. Senin kaygın evlenme garantisi mi yoksa için için karşındaki yanlış kişi mi diyor ona karar vermen lazım.
Ayrıca eve gittin diye zorla sevişmeye kalkacak biriyse de zaten gitme. Eve gitmek seks yapmak demek değildir, cinsel gerilim olabilir ama dur demek senin inisiyatifinde olmalı. Zorlayacaksa zaten at çöpe. Kendine güvenemeyecek kadar çekim hissediyorsan da bu evlenme kaygısı mı yoksa güvensizlik mi onu anlaman lazım.
karşındaki de min 34 yaşlarındaysa tabi ki çekim olsun ister, en azından öpmek sarılmak istersin ve vs.

E böyle güzelce yazın işte. Allahtannnn korkunnnnn yazılırsa şikayet ederiz siteye .

Ne zaman seviseceginizi mı soruyorsunuz siz şimdi ? Bu soru sizce de absürt değil mi?

İçinize artık bu ilişki sinmiyor büyüsü kaçmış.
Sadece iyice emin olmak için konu açmışsınız.
Ben size şunu diyeyim. Ben ilk cinselliğimi eski eşimle yaşadım. 34 yaşında evlenmiştim, şimdi boşanma aşamasındayım. İleride boşandıktan sonra hayatıma biri girerse ve sırf daha önce cinsel hayatım oldu diye cinsellik yaşamam. Hatta boşanmış biriyim diye hemen cinsellikten bahsederse hemen elerim. Zaten bu güzel bir eleme kriteri bence.

Hatta size yapılan gibi en ufak bir manipülasyon yapılırsa anında şutlarım. Çünkü karşınızdaki erkek evine gitmek istemediğinizi hemen anlamıştır. Erkekler çok uyanık, anında işine gelen her şeyi anlarlar. Tatlı tatlı, ufak ufak manipülasyona başlamış bile. Çok tehlikeli. 1 ay sonra bana güvensen evime gelirsin diye manipülasyon dozunu da arttırır. Sakın kanma..

30'lar ve 40'lardaki erkekleri tanımak için en iyi yöntem senden hemen cinsellik istiyor mu yoksa seni tanımaya mı çalışıyor bunu analiz etmektir. Bunun en iyi yöntemi de eve hemen çağırıyor mu, yoksa dışarıda iyice sizi tanımaya mi çalışıyor, bunu gözlemleyin. Yurt dışında bile ilişki koçları en az 3 ay cinsellik yaşamayın, adamı önce tanıyın diyorlar. 1 ay çok çok az..

Ben şuna ifrit oldum. Hadi dayanamadın, bir kere eve çağırdın belli ki karşındaki kadın yeşil ışık yakmıyor. Bir daha konusunu açma. Akıllı erkek nerede geri çekileceğini bilen erkektir. Ben o yüzden bu kişiden olmaz diyorum. Yol verin gitsin. En az 3-6 ay cinsellik konusu asla açılmamalı. Hatta sizden sinyali almadan cinsellikten hiç bahsedilmemeli. Belki cinsellik evlenmeden istemiyorsunuz, olabilir. Bunları erkek iyi tahlil etmeli. Bu kadar içgüdülerine ket vuramayan yokluktaki bir erkekle olmaz bence. Daha iyilerine layıksınız. Zaman kaybetmeyin.

Son düzenleme:
Gitme ...

Sevgilim dediğiniz adamın evine gideceksiniz ve sizi cinsel ilişkiye zorlayacagını mı düşünüyorsunuz, ya da evine gitmeyi kabul ettiğiniz için sizin seks yapmaya razı olduğunuzu mu düşünecek hemen?
Yaş baş almış insanlarsınız, birbirinizin evinde görüşmezseniz garip olur zaten, ama eve gittiniz diye hemen sevişmeniz gerektiğini düşünürseniz de çok ergence olur.
Eve gitmek istiyorsanız gidin, seks istemiyorsanız açıkça istemiyorum deyin. Kendinize güvenmiyor istemediğiniz halde adamla yatarım diye korkuyorsanız gitmeyin.

Belki ben biraz farklı dusunuyorjm belki linclenecegim ama yine de söylemek istedim. Eğer bir şeyler yaşamak istiyorsanız gidin. Yaşarsanız da bu kötü bir şey değil. İki yetiskin bekar insan , istediğini yaşayabilir. Bu bir aylık tanıdığın kişiyle de olabilir bir sene sonra da olabilir. Elbette her önünüze gelenle olun demiyorum- ki öyle.bile olsa bu kimseyi alakadar etmez. Ancak bu durumda değeriniz düşer. Karşınızdaki sizi cepte görür. Bu konuda genelleme yapmak hoş değil, ama çoğunluk böyle ne yazik ki. Bu da sizi değersiz kılmaz. İstediniz yaşadınız, bitti. Bir daha sizi aramaz ve sizden vazgeçerse de o kaybetti.

Ayrıca eve gideceksiniz diye birseyler yaşamayı kabul ettiniz diye birsey de yok. Karşınızdaki adam gibi biriyse, reddedildiginde sınırları bilecektir. Bu da aslında onu tanımanızı saglar. Ben bir sknti görmüyorum. İstemiyorsanız , açıkça erken olduğunu söyleyin. Hiç cinssllik yaşamadan evlenen , ve mutlu olan onlarca insan da var. Ben kötü birsey görmüyorum bir sknti da görmüyorum.. Adam işlemişse de kötü bir şey değil. Önemli olan siz istemiyorsanız siz saygı duyması.sinirini bilmesi size değer vermesi. Gidip gitmemek size kalmış.

Protein eksikliği yaşıyor olabilir misin?

Senin ve senin gibilerin olmadığı bir yerde yetişmiş arkadaş. Kültür ve hoşgörüsüne bakarsak. Çok şükür onun için.

Konu sahibi önceki mesajlarında bu konuda bakış açısını belirtmiş.

Şuandaki problemi ya da sorusu da bunun gibi aslında.
Bir yandan ciddi ve düzgün bir ilişki arıyor bir yandan da biraz kafa karıştırıcı.

Şimdi bu kişi mart ayında arkadaş ortamında size iyi gelen biri mi,
Nisanda öpmesine izin verdiğiniz ama dudağınıza yapışınca kızdığınız mı
yoksa Mayıs da barda tanıştığınız mesajlaştığınız mı?

Bir ayda evine çağırıp bir de kızıyorsa zaten tek derdinin cinsellik yaşamak olduğunu çok fazla belli etmiş. Tabi ki istemiyorsanız gitmeyin.

Bir ayda evine çağırıp bir de kızıyorsa zaten tek derdinin cinsellik yaşamak olduğunu çok fazla belli etmiş. Tabi ki istemiyorsanız gitmeyin.
Birçok kişi bunu yazmış da ben çok katılmıyorum bu düşünceye. Evet 20’li yaşlar için doğru olabilir ama 35 üstü için çok oturmuyor tek derdinin cinsellik olması vs.

35-40 yaşına gelmiş adam 1 aydır flört ettiği kadınla sevişmek ister. Cinsel uyumu test etmek ister. Oluyorsa devam eder, olmuyorsa, uyumsuzsa herkes yoluna bakar. Ya da bekaret takıntılı bir kadınla, cinselliğin olmadığı bir ilişki sürdürmek istemeyebilir. Erkek tarafından yazdım ama aynı şeyler kadın için de geçerli. Şu yaşımda biriyle flört ediyor olsam çok uzatmadan, fazla bağlanmadan sevişmek isterim ki bir sorun var mı, uyum varmı, sevişmek keyifli mi göreyim. Değilse uzatmadan bitireyim. Cinsel yaşam kalitesi ilişkinin kalitesini de belirler çünkü.

Tabi ki ilişkilerde cinsellik çok önemli, ama konu sahibi istemediği halde ısrar edip kızıyor küsüyorsa tek derdi cinselliktir. Eğer öyle olmasaydı kızmak yerine konu sahibinin güvenini kazanmaya çalışmaz mıydı?
En azından biraz daha zaman verirdi diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…