Yaşça büyük erkeklerin küçük kızlarla birlikte olmasının sebebi onları kolay yönetebilmesidir gözü açılmasın ki bana katlansin düşünceleri var.kendisi 35 ben 23 yaşındayım
Seven erkek bunu yapmaz.Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor
Sizin ilişkiniz malesefki dört dörtlük değil -4 hatta -150000.herşey dört dörtlük giderken
Sen narsistsin diyorum ve daha çok kavga çıkıyor kabul etmiyor ben çok dik başlıyımdır .ama elimde değil ezdiremiyorumAdam ayaklı manipülatör
Evet gelip özür diledi öptü ama ben hala ağlıyormuşum ölümü varmış niye ağlıyormuşumYaşça büyük erkeklerin küçük kızlarla birlikte olmasının sebebi onları kolay yönetebilmesidir gözü açılmasın ki bana katlansin düşünceleri var.
Seven erkek bunu yapmaz.
Sizin ilişkiniz malesefki dört dörtlük değil -4 hatta -150000.
Ay lütfen kendine gel ve su kart herifi terket. Herif seni delirtip kenara çekiliyor sen üzüldüğünle kalıyorsun.
Kaç kurtul bu adamdan genceciksin ömrünü yer bitirir bunun gibiler. Neden kendi yasıtlarıyla ilişki kuramadığı belli ruh hastasıSen narsistsin diyorum ve daha çok kavga çıkıyor kabul etmiyor ben çok dik başlıyımdır .ama elimde değil ezdiremiyorum
İşte seni üzüp üzüp ne olmuşki naptım ki kafasında Nevossunda dediği gibi manipüle ediliyorsun.Evet gelip özür diledi öptü ama ben hala ağlıyormuşum ölümü varmış niye ağlıyormuşum
canım çok sıkkın yaptığım fedakarlıklar geliyor aklıma
İşte seni üzüp üzüp ne olmuşki naptım ki kafasında Nevossunda dediği gibi manipüle ediliyorsun.Eve
Evet .nasıl davranmalıyım sabah? Şuan salonda yatıyor bende. Odada gerçekten kırgınım ve nasıl ne yapmam gerektiği bilmiyorumİşte seni üzüp üzüp ne olmuşki naptım ki kafasında Nevossunda dediği gibi manipüle ediliyorsun.
Nasıl davranmalıyım bilmiyorumAdam ayaklı manipülatör
Kaç kurtul bu adamdan genceciksin ömrünü yer bitirir bunun gibiler. Neden kendi yasıtlarıyla ilişki kuramadığı belli ruh hastası
ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Doğru diyorsunuz ama ben biraz pişman olsun istiyorum hep alttan alan ben oluyorumkendimden 12 yaş büyük bir adama sümüğümü dahi sürmem değil ki gözyaşımı dökücem onun için. Bu aralar böyle ilginç konular cok olmaya başladı
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni çok yönlendiriyorkendimden 12 yaş büyük bir adama sümüğümü dahi sürmem değil ki gözyaşımı dökücem onun için. Bu aralar böyle ilginç konular cok olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?