Gencecik kızsın, 35lik koca herifle ne işin var
Evet bana dün dediki benden 10 yaş küçük bi kız bana akıl vermesin dedinBelli ki adam siz küçüksünüz diye lafını geçirmeye çalışıyor. Şimdi ben olsam böyle bir adamdan ayrılırdım arkama bakmadan kaçardım. Yaşınız çok küçük ya adam mı kalmadı
Hiçbir narsist "ben narsistim" demez ki, tabi ki kavga edecek.Sen narsistsin diyorum ve daha çok kavga çıkıyor kabul etmiyor ben çok dik başlıyımdır .ama elimde değil ezdiremiyorum
Yani 23 sizce ona göre küçük müdür mesela kardeşi var kız oda 21 22 yaşında banada yönettiği gibi yapıyor bilmiyorum zamanla yapabileceğim sanırımHiçbir narsist "ben narsistim" demez ki, tabi ki kavga edecek.
Yukarda başka bir arkadaş daha yazmış, erkeklerin bu kadar ufak ve tecrübesiz kızlarla olmalarının asıl sebebi yönetmek, kontrol altında tutmak ve manipüle etmek istemeleri.
Bir an önce kendinizi toparlayıp bu ilişkiyi bitirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Allah aşkına kafayı mı yediniz yas farki var ayrıca buna rağmen kavga gürültüde var adamın normalde bu kadar genç birini kacirmamaya çalışması lazımken sizi umursamiyo, evlenince bunun misli mislini yaşayacaksın şimdi boyleyse garantiye alinca neler neler olur ah ah insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor.Kac kaç kaç of yada.kacma sen bilirsin evlen görArkadaşlar 2 buçuk 3 yıllık ilişkim var benden 12 13 yaş büyük sadece herşey dört dörtlük giderken birden en ufak bişeyde yanlış anlaşılma oluyor ve inanılmaz tartışıyoruz günlerce uzuyor ve çok yıprandım her zaman haklı çıkıyor daha doğrusu haksız duruma getiriyor beni örnek vereyim biraz sesim yükselsin onun daha çok yükselir inata başlarız hemen ben. Onun için çok mücadele ettim say say bitmez ailemde de dahil .
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum
Evet bana dün dediki benden 10 yaş küçük bi kız bana akıl vermesin dedin
Tatildeyiz şuanda kiraladık sabah geldi özür diledi öptü çok sinir etmişim sesimi yükselmişim diye kızmış bu kadar bilemiyorımev kimin evi senin mi onun mu? acilen o evden çıkacaksın. seni manipüle ediyor. ne işin var o yaşta adamla?
Haklısınız yani aslında çok uzun zamandır birlikteyiz aile baglarımız vs herşey iyiyken mükemmeliz ama tartışmaya gelince kötü oluyoruZ10 yaş küçük kızla birlikte olmasını biliyor ama akıl almıyor. Gerçekten sizde ilginçsiniz. Size bunu diyen biriyle birlikte olma nedeniniz ne?
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni çok yönlendiriyor
Çok haklısınBu yaşta 35 yaşındaki adamla ne işin var? Yaşıtız neredeyse bende 24 üm ilişkide yaş farkı çok olunca sorun oluyor bence. Adam sana saçma sapan davranıyor seven insan böyle yapmaz. Aynı evde yaşıyorsunuz galiba yerinde olsam evleri ayırırım hemen bu muameleyi görmeye değer mi? Kadın olan benim diye falan anlatmaya çalışma o zaten herşeyin farkındadır sadece işine geldiği gibi davranıyor izin verme buna.
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum beni çok yönlendiriyor
Haklısınız yani aslında çok uzun zamandır birlikteyiz aile baglarımız vs herşey iyiyken mükemmeliz ama tartışmaya gelince kötü oluyoruZ
Tatildeyiz şuanda kiraladık sabah geldi özür diledi öptü çok sinir etmişim sesimi yükselmişim diye kızmış bu kadar bilemiyorım
Tabi ki küçük yahu, bunu bize sormayın matematik hesabı yapın.Yani 23 sizce ona göre küçük müdür mesela kardeşi var kız oda 21 22 yaşında banada yönettiği gibi yapıyor bilmiyorum zamanla yapabileceğim sanırım
Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyorTabi ki küçük yahu, bunu bize sormayın matematik hesabı yapın.
Nesil farkı var aranızda, ve adam sırf küçüksünüz diye sizi yönetip kontrol ediyor. Yarın öbür gün onu giyme bunu giyme, onunla konuşma, buna niye baktın filan da başlayacak (ki belki başlamıştır bile)
Tekrarlıyorum tavsiyemi, derhal ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum.
Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor
Ne işiniz var böyle heriflerle?Gencecik kızsınız, yok mu yaşıtınız doğru düzgün biri?Suç adam da değil ki, bulmuş dişine göre, parmağında oynatıyor.Bir de üzülsün, pişman olsun diye bekliyorsunuz.Evet bana dün dediki benden 10 yaş küçük bi kız bana akıl vermesin dedin
Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?