Sanane diyemiyor musunuz?Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor
En çok bu kısma üzüldüm. Daha doğrusu bozuldum. Diğerlerini siz seçmişsiniz zaten.Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
başımıza
Arkadaşlar 2 buçuk 3 yıllık ilişkim var benden 12 13 yaş büyük sadece herşey dört dörtlük giderken birden en ufak bişeyde yanlış anlaşılma oluyor ve inanılmaz tartışıyoruz günlerce uzuyor ve çok yıprandım her zaman haklı çıkıyor daha doğrusu haksız duruma getiriyor beni örnek vereyim biraz sesim yükselsin onun daha çok yükselir inata başlarız hemen ben. Onun için çok mücadele ettim say say bitmez ailemde de dahil .
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum
Bazı beklediğim şeyler var açıkcası tabiki onu dinlemiyorum inanın son demlerim onca çaba verildi hiç kolay olmuyorSanane diyemiyor musunuz?
Bu kadar erken yaşta kendi hayati kararlarınızı başkalarına bırakırsanız sonra çok pişman olursunuz.
Neden ayrılmıyorsunuz?
Sen citirsin diye seninle takiliyor, sen cesaret edip cekip gidememeye devam et, emin ol o seni bikica birakirArkadaşlar 2 buçuk 3 yıllık ilişkim var benden 12 13 yaş büyük sadece herşey dört dörtlük giderken birden en ufak bişeyde yanlış anlaşılma oluyor ve inanılmaz tartışıyoruz günlerce uzuyor ve çok yıprandım her zaman haklı çıkıyor daha doğrusu haksız duruma getiriyor beni örnek vereyim biraz sesim yükselsin onun daha çok yükselir inata başlarız hemen ben. Onun için çok mücadele ettim say say bitmez ailemde de dahil .
Ama en ben ağlarken geçip içerde uzanıyor haklıda haksızda olsam insan kıyamaz .ben ona sevgi diyorum kendisi saygısızlık yapınca bakmıyor hiç en ufak bişeyime takılıyor benim .
Anlatmaya çalışıyorum kadın olan benim benden çok konuşuyor .
Sağlıksız olmaya başladı.şuanda tatildeyiz kavga ettik üstelik arkadaşıda evde yanımıza uğradı .
Artık bir çekip gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.kendisi 35 ben 23 yaşındayım. Yardım edin akıl verin lütfen yapamıyorum
kendi yaşındaki kadınlar 1 ay tahammül edebilirse benimde adım sino değilAdam ayaklı manipülatör
Kaç kurtul bu adamdan genceciksin ömrünü yer bitirir bunun gibiler. Neden kendi yasıtlarıyla ilişki kuramadığı belli ruh hastası
Hep alttan alan kişiler asla değer görmezler.Doğru diyorsunuz ama ben biraz pişman olsun istiyorum hep alttan alan ben oluyorum
Haklısınız zaten sözünü dinlemeyeceğim benim geleceğim neticedinseSanane diyemiyor musunuz?
Bu kadar erken yaşta kendi hayati kararlarınızı başkalarına bırakırsanız sonra çok pişman olursunuz.
Neden ayrılmıyorsunuz?
Haklısınız umarım hakkımda hayırlısı olurHep alttan alan kişiler asla değer görmezler.
Evlen sen onunla bak 30 seneye kalmaz adamın altına bez bağlarsın. Yazık değil mi sana?
Evet birde iş yerinde tanışmıştık kendisi çok uğraştı açıkcasıkendi yaşındaki kadınlar 1 ay tahammül edebilirse benimde adım sino değil
bulmuş genç kızı, eh ilişki başladığında kız 20 yaşında falanmış. muhtemelen ilk aşık oluşu hatta ilk
ilişkisi kızımızın
duygular tavan hormonlar tavan , mantık devre dışı
20 yaşında kızın ne geçmişi ne ilişki deneyimi olacak mı muhtemelen cinsel anlamda
kıyaslama imkanı da yok adamı başkasıyla
pireyi deve zannetmiş kapılmış gitmiş garibim
tabi kendi yaşıtıyla değil kendinden 13 yaş küçük kızla olmak işine gelir böyle adamların
takamaz çünkü böylesi herifler koluna 30-33 yaşlarında ayakları yere basan, mantıklı, olgun karakterli bi kadını
Bilmiyorum inanın yani sonuçta çıtır kız çok bendende çıtırlar varıdr ama bilmiyorum çok takıntılıyım ayrıcaSen citirsin diye seninle takiliyor, sen cesaret edip cekip gidememeye devam et, emin ol o seni bikica birakir
Bilmiyorum inanın yani sonuçta çıtır kız çok bendende çıtırlar varıdr ama bilmiyorum çok takıntılıyım ayrıcaSen citirsin diye seninle takiliyor, sen cesaret edip cekip gidememeye devam et, emin ol o seni bikica birakir
evet tek sorunumuz kavga sırasında kaçıyor ben bağırmayı kavga etmeyi seçiyorum çünkü rahatlıyorumBirbirinize uygun değilsiniz sadece. İletişim sıkıntısı var e birde erkek nazlı olunca hiç çekilmiyor zaten. Bi ömür çekilecek çile değil maalesef. Ama sorun değil ben umursamam gönül alan taraf olurum diyorsanız devam edin.
Sen hayatının kontrolünde değilsin ki vermişsin ona ipleri nereye sürüklenirsem sürükleneyim umarım iyi bir yer olur kafasındasın. Robot gibi. Ayrılmak bile senin elinde değil gibi. Büyük bir yanılgı içindesin. Ayrıl ve hiç iletişime geçme. Kafan rahatlar.Haklısınız umarım hakkımda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?