Sevgilimle inanılmaz tarşıtışıyorum ama bırakamıyorum

Evet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor
Sanane diyemiyor musunuz?
Bu kadar erken yaşta kendi hayati kararlarınızı başkalarına bırakırsanız sonra çok pişman olursunuz.
Neden ayrılmıyorsunuz?

Eee bu adam açıklarını kolluyor kavga çıkarıyor çıldırtıyor , ağlatıyor rahatlayıp kanepeye kuruluyor, sende
üzülüp ağlayıp kavga peşine şevkat bekliyorsun zerre uyumunuz yokki iyiken nasıl iyi olabilirsiniz , cinsellik dışında iyi olabiliyormusunuz cidden?
Bu kadar zor bir bölüm okurken bir taraftan ailen bir taraftan sevgilinle çatış yaşlanırsın niye yapıyorsun bunu kendine

Sanane diyemiyor musunuz?
Bu kadar erken yaşta kendi hayati kararlarınızı başkalarına bırakırsanız sonra çok pişman olursunuz.
Neden ayrılmıyorsunuz?
Bazı beklediğim şeyler var açıkcası tabiki onu dinlemiyorum inanın son demlerim onca çaba verildi hiç kolay olmuyor

Birbirinize uygun değilsiniz sadece. İletişim sıkıntısı var e birde erkek nazlı olunca hiç çekilmiyor zaten. Bi ömür çekilecek çile değil maalesef. Ama sorun değil ben umursamam gönül alan taraf olurum diyorsanız devam edin.

Sen citirsin diye seninle takiliyor, sen cesaret edip cekip gidememeye devam et, emin ol o seni bikica birakir

Adam ayaklı manipülatör

Kaç kurtul bu adamdan genceciksin ömrünü yer bitirir bunun gibiler. Neden kendi yasıtlarıyla ilişki kuramadığı belli ruh hastası
kendi yaşındaki kadınlar 1 ay tahammül edebilirse benimde adım sino değil
bulmuş genç kızı, eh ilişki başladığında kız 20 yaşında falanmış. muhtemelen ilk aşık oluşu hatta ilk
ilişkisi kızımızın
duygular tavan hormonlar tavan , mantık devre dışı
20 yaşında kızın ne geçmişi ne ilişki deneyimi olacak mı muhtemelen cinsel anlamda
kıyaslama imkanı da yok adamı başkasıyla
pireyi deve zannetmiş kapılmış gitmiş garibim
tabi kendi yaşıtıyla değil kendinden 13 yaş küçük kızla olmak işine gelir böyle adamların
takamaz çünkü böylesi herifler koluna 30-33 yaşlarında ayakları yere basan, mantıklı, olgun karakterli bi kadını

Evet birde iş yerinde tanışmıştık kendisi çok uğraştı açıkcası yani her dakikamız her anımız 2 buçuk yıldan fazla oldu ayrı kaldıgımız süreler toplasanız 30 gündür
Alışkanlık sanırım bende

Sen citirsin diye seninle takiliyor, sen cesaret edip cekip gidememeye devam et, emin ol o seni bikica birakir
Bilmiyorum inanın yani sonuçta çıtır kız çok bendende çıtırlar varıdr ama bilmiyorum çok takıntılıyım ayrıca
evet tek sorunumuz kavga sırasında kaçıyor ben bağırmayı kavga etmeyi seçiyorum çünkü rahatlıyorum
O uzaklaşmayı kendi halinde bırakmayı sabah hiç bir şey olmamış gibi davranmayı seçiyor

Aranızda neredeyse kuşak farkı var farkında mısın? Seni boğan değil, etrafında pervane olan yüz tane adam bulursun. Kimsenin nazını niyazını çekerek geçirme 20li yaşlarını. Alışkanlıktır seninki. Bir iki hobi ediniver, yürüyüşe başla, spor falan yap unutur gidersin. Allah gönlüne göre versin, dengini bulursun umarım

Haklısınız umarım hakkımda hayırlısı olur
Sen hayatının kontrolünde değilsin ki vermişsin ona ipleri nereye sürüklenirsem sürükleneyim umarım iyi bir yer olur kafasındasın. Robot gibi. Ayrılmak bile senin elinde değil gibi. Büyük bir yanılgı içindesin. Ayrıl ve hiç iletişime geçme. Kafan rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…