#SevgiliyeNeAlinmaz ?

kazen reklamdan mı etkilendin

seneler önce bir 14 şubatta sevgili kocam ilk ve son kez elinde tek bir gülle geldi.oğulların ve ben şok
kim akıl etti,ya da biri mi verdi bilmiyorum
kocamın özel günlere alerjisi vardır.hele sevgililer günü için tek cümlesi,biz sevgilimiyiz.

Ovv çok romantik

Sonra ben niye öküz diyorum gel de deme işte Şiir değil mani bile duymadım

Ben kocişimden sadece ilk tanııştığımız yıl saksıda gül aldım ömürlük olsun diye düşündü galiba ama hala çiçeklerini verir..bu büydükçe aşkımız büyüsün demişti o zamanlar azcık romantiklik vardı tavlama çabası da var tabi sonra da bi daha hediye almadı ama beni o kadar çok sevdi ki hiç umrumda değil alsa neeeee almasa ne..sevgiliye ne alınmaz sorusuna gelince bence dolmakalem alınmaz

Karacabey'mi? O burda bir üyemiydi? Hiç duymadim ben adini.
Ayrica madem o kitabi istiyorsun biraz taktik yapip internette o kitabi bul ve esin laptopu açtiginda o kitab ile karsi karsiya gelsin. Kim bilir anlar senin istedigini

Ben zaten pek maddiyatçi birisi degilim. Yarin mesela sinemaya gidecegiz bir romantik film izlemek için. Birazda bu 14 subat bahane olarak görüyorum. Yani, kutlanilcak birsey degil, sadece siradan olmayan bir gün yasamak adina. (mesela biz her gün hatta her hafta sinemaya gitmeyiz). Hediyeden ziyade esim ile zaman geçirmek daha hosuma gidiyor.

Ben "kutlamayi" sadece gerçekten bize önemli günlere birkmak isterim o'da yasgünüm (ki yas büyüdükçe bu heveste tükeniyor ) ve evlilik yildönümümüz. Bu sevgililer günü bana pepeden birseyler hediye etse gülerim, evlilik yildönümümüzde aynisini yaparsa yemin ile param parça ederim adami

ne guzel yazmışsın... o his hicbir hediyeye degisilmiyor gercekten...
bir gün Sevgi Duvarı'nda alıntı yapmıştı benimkisi, o gun bugundur "sidikli kontes" im :))

mutlulugunuz, sevginiz hep boyle olsun... nazar degmesin

bence sevgiliye makyaj malzemesi ve temizlik çağrıştıran şeyler alınmaz. ne öyle hakaret eder gibi :)

Amin cümlemizin inşaallah

İnsan belli bir yaşa gelince hayatta en kıymetli şeyin sevgi, saygı, huzur ve sağlık olduğunun daha çok farkına varıyor, yıllardır aynı yastığa baş koyduğun insanla sabaha huzurla uyanmak, göz göze geldiğinde sevgiyle bakmak dünyanın tüm hediyelerinden daha değerli.

üye olarak yazmadım ama üye olmussa da bilmiyorum :) ben bir yazı dan bahsederken kaynak vermek istedim, o yuzden.
cok hos ilişkiniz... aynen oyle beraber birseyler yapmanın kendisi guzel zaten.
fakat insan içten içe heycanlanmıyor da degil hani pepe nin ardından bir gül gelse...
en kotu gününüz pepe ye guldugunuz günler olsun oyleyse... :)

not: o kitabı kendisi dusundugu zaman daha anlamlı... zaten tum siir kitaplarım ondan geldi sayılır :)
neyse hala almamıs olursa birgun kitapcıya girdigimizde kulagına fısıldarım p

bence sevgiliye makyaj malzemesi ve temizlik çağrıştıran şeyler alınmaz. ne öyle hakaret eder gibi :)

sevgilim doğum günümde makyaj takımı almıştı içinder herşey her renk vardı kıyıp kullanamıyorum annemde o ne çirkinsin güzel ol diye aldım der gibi diyip gülüyordu ama ben çok sevmiştim :)

Peluş, kalpli herhangi bir şey,resimlerin olduğu saat, takvim,kupa vs istemem.
Parfüm, saat, kiyafet ve çanta ise beni çok mutlu eder.
Sadece bir kere yalniz girmedim 14 subata.
Onda da hic birşey almadik.
Rahmetli de saçma ve gereksiz bulurdu benim gibi.
Eminim işine de gelmiştir hediyeden nefret ederdi

Peluş oyuncaklar.

Pek değil hiç sevmem.
Flört döneminde aldıgında bu ne böyle diyemediğimdn şimdi önünü alamıyorum :))
Evimizde abidik gubidik flamingo, angry birds, panda ve türevleri mevcut.
😂

Eşim özel günleri benden cok hatırlar ama yarın bizim için özel değil sıradan bi gün. Mevzusu bile geçmedi aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…