Sevgililer gününde aldığınız en kötü hediye nedir ? Hediyenin kötüsü olmaz ama gene de merak ettik :)
Malum yarın 14 Şubat siteyi takip edenlere(!) belki fikir olur !
Ve eşleriniz / sevgilileriniz "canım 14 Şubat'a amma takıldın bize her gün 14 Şubat" cümlesini kurdu mu ?
Hediye?
Biz sevgililer gününde hediye almayız birbirimize, af buyrun deliye hergün bayram misali sevene de hergün sevgililer günüdür.
Benim için çabalayıp Can Yücel'in bir şiirini baş ucuma iliştirmesi, şu mısraları okumak bile yetmişti bana :
Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.
Parayla pulla, kariyerle,kimin ne dediğiyle ,sınırlamayacak.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla
Bileceksin ki evde O kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana
Saman balyası almak isterim ama alınmaz
Saman Bamyası diye okudum. Sonra bir daha okuyunca kendimden utandım.Yanlış okuduğumda içimden geçen pis düşüncelerden utandım
ayy koptum sesli güldümSaman Bamyası diye okudum. Sonra bir daha okuyunca kendimden utandım.Yanlış okuduğumda içimden geçen pis düşüncelerden utandım
Saman Bamyası diye okudum. Sonra bir daha okuyunca kendimden utandım.Yanlış okuduğumda içimden geçen pis düşüncelerden utandım
bununla ilgili gecen yıl karacabey in cok guzel bir yazısı vardı... okumanı tavsiye ederim
bu arada sevgililer gununde ahmet arif'ten leyla erbil'e mektuplar kitabını alsa? hala boyle düsünür müydük?
ayyy heveslendim, ben almadan o bana alsa keşke, hakkaten cok hos bir hediye olurdu...
Hediye?
Biz sevgililer gününde hediye almayız birbirimize, af buyrun deliye hergün bayram misali sevene de hergün sevgililer günüdür.
Benim için çabalayıp Can Yücel'in bir şiirini baş ucuma iliştirmesi, şu mısraları okumak bile yetmişti bana :
Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek.
Parayla pulla, kariyerle,kimin ne dediğiyle ,sınırlamayacak.
Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla
Bileceksin ki evde O kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana
bence sevgiliye makyaj malzemesi ve temizlik çağrıştıran şeyler alınmaz. ne öyle hakaret eder gibi :)
ne guzel yazmışsın... o his hicbir hediyeye degisilmiyor gercekten...
bir gün Sevgi Duvarı'nda alıntı yapmıştı benimkisi, o gun bugundur "sidikli kontes" im :))
mutlulugunuz, sevginiz hep boyle olsun...nazar degmesin
Karacabey'mi? O burda bir üyemiydi? Hiç duymadim ben adini.
Ayrica madem o kitabi istiyorsun biraz taktik yapip internette o kitabi bul ve esin laptopu açtiginda o kitab ile karsi karsiya gelsin. Kim bilir anlar senin istedigini
Ben zaten pek maddiyatçi birisi degilim. Yarin mesela sinemaya gidecegiz bir romantik film izlemek için. Birazda bu 14 subat bahane olarak görüyorum. Yani, kutlanilcak birsey degil, sadece siradan olmayan bir gün yasamak adina. (mesela biz her gün hatta her hafta sinemaya gitmeyiz). Hediyeden ziyade esim ile zaman geçirmek daha hosuma gidiyor.
Ben "kutlamayi" sadece gerçekten bize önemli günlere birkmak isterim o'da yasgünüm (ki yas büyüdükçe bu heveste tükeniyor) ve evlilik yildönümümüz. Bu sevgililer günü bana pepeden birseyler hediye etse gülerim, evlilik yildönümümüzde aynisini yaparsa yemin ile param parça ederim adami
bence sevgiliye makyaj malzemesi ve temizlik çağrıştıran şeyler alınmaz. ne öyle hakaret eder gibi :)
Sapıkça yaklaşım oldu benimki biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?