- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi hildabroom
-
kendisi 31 yaşında
evlenen tüm arkadaşlarının evlilikten yakınması nedeniyle böyle düşündüğünü söylüyor
bu yazdıklarımı düşünmemek için uzunca bir süre mücadele ettimSiz idealist bir insansiniz bu belli. Idealisti su anlamda kullaniyorum: yuce degerlere inanmak, mesela bagimsizlik, paraya tamah etmemek, kibarlik, merhamet, fedakarlik, adalet, karsindakini anlamaya calismak, empati yapmak, insanlari kirmaktan korkmak, harmoni... 16 personalities testinde arabulucu kisilik infp cikacaginizdan supheleniyorum. Buraya bile yazdiklariniz sanki sevgiliniz okuyacak da ona istemeden haksizlik yapacaksiniz gibi. Manipulasyona acik ve suclu hissetmeye yatkin bir kisiliksiniz. Bir yandan guclusunuz. Bosanma atlatmis kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin gucludur. Ama zaaflariniz var sevilme acisindan.
Sevilmeye layik oldugunuza kendinizi inandirin. Sevilmeye layiksiniz. Insanlar sizin sevginizi hak etmeli. Bu yukarda saydigim degerler az buz degil. Boyle biriyle beraber olmayi herkes hak etmez. Siz de kendi degerinizi bilin bence.
böyle sinsi ve kurgulanmış bir plan içinde olabileceğini düşünemiyorumEvet iste hep ver ver ver bir kere alayim de senden kotusu olmaz ayni yola cikiyor işte bi sekilde
Adamin niyeti borcumu odeyeyim birikim yapayim.sonra ailem bir kiz bulur evlenirim
Ha bu arada da bos durmayayim diye düşünüyor
Evli degilim, oyle uzun sureli iliskim de olmadı ama bu sonuca ben bile varabiliyorsam konu sahibinin daha onceden öngörebilmesi gerekiyordu
Sevginin bir sebebi olamaz bu konuda size katılıyorum ama tek taraflı sevgi ile ilişki yürümezbu sorunun bir cevabı yok
olmalı mı emin değilim
yani bir birliktelikte elbette taraflar birbirine bir şeyler katar ama saf sevgide beklenti olmamalı diye de bir düşünce geliyor aklıma
bilemiyorum o kadar sa saf seviyor muyum :/
orası öyle valla haklısınızyapmayın allah aşkına
anne babasının evliliği çok kötü olsa, boşanmış aile çocuğu olsa da evlenip yuva kurmak isteyen milyonlarca insan var
basbayağı kaçak dövüşüyor. aynı evde yaşamaktan korkmuyor da evlilikten mi korkuyor.
bakın seven erkek ayrı evde yaşadığı sevgilisi bile olsa düşünür onu. destek olur. bu adam resmen evinize çöreklenmiş.
gözünüzü dört açın derim.
Sinsi ve kurgulanmis olmasa bile emin olun zaman icerisinde boyle bir durum olmasi olasilik dahilindeböyle sinsi ve kurgulanmış bir plan içinde olabileceğini düşünemiyorum
cünkü ilişkimizin başlamasını ondan cok ben istemiştim.
ha sonradan böyle bir düşüncesi gelişti ise bilemem
bu yazdıklarımı düşünmemek için uzunca bir süre mücadele ettim
ama artık üstesinden gelemediğim için bari anonim olarak bir başkasının fikrini alayım dedim buraya yazmak aklıma geldi
bu kadar yanıt alacağımı da asla düşünmemiştim şaşkınım
sevilmeye layık görmek ve kendine değer vermek her şeyin başı anlaşılan
tüm yollar tüm tartışmalar buraya çıkıyor
silkelenip boşa zaman ve enerji ve emek harcamamak için adım atmalıyım.. teşekkürler
Mükemmel anlatım sonuna dibine kadar katılıyorumSiz idealist bir insansiniz bu belli. Idealisti su anlamda kullaniyorum: yuce degerlere inanmak, mesela bagimsizlik, paraya tamah etmemek, kibarlik, merhamet, fedakarlik, adalet, karsindakini anlamaya calismak, empati yapmak, insanlari kirmaktan korkmak, harmoni... 16 personalities testinde arabulucu kisilik infp cikacaginizdan supheleniyorum. Buraya bile yazdiklariniz sanki sevgiliniz okuyacak da ona istemeden haksizlik yapacaksiniz gibi. Manipulasyona acik ve suclu hissetmeye yatkin bir kisiliksiniz. Bir yandan guclusunuz. Bosanma atlatmis kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin gucludur. Ama zaaflariniz var sevilme acisindan.
Sevilmeye layik oldugunuza kendinizi inandirin. Sevilmeye layiksiniz. Insanlar sizin sevginizi hak etmeli. Bu yukarda saydigim degerler az buz degil. Boyle biriyle beraber olmayi herkes hak etmez. Siz de kendi degerinizi bilin bence.
Neden para biriktirilir? Rahat ya da daha iyi bir gelecek sağlamak için. Bugünü için kuruş harcamayan bir kişi (giderler var yok değil sadece ondan gitmiyor) rahat bir gelecek planı/düşüncesi var eminiz. Bugününde bulunan birlikte yaşadığı insanın zorlandığını farketmiyorsa kimi rahata çıkarma peşinde? 31 yaşında koca adam, markete girilince poşet dolmadan 200 lira gittiğinin farkındadır. Elektrik, su, doğalgaz, internet gibi giderlerin günden güne ne hale geldiğinin farkındadır. Bunların farkında değilse bile aylık bir kira ve aidat ödemesi olduğunu bilir.böyle sinsi ve kurgulanmış bir plan içinde olabileceğini düşünemiyorum
cünkü ilişkimizin başlamasını ondan cok ben istemiştim.
ha sonradan böyle bir düşüncesi gelişti ise bilemem
güzel düşünce, görüş ve temennileriniz için teşekkür ederim. iyi kötü farketmez, bir adım attığımda da buraya da yazacağım. her ilişkiden bir ders çıkarır insan. ben de bu ilişkide hep verici olmayayı, kendimi de düşünmem gerektiğini, ihtiyaç halinde istediklerimi dile getirmem gerektiğini öğrenmeliymişim demek ki..Cok cevap almanizin sebebi insanlarin sizi yorumlarinizdan bile sevmis olmasi bence. Cevaplariniz bile ne kadar kibar ve naif. Insanlar sizin profilinizde birinin zarar gormesini istemiyorlar. Kucuk adimlarla bile sinir cizseniz kar. Alacaginiz aksiyonu siz belirleyeceksiniz burda esyalarini kapinin onune koy dediler diye hemen yapamayabilirsiniz tabi ki. Hayir diyebilen insanlar kolay kolay anlayamaz onu. Onemli olan aksiyon degil o temel motivasyon: ben degerliyim ve bana iyi davranilmasini hak ediyorum hissini sapina kadar icsellestirmek. Ben sizin gayet guzel sinir koyabileceginize inaniyorum. Bir kere bu farkindalik geldi mi tutamazsiniz gerisi gelecektir. Buraya konu acmaniz isteklerinizi dillendirebiliyor anonim olarak yaziyor olmaniz bile guzel bir adim inanin.
Siz ona yakistirmiyorsunuz ama sunu hep dusunun akli basindan insan baskasinin evinde bedavadan yasamaz.bu kucuk bi sorun degil cok ciddi bir konu.evlilikten korkuyorum yalanina inanmayin tipik erkek yalani.hele bi aşik olsun sizinleyken biriktirdigi parayla nasil evleniyor.siz daha guzel insanlari hakediyosunuz.ilk iş koyun onu kapinin onune.madem evlenmeyecek o parayi kimin icin ne icin biriktiriyorgüzel düşünce, görüş ve temennileriniz için teşekkür ederim. iyi kötü farketmez, bir adım attığımda da buraya da yazacağım. her ilişkiden bir ders çıkarır insan. ben de bu ilişkide hep verici olmayayı, kendimi de düşünmem gerektiğini, ihtiyaç halinde istediklerimi dile getirmem gerektiğini öğrenmeliymişim demek ki..
çok haklısınızSiz ona yakistirmiyorsunuz ama sunu hep dusunun akli basindan insan baskasinin evinde bedavadan yasamaz.bu kucuk bi sorun degil cok ciddi bir konu.evlilikten korkuyorum yalanina inanmayin tipik erkek yalani.hele bi aşik olsun sizinleyken biriktirdigi parayla nasil evleniyor.siz daha guzel insanlari hakediyosunuz.ilk iş koyun onu kapinin onune.madem evlenmeyecek o parayi kimin icin ne icin biriktiriyor
Para icin incitmek istemiyor musunuz? Ama o sizi incitiyor para icin. Ben sevemezdim böyle bi erkeksi cismi. Sevebilenlere de haliyle şaşırıyorumo kadar kolay değil
ne olursa olsun onu seviyorum ve para için incitmek istemiyorum
üstelik konuşmadan dinlemeden reaksiyon gösterirsem sonra pişman olma olasılıgım cok yüksek
Sevgili hilda bunlar zaten olması gereken şeyler var diye bunlar için her şeyine şükredeceğin katlanacağın şeyler değil kendine bunu yapmaevet güler yüz, iltifatlar, güzel sözler..
beklentim mi düşük normalde neler olabilir ki diye düşündüm şu an
Birde şöyle düşünün bunları da yapmasa zaten iki gün yanınızda kalamazdı, duygusal yanınızı farketmiş sömürüp duruyorevet güler yüz, iltifatlar, güzel sözler..
beklentim mi düşük normalde neler olabilir ki diye düşündüm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?