sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

kusura bakma da iğrenç geldi bana
Koskoca adam sırtını dayamış size oh gel keyfim gel
Yakında sen işe git ben evde takılayım da derse şaşma
Asalak gibi
İnsan 20 yastan sonra annesinden babasından istemeye bile çekinir
Kaç yasında adam sizden geçinmeye çekinmiyorsa söylenecek pek bir şey de yok

Bildiğin üstünuzden geçiniyor. Bende severim.oyle. insan verdiğinin.parasini alirken utanır. Geri alıyorsa bildiğin sizi sömürüyor.

çok haklısınız
gözümü açtı tüm yorumlar daha dikkatli olacağım
Bakin ben 11 yıldır evliyim. İnternet alisverisim kapalıdır benim dolandırıldim diye. Kendi tercihim kullanmıyorum. Internetten bisey beğendiysen eşimden alirim. Oda kartın bilgilerini vermiştir zaten sadece arayip onay ver derim. Ben bile kendime ve aileme hariç başkası için hediye yada bisey alıyorsam parasını gönderirim esim oldugu halde. o istemez ama uzak biriyse atarim hesabına. Ben esim olduğu halde başkası icin bile alirken çekinip parasını vermek istiyorum. Adam bildiğin para biriktiriyor yada ailesine veriyor bilemem. Tek bildigim sorumsuz ve beleşçi. Size sevgisinin anlamını bilemem ama bende severim sizi sizle yasasam bu şartlarla. Yapmayin kendinize bunu. Siz değerlisiniz. Bir sonraki ay ödemelere yetisemediginizi plan.yapmaniz gerektiğini maddi konularda desteğe ihtiyaç duyduğunuz, neleri paylaşmak istediğini sorun. Bakin neler duyacaksınız. Orda gercekte nasil.biri ortaya cikacak

Öyle giriş yapmışsınız ki ne anlatacak acaba dedim Burada mahcup olup utanması gereken, tek bir insan var: O da sevgiliniz. Arada dilinin ucuyla para teklif ediyor. Ve size borç veriyor. Şaka gibi. Resmen üzerinizden geçiniyor. Öp kokla , beleşe yaşa. Oh ne ala memleket. Aranıp da bulunamayacak bir nimet resmen bu. Kendinize gelin lütfen. Açıkça konuşun. Ya ortak olsun masraflara, ya da defolup gitsin. Böyle adamdan ne köy olur ne kasaba .

Kusura bakma ama şu an senden geçiniyor. Madem maaşı var faturaları ödesin, evin temizlenme giderini falan karşılasın

Evlilikten korkması normal şu gün bu kadınla evlense giderlerin yarısı üstüne yıkılacak. Ama evlilikte yaşayacaklarını şu an sorumluluk almadan yaşıyor zaten ne diye evlensin. Korkuyorum ayağına yatıyor

Hala olaylara yanlış yerden bakıyorsunuz, eve siz davet ettiyseniz o da gelip kalmış ama. Birlikte yaşadığı evin sorumluluğunu almak zorunda. Daha önce evlilik ya da birliktelik yaşayan kadınların daha tecrübeli olması gerekir. Bu ay artık yetemediğinizi harcamaları tamamen bölüşmeyi teklif edin, o zamann ne diyecek bakalım. Sevgisine ço
Demez, merak etmeyin.

Gururlu ve düşünceli bir erkek olsa bence direkt sizle masrafları paylaşırdı.böyle ekmek elden su gölden yaşamak sizin tercihiniz bile olsa bütün işleri sizin yapmanızda hiç hoş değil normal şartlarda bunların onu rahatsız etmesi ve size burada kalacaksam bir işin ucundanda ben tutayım şu faturaların bir kısmınıda ben ödeyeyim vs demesi gerekir.erkekleri maddi dayanak olarak görmeye karşıyım ama bu kadar beleşci rahat erkek de çok itici bence.bu kadar artıda olduğu bir ilişkide sizi mutlu etmeye tabiki çalışıp sevecek sizin gibisini biraz zor bulur.gerçek yüzünü görmek istiyorsanız maddi manevi sorumluluk verin.

Canım bu adam seni resmen sömürüyor hem maddi hem manevi.Arkadaşlarına da hava atıyordur 5 kuruşsuz kızla aynı evde kalıyorum iyi yere kapak attım diye.Sana verdiği parayı bile borç olarak veriyor evinde kalıp hiç sana da tuhaf gelmiyor mu? Ne birikim yapmıştır şimdi tabiki iyi anlaşır seninle..İyi anlaşmasa ekmek elden su gölden böyle bir hayatı nerden bulacak...Sorumsuz,cimri ve pasif bir erkekle berabersin,aynı evde yaşayıp tanımışsın neden devam ediyorsun böyle biriyle..Bence zararını da yine parayı yetiştiremiyorum diye dert yan ver faturaları eline ödesin.Para da verirse al geri ödeme biraz zararını tanzım et sonra yollarını ayır..Böyle bir adamdan sana ne sevgılı ne koca olur..Hayatına giren kimseyi de evine sokma bence ortam çok kötü Allah korusun kımseye guven olmuyor

Canım bu adam seni resmen sömürüyor hem maddi hem manevi.Arkadaşlarına da hava atıyordur 5 kuruşsuz kızla aynı evde kalıyorum iyi yere kapak attım diye.Sana verdiği parayı bile borç olarak veriyor evinde kalıp,hiç sana da tuhaf gelmiyor mu? Ne birikim yapmıştır şimdi tabiki iyi anlaşır seninle..İyi anlaşmasa ekmek elden su gölden böyle bir hayatı nerden bulacak...Sorumsuz,cimri ve pasif bir erkekle berabersin,aynı evde yaşayıp tanımışsın neden devam ediyorsun böyle biriyle..Bence zararını da yine parayı yetiştiremiyorum diye dert yan ver faturaları eline ödesin.Para da verirse al geri ödeme biraz zararını tanzım et sonra yollarını ayır..Böyle bir adamdan sana ne sevgılı ne koca olur..Hayatına giren kimseyi de evine sokma bence ortam çok kötü Allah korusun kımseye guven olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…