Sevilmiyorum 2

Sen bu odunu yontarsın bence ama bi başbaşa kalmiyosunuz problem orda. 2 işve 1 cilve yapsan eşin her dediğine tamam diyecek bi tip gibi. Sakin huzurlu bi gününüzde tatlı tatlı konuş eşinle aşkım mi diyosun ne diyorsan artik;
Aşkım de çocuğumuzun ismini ikimiz ortak koyalim bu bizim aşkımızın meyvesi lütfen beni geri çevirme de ben daha güncel ve İslami bi isim koymak istiyorum, kararlarimizi ortak alalım istiyorum çünkü anne baba biziz de duygu sömürüsü yap filan hatta bi hadis ı şerif örnek verirsin tabii anlarsa. Çocuklarınıza bıraktığınız en büyük miras, vereceğiniz isimlerdir; demiş peygamber efendimiz de. Muhittin ne yaa...

Madem o herşeyi annesine anlatıyor sizde anlatın ama kendi ailenize değil yine o taraftan kayınvalideye söz geçirip evine gönderecek birine salya sümük duygu sömürüsü yapa yapa ve sürekli boşanın dediğini bunu istemediğini dile getirerek..

Haydi şimdi bütün eller havaya diyesim geldi. Çözüm net kendi özel hayatınız ve kendi eviniz olsun. Geri tırı vırı

Kayinvalidenizle, esiniz evcilik oynuyor sanki. Ne ciddiyetsiz insanlar.
Bu arada hamileliğin y
Kv herkesi doldurmuş kp kv abi ne hikmetse bana sinirli. Oğulcuklarının her dediğini yapmadım ya. Herkes takmış boşanmaya. Kv bugün siz böyle olunca çocuk olmasın yani ölsün demek bu dua ediyorum dedi. Kendi oğlu düzelsşn diye etmez. O öyleymiş değişmezmiş. O bana nişanlılıkta nasıl davranıyor biliyorum bal gibi değişiyor kvde de kıskançlıktan çatlıyor. Ben grip olmuştum. Evlerine çwğırdı. Annesi viksli karışım yapıyor. İlaç nane limon. O zaman nişanlımdı burnuma viks koklayıp kendi siliyordu eliyle suyu hapı içiriyordu. Anne babasının yanında.

Düşünüyorum da bu adam o ismi koymak isterse gider nüfus müdürlüğe koyar o ismi . Ben olsam o anasının kuzusu olan adamdan uzaklaşır aileme dönerdim . Doğumdan önce .boşanmak için değil bilsin bensizliği diye . Eşinde gelir seni geri getirmeye çalışır . Şartlarım var annenle yaşamıycaz isim muhittin olmuycak derdim. Çünkü eşin konuşularak anlaşılcak bir adam değil .

Soyadını verdiği yetmiyor bir de ismini verecekmiş oldu yaa, sen taşı doğur büyüt besle kahrını sıkıntısını çek uykusuz kalma ama adını kv koysun. Çok sinirleniyorum. Ağzındas ürekli boşanacam lafı olan adamı boşayacaksın. Başlarım böyle sevgiye. Hamile karısına böyle davranan adamdan hayır gelmez.

Bence üçünüz de birbirinizden garipsiniz. Kayınvalideniz evliliğin ne olduğunu anlayamamış ki oğlu anlasın, aynısı sizin için de geçerli. Doğacak bebeğe üzülüyorum sadece. Eşinizin kardeşi falan yok mu biraz da annesi gitsin onlarda kalsın

Hamile olduğumu idrak edemiyor. Çocuğu öğrenince bocalamış. Evet bir anda bana düşman oldu. Sanki zorla çocuk yaptık. Kendi yaparken bilmiyordu sanki. Annesi zaten oyuncak sanıyor bir ay ayrı kalmışız alışsaymışız huylarımıs birbirine uymuyormuş boşanmak gerekiyormuş. He tabi olur. Bir ayda da alışılıt zaten üstelik mide bulantısı dan yorgunluktan ölüyorken kpss çalışmaya çalışırken farklı bir şehre ailemi bırakıp gelmişken ve eşim hödük gibi yemeklerimle dalga geçip anneisni günde on kere arayıp her haltı anlatırken bir ayda alışmam gerekiyordu.

Var abisi. Zaten altlı üstlü oturuyorlar birlikte yemekler bile birlikte yeniyor. Eltim anlattı ilk evlendiklerinde parka kadar çıkıyorlarmış arıyomuş hemen kv kp nereye gittiniz diye gelin diyorlarmış

Ya senin kaynana cok fena. Ara bulmaya degil bozmaya gelmis. O kadinin evden gitmesi lazim bu ne her lafin icinde. Muhittin nedir ayrica? Hani bir twitte diyorya elini operim ben o bebegin diye, ayni oyle bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…