Sevilmiyorum 2

Sevmediğiniz yerde neden hala zorla duruyorsunuz?
Siz kendinize değer vermediğiniz sürece başkası size neden değer versin?
Ben kendime değer veriyorum vermesem ne deseler yapar. Tamam tamam der kaderim der çekerdim. Öyle biri değilim. Üstelik kb bir aradan çekilse düzeleceğimize inanıyorum. Eşimin işi Dr stresli yoğun 12 saat çalışıyor belki onu iyi anlatamadım ve gerekli desteği veremedim. O yüzden sabrediyorum. İlk zamanlar gururum diyip yemek dahi yapmadım evde yemeğimle dalga geçti diye. Bir de hamilelik rahatsızlıklarım çoktu ilk üç ay.

Senin yapman gereken tek şey atanmak. Çocuğuna da iki isim koydur, kabul ettirmezsen de bırak Muhittin olsun. İsterse kendisi değiştirir 18 yaşına gelince. Atanırsan yeter be deme lüksün olur
Şu durumda atanmsm imkansız gibi. Ders çalışmayı geçtim iki dk annelikke ilgili kitap okudum o bile battı. Yuvamı düzeltmek istiyorum bebeğimi üzmek istemiyorum. Sonra atanıp kvye de kpe de eş kişisine de gününü gösteririm. Küçümsemek neymiş görürler.

Kv ile ayrı eve Çıkma imkanınız yok mu ?
Ne kadar iyi de olsa insanın gözüne batıyor evlilik huzurunu bozuyor Kv Ler bir müddet sonra.
Eşinde aslında iyi ama annesinin gazına geliyor sanırım.

İşte onlardan korkup ders bile çalışamıyorsunuz bu berbat ortamı niye çekiyorsunuz hala bi de konu açıp kimsenin dediğini yapmayıp bir de eşinizi savunmaya başladınız

Okudukça ruhum sıkıldı vallahi içimi şişirdiniz.

Sen bu evde, evlilikte yok sayılıyorsun.
Umursanmıyorsun ve de değer görmüyorsun.
Üzüldüm gerçekten.

Neresinden tutsan elinde kalır, daha da birşey demiyorum.

Bir arkadaş yazmış, eski isimler çok güzel ben de kv kpnin isminin koyulması taraftarıyım.

Anne adayı isterse, isim hoşuna giderse koyabilir tabi ama sen kimsin sen sorun çıkarıyorsun benim dediğim olur tarzında koyulmaz kimse de kusura bakmasın.

Yok Rizeliyim Lazım. Burada evet sorun farklı eşin kendi kişisel gelişimini tamamlamadan evlenmesi ve anneyi her işe katması. Ama büyüklerin ismini vermek benim hoşuma gidiyor.

Gerçekten bu insanları anlamıyorum.Her insan kendi kaderini yaşattığına inanıyorum.Belki o insanın güzel bir hayatı olmadı ben neden çocuğuma o ismi koyayım?

bi zahmet kayınvalide doğursun bu yaşında böyle ana oğulla evlilik tabi olmaz her kayınvalide gibi gelin değil zavallı cahil hizmetçi aranıyor. adamın isim koyma telaşı bundan.barı tam hindistan tarzı bir ülkede yaşamaları lazımmış tam istedikleri gibi gelin bulurlarmış.

Kv den normal deil sende iki isim koy biz öyle yaptık kv 'nin istediği ve bizim istediğimiz yine de hoşuna gitmemişti 2.ismi koymak kv min ama öyle yaptık şimdi o koyduğu isimle sesleniyor biz koyduğumuz isimle

Eşim seviyor ye tarhana çorbası yaptım. Bebek mi oynatıypruz. Affedeyim her dk diyo. Anneme saygısızlık yapma diyor. Ya kendi hakkımı savundum. Eşimle yalnız kalmak istiyorum dedim yine saygısız oldum. Ya sabır.

Evet kesinlikle.

Isim konusunda da özellikle diretiyor sizi kızdırmak için

Bence eşinden adam olmayacak, sana bi türlü annesinin yanında bi türlü. Gerçekten seni delirtip kaçırmaya çalışıyor olabilirler mi?

Eşiniz boşanmayı koz olarak kullanıyor ve sizde inanıyorsunuz. Boşanmaktan ne kadar korktuğunuzu anlamışlar sanırım. Bu konunun blöfü olmaz. Boşanmak için fırsat kollayan bir eşe yaranmaya çalışmayın.
Fevri davranışlarınız olabilir ama siz kv oğluşuna aldığı bir oyuncak değilsiniz. Artık çocuk gibi küserek değil mantıklı davranarak evde söz hakkınızı kv elinden alın.
4 ayda hamile kalarak zaten hiçbirşey oturmadan zor bir sürece girmişsiniz. Konu heryönden zor. Sabır diliyorum.
Kvnizin sizi boşamakla tehdit etmesi çok garip. Kv evden gönderin gerekirse siz annenize gidin korkmayın boşamaz.
Ayrıca inanın kocasızda yaşanıyor, bir bağcığınızı da bağlayıverirsiniz.

Normalde beraber mi yaşıyorsunuz ?

Elli tane cozmen gereken konu var hala " nişan yildonumu " diyorsun.

Hamilesin. Önce geleceğini kur yavrunun. Nisan yildonumu neymiş anlamıyorum. Bu kadar mi toz pembe dünyanız.

Yıllar sonra da kutlayacaginizi mi sanıyorsunuz.

Is yapınca eşine niye gösteriyorsun anlayamadım. Niye mutlu oldu , iş yaptın diye mi ?

Bu evliliği bu şekilde ilerletmeye hakkınız yok.

Madem anne baba olmaya karar verdiniz olgun davranmak zorundasınız .

Kavga et, git içeride anneye söyle , anne karistirsin ortalığı , sen git ağla . Sonra yine ertesi gün " nişan yildonumu " de.

Aklım almıyor, insanlar hayatlarını nasıl bu hale getirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…