- 6 Ağustos 2015

- 1.808

- 1.223

- 133

- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
 - 

Ben kendime değer veriyorum vermesem ne deseler yapar. Tamam tamam der kaderim der çekerdim. Öyle biri değilim. Üstelik kb bir aradan çekilse düzeleceğimize inanıyorum. Eşimin işi Dr stresli yoğun 12 saat çalışıyor belki onu iyi anlatamadım ve gerekli desteği veremedim. O yüzden sabrediyorum. İlk zamanlar gururum diyip yemek dahi yapmadım evde yemeğimle dalga geçti diye. Bir de hamilelik rahatsızlıklarım çoktu ilk üç ay.Sevmediğiniz yerde neden hala zorla duruyorsunuz?
Siz kendinize değer vermediğiniz sürece başkası size neden değer versin?
Şu durumda atanmsm imkansız gibi. Ders çalışmayı geçtim iki dk annelikke ilgili kitap okudum o bile battı. Yuvamı düzeltmek istiyorum bebeğimi üzmek istemiyorum. Sonra atanıp kvye de kpe de eş kişisine de gününü gösteririm. Küçümsemek neymiş görürler.Senin yapman gereken tek şey atanmak. Çocuğuna da iki isim koydur, kabul ettirmezsen de bırak Muhittin olsun. İsterse kendisi değiştirir 18 yaşına gelince. Atanırsan yeter be deme lüksün olur
İşte onlardan korkup ders bile çalışamıyorsunuz bu berbat ortamı niye çekiyorsunuz hala bi de konu açıp kimsenin dediğini yapmayıp bir de eşinizi savunmaya başladınızŞu durumda atanmsm imkansız gibi. Ders çalışmayı geçtim iki dk annelikke ilgili kitap okudum o bile battı. Yuvamı düzeltmek istiyorum bebeğimi üzmek istemiyorum. Sonra atanıp kvye de kpe de eş kişisine de gününü gösteririm. Küçümsemek neymiş görürler.
İki gün önceki konudan sonra yine yeni gelişmeler var. O günün akşamı barıştık. Eşim gelip sarıldı. Ertesi sabah geldi birlikte uyumuyoruz ama ben seni çok seviyorum yanlış anlama işte uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum falan dedi. Bir şekilde kalbimi hoş etti. Yarın doğum günüm hatta bugün saat on ikiyi geçti. Sabah pasta alacaktı biraz gezecektij aynı zamanda nişan yıl dönümü pek dalga geçmiştiniz onu kutlayacaktık. Bugün işten geldi sarıldık. Herşey güzeldi. Bugün baya da uğraşmıştım yerleri sildim mutfak dolaplarını sildim süpürge yaptım aspiratör falan temizledim toz aldım baya yoruldum. Eşime de gösterdim mutlu oldu. Sonra sofrada bebeğin ismiyle ilgili konuşuldu daha önce de çok kez konuşulmuştu. Muhittin ismi koymak isteniyor. Kv bin babasının ismi. Ben asla eski isimlerden koymak istemiyorum. Daha modern ve aynı zamanda dini olarak anlamı güzel bir isim istıyorum. Sofrada söyledim bunu kv şimdi o isim konulmayacak mı dedi. Eşim de ben gider koyarım onun haberi bile olmaz dedi. Bir de eltim çekiştirildi zamanından kvnin ismini koymamış. Ben de sinirlendim banyo yaptım odama geçtim. Eşim geldi sen neye kırıldın söyle söyle üsteledi söyledim. Sonra ben babayım benim istediğim konur dedi. Çay koy dedi sonra odaya geçtik. Ben de benim dediğim konacak bitti dedim. Oturma odasına geçtik. Annesine anlattı. Annesi sen niye huzursuzluk çıkarıyorsun dedi. Ben de baskı kuruyosunyz dedim. Bağrış çağrış başladı. Eşim yine ben boşancam. Yarın ne güzel hayaller kuruyordum birlikte kutlayacağız diye diyor. Birlikte dediği üçümüz. Boşanmayacağım kocamı seviyorum diyorum. Kv nafaka mı yiyeceksin boşanmayıp diyor. Yine mi ben sorum çıkardım şimdi. En sonunda kafayı yedircekler bana. Artık tek ve son çarem sadece dua sanırım. Allah'a sığınmak. Bana dua edin. Ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa verin lütfen. Bu arada biz yalnız kalıp anlaşmayı öğrenmeliyiz diyorum ben yokken alışsaydınux ben 50 yıl da kalırım. Burası artık benim evim bu evlilik yürümez diyip duruyor.
Konyalımısınız:))
Gönül hoş etmek göreceli bir kavram,çocuklarımın hiçbiri ana baba adı değil,kendimin seçip eşimin fikrini aldığım isimler.
Bunu da itişe kakışa sağlamadım,kimsenin zaten öyle bir talebi ve beklentisi yoktu,tadını çıkararak,içime sinerek seçtim isimlerini.
Çocuklarım çokta memnun,en önemlisi bu bence.
zaten evimiz ayrı. Kv İzmir'de yaşıyor. Ama şu sn bizde Kocaeli.Kv ile ayrı eve Çıkma imkanınız yok mu ?
Ne kadar iyi de olsa insanın gözüne batıyor evlilik huzurunu bozuyor Kv Ler bir müddet sonra.
Eşinde aslında iyi ama annesinin gazına geliyor sanırım.
O gidince düzelirsinizzaten evimiz ayrı. Kv İzmir'de yaşıyor. Ama şu sn bizde Kocaeli.
Eşim seviyor ye tarhana çorbası yaptım. Bebek mi oynatıypruz. Affedeyim her dk diyo. Anneme saygısızlık yapma diyor. Ya kendi hakkımı savundum. Eşimle yalnız kalmak istiyorum dedim yine saygısız oldum. Ya sabır.Okudukça ruhum sıkıldı vallahi içimi şişirdiniz.
Sen bu evde, evlilikte yok sayılıyorsun.
Umursanmıyorsun ve de değer görmüyorsun.
Üzüldüm gerçekten.
Neresinden tutsan elinde kalır, daha da birşey demiyorum.
Bir arkadaş yazmış, eski isimler çok güzel ben de kv kpnin isminin koyulması taraftarıyım.
Anne adayı isterse, isim hoşuna giderse koyabilir tabi ama sen kimsin sen sorun çıkarıyorsun benim dediğim olur tarzında koyulmaz kimse de kusura bakmasın.
İnşallah. Çünkü evde bir ay bile yalnız kalmadık. O süreçte de mide bulantısı çok vardı hastaydım hep. Şimdi daha iyiyim. Belim ağrıyor iş yapınca sadece. Alışırız daha ilk günlerimiz diye düşünüyorum.O gidince düzelirsiniz
Evet kesinlikle.İnşallah. Çünkü evde bir ay bile yalnız kalmadık. O süreçte de mide bulantısı çok vardı hastaydım hep. Şimdi daha iyiyim. Belim ağrıyor iş yapınca sadece. Alışırız daha ilk günlerimiz diye düşünüyorum.
Olabilir. Delirince nikah düşer zatenBence eşinden adam olmayacak, sana bi türlü annesinin yanında bi türlü. Gerçekten seni delirtip kaçırmaya çalışıyor olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?