- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Siz kendinizi sevmiyorsunuz.Babam tamam sinirli biriydi. Bazen beni döverdi bişeyleri kırdım diye. Ama beni severdi de oraler içmeye götürürdü. Fıstık alırdı. Karne günleri arkadaşlarına gösterir beni hava atardı sevinirdi. Karamık kızım derdi. Benim gözlerim karanlıkta flaan iyi görmüyor pek. Bişeylere çarpıyorum bişeyleri kuruyorum bazen. Belki o yüzden insanlar beni işe yaramaz görüyor. Çabuk vazgeçiyor.
Öyle düşünüyorum. Eşim boşanınca sarhoşla falan evlenirsem velayeti alırmış kvde de ben bakarım ona sen kendine bakamıyorsun diyor. Yetiştirdiği çocuk meydanda görüyoruz ağzına yemek vermekle anne olunmuyor işteSen bi de cocuk dogunca gör sen degil de sanki kv dogurmus gibi davranacak yani çok bariz . Simdi kafayi yemediysen cocuk dogunca yersin eminim lohusalık bi yandan kv eş bi yandan Allah yardimcin olsun . Doğum yapinca annen gelsin kalsin kv yi de bir an önce gonderin o gitmiyorsa siz gidin anneniizin yanina orda yapin doğumu bu eş bu kv ile cok zor olur senin icin
Eve gitsem kv gitmez beş ay da olsa kalır. Sabrediyorum kadının yüzüne söyledim. Dua ediyorum artık inşallah gider.Siz kendinizi sevmiyorsunuz.
Kendi değerinizin farkında da değilsiniz.
Kusura bakmayın ama siz kendinizi böyle görürken baskalarından saygi,sevgi,değer görmeyi beklemek inanın saçma.
Eşinizle son kez konuşun güzellikle ,kayinvalideyi araya katmadan,başbaşa olmak istediğinizi,birlikte vakit geçirmenin güzel olabileceğini vs anlatın,annesini göndersin yada siz gidin ailenizin yanında kalın, cidden çekilir gibi değil ve eşiniz değişmezse imkanı yok hicbirşey değişmez.
Sanmayın ki bebek olunca değişecekler. O zaman da bir yolunu bulup yetersiz hissettirecekler size kendinizi ve lohusalıkta iki katı fazla üzülüp yıpranacaksınız.
Bir yerden başlayın artık mücadeleye. Böyle olmaz.
aynen agzin bal yesinNeden kaynana kayınbaba kadınlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor? Bizim anamız babamız dedemiz yok mu?
Sonra şaka yapmışmış kv diyor kalp kırmaya değdi mi kardeşim o zaman siz karar verin Dr büyük gibi konuş. Ben çocuğa taş toprak mı koycam. Eşek koysanız da karışmam diyor bundan sonra bir de.Çocuğu da eşiniz doğursun o zaman kv emzirsin büyütsün. Ne demek ben babayım ben koyarım. Sizi hiç saymıyo önemsemiyor saygı duymuyor maalesef
Insallah dusuncenizi uygulayabilirsinizÖyle düşünüyorum. Eşim boşanınca sarhoşla falan evlenirsem velayeti alırmış kvde de ben bakarım ona sen kendine bakamıyorsun diyor. Yetiştirdiği çocuk meydanda görüyoruz ağzına yemek vermekle anne olunmuyor işte
Yahu ne şakası aptal aptal konuşuolar seni şaka yaptık diye kandırıyolar. Kusura bakmayın ama midem bulanıyo böyle insanlardan eşek koysan demek ne demek gerçekten aklınızla oynuyolar. Hasta insanlar.Sonra şaka yapmışmış kv diyor kalp kırmaya değdi mi kardeşim o zaman siz karar verin Dr büyük gibi konuş. Ben çocuğa taş toprak mı koycam. Eşek koysanız da karışmam diyor bundan sonra bir de.
Bu konuda tedbir almakta bayrak benim sanırımbu isim konusunda kim once karar verirse onun dedigi oluyor genelde,
siz belirlediginiz ismi koyun cocugunuza, o isimle seslenin bundan sonra,
bebek memek demeyin, her zaman ismini kullanin.
Sosyal medya kullaniyorsaniz oradan paylasin, iste 'Kerem' in patikleri' vs gibisinden
Isim konusunu cozersiniz.
Ancak kv niz ile olan muhabbet beni okurken cok guldurdu, hic ozel alan kalmamis, 3 kisilik bir hayat olmus sizinki, cok sinir bozucu. Kv niz dondugunde esinizle bu konuyu konusmaniz lazim, su anda konussaniz da fayda edecek gibi degil
Bu konuda tedbir almakta bayrak benim sanırım
Ta bekarken isimlerim hazırdı,yalnızca ilk sıradakini iptal ettim,eşimin erkek kardeşinin adı olduğu için.
İsim konusu kapanın elinde kalır evet,ne kadar erken,o kadar iyi
O da güzel,bebek değil de "mert geliyor"biz de cinsiyetle birlikte ismini acikladik.
İsim önerilerine açığım o zaman. Anlamı güzel eski olmayan ve ele ayağa düşen popüler isimlerden Dr olmasın istiyorum.Bu konuda tedbir almakta bayrak benim sanırım
Ta bekarken isimlerim hazırdı,yalnızca ilk sıradakini iptal ettim,eşimin erkek kardeşinin adı olduğu için.
İsim konusu kapanın elinde kalır evet,ne kadar erken,o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?