- 12 Mart 2018
- 112
- 178
- 18
- Konu Sahibi limonluwaffle
-
bırakmayı düşündüm ama vazgeçtim bizimle birlikte o da gelicek. gitmem demek istemiyorum gitmek için yollar atıyorum.Tatil için 3 haftalık bebeği mi bırakacaktınız? Şaka herhalde.. Keyfî olarak bebek bırakmalar, tatile gitmeler de moda oldu.
Diğer konuya gelirsek doktora sormanız daha mantıklı. 40 günden önce ya da bu kadar küçük bir bebekle tatile gitmezdim. Yol, sıcak vs. dünyaya yeni gelmiş yavrumu riske atmazdım. Tatil kaçmıyor.
bırakmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim oda bizimle gelicek insallah gidersekBebeği bırakıp mı gideceksiniz anlamadım
anlıyorum. bende bunları merak ediyorummişte. neler yaşıcaz doğumdan sonra ne kdar sürede toparlanıcazSezeryan sonrası 55. gün tatile gittim. Hiç sorun yasamadim, denize de girdim güneşlendim de.
Ama 3 hafta biraz erken gibi geldi bana.
20li günlerde hem bebek gaz olayına alışamadığı için huzursuzdu hem de ben daha net olarak " Ne oldu bana?" sendromumu atlatamamıştım.
Nasıl bırakmayı düşündünüz acabaaa o bebek emmeyecek mi mesela diyecek birşey yokbırakmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim oda bizimle gelicek insallah gidersek
bırakmayı düşündüm ama buradan yapılan güzel açıklamalar sonrasında vazgeçtim. ve evet benim için tatil önemli. sizin için olmayabilir ama benim için önemli.Tatil önemli sonuçta. Bırak bebeği
Bebeği bırakacak kadar önemli olmamalı. Neden çünkü bir anne olarak o çocuğu dünyaya getirmek, beslenmesini, bakımını üstlenmektir. Neyse ki zararın neresinden dönülse kardır, vazgeçmişsiniz. 3 hafta ise çok erken.bırakmayı düşündüm ama buradan yapılan güzel açıklamalar sonrasında vazgeçtim. ve evet benim için tatil önemli. sizin için olmayabilir ama benim için önemli.
teşekkür ederim. aslında 40 cıkmadan gitmeyi düşünmüyordum ama ekstra bişey cıktığı için öne mi alsak dedik. burdan yazılanlara göre ayarlıyacağım2 sezaryen Doğum yaptım ve kolay toparlandım, buna rağmen 3 hafta bana çok erken geldi.
İnsan daha duruma adapte olamıyor. Ki ben değişikliğe kolay adapte olan biriyim, çocuklarla tatil falan da gözümde büyütmem, ki 2 küçük çocukla geziyorum hala :)
Ertelemeye çalışın.. en azından 6 hafta diye düşünüyorum..
benim çevremde cok fazla var bırakıp tatile giden o yüzden bana garip gelmiyor. ama burakmayacağımNasıl bırakmayı düşündünüz acabaaa o bebek emmeyecek mi mesela diyecek birşey yok
3 haftalık bebeği bırakmak aşırı garip bence .benim çevremde cok fazla var bırakıp tatile giden o yüzden bana garip gelmiyor. ama burakmayacağım
teşekkür ederim. benim cevremde cok fazla var bırakıp giden o yüzden bende bu kadar rahatlıkla bırakırım diyordum. tabiki yaşamadan bilemem. bizimle gelicek insallah ama neler yapmalıyım onu merak ediyorumBebeği bırakacak kadar önemli olmamalı. Neden çünkü bir anne olarak o çocuğu dünyaya getirmek, beslenmesini, bakımını üstlenmektir. Neyse ki zararın neresinden dönülse kardır, vazgeçmişsiniz. 3 hafta ise çok erken.
benim bir arkadaşım 1 yaşına girmemiş bebeğini bir hafta bırakıp parise gitmişti. bunun gibi cok kişi var çevremde o yüzden bende bu düşünce oluştu3 haftalık bebeği bırakmak aşırı garip bence .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?