- Konu Sahibi limonluwaffle
-
bebek bırakmak ? şaka mı bumerhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
ben bu konuda soyle diyorum bebegin saglik problemi yoksa o bizim hayatimiza katıldığına gore bizimle birlikte yasayabilir aman benim bebegim var cocugum var diyip hayati ertelemek bana gore degil sadece sabir istiyorteşekkür ederim. benim cevremde cok fazla var bırakıp giden o yüzden bende bu kadar rahatlıkla bırakırım diyordum. tabiki yaşamadan bilemem. bizimle gelicek insallah ama neler yapmalıyım onu merak ediyorum
ilaveten 30 ve 50. gunler arasinda bebek kakasini yapmakta zorlanir ıkınır sıkınır aglama krizleri olur gaz sancilari baslar bunlarla bas ederim diyorsanız gidin, ben gittim pisman da olmadim sadece yogun geciyor hepsi bu.teşekkür ederim. aslında 40 cıkmadan gitmeyi düşünmüyordum ama ekstra bişey cıktığı için öne mi alsak dedik. burdan yazılanlara göre ayarlıyacağım
Valla tatile gitmedim ama 20gun sonra denize girdim bi sıkıntım olmadi ki benim sezeryan sonrası yerimde durmadigim için dikişlerim açılmıştı ancak denize girdikten sonra bebeğim çok gazlandi durmadı 2gun boyunca o gaz sancısını şimdi anlamazsınız ama doğunca ne demek olduğunu anlarsınız bi daha da tövbe ettim girmedimmerhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
sizce yapılabilir mi? tabiki herkesin bedeni farklı ama ben biraz rahatımdır aslında yaparım ama şuna şuna dikkat etmelisin dediğiniz konu var mı?
mesela bir arkadaşın konusunda bebiişi bırakabileceğimi yazmıştım ama cok güzel öneriler geldi neden bırakmamam konusuyla ilgili.
tabiki sart değil tatil ama gitmek istiyorum bu yüzden de engellerimi önceden bilip yolumu açmak istiyorum.
Galıba ılk bebegın.cocuklu hayat zor canm ve tatıl cocuguna baglı cok huzursuz gazlı bı bebek olursa bırak tatılı uykudan gozunu acamazsın.gozun bırsey gormez karnımı bı doyursamda uyusam dıye dusunursun.bebegım 9 aylık ve 1 ay sonra tatıle gıtmeyı dusunuyorz bu bıle nasıl olacak dıye tedırgınım acıkcası.bence bekle hem senın ıcın hem bebek ıcın ezıyet olur tatıl.herseyın zamanı var sabretmerhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
Sezeryan mikrop kapma açısından sıkıntılı olabilir tatilde. Ille gitmek istiyorsan vajinal doğum konusunda tekrar düşün.merhaba kızlar:) 1 ay sonra hayırlısıyla doğumum var. kendi isteğimle sezeryan. ( bu konuda herhangi bir karşı yoruma kapalıyım) kırkım cıktıktan sonra tatil planımız vardı. fakat bazı nedenlerden dolayı doğumumdan 3 hafta sonra şehirdışına çıkmamız gerekti. hazır uzaklaşmışken tatili de yapalım dedik. bı daha yeni konusuldu aramızda o yüzden doktoruma soramadım. ancak haftaya sorabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?